uniqex33 19.06.09, 14:22 Siemka;d czy jest tu może ktoś kto słucha hip hopu ? Jeśli znacie jakieś fajne piosenki to podajcie tytuły ) będę wdzięczna ; *** Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klaudysia Re: hip hop ;dd 19.06.09, 14:24 ja slucham hip hopu alee nie mam zadnych ulubionych piosenek po prostu lubie je za to ze sa takie hip hopowe xDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pauli13 Re: hip hop ;dd 19.06.09, 14:44 Ja słucham firmy, to kilka przykładów: Firma - Reprezentuję JP Firma - 100% Firma - Tylko jeden buch Firma - Idę bandą, lecę łukiem Firma - Po tej samej stronie... Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaskela Re: hip hop ;dd 19.06.09, 14:49 Lubię słuchać hip hopu. Wolę angielskiego, ale polski też jest okej, bo zawiera prawdziwe i życiowe teksty, więc można się wiele nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczkaa Re: hip hop ;dd 19.06.09, 23:59 pauli12 też lubię Firma - Reprezentuję JP To moje propozycje: Kali - Koncert w piekle Trzeci Wymiar - Dla mnie masz stajla Trzeci Wymiar - 15 mcs Nowator i Chiwas - Za granicami kraju 3W i Kasta - Przygotuje się na sztorm Skazani na Sukcezz - Nie ma innego miejsca dla nas Mor Wa - Uliczne esperanto Mor Wa - Dla słuchaczy Ascetoholix - Na spidzie Yez Yez Yo - Chcą mnie zatrzmać, Zaje... , Zgadnij kto wraca, Witam was w NH, Siema Grupa operaczjna -Prezes Abradab - Jedziemy po zioło Abradab - Rap to nie zabawa donGURALesko - Go Poznań donGURALesko - El Polako I jeszcze wszystkie Tedego i Peji Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczkaa Re: hip hop ;dd 20.06.09, 00:04 Zapomniałam dodać jeszcze najnowszy album Eminema - Relapse. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka74 Re: hip hop ;dd 20.06.09, 16:52 Wow! a ja myślałam że wszystki dziewóószki z tego forum słuchaj Miley, Demi ewentualnie Jonasów ja osobiście HIP-HOP kocham!! a najbardziej to: # LiroY # Grupa Operacyjna # Paktofonika cieplutko pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
muse Re: hip hop ;dd 29.06.09, 11:01 słucham. w sumie każdego hh który się nawinie. xd ale mam takie naj piosenki. Firma - Po tej samej stronie Donguralesko - El polako wzr - obietnice Małolat&Ajron - Ostatnia szansa Wzgórze YaPa3 & Trzycha - Mam tak samo jak Ty ( stary dobry polski rap. ) Pezet - Gdyby miało nie być jutra WWO - Sen HempGru - h.w.d.p ZeroTrójka - Polski scenariusz Peja - Materialna .... ( tam tam tam ) . xdd w sumie nie słucham tego nowego hip - hop'u. xd stary najlepszyy. < 3 a tak wgl. to u nas hh to subkultura a rap to muzyka. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
pink_queen Re: hip hop ;dd 29.06.09, 11:40 ja jeszcze lubie WWo - uważaj jak tańczysz Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: hip hop ;dd 29.06.09, 11:42 słuchanie pojedyńczych piosenek - zuo. tolejuję tylko dizzeego rascala. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_girl. Re: hip hop ;dd 30.06.09, 19:57 peja - głucha noc. pih - echo (uśmiech przez łzy) firma - reprezentuje jp wzr - zajebiste to ! wzr - obietnice pezet - lojalność peja - rap moją kokainą. peja - co cie boli firma - fałszywe dziw*ki firma - tylko jeden buch Odpowiedz Link Zgłoś