ketrin 26.06.09, 18:09 znacie jakies straszne historie ? a moze wam kiedys sie takie przydazyly ? piszcie, uwielbiam cos takiego :pp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klaudysia-niezalog Re: straszne historie . IP: *.ismedia.pl / 192.168.0.* 26.06.09, 19:34 hah mi sie przydazylo raczej cos niezlego ale się wtedy przestraszyłam xD No to tak,..... Oglądałam taki horror Ring w ktorym po obejrzeniu pewnej kasety wideo dzwonił telefon i jakiś straszny głos zza grobu muwił.:''Umrzesz za 7 dni" xdd lubie takie straszne zeczy wiec na youtube wpisalam ring i było to nagranie xdd kilka minut po obejrzeniu tego co się stało.......?? zadzwonił telefon !!! xDDD Ale okazało się że to dzwoniła babcia xddd niezle sie wtedy wystraszyłam xdd Odpowiedz Link Zgłoś
katiediamond Re: straszne historie . 29.06.09, 20:00 Miałam tak samo Oglądałam ten sam film na komputerze: Ring tylko, że z kuzynką. I właśnie było w momencie jak ta babka odebrała ten telefon, a u mnie dzwoni telefon, a my z kuzynką takie wystraszone, wielkie oczy i w ogóle. A telefon dalej dzwoni, więc myślę, że nie odbieram, ale potem stwierdziłam, ze może jednak odbiorę...może to coś ważnego. I odbieram i takim drżącym głosem "halo". Okazało się, że to moja ciocia. A my Uff.... ale się wtedy przestraszyłyśmy .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolajn Re: straszne historie . IP: *.ismedia.pl / 192.168.0.* 28.06.09, 18:59 mi nie ale niezłe klaudysia-niezalog xDD Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyandmiley Re: straszne historie . 28.06.09, 19:00 mi raczej nic strasznego się nie przydarzyło.. ja też lubię takie straszne historie. Odpowiedz Link Zgłoś