Dodaj do ulubionych

Piłka nożna . #

• kika_ala_taja Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 20:11
      Chciałam jeszcze dodać,że w telewizji oglądam wszystkie mecze jakie są ! bez
      różnicy kto gra. ale kibicuje Polsce i Manchester United,bo gra tam Cristiano <3
      sercetongue_out
      • nicholasgirl Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 20:15
        kika_ala_taja napisał(a):

> Chciałam jeszcze dodać,że w telewizji oglądam wszystkie mecze jakie są ! bez
        > różnicy kto gra. ale kibicuje Polsce i Manchester United,bo gra tam Cristiano &
        > #60;3
        > sercetongue_out

C.Ronaldo
        już nie gra TRANSFER do Realu Madrid przecież big_grin
        • Gość: lady_paula96 Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 22:11
          Ja uwielbiam noge i inne sporty
          każdy sport,prawie zawsze oglądamsciana
      • kamilka9000 Re: Piłka nożna . # 24.06.09, 00:01
        kika_ala_taja napisał(a):

> Chciałam jeszcze dodać,że w telewizji oglądam wszystkie mecze jakie są ! bez
        > różnicy kto gra. ale kibicuje Polsce i Manchester United,bo gra tam Cristiano &
        > #60;3
        > sercetongue_out

Moja droga! Cristiano juz tam nie gra. Poszedł do Realu Madryt. shockuncertain
      • Gość: lfc Re: Piłka nożna . # IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.09, 15:59
        Tak na marginesie, kochana to Ronaldo nie gra już w manudt...
    • kika_ala_taja Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 20:13
      STILON !! ZKS !!
      [GKP]
    • Gość: werć Re: Piłka nożna . # IP: *.miedzychod.mm.pl 23.06.09, 20:27
      piłka nożna jest extra.. luibie ogladacz mecze znam zasady.. mam swoich ulubionych piłakrzy..
      • Gość: Kelly Re: Piłka nożna . # IP: *.toya.net.pl 23.06.09, 20:36
        Ja także oglądam i kibicuje ^^ Viva Espania ;D
    • agatka14415 Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 20:50
      uwielbiam piłke nozna wink zawze ogladam mecze ze starszym bratem ... hyhy smilesmilesercesmile
    • Gość: MartYś Re: Piłka nożna . # IP: *.centertel.pl 23.06.09, 20:54
      Jak można nie lubić piłki nożnej ? Ja ją kocham. Zmieniła całe moje życie. Arsenal
      kochaam, po nim jest Lech Poznań.
    • olla Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 21:01
      Jeśli chodzi o mnie to uwielbiam piłke nożną ,może dlatego ,że od dzieciństwa brat uczył
      mnie kopać piłke smile W porównaniu do innych dziewcząt nie boje sie w czasie gry złamac
      paznokcia,zepsuć fryzury czy ubrudzić smile W te wakacje nie raz zagram na murawie czy
      pod blokiem smile Pozdrowienia dla wszystkich kiss
      • nicholasgirl Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 21:08
        TAK TRZYMAJ wink
    • Gość: Kaś Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 21:09
      o ja kocham ponieważ wychowałam sie z chłopakami
      oglądam każde mecze , jakie tylko lecą
      grać gram w tetdy gdy mam okazje ale planuje zagrać w jakieś drużynie

oczywiście kibicuje RTS WIDZEW ŁÓDŻ i MANCHESTER UNITED ponad wszystko
    • fankazmierzchu Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 21:17
      No jasne że wiem co to spalony...
      Prościzna!
      Wgl to lubie grać w noge xD
      I kocham Manchester United i Arsenal Londyn < 3
      Im kibicuje...serceserceserce
    • Gość: Masia Re: Piłka nożna . # IP: unknown 23.06.09, 21:46
      Mnie interesuje bardzo oglądam mecze ,mam swoich ulubionych zawodników
      (Torres,Gerrard) i tych,których nie znosze(C.Ronaldo),ukochany klub(Liverpool),w moim
      gimnazjum jest klasa sportowa o profilu piłka nożna,do której uczęszczam i jestem jedną z
      najlepszych zawodniczek,nie to ,że nie lubie innnych sportów np.piłka ręczna czy siatkówka
    • Gość: agusiaaa Re: Piłka nożna . # IP: 82.160.21.* 23.06.09, 21:53
      Oczywisscie,że sie interesuje. NIe zebym wiedziala do konca o co w tym chodzi te
      wszytskie spalone i w ogole. Ale kocham ogladac moje ulubione kluby i pilkarzy of course.
      Dziewczyny z mojej kalsy w ogole sie tym nie interesuja i diziwia sie,że ja jestem tak tym
      sportem zaciekawiona. Ale cozbig_grin
      Wiec uwielbiam Manchester Unitedbig_grin kochamkiss
      Szkoda,że cristiano ronaldo odejdzie zniego, ale coz nadal bede z nimi. Czyli niedlugo bede
      tez lubila Real, ujdziebig_grin
      A ronaldoooo mmm :p on jest boskikiss
      Sliczny te zjest Torres, Fabregas,Beckham , Kaka. I oczywiscie u nich slicznosc= z bardzo
      dobra umiejetnoscia gry w pilke.
      A siatkowke te zlubie ogladac. No bo wlazly kochanykiss
      W ogole dla mnie kazdy sport jest ciekawy byle by w nim gralo jakies ciacho. Od razu
      przybiera on dla mnie atrakcyjnosci.wink;pbig_grintongue_out
    • Gość: agusiaaa Re: Piłka noż IP: 82.160.21.* 23.06.09, 21:56
      Oczywisscie,że sie interesuje. NIe zebym wiedziala do konca o co w tym chodzi te
      wszytskie spalone i w ogole. Ale kocham ogladac moje ulubione kluby i pilkarzy of course.
      Dziewczyny z mojej kalsy w ogole sie tym nie interesuja i diziwia sie,że ja jestem tak tym
      Szkoda,że cristiano ronaldo odejdzie zniego, ale coz nadal bede z nimi. Czyli niedlugo bede
      Sliczny te zjest Torres, Fabregas,Beckham , Kaka. I oczywiscie u nich slicznosc= z bardzo
      W ogole dla mnie kazdy sport jest ciekawy byle by w nim gralo jakies ciacho. Od razu
    • Gość: agusiaaa Re: sport IP: 82.160.21.* 23.06.09, 21:57
    • Gość: Lol Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 22:03
      Nie nienawidzę piłki nożnej ble tongue_out angry confused
    • Gość: Karla Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 22:07
      Jestem dziewczyna i nteresuje mnie piłka nożna i wiem co to spalonysmilewink
    • seneka4 Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 22:26
      Uważam ,że połowa osób ,która napisała komentarz w tym wątku nie wie co to jest
      spalony. ;/ Po co się chwalić ,że lubicie piłkę nożną? Po to żeby się pochwalić?
      No też mi coś. A wiecie co jest naprawdę zachwycające? Nie jak dziewczyna mówi
      ,że kocha piłkę ,chociaż robi to tylko po to żeby koleżanki się zachwycały.
      Zachwycają rzeczą jest to ,że ma się naprawdę jakieś zainteresowania np; jezda
      na desce i nie jest się gołosłownym w tym co się powie lecz naprawdę się to
      robi. A tak po za tym jak można napisać ,że lubi się piłkę nożną ,jak nie lubi
      się oglądać meczy? Ja bardzo lubię oglądać mecze i grać w piłkę nożną. Trenuję
      ją od 6 roku życia ,jednak nie chodzę do klubu ,gram dla przyjemności. smile Brat
      mnie zaraził Piłką nożną ,bo sam bardzo długo gra jest w tym bardzo dobry.
      Bardzo lubię F.C Barcelonę ,ale kocham też swój miastowy klub ,często chodzę na
      mecze. Moimi ulubionymi piłkarzami nie są Christiano Ronaldo czy Messi ,ok ,są
      bardzo dobrzy ,ale jest też wiele innych dobrych zawodników. Bardzo lubię Eto'o
      ,Puyol'a. pozdrawiam.
      • nicholasgirl Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 22:40
        seneka4 napisał(a):

> Uważam ,że połowa osób ,która napisała komentarz w tym wątku nie wie co to jest
        > spalony. ;/ Po co się chwalić ,że lubicie piłkę nożną? Po to żeby się pochwalić
        > ?
        > No też mi coś. A wiecie co jest naprawdę zachwycające? Nie jak dziewczyna mówi
        > ,że kocha piłkę ,chociaż robi to tylko po to żeby koleżanki się zachwycały.
        > Zachwycają rzeczą jest to ,że ma się naprawdę jakieś zainteresowania np; jezda
        > na desce i nie jest się gołosłownym w tym co się powie lecz naprawdę się to
        > robi. A tak po za tym jak można napisać ,że lubi się piłkę nożną ,jak nie lubi
        > się oglądać meczy? Ja bardzo lubię oglądać mecze i grać w piłkę nożną. Trenuję
        > ją od 6 roku życia ,jednak nie chodzę do klubu ,gram dla przyjemności. smile Brat
        > mnie zaraził Piłką nożną ,bo sam bardzo długo gra jest w tym bardzo dobry.
        > Bardzo lubię F.C Barcelonę ,ale kocham też swój miastowy klub ,często chodzę na
        > mecze. Moimi ulubionymi piłkarzami nie są Christiano Ronaldo czy Messi ,ok ,są
        > bardzo dobrzy ,ale jest też wiele innych dobrych zawodników. Bardzo lubię Eto'o
        > ,Puyol'a. pozdrawiam.

dlaczego uważasz że możemy nie wiedzieć co to spalony ?
        myślę że każdy ma prawo to wiedziec bo to chyba nic intelektualnego
        nie rozumiem więc twojej wypowiedzi..ty piszesz że grasz od 6 roku życia..w to
        też wiele osob moze ci nie uwiezyc ( nie mowie ze ja, bo kocham ten sport)
        powinnas sie cieszyc że sport ktory kochasz kocha wiele ludzi (m.in na kotku)
        i tyle a nie wyglaszac swoich.....pozdrawiam
        • seneka4 Re: Piłka nożna . # 24.06.09, 16:54
          nicholasgirl napisał(a):

> seneka4 napisał(a):
          >
          > > Uważam ,że połowa osób ,która napisała komentarz w tym wątku nie wie co t
          > o jest
          > > spalony. ;/ Po co się chwalić ,że lubicie piłkę nożną? Po to żeby się poc
          > hwalić
          > > ?
          > > No też mi coś. A wiecie co jest naprawdę zachwycające? Nie jak dziewczyna
          > mówi
          > > ,że kocha piłkę ,chociaż robi to tylko po to żeby koleżanki się zachwycał
          > y.
          > > Zachwycają rzeczą jest to ,że ma się naprawdę jakieś zainteresowania np;
          > jezda
          > > na desce i nie jest się gołosłownym w tym co się powie lecz naprawdę się
          > to
          > > robi. A tak po za tym jak można napisać ,że lubi się piłkę nożną ,jak nie
          > lubi
          > > się oglądać meczy? Ja bardzo lubię oglądać mecze i grać w piłkę nożną. Tr
          > enuję
          > > ją od 6 roku życia ,jednak nie chodzę do klubu ,gram dla przyjemności. smile
          > Brat
          > > mnie zaraził Piłką nożną ,bo sam bardzo długo gra jest w tym bardzo dobry
          > .
          > > Bardzo lubię F.C Barcelonę ,ale kocham też swój miastowy klub ,często cho
          > dzę na
          > > mecze. Moimi ulubionymi piłkarzami nie są Christiano Ronaldo czy Messi ,o
          > k ,są
          > > bardzo dobrzy ,ale jest też wiele innych dobrych zawodników. Bardzo lubię
          > Eto'o
          > > ,Puyol'a. pozdrawiam.
          >
          > dlaczego uważasz że możemy nie wiedzieć co to spalony ?
          > myślę że każdy ma prawo to wiedziec bo to chyba nic intelektualnego
          > nie rozumiem więc twojej wypowiedzi..ty piszesz że grasz od 6 roku życia..w to
          > też wiele osob moze ci nie uwiezyc ( nie mowie ze ja, bo kocham ten sport)
          > powinnas sie cieszyc że sport ktory kochasz kocha wiele ludzi (m.in na kotku)
          > i tyle a nie wyglaszac swoich.....pozdrawiam

moje zdanie o spalonym było powiązane z tym co napisała osoba zakładająca ten
          wątek. A ja pisałam o niektórych osobach (zresztą chyba wystarczająco to
          wyjaśniłam) ,które nie oglądają meczy i lubią piłkę. Czego nie rozumiem. Jak
          można lubić piłkę ,a nie lubić oglądać meczy? Nie mówiłam o niektórych osobach
          ,których treść wypowiedzi była sensowna. Mówię o osobach ,które widać ,ze piszą
          ,żeby się pochwalić ,że ,,lubią piłkę''. Może i w wypowiedzi na forum jestem
          gołosłowna ,twoim zdaniem ,ale jak mogę wam pokazać jak gram? Tak moja droga
          oglądam mecze ,gram w piłkę nożną. Jeżelibym była jedną z osób ,które się tylko
          chwalą tym ,że lubią p.n. nie napisałabym takiej wypowiedzi. A po to jest forum
          żeby ''wygłaszać'' swoje opinie. Napisałam co myślę i nie przestanę mówić i
          pisać tego co uważam ,że jest prawdą. pozdrawiam.
          • nicholasgirl Re: Piłka nożna . # 28.06.09, 18:21

> moje zdanie o spalonym było powiązane z tym co napisała osoba zakładająca ten
            > wątek. A ja pisałam o niektórych osobach (zresztą chyba wystarczająco to
            > wyjaśniłam) ,które nie oglądają meczy i lubią piłkę. Czego nie rozumiem. Jak
            > można lubić piłkę ,a nie lubić oglądać meczy? Nie mówiłam o niektórych osobach
            > ,których treść wypowiedzi była sensowna. Mówię o osobach ,które widać ,ze piszą
            > ,żeby się pochwalić ,że ,,lubią piłkę''. Może i w wypowiedzi na forum jestem
            > gołosłowna ,twoim zdaniem ,ale jak mogę wam pokazać jak gram? Tak moja droga
            > oglądam mecze ,gram w piłkę nożną. Jeżelibym była jedną z osób ,które się tylko
            > chwalą tym ,że lubią p.n. nie napisałabym takiej wypowiedzi. A po to jest forum
            > żeby ''wygłaszać'' swoje opinie. Napisałam co myślę i nie przestanę mówić i
            > pisać tego co uważam ,że jest prawdą. pozdrawiam.

ok nie ma sprawy.każdy wygłasza swoje zdanie, rozumiem i zgadzam się że jest tu
            kilka pseudo fanek ;p wink
    • Gość: Kaśka Re: Piłka nożna . # IP: *.zamosc.mm.pl 23.06.09, 22:46
      oczywiście wiem co to spalony, oglądam mecze, kibicuje Barcelonie, taka tradycja
      rodzinna, kocham sport i piłke nożna, chociaz trenowałam plywanie smile
    • Gość: aduś. Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 23:01
      uwielbiam piłkę. zarówno grać jak i oglądać mecze.
      wiem ,co to spalony, rożny, karny itp .
      w ogóle uwielbiam ten sport. ! i nawet gram w klubie.
      a kibibuję Arsenalowi i Bayernowi . <33 ajj . ;* serceserce
    • kamilka9000 Re: Piłka nożna . # 24.06.09, 00:00
      ha! ja kocham piłkę nozną. serce Oczywiscie wiem co to
      karny,spalony,wolny,aut,faul itp. ;d
      uwielbiam ogladac mecze polskiej reprezentacji sercei nie tylko polskiej ;d
      kocham takie imprezy jak EURO czy MUNDIAL. kibicuje tylko MAN UNITED serce i
      ZAGLEBIU LUBIN.serce ! Nie opuszczam zadnego meczu Man United, serce byłam
      juz na paru meczach Zagłebia smile Moją ulubiona reprezentacja jest
      Hiszpania,serce Angliaserce i Polska serce oczywiscie. Nie nawidze
      Niemców! Polacy musza wkoncu kiedys im dokopowac i wygrac. A ulubiony piłkarz to
      oczywiscie Torres,serce Rooney, Villa i inni.
      No i oczywiscie uwielbiam grac w nogę. wink
      Pozdrawiam ;*
      • kamilka9000 Re: Piłka nożna . # 24.06.09, 00:04
        A w telewizji ogladam wszystkie mecze ;d poprostu kocham pilke nozna i juz big_grin
    • Gość: syśka Re: Piłka nożna . # IP: 213.199.253.* 24.06.09, 00:44
      Oczywiściesmile uwielbiam piłke nożnąsmile kocham Manchester United oglądam kazdy mecz
      polskiej reprezentacji i oczwiście mojego kochanego klubu. Jednak nie tylko oglądam też
      mecze wszystkich znanych i popularnych klubów. Z polskich uwielbiam Lecha Poznańsmile
      jestem wielką fanką footballusmile pani zadała referat z histy na dowolny temt aby sprawdzic
      czy umiemy pisać więc ja oczywiście napisałam o Piłce Nożnej tam opisałam wszystkie
      reguły, zasady i historie piłki więc wiem co to jest spalonywink i nie tylko tosmile wielu moich
      znajomych mówi że to troche dziwne że tak lubie piłke bo jestem dziweczyną ale mam
      pare kumpelek które mnie doskonale rozumieja bo wspólnie ogladamy meczesmile a pozatym
      kocham piłke nożną równiez za utalentowanych i nieziemsko przystojnych piłkarzywink np.
      Cristiano Ronaldo, Fernando Torres i wielu innych bo zadużo żeby pisaćsmile pozdrawiem
      wszystkie fanki piłki nożnej to najlepszy sportsmile
    • ksiezniczkaa Re: Piłka nożna . # 24.06.09, 00:54
      Tak. Kibicuje Manchesterowi United i Lechowi Poznań. Real Madryt hmm będę oglądac
      mecze tylko dlatego, że tam jest Ronaldo a ja go kochamm kiss
    • gwiazdka_14 Piłka nożna . # 24.06.09, 08:53
      Hejkasmile ja nie wstydzę sie tego że lubię pooglądać mecze z tatą... Może tak bardzo nie lubię
      piłki ale fajnie się w nią grabig_grinbig_grin
    • Gość: anonim SIatkówka IP: *.hardcom.3s.pl 24.06.09, 09:00
      a ja serce siatkówke ;P
      teraz mecze L.Ś 2009 wiec jest co ogladać ;P
    • Gość: ania Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 09:46
      kocham piłke nożną serce gram w drużynie od 5 lat. ;p (mam 15)
      jeździmy na turnieje itp. ;D
      może jeśli któraś z was na serio gra w noge to się z nią spotkam w lato w
      Opalenicy na Remes Cup. ;D<br />
      pzdr dla prawdziwych fanek/fanów
    • Gość: Kinga Re: Piłka nożna . # IP: *.ksknet.pl 24.06.09, 09:48
      Żyję piłką nożną! Z zapałem oglądam każdy mecz mojej ukochanej drużyny
      Manchesteru United!
      Płaczę kiedy przegrywają i cieszę się kiedy wygrywają!
      Znam wszystkie przyśpiewki wink

Glory Glory Man United!
    • Gość: princessm Re: Piłka nożna . # IP: *.man.bydgoszcz.pl 24.06.09, 09:50
      szczerze mowiac nie lubie pilki noznej. na szczescie sa 3 telewizory w domu i
      nie ma walki co ogladacsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka