Dodaj do ulubionych

Czarodziejki "Charmed"

• ashlee Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 16:56
      ja kocham `charmed`. mimo, że niektóre odcinki znam już na pamięć wciąż oglądam
      je codziennie o 9.30 ; i dzięki temu mam odrazu lepszy dzień. ;d
      a co do ulubionej postaci to lubie wszystkie 4 siostry ale chyba jednak
      najbardziej utożsamiam się z Phoebe. smile
    • Gość: Natu$ Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.09, 16:58
      Teraz w wakacje codziennie lecą ... szkoda , że stare odcinki ale tak to ja zawsze najbardziej
      lubiałam Pheobe smirk
      • Gość: TySiA 100% Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.09, 17:00
        scaredJa kiedyś kochałam ten serial ale to już są stare odcinki alee brzyydzee sie jak
        widze pru ona jest odrażajaca
        • cheergirlz Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 17:09
          lubie ten serial ;] a najbardziej phoebe ;]
          • demcialove Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 17:09
            .nie ogladałam
            nie oglądam .
            ale mzoe zacznee . xd
            • Gość: netta Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.xdsl.centertel.pl 01.07.09, 17:24
              Uwielbiam ten serial...
              Chociaż jak uśmiercili Prue byłam zszkokowana, ale tak to jest jak się
              GWIAZDORZY na planie
        • ashley1213 Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 17:59
          Jak tak gadasz to sama jesteś obrzydliwa !!angry
    • 24aniaa24th Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 17:22
      Film jest super . Nie mam ulubionej postaci wink Kazda lubie tak samo .
    • Gość: MartuSSa Re: Czarodziejki "Charmed" IP: 92.55.195.* 01.07.09, 17:24
      Bardzo lubię... Lecz ogladam tylko wtedy jak na niego trafie.

Pozdro ;**
    • Gość: ...Madź... Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.rybnik.vectranet.pl 01.07.09, 17:34
      Ja najbardziej lubię Fibi (sorry, ale nie wiem jak to się pisze big_grin) Taka
      śmieszna jest smirk
      Inne też są fajne, ale szkoda, że odeszła Prue (znowu nie wiem jak to się pisze)

• madziasz Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 17:53
      uwielbiam czarodziejki najbardziej lubie piper czy jak to sie pisze... ogladam na polsacie i na jeszcze jakims tylko nazwy nie pamietam ten serial jest wielkim wielkim hitembig_grin
    • Gość: BeT Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.09, 17:56
      Codziennie oglądam ten serial... Jest świetny
      Ja najbardziej lubię Phoebe smile
    • adelajde Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 17:59
      Zawsze najbardziej lubiłam Prue (nie jestem pewna czy dobrze napisałam). Ale też Phoebe bo
      jest taka zakręcona - przynajmniej na początku najbardziej taka była.
    • alice_jazz Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 17:59
      Ja tez uwielbiam czarodziejkismile
      Moją ulubioną postacia jest Phoebe. Kiedyś był nią Cole, ale juz go nie masad
      • Gość: ...Madź... Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.rybnik.vectranet.pl 01.07.09, 18:15
        Zgadzam się z Adelajde i alice_jazz piwo heh
    • m.i.l.e.y Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 18:19
      Kochałam ten serial.! Zawsze na rano niecierliwie na niego czekałam . Obiecałam sobie że
      zawsze go będe oglądać i zostane największą fanką oraz obejrze ostatni odcinek
      pt. "Forever Charmed" . Niestety wyrosłam już z tego serialu, poprostu mi się to
      znudziło uncertain Ogladałam tak jakoś do momentu kiedy Leo rozwiódł się z Piper . crying Piper to
      była moja ulubiona postać . Najbardziej w filmie podobały mi się zaklęcia . kiedyś z
      kolegami chcieliśmy nawet stworzyć podbną księge czarów, jakie wtedy były z nas
      dzieci... wink Jak zmarła Prue aż się popłakałam, mówiłam sobie że ten serial nigdy nie będzie
      taki sam, ale po jakimś czasie polubiłam nawet Paige {jak to się pisze?} tongue_out Pozdrawiam
      fanów tego wspaniałego, lecz zapomnianego przeze mnie serialu . Obyście zawsze pozostali
      zwolennikami tej wspaniałej historii trzech, sorry czterech sióstr . kiss
      • gusia23 Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 18:35
        Ja strasznie lubię Paige serce{jak to się pisze?} surprised<br />
        Oglądam to coodziennie, mi się teraz bardziej podobają te odcinki niż na
        początku przynajmniej według mnie big_grin<br />
        BuśKakisssuspicious
    • Gość: ramsiak Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 18:20
      ja kochalam Prue szkoda ze nie gra juz w serialuuncertainsmirk
    • Gość: rerere Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 18:36
      no jasne że tak lubie ten serial ogldać. Najbardziej lubie piper oglądam teraz powturki i
      tagrze nowe odc.smile
    • for___me Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 18:36
      Tak. Uwielbiam ten serial. Ogladam go już 2 rok i jeszcze mi sie nie znudził. Najbardziej lubię
      Pheobe i odc. z Colem/Baltazarem.smile
    • twilight Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 19:03
      ja uwielbiam ten seriaaal. pamiętam jak oglądałam go codziennie wink ale potem zepsół mi sie
      telewizor i nie mam polsatu ;/
      wolałam odcinki kiedy prue żyła...
    • Gość: ja Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 19:19
      serial jest
      superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
      bardziej podobała mi sie pierwszy sezon ale i tak lubię to oglądaćtongue_out
      • Gość: kasia Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.sta.asta-net.com.pl 07.07.09, 18:59
        ja uwielbiam ten serial i czarodziejki oglądam każdy odcinek smile
    • agatka14415 Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 19:23
      Bardzo lubie ten serial ale jak Prue zmarla to jakos przestałam ogladac bo odcinki byly
      coraz nudniejszeuncertain ale fajny serialsmileserceserceserce
    • smerfetka759 Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 19:26
      . wink
      ja też kiedyś to prawie zawsze oglądałam. ;-P
      a teraz już bardzo rzadkoo . sad

moją ulubiną bohaterką jest Phoebe kwiat
      ale wydaje mi sie że ładniej jej w długich włosach . xddd
    • Gość: Kludia Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.cust.tele2.pl 01.07.09, 19:28
      Kochm ten serial!!!!! moja czarodzijka to Paige , mojej kuzynki to Phobe a
      przyjaciolki to Piper!! pozdrawim fanów!!aha i Prue nie jest taka świeta bo
      podobno rezyser ja wkuzał i zrezygnowała z roli w chartmed! i nie przyszla na
      jego pogrzeb.nie wiem czy to prawda;O ma być seria 9!! nie moge sie
      doczekać!!smirksmirksmirksmirksmirksmirksmirksurprisedsurprisedsurprisedsurprisedbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbrawobrawo
    • parysia Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 19:28
      Ja też bardzo lubię Czarodziejki,ale szczerze mówiąc zaczęłam je oglądać dopiero
      od tamtych wakacji '08 na polsacie ,rano.Fajnie,że teraz też lecą na wakacjach o
      9:30(POLSAT) x)Ale też wolałam chyba te odcinki z Prue.Ale nowe też fajne
      winkTylko ,że nowe w soboty,a starsze od pon.-pt. smileNiby to taki sciene-fiction
      ten serial,ale ja go bardzo lubię big_grin A najbardziej Phoebe x) (PS Phoebe lepiej
      wygląda w dłuższych włosach,a w tych nowych ma krótsze ;p)
    • Gość: DariaCSI Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 19:38
      no racja szkoda ze umarla prue a teraz lubie Paigebig_grin
      • Gość: gość Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 19:47
        według mnie najbarwniejsza postać to Phoebe ale pozostałe siostry też lubię. nadal
        oglądam serial, ale już nie tak często jak kiedyś. niepodoba mi się postawa Lio w nowych
        odcinkach, dziwnie się zachowuje ale najsłodszy jest synuś. ^^serce
    • i5za Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 19:53
      Uwielbiam ten serial !!! Jest boski !!! Tylko jedno jest smutne ... NIE MA PRUE !!! Reszta
      czarodziejek też jest cool ale Prue jest (była) najlepsz...odcinki czarodziejek lecą codziennie
      od pon.-pt. o 9 :30 wszystkie fanki i fani czarodziejek - OGLĄDAJCIE !!!
    • Gość: Aga Re: Czarodziejki "Charmed" IP: 188.33.88.* 01.07.09, 20:00
      nooo uwilebiam! od chyba 2lat non stop ogladam w soboty. bo teraz powtorki leca
      chyba w wakacje ale w soboty kontunuacja.
      • Gość: Devil Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 11:16
        No ja ogladam codziennie w wakacje o 9.30 ;] tez wolalem jak byla Prue, byla
        moja ulubiona czarownica a tak to lubie Paige i Piper ;]

dzisiaj nie wziela tego pieknego slubu ;/ xd.
        • monakociara Re: Czarodziejki "Charmed" 02.07.09, 11:21
          Mi się wszystkie podobają.Dzisiaj był serial jak brała z nim ślubkiss
      • Gość: Kam Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 12:38
        Ja widziałam już te odcinki a i tak chce mi się je ogladac jeszcze raz! xD Mam
        nadzieje, że po wakacjach będzie nowa seria! xD
      • Gość: omcia Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 15:07
        Uweilbiam ten serial no i oczywiście te aktórki! To taki film przy którym bardzo często mozna się posmiać i (niestety) popłakać. Kocham postacie z tego seriału i każdemu kto nigdy tego nie ogłądał radzę nadrobić zaległości!wink
    • Gość: Fantie Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.07.09, 20:16
      Kiedyś byłam wielką fanką tego serialu i oglądałam każdy odcinek smile Teraz już
      przestałam, ale nadal uważam, że jest wart uwagi. Rzeczywiście starsze odcinki
      były fajniejsze i szkoda, że uśmiercili Prue. Wgl smutny był tamten odcinek. Na
      początku najbardziej lubiłam Phoebe, ale z czasem jakaś dziwna się zrobiła i ten
      jej świrnięty chłopak też był dziwny raz ją kochał a raz gdzieś porywał na
      ciemną stronę oO' . Więc najbardziej polubiłam Piper i tak do dzisiaj jest ^^ .
      Pozdrawiam ; *
      • mariusz4ever Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 20:19
        w necie jest stronka fun club charmed.pl/ polecam!
    • selenka1996 Charmed ;) 01.07.09, 20:17
      Ja też lubię ten serial, ale ostatnio mi się trochę znudził. A najbardziej lubię Piper, ale Prue
      też była fajna xD ;]
    • mini195 Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 20:30
      uwielbiam D:
      Fibi najbardziej? xD wszystkie lubię ;Dwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka