Dodaj do ulubionych

straszne historie .

26.06.09, 18:09
znacie jakies straszne historie ? a moze wam kiedys sie takie przydazyly ?
piszcie, uwielbiam cos takiego :pp
Obserwuj wątek
    • Gość: klaudysia-niezalog Re: straszne historie . IP: *.ismedia.pl / 192.168.0.* 26.06.09, 19:34
      hah
      mi sie przydazylo raczej cos niezlego big_grin ale się wtedy przestraszyłam xD
      No to tak,.....
      Oglądałam taki horror Ring w ktorym po obejrzeniu pewnej kasety wideo dzwonił telefon i
      jakiś straszny głos zza grobu muwił.:''Umrzesz za 7 dni" xdd
      lubie takie straszne zeczy wiec na youtube wpisalam ring i było to nagranie xdd
      kilka minut po obejrzeniu tego co się stało.......?? zadzwonił telefon !!! xDDD
      Ale okazało się że to dzwoniła babcia xddd niezle sie wtedy wystraszyłam xddbig_grin
      • katiediamond Re: straszne historie . 29.06.09, 20:00
        Miałam tak samo smile Oglądałam ten sam film na komputerze: Ring tylko, że z
        kuzynką. I właśnie było w momencie jak ta babka odebrała ten telefon, a u mnie
        dzwoni telefon, a my z kuzynką takie wystraszone, wielkie oczy i w ogóle. A
        telefon dalej dzwoni, więc myślę, że nie odbieram, ale potem stwierdziłam, ze
        może jednak odbiorę...może to coś ważnego. I odbieram i takim drżącym głosem
        "halo". Okazało się, że to moja ciocia. A my Uff.... ale się wtedy
        przestraszyłyśmy ....
    • Gość: karolajn Re: straszne historie . IP: *.ismedia.pl / 192.168.0.* 28.06.09, 18:59
      mi nie ale niezłe klaudysia-niezalog xDD
      • ashleyandmiley Re: straszne historie . 28.06.09, 19:00
        mi raczej nic strasznego się nie przydarzyło.. ja też lubię takie straszne historie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka