ashlee Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 16:56 ja kocham `charmed`. mimo, że niektóre odcinki znam już na pamięć wciąż oglądam je codziennie o 9.30 ; i dzięki temu mam odrazu lepszy dzień. ;d a co do ulubionej postaci to lubie wszystkie 4 siostry ale chyba jednak najbardziej utożsamiam się z Phoebe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natu$ Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.09, 16:58 Teraz w wakacje codziennie lecą ... szkoda , że stare odcinki ale tak to ja zawsze najbardziej lubiałam Pheobe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TySiA 100% Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.09, 17:00 Ja kiedyś kochałam ten serial ale to już są stare odcinki alee brzyydzee sie jak widze pru ona jest odrażajaca Odpowiedz Link Zgłoś
cheergirlz Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 17:09 lubie ten serial ;] a najbardziej phoebe ;] Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 17:09 .nie ogladałam nie oglądam . ale mzoe zacznee . xd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netta Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.xdsl.centertel.pl 01.07.09, 17:24 Uwielbiam ten serial... Chociaż jak uśmiercili Prue byłam zszkokowana, ale tak to jest jak się GWIAZDORZY na planie Odpowiedz Link Zgłoś
ashley1213 Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 17:59 Jak tak gadasz to sama jesteś obrzydliwa !! Odpowiedz Link Zgłoś
24aniaa24th Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 17:22 Film jest super . Nie mam ulubionej postaci Kazda lubie tak samo . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MartuSSa Re: Czarodziejki "Charmed" IP: 92.55.195.* 01.07.09, 17:24 Bardzo lubię... Lecz ogladam tylko wtedy jak na niego trafie. Pozdro ;** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...Madź... Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.rybnik.vectranet.pl 01.07.09, 17:34 Ja najbardziej lubię Fibi (sorry, ale nie wiem jak to się pisze ) Taka śmieszna jest Inne też są fajne, ale szkoda, że odeszła Prue (znowu nie wiem jak to się pisze) Odpowiedz Link Zgłoś
madziasz Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 17:53 uwielbiam czarodziejki najbardziej lubie piper czy jak to sie pisze... ogladam na polsacie i na jeszcze jakims tylko nazwy nie pamietam ten serial jest wielkim wielkim hitem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeT Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.09, 17:56 Codziennie oglądam ten serial... Jest świetny Ja najbardziej lubię Phoebe Odpowiedz Link Zgłoś
adelajde Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 17:59 Zawsze najbardziej lubiłam Prue (nie jestem pewna czy dobrze napisałam). Ale też Phoebe bo jest taka zakręcona - przynajmniej na początku najbardziej taka była. Odpowiedz Link Zgłoś
alice_jazz Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 17:59 Ja tez uwielbiam czarodziejki Moją ulubioną postacia jest Phoebe. Kiedyś był nią Cole, ale juz go nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...Madź... Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.rybnik.vectranet.pl 01.07.09, 18:15 Zgadzam się z Adelajde i alice_jazz heh Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.l.e.y Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 18:19 Kochałam ten serial.! Zawsze na rano niecierliwie na niego czekałam . Obiecałam sobie że zawsze go będe oglądać i zostane największą fanką oraz obejrze ostatni odcinek pt. "Forever Charmed" . Niestety wyrosłam już z tego serialu, poprostu mi się to znudziło Ogladałam tak jakoś do momentu kiedy Leo rozwiódł się z Piper . Piper to była moja ulubiona postać . Najbardziej w filmie podobały mi się zaklęcia . kiedyś z kolegami chcieliśmy nawet stworzyć podbną księge czarów, jakie wtedy były z nas dzieci... Jak zmarła Prue aż się popłakałam, mówiłam sobie że ten serial nigdy nie będzie taki sam, ale po jakimś czasie polubiłam nawet Paige {jak to się pisze?} Pozdrawiam fanów tego wspaniałego, lecz zapomnianego przeze mnie serialu . Obyście zawsze pozostali zwolennikami tej wspaniałej historii trzech, sorry czterech sióstr . Odpowiedz Link Zgłoś
gusia23 Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 18:35 Ja strasznie lubię Paige {jak to się pisze?} <br /> Oglądam to coodziennie, mi się teraz bardziej podobają te odcinki niż na początku przynajmniej według mnie <br /> BuśKa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramsiak Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 18:20 ja kochalam Prue szkoda ze nie gra juz w serialu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rerere Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 18:36 no jasne że tak lubie ten serial ogldać. Najbardziej lubie piper oglądam teraz powturki i tagrze nowe odc. Odpowiedz Link Zgłoś
for___me Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 18:36 Tak. Uwielbiam ten serial. Ogladam go już 2 rok i jeszcze mi sie nie znudził. Najbardziej lubię Pheobe i odc. z Colem/Baltazarem. Odpowiedz Link Zgłoś
twilight Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 19:03 ja uwielbiam ten seriaaal. pamiętam jak oglądałam go codziennie ale potem zepsół mi sie telewizor i nie mam polsatu ;/ wolałam odcinki kiedy prue żyła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 19:19 serial jest superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bardziej podobała mi sie pierwszy sezon ale i tak lubię to oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.sta.asta-net.com.pl 07.07.09, 18:59 ja uwielbiam ten serial i czarodziejki oglądam każdy odcinek Odpowiedz Link Zgłoś
agatka14415 Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 19:23 Bardzo lubie ten serial ale jak Prue zmarla to jakos przestałam ogladac bo odcinki byly coraz nudniejsze ale fajny serial Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka759 Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 19:26 . ja też kiedyś to prawie zawsze oglądałam. ;-P a teraz już bardzo rzadkoo . moją ulubiną bohaterką jest Phoebe ale wydaje mi sie że ładniej jej w długich włosach . xddd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kludia Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.cust.tele2.pl 01.07.09, 19:28 Kochm ten serial!!!!! moja czarodzijka to Paige , mojej kuzynki to Phobe a przyjaciolki to Piper!! pozdrawim fanów!!aha i Prue nie jest taka świeta bo podobno rezyser ja wkuzał i zrezygnowała z roli w chartmed! i nie przyszla na jego pogrzeb.nie wiem czy to prawda;O ma być seria 9!! nie moge sie doczekać!! Odpowiedz Link Zgłoś
parysia Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 19:28 Ja też bardzo lubię Czarodziejki,ale szczerze mówiąc zaczęłam je oglądać dopiero od tamtych wakacji '08 na polsacie ,rano.Fajnie,że teraz też lecą na wakacjach o 9:30(POLSAT) x)Ale też wolałam chyba te odcinki z Prue.Ale nowe też fajne Tylko ,że nowe w soboty,a starsze od pon.-pt. Niby to taki sciene-fiction ten serial,ale ja go bardzo lubię A najbardziej Phoebe x) (PS Phoebe lepiej wygląda w dłuższych włosach,a w tych nowych ma krótsze ;p) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DariaCSI Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 19:38 no racja szkoda ze umarla prue a teraz lubie Paige Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 19:47 według mnie najbarwniejsza postać to Phoebe ale pozostałe siostry też lubię. nadal oglądam serial, ale już nie tak często jak kiedyś. niepodoba mi się postawa Lio w nowych odcinkach, dziwnie się zachowuje ale najsłodszy jest synuś. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
i5za Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 19:53 Uwielbiam ten serial !!! Jest boski !!! Tylko jedno jest smutne ... NIE MA PRUE !!! Reszta czarodziejek też jest cool ale Prue jest (była) najlepsz...odcinki czarodziejek lecą codziennie od pon.-pt. o 9 :30 wszystkie fanki i fani czarodziejek - OGLĄDAJCIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Czarodziejki "Charmed" IP: 188.33.88.* 01.07.09, 20:00 nooo uwilebiam! od chyba 2lat non stop ogladam w soboty. bo teraz powtorki leca chyba w wakacje ale w soboty kontunuacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Devil Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 11:16 No ja ogladam codziennie w wakacje o 9.30 ;] tez wolalem jak byla Prue, byla moja ulubiona czarownica a tak to lubie Paige i Piper ;] dzisiaj nie wziela tego pieknego slubu ;/ xd. Odpowiedz Link Zgłoś
monakociara Re: Czarodziejki "Charmed" 02.07.09, 11:21 Mi się wszystkie podobają.Dzisiaj był serial jak brała z nim ślub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kam Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 12:38 Ja widziałam już te odcinki a i tak chce mi się je ogladac jeszcze raz! xD Mam nadzieje, że po wakacjach będzie nowa seria! xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omcia Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 15:07 Uweilbiam ten serial no i oczywiście te aktórki! To taki film przy którym bardzo często mozna się posmiać i (niestety) popłakać. Kocham postacie z tego seriału i każdemu kto nigdy tego nie ogłądał radzę nadrobić zaległości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fantie Re: Czarodziejki "Charmed" IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.07.09, 20:16 Kiedyś byłam wielką fanką tego serialu i oglądałam każdy odcinek Teraz już przestałam, ale nadal uważam, że jest wart uwagi. Rzeczywiście starsze odcinki były fajniejsze i szkoda, że uśmiercili Prue. Wgl smutny był tamten odcinek. Na początku najbardziej lubiłam Phoebe, ale z czasem jakaś dziwna się zrobiła i ten jej świrnięty chłopak też był dziwny raz ją kochał a raz gdzieś porywał na ciemną stronę oO' . Więc najbardziej polubiłam Piper i tak do dzisiaj jest ^^ . Pozdrawiam ; * Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz4ever Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 20:19 w necie jest stronka fun club charmed.pl/ polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
selenka1996 Charmed ;) 01.07.09, 20:17 Ja też lubię ten serial, ale ostatnio mi się trochę znudził. A najbardziej lubię Piper, ale Prue też była fajna xD ;] Odpowiedz Link Zgłoś
mini195 Re: Czarodziejki "Charmed" 01.07.09, 20:30 uwielbiam D: Fibi najbardziej? xD wszystkie lubię ;D Odpowiedz Link Zgłoś