pink_cekoladka. 22.06.09, 10:33 Nie wiem czy był taki wątek ale mnie to nie obchodzi . # Czy interesujecie się piłką nożną . ? Chodzi mi o to czy oglądacie mecze, kibicujecie drużynom . ? ; D I czy przynajmniej wiecie co to spalony ... < 3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyobraznia Re: Piłka nożna . # 22.06.09, 10:47 ehem .. xd ja się interesuję ogólnie sportem . ale i tak wolę naaj siatkówkę . no i oglądam mecze ale nie tam gdzie gra polski . haha . nie no takie też oglądam , ale wole Hiszpanie ; p nożna jest spoko . . Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Piłka nożna . # 22.06.09, 10:53 .a no baa .xd .ogolnie meczy nie ogladam . szczerze mowiac nudzą mniee , ale od 5 lat gram w szkolnej druzynie pilkarskiej od 2 lat w klubie . i ogolnie kieyd jestem an dworzu lubie grac . xd .to moje zyciee .! .a moj ulu.klub to FC Barcelonaa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziula_20 Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 18:12 Osobiście nie przepadam za piłką nożną. Ale Lubie oglądać mecze tak na żywo,ale nie jakiś znanych zespołów tylko jakiś fajnych chłopaków W ostatnią niedziela jeden zespół przepadł mi do gustu, i chłopak Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_annabet nożna. 23.06.09, 18:16 taaa, teraz każdy mówi, że uwielbia piłkę nożną, a pewnie nawet nie macie pojęcia o co w niej chodzi. tak tak, lansujcie się dalej, żeby nie było, że nie wiecie. chłopaki was przez to bardziej lubią? <3333333333333333333333333 ja gram. i mecze też oglądam. jak można mówić że się gra, ale się nie ogląda meczy bo są nudne, no ekhm? pozdro dla prawdziwych fanów nożnej, a nie słiiiIT <3 LanS!arek.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Piłka to mój świat. IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.06.09, 20:36 Piłką na poważnie interesuję się od 1,5 roku. Mój ukochany klub to Celtic Glasgow . Hail! Odpowiedz Link Zgłoś
madison. Re: Piłka to mój świat. 24.06.09, 09:31 Kocham nożną . Uwilbiam mecze , szczególnie jakieś światowe , np. MŚ lub ME , ulubiony klub to Real Madryt . mmm , Cristiano . # Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .ola Re: Piłka to mój świat. IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.09, 22:39 Biję o zakład, że Real jest tym ukochanym klubem od kiedy Ronaldo podpisał z nim kontrakt? xD A poprzednim był oczywiście ManUtd... LFC <3 Odpowiedz Link Zgłoś
leni Re: nożna. 24.06.09, 10:19 Ja uwielbiam piłkę nożną chociarz nie gram w nią, zaiteresowałam się nią podczas euro. Nie lansuje się przed chłopakami ponieważ kibicuje MAnchesterowi United, a chłopaki z naszej klasy są ich antyfanami, częściej wychodzą z tego sprzeczki między nami a nie porozumienie, mam nadzieję że jest więcej prawdziwych fanek piłki niż 'lansiary' pewnie nawet nie wiecie czym różni się rzut wolny od normalnego gola. Odpowiedz Link Zgłoś
leni Re: nożna. 24.06.09, 10:20 PS: nie lubię Ronaldo i Messiego, ale kocham Rooneya ponieważ gra najlepiej w całym MU ! No i Van Der Saar, ooo! i jeszcze Berbatov Odpowiedz Link Zgłoś
bella0808 Re: nożna. 26.08.09, 11:54 sophie_annabet napisał(a): > taaa, teraz każdy mówi, że uwielbia piłkę nożną, a pewnie nawet nie macie > pojęcia o co w niej chodzi. tak tak, lansujcie się dalej, żeby nie było, że > nie wiecie. chłopaki was przez to bardziej lubią? <333333333333333333333333 > 3 > ja gram. i mecze też oglądam. jak można mówić że się gra, ale się nie ogląda > meczy bo są nudne, no ekhm? > pozdro dla prawdziwych fanów nożnej, a nie słiiiIT <3 LanS!arek.! > ja na serio gram w piłkę i uwielbiam ją kibicuje i wgl !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piłka nożnaa . xD Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 18:34 Kocham piłkę nożną . xD Ulubiony zawodnik:Torres, Messi, Eto . ;* Naj bramka .: Ta 10 Ebiego Polska-San marinoo . xD Podziwiam Dumę Kataloni . Gram już od hoho lat . ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piorun Piłka nożna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 18:57 Ja lubię grać w noge i ogladam wiekszość meczy. Kluby, ktorym kibicuje to Liverpool FC i ManU PoZdro dla kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mufc bicz Re: Piłka nożna IP: *.sta.asta-net.com.pl 23.06.09, 21:51 Łał. Liverpool, bo Torres, a MUFC bo Ronaldo, tak? To może wejdź z szalikiem Liverpoolu między kibiców Manchesteru przed meczem, co? Czemu nie? Osobiście kibicuję Manchesterowi, szczególnie teraz, gdy klub będzie czysty [czyt. bez Ronaldo]. Pozdrawiam sympatyków ligi angielskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
leni Re: Piłka nożna 24.06.09, 10:25 Zgadzam się z tobą ;D bez Ronaldo będzie wg. mnie lepiej, ostatnio szanowałam go ale naprawdę teraz przegiął... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Piłka nożna IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.09, 22:43 Jak można kibicować LFC i ManUtd jednocześnie? O_o Przecież to najwięksi rywale... X_o LFC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gal anonim Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 19:39 Ogólnie to ja nie ogląDAM meczy ( ale tak na kogoś głosuje i interesuje mnie kto wygrał ) ! Czasami na w-f gram i nawet lubie ! Sądze że piłka nożna jest o.k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja xD8510067 Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 22:04 Oczywiście ! Uwielbiam xD a moj ulubiony klub to ''of kors'' FC BARCELONA ! xD o tak Iniesta , Messi <--i love you ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monza01 Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 12:12 sport i pilka nozna to cale moje zycienieiwm co bym zrobila bez codziennych wiesci ze swiata sportu. uwielbiam premiership i chelsea londyn.oglądam wszystkie europejskie puchary(LM,L.eu)to cale moje zycie ,wypelnia duzo wolnego czasu ,ale gdy ukochana druzyna wygrywa mecz zwraca sie z nadwiazka.to wspaniale uczucie wtedy czujesz ze nic wiecej nie jest ci potrzebne,.ja tak mam i wątpie zeby kiedykolwiek mi sie to znudzilo .to pasja Odpowiedz Link Zgłoś
olsonka :) 26.08.09, 13:52 Ja zawsze interesowałam się tym sportem : ) Kiedyś chodziłam na treningi ;D na podwórku też lubię pokopać piłke ;p a co do ulobionej drużyny.. Tylko WIDZEW RTS < 33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Piłka nożna . # IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 22:12 Kocham pilke nozna hehe oczywiscie kibicuje Hiszpanii i PORTUAGALI a polacy... szkoda gadac xD Odpowiedz Link Zgłoś
kotkaalice Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 22:53 Oglądam mecze, ale nie interesuję się tym. Odpowiedz Link Zgłoś
cookie__ Re: Piłka nożna . # 24.06.09, 11:35 ja tam tylko ogladam jak sa jakies mistrzostwa polski i chociaz moj tato tlumaczyl mi kilka razy co to jest ten spalony to dalej nie wiem xdd i ogolnie uprawiam duzo roznych sportow. Odpowiedz Link Zgłoś
bella0808 Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 11:40 uwielbiam piłkę nożną kibicuje i oglądam mecze, chyba tylko głupi nie wie co to spalony Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: Piłka nożna . # 22.06.09, 10:56 Ja od piłki nożnej wole koszykówke Spalony... Tata tłumaczył mi kiedyś co to jest,ale jakoś nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: Piłka nożna . # 22.06.09, 10:58 ja nie ale za to gdy lecą skoki że np. Adam Małysz to zawsze z tatą się bawimy że mówię że np. skoczy 120 metrów a tata np. 125 metrów i kto jest bliżej wyniku ten wygrywa itd. heh... niekiedy też zakładamy się o czekoladę kto wygra albo coś Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 17:14 jaaaa... nie dosc ze sport niezwykle ciekawy to i zabawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piłka nożna.. Re: Piłka nożna . # IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 18:50 Ja to Kocham.. nie wiem jak inni ale ja bym mogła ogladać mecze i grac całymi dniami.. oczywiscie nie tylko to.. A najbardziej kocham nożna i koszykówka,, bo ja prawie murzynek* tylko głupio ze leje.. Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 Piłka nożna . # 22.06.09, 22:49 ja lubie nożną i ogólnie sport a mecze kocham ogladać szczególnie jak jest akcja i ciśnienie rosnie chyba każdy kibic wie o czym mówię pozdro dla fanów piłki nożnej Odpowiedz Link Zgłoś
pink_queen Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 09:35 ja lubie ogladac mecze, ale sie za bardzo nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tysiek. Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 19:42 Piłka nożna hm...tylko w tv. Jeśli chodzi o grę, jestem beznadziejna ;D ale jeśli chodzi o oglądanie w telewizji to zawsze i wszędzie;D zazwyczaj oglądam z tatą, czasami z bratem. zawsze sobie wybieram jakąś drużynę której kibicuję. na euro'08 kibicowałam Rumunii, jak odpadli- Rosji, a później Hiszpanii. Spalony? banalne;D jeśli o to chodzi mogę udzielać korków. choć nie ukrywam, że wolę siatkówkę i ostatnio ręczną( pewnie przez pana z numerem 2 na koszulce;D i cała idealna resztę.;P) mimo wszystko Lech Poznań 4ever.;** ale się rozpisałam. pozdr. ;** Odpowiedz Link Zgłoś
j.j.onas_fanka Piłka nożna 26.08.09, 10:38 ja uwielbiam piłke nożną w polskiej lidze jestem za CWKS (czyli Legia Warszawa jakby ktoś nie wiedział ) a w światowej za West Ham United i nie wiem co jest nudnego w meczach. Sądze że większość z was nie wie co to jest ekstraklasa lub 1 liga Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Piłka nożna . # 23.06.09, 09:39 Ja uwielbiam grać w piłkę i też oglądać . ; p Spalony . .. nadal próbuję zrozumieć choć mi tłumaczono to 10 razy . x P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta. Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 15:35 Ja lubię oglądać mecze ;DD i skoki tez... i siatkówkę też... tylko ręcznęj nie zabardzo ale jak wygrywają Polacy to sie ciesze oczywiscie ;DD a co do reguł to troche sie znam... mam nadzieje ;lDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kall Re: Piłka nożna . # IP: *.multinet.net.pl / 192.168.2.* 23.06.09, 15:40 Ja wiem co to spalony^^ ale nie umiem tego wytłumaczyć;/ I lubie oglądać mecze ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaksa Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 01:22 piłkę nożną lubię nawet bardzo jestem na każdym meczu mojego ulubionego klubu LECH POZNAŃ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koki Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 15:38 no jasne ja mam cały pokuj obklejony plakatami piłkarskimi i kupuje też gazety sportowe nie opuszczam żadnego meczu jeżeli chodzi o moją kochaną barcę i niejeden chłopak nie wie tyle co ja o piłce!! Zwykle na przerwach w szkole siedze z kol. kóra też się interesuje sprtem i gadamy z chłopakami o meczach które były. Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 15:40 W tv raczej nie oglądam . ; D no chyba, że gra Cristiano Ronaldo, bo wtedy przynajmniej jest na kogo popatrzeć <3 lubię sobie czasami na dworzę pograć . ; D jak się nudzę, albo jestem na dworze z kumplami a nie ma żadnej dziewczyy xdd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martixd Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 16:27 /"dworze" jakie słowo xd nie pogada .haha . Dobra szajba mi już bije od tych wakacji, LUBIE CZASEEM pooglądać mecze z tatą gdy gra polska ,ale ja wole oglądac siatkówkę ,zwłaszcza że ją trenuje i się pochwale że za rok już bd kadetką xD A co to spalony to nie wiem bo zapomniałam xd Ale wiem co to kaarny i wolny bo czasem gram z chłopakami na boisku ale wtedy często mi nie podają .Hamy xd Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 17:16 co masz do slowa dwor? nie wszyscy sa z krakowa i nie wszyscy mowia pole.. Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_annabet Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 18:31 dwór, pole, podwórko... Boże, co za różnica? czy wy większych problemów nie macie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ( ; Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 15:39 Ja uwielbiam oglądać mecze piłki nożnej i nie tylko Lubię grać w kosza to maja pasja Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 15:44 Raczej niee.... Ale czasem lubie se pograc na w-f w pilke nozną......... Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Re: Piłka nożna . # 26.08.09, 12:05 nawet lubie piłke mecze oglądam rzadko...moja ulubiona drużyna to LEGIA WARSZAWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whateverulike Re: Piłka nożna . # IP: 80.48.210.* 23.06.09, 15:44 Piłka nożna to mój ulubiony sport;D Liverpool FC forever!! Ja nie rozumiem, jak można nie wiedzieć, co to jest SPALONY;P Odpowiedz Link Zgłoś
martusia7777777 Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 15:52 Tyle razy mi tłumaczyli co to jest spalony, i powiedzmy ze mniej więcej kumam.. no jest no jak są przy bramce przeciwnika i są bliżej bramki niż ci przeciwnicy i szczelą gola to jest nie uznawany, bo jest "spalony" tak mniej więcej to moge wytłumaczyć..... Troche to pokręcone no ale co ja na to poradzę.. bardziej tego wytłumaczyć nie umiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pebbles Re: Piłka nożna . # IP: *.pl 23.06.09, 16:57 nie do końca dobrze to wytłumaczyłaś.<br /> Spalony jest jak napastnik jednej drużynych , podczas podania będzie stał za obrońcą. <br /> I nie zawsze gol jest nieuznawany. Poprostu akcja zostaje wstrzymana , a piłka oddawana jest drużynie przeciwnka. W skrócie - zrypana akcja.<br /> Kocham piłkę nad życie -.- wszyscy śmieją się ze mnie , że oglądam mecze cześciej od taty.<br /> Wisła-Real-Manchester United ^^ ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D. Re: Piłka nożna . # IP: *.sptelek.com.pl 23.06.09, 18:13 Chcę tylko zaznaczyć, iż to nie musi być koniecznie napastnik. Po prostu jeśli zawodnik w momencie podania jest bliżej linii bramkowej przeciwnej drużyny niż zawodnik tej drużyny. Nie licząc of course bramkarza ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
bazuka Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 15:55 Ja lubię ;D Zwłaszcza ligę Angielską >333 ;D A spalony wiem co to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiorr Re: Piłka nożna . # IP: *.tktelekom.pl 23.06.09, 17:08 wiem, co to spalony ;D od 6 roku życia kibicuję Liverpoolowi FC. ^^ uwielbiam oglądać mecze, z wyjątkiem polskiej reprezentacji.. mhm. XD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .ola Re: Piłka nożna . # IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.09, 22:47 Oooo =) Jedna z nielicznych mądrych wypowiedzi! Brawooo! LFC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siatkarka xD Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 15:51 No pewnie! na serio nie wiesz co to spalony...? ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
rockowa Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 15:53 nie przepadam za piłką nożną, ale fajne są emocje jak sie ogląda mecz ;dd Ja osobiście gustuję w kosza ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinka <3 Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 15:52 oglądam mecze z taTĄ ;P lubię na wf-ie pograć sobie z chłopcami i koleżankami w piłke jest wtedy świetna zabawa lae już idziemy do gim więc już sobie nie pogramy Odpowiedz Link Zgłoś
alesha Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 16:09 Ja nie lubię oglądać meczów w TV. ; / Takie to nuuuudne. ; D ale jak koledzy grają to oglądam. ;] a raczej .. patrze całyyyy czas na ciacha. xD Chodzę na mecze.. ;> Wiem co to jest spalony ;] Gram w nogę... i na zawody jeżdże ;P To jest zaje.iste ! < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
alesha Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 16:14 Ciekawe za kilka lat w reprezentacji Polski będą grały lejdiss...? xD Fajnie by było.. xd ... football. ;* <33 Odpowiedz Link Zgłoś
activgirl Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 19:54 Ja kocham piłkę! Z klubów to kibicuję FC Barcelonie - totalnie ich kocham. < 33 Za to nienawidzę Manchesteru United, czy Realu Madryt. Z Reprezentacji, to będzie Hiszpania i Francja. A moim ulubionym piłkarzem jest Thierry Henry! Ciachoo. xD a z resztą w piłce nożnej jest wiele przyjtojnych piłkarzy. Ah... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isabell Re: Piłka nożna . # IP: 79.162.142.* 23.06.09, 16:09 Kocham piłkę nożną!! To moja pasja!! Jeżdżę na wszystkie zawody. Jasne, że wiem co to jest spalony. W przyszłości chcę nawet iść na AWF. Zastanawiam się jak można nie lubić tej boskiej gry. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 16:12 Taki wątek już jest, ale to nic. ; ) Piłka nożna to najlepszy sport. Kocham AC Milan, to najlepsza drużyna na świecie. Piłką interesuję się już jakieś 10 lat, zawsze uwielbiałam grać i oglądać mecze. Ulubiony piłkarz- Kaka'. Lubię także siatkówkę i inne sporty, ale nożna najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.jojo Piłka? Chyba nie ... 23.06.09, 16:13 Powiem szczerze, że wolę zapamiętywać coś z lekcji niż nazwy drużyn, i ich wyniki podczas meczów. Po prostu zdaje mi się to iście męskie. Tak jak facetom chodzenie po sklepach... Znaczy, nawet trochę lubię grać w piłkę nożną. Ale nie oglądać, ciągle to samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katty Re: Piłka nożna . # IP: *.sistbg.net / 10.0.172.* 23.06.09, 16:15 Piłka nożna jest moim życiem! kocham ją, gram oglądam kibicuję i nigdy mi się nie znudzi xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :* Re: Piłka nożna . # IP: *.xdsl.centertel.pl 23.06.09, 17:42 ja tez kibicuje moim ulubionym klubem jest man u Odpowiedz Link Zgłoś
ewunia7777777 Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 16:16 Czasami może obejrze...ale nie znam sie na tych zasadach i nie rozumiem, jak facet moze sie drzec: kopnij, kopnij..nieee...o tak! gooool! .... Odpowiedz Link Zgłoś
nicholasgirl Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 16:22 kocham piłke nożna i wiem co to spalony oczywiscie pokój obklejony plakatami chelsea fc i realu madryt..znajdzie się tez Boruc i Torres ;p kibicuję The Blues oczywiscie (CHelsea) ale również Realowi Madryt, Celtic Glasgow i AC Milan pozdrawiam fanów Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 16:24 Fajnie, że lubisz AC Milan! Ja ich kocham Odpowiedz Link Zgłoś
martusia7777777 Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 16:26 EJ TAK KAŻDY GADA ZE NIBY WIE CO TO SPALONY ALE CZEMU NIKT TEGO NIE WYTŁUMACZY ???? ŻAL.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marti Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 16:32 a pisze żeby wytłumaczyć ? nie . a jak chcesz wiedziec to napisz ; a co to jest . ? . nie umiesz zapytać albo oznajmic albo coś ? tylko ŻAL.PL mówić umiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DomiŚka ^^ Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 16:25 Lubie nozna. xd I przewaznie kibicuje Manchester United. A Chyba kazdy wie co to spalony i rozny xdd Chociaz sa tacy co nie kminia tego.. Ale ja do tych nie naleze. Zaawsze ogladam z braaatem i zawsze sa jakies faazy bo albo ze zlosci albo ze szczecia cos sie przy okazji stlucze xd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hue Re: Piłka nożna- tak, ale jeszcze lepsza ręczna (; IP: 80.48.4.* 23.06.09, 16:28 oczywiscie ze lubie, ogladam mecze i sledze wszystkie nowinki, ale lepsza jest piłka ręczna (; pozdro dla kibicow szczypiorniaka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Piłka nożna . # IP: *.rybnik.vectranet.pl 23.06.09, 16:29 Kocham Football x33 najlepszy sport na świecie ;d no i musi byc ten ulubiony klub FC Liverpool <3 a jeśli chodzi o reprezentacje to oczywiście Spain co do spalonego to wiem na czym polega ale nie wiem czy bym dala rade wytłumaczyc xd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolinaa. Re: Piłka nożna . # IP: *.p3.InterArena.pl 23.06.09, 16:31 REAL MADRID forever !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiorr Re: Piłka nożna . # IP: *.tktelekom.pl 23.06.09, 17:15 omg, Lola, tak kochasz Liverpool a nie umiesz poprawie nazwy zapisać, klub taki jak 'FC Liverpool' nie istnieje.. Jest Liverpool FC.. To, że jest FC Barcelona, czy FC Porto to nie znaczy, że nazwy wszystkich klubów, zapisuję się od 'Football Club'. takie błędy robią też Bravo Sport czy też Giga Sport.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Piłka nożna . # IP: 78.8.79.* 23.06.09, 16:38 uwielbiam nooge jest booska xD dość że często w nią gram to uwielbiam oglądać mecze w tv i nie mogłabym opuścić żadnego meczu mojego zespołu ^^ na każdy prawie że jestem no chyba że chora. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 16:39 Nie przepadam za tym sportem nie mam ulubionej drużyny Czasem oglądam mecze Polaków na Mś czy ME ale rzadko . Wolę siatkówkę oglądam wszystkie mecze polskich siatkarzy i siatarek ale piłka nożna nie jest zła ale nie dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra piłkarza Re: Piłka nożna . # IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.09, 16:47 Mój brat jest piłkarzem więc dośc często chodze na jego mecze, w telewizji oglądam ale lepiej jest na żywo=) Odpowiedz Link Zgłoś
milli Re: Piłka nożna . # 23.06.09, 16:51 ja piłkę nożną kocham<3 od września zapisuje się do klubu piłkarskiego dla dziewczyn.. mam nadzieję, że szybko z tego niezrezygnuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GERMAN Re: Piłka nożna . # IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 17:04 Interesuje sie piłką nożną oglądam mecze tak kibicuję Niemcom wiem co to spalony.... Odpowiedz Link Zgłoś