josie120 Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 04.07.09, 16:23 Pojedźcie to U.S.Ato się dowiecie xD A tak szczerze no to każdy mówi inaczej, każdy graj ma inną wymowę i akcent ,a nieraz zdarza się ,że miasta. Jedni mówią Selena inni Selina. I również nigdy nie powiecie dokładnie tak samo jak powinno się mówić nazwisko ,bo możecie mieć zły akcent Więc mówcie jak wam się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
magda1997.12 Re: Imiona i nazwiska gwiazd 04.07.09, 18:09 1.Avril Lavin 2.Demi Lovato 3.Selina Gomez 4.Nikol Schercinger 5.Peris Hilton kiedyś jeszcze słyszałam Pari Hilton 6.Bijonse 7.Eszli Tisdejl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 18:13 1. Avril / Evril Lavig 2. Demi Lovato 3. Selena / Selina Gomez 4. Nikol Szerzinger 5. Paris Hilton 6. Bijoncse 7. Aszlej / Aszli Tizdejl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sratatata Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 02:25 Wydaje mi się że: 1. Awril Lawin. 2. Demi Lovato. 3.Silena Gomez. 4.Niewiem. 5.Paris Hilton. 6. Bijonse. 7.Aszli Tisdejl. Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszka Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? IP: *.dolsat.pl 05.07.09, 15:58 1. Avril Lavigne || Awirl Lavin 2. Demi Lovato || Demi Lowato 3. Selena Gomez || Selina Gomes 4. Nicole Scherzinger || Nikol Scherzinger 5. Paris Hilton || Peris Hilton 6. Beyonce || Bijonsej 7. Ashley Tisdale || Aszlej Tisdejl || Aszli wtedy gdy jest Ashlee np. Ashlee Simpson . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natt<3 Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? IP: *.cmbg.cable.ntl.com 05.07.09, 16:09 1. Awril Lawin<br /> 2. Demi Lowato<br /> 3. Selina Gomez<br /> 4. Nikol Szezinger(tak myślę) 5. Paris Hiltyn(z akcentem na y)<br /> 6. Bijoncej<br /> 7. Aszli Tisdaij(chyba) Możliwe że parę pomyliłam, ale mieszkam w Anglii już od 2 lat i w szkole często o nich mówią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciacho [on] Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.09, 16:57 1. Ejwril Lavigne 2. Demi Lowado 3. Seljna gomęs 4. Nikol Szhejnżer 5. Pajris Hylton 6. Byjonce 7. Ejszli Tjrlzdej 8. Phejbo tołkin Jusz wiecie ?: ) Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 05.07.09, 17:05 1. Avril Lavigne- awril lavin 2. Demi Lovato- nie ;p moja siostra mówi debilowata xdd-demi lowato 3. Selena Gomez- selena gomez 4. Nicole Scherzinger- nikol a nazwisko nie wiem xd 5. Paris Hilton- normalnie jak sie pisze xd 6. Beyonce- bijonse 7. Ashley Tisdale- Aszli Tisdejl tyle.... pozdr. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
pleaseshutup Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 05.07.09, 17:09 1. Avril Lavigne - (E)avril Lavin 2.Demi Lovado - Demi Lovato(u) 3. Selena Gomez - Selina Gomez 4. Nicole Scherzinger - Nikole ( nie mam pojęcia ) 5. Paris Hilton - Pa(e)ris Hilton 6. Beyonce - Bijonce 7. Ashley Tisdale - Aszli Tisdajl Chyba tak , ale co do niektórych to nie jestem pewna.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: help. CULLEN! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.09, 17:16 Może ktoś się zna tak na serio i by mi powiedział jak się wymawia Cullen. Nie wiem czy Kulen czy Kalen... Wydaje mi się że Kalen ale to jakoś dziwnie brzmi... Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
cullen_bella Re: CULLEN! 13.07.09, 18:42 Gość portalu: help. napisał(a): > Może ktoś się zna tak na serio i by mi powiedział jak się wymawia Cullen. Nie > wiem czy Kulen czy Kalen... Wydaje mi się że Kalen ale to jakoś dziwnie brzmi.. > . > Pozdro. Czyta się Kalen , tylko że to "e" się czyta tak jakby pomiędzy "e", a "y" A jak się czyta Robert Pattinson??Bo ja czytam Robert Patison , ale nie jestem pewna czy tak jest dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
olusssia Re: CULLEN! 30.10.09, 19:32 Gość portalu: help. napisał(a): > Może ktoś się zna tak na serio i by mi powiedział jak się wymawia Cullen. Nie > wiem czy Kulen czy Kalen... Wydaje mi się że Kalen ale to jakoś dziwnie brzmi.. > . > Pozdro. dobrze CI sie wydaje.xd Kalen.; D ...chyba.XD Odpowiedz Link Zgłoś
miley05 Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 09.07.09, 14:56 4 jest najgorsza kocham wstawiać te buźki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaxkate Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 09.07.09, 15:39 omg. jak niekturych czytam to normalnie... wybaczcie ale muszę wybuchnąć śmiechem HA! Ewril Lawin demi lovatoł selina gomes nikol szejzinger peris hilton (jak jest amerykański akcent to hylton) bijonse aszlej tisdejl (aszli to w imieniu ahlee) to chyba wszystko.... Odpowiedz Link Zgłoś
mileydemi Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 09.07.09, 15:54 Mieszkam w Wielkiej Brytani więc chyba dam dobrą rade, napewno. Więc: U nas w angli mówią bez akcentu, inaczej niecko niż w stanach np. aszlej a nie jak w ameryce eszlej no więc -Awril Lawin -Demi Lowato -Selina Gomes -Nikol Szejzinger -Paris hilton- to a może nieraz zabżmieć jak e więc może być peris -bijąse -aszlej tisdejl inne gwiazdy których możecie nie wiedzieć phoebe tonkin-fibi tołkin vanessa hudgens-wanesa hadżins britney spears-britni spirs miley cyrus-majli sajrus kristen stweart- kristien stjułard taylor swift-tejlor słift emily osment-emili osment dulce maria-dulce marija Claire Holt-Klair hołlt Cariba Heine-Kariba Hejni Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.cullen Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 09.07.09, 23:13 Hej Wiesz co.. Nie jestem pewna. Ale powiem jak moim zdaniem. a wiec.. 1. Avril Lavigne- Ewril L{e/a}windż 2. Demi Lovato- normalnie. Demi Lovato. 3. Selena Gomez- tez nie jestem pewna. Ale raczej Selina x3 4. Nicole Scherzinger- Nikol Scherzinger 5. Paris Hilton- Paris Hilton 6. Beyonce- Bijons{e} 7. Ashley Tisdale- Aszlej Ti{z/s}deil ekhm. bez smiechu xd tak mi sie wydaje poprostu ;d Odpowiedz Link Zgłoś
dosia321 chyba tak: 10.07.09, 13:22 1.Evril Lavin 2.Demi lOvado 3.Selina 4.Nikol Szerzinger 5.nie wiem ja tam mówię Paris: 6.Bijons 7.Eszli tisdej no chyba tak Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 13.07.09, 15:51 Aszlej tajdsdale Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo Pete Wentz,Gerard Way? HELP 13.07.09, 16:25 aszli tisdejl się czyta, a nie Aszlej tajdsdale . ;/ ------------------------------ a jak się wymawia te imiona i nazwiska? Pete Wentz Gerard Way ii jeśli ktoś pomoże . jak się wymawia nazwę tego zespołu? WITHIN TEMPTATION ?? z góry dzięki . ;* Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Pete Wentz,Gerard Way? HELP 13.07.09, 17:20 Pit Łens Dżerard Łej Łiwyn Temtejszyn . ; q Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Pete Wentz,Gerard Way? HELP 13.07.09, 17:22 xooxoo napisał(a): > aszli tisdejl się czyta, a nie Aszlej tajdsdale . ;/ > > > ------------------------------ > a jak się wymawia te imiona i nazwiska? > Pete Wentz > Gerard Way > ii jeśli ktoś pomoże . jak się wymawia nazwę tego zespołu? WITHIN TEMPTATION ?? > z góry dzięki . ;* Pit Łens Dżerard Łej Łiwyn Temtejszyn . ; q Odpowiedz Link Zgłoś
chemicznalulaby Re: Pete Wentz,Gerard Way? HELP 18.12.09, 16:27 pit łentz. gerarda ja wymawiam gerard łej. wymawia sie łiwin temperejszon. Odpowiedz Link Zgłoś
iness_pendragon Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 13.07.09, 18:46 A Cullen to jak najbardziej Kalen... Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo HELP!!!! 13.07.09, 17:21 a jak się wymawia te imiona i nazwiska? Pete Wentz Gerard Way ii jeśli ktoś pomoże . jak się wymawia nazwę tego zespołu? WITHIN TEMPTATION ?? z góry dzięki . ;* Odpowiedz Link Zgłoś
iness_pendragon Odp. 13.07.09, 18:41 Pete Wentz-Pit Łenc Gerard Way-Dżerard Łej Within Temptation-Łajtin Temptejszyn Odpowiedz Link Zgłoś
elizza Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 22.07.09, 12:35 Evril Lawin Demi Lovato Selina Gomez lub Selena Gomez(zależy jak kto mówi) Nikol Szrezinger Paris Hilton Bijonse Aszli Tidslej PozdroOo Odpowiedz Link Zgłoś
caribbean Imiona i nazwiska gwiazd... 22.07.09, 17:01 Nie wiem czy ktoś to już pisał, ale proszę o pomoc w następujących nazwiskach: 1. Hayden Panettiere 2. Reese Witherspoon 3. Olesya Rulin 4. Catherine Hardwicke 5. Chester Bennington 6. Channing Tatum Tyle pamiętam, jak sobie coś przypomnę to dopiszę. Specjalnie wybrałam te trudniejsze, bo większość mniej-więcej wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
juni Chyba to tak ;p ale ważny jest też akcent ;] 23.07.09, 15:31 . Avril Lavigne- Awril Lawin 2. Demi Lovato- Demi Lowato 3. Selena Gomez- Selena Gomez ale tak z akcentem to sie wymawia;p 4. Nicole Scherzinger- Nikol Szwajzinger 5. Paris Hilton- Paris 6. Beyonce- Bijąse [ale tak z akcentm] 7. Ashley Tisdale- [chyba Tisade?] Aszli Odpowiedz Link Zgłoś
green_freak Re: Chyba to tak ;p ale ważny jest też akcent ;] 25.07.09, 18:24 Dobrze,ale Ashley Tisdale wymawia sie Aszli Tisdeil . Odpowiedz Link Zgłoś
gomezka Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 01.08.09, 21:40 Ashley to chyba - Aszli Odpowiedz Link Zgłoś
marnessa Noah Cyrus 04.08.09, 17:19 wiem że to nie gwiazda ale ciekawi mnie jak się wymawia to imię xDee xo Odpowiedz Link Zgłoś
denessa Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 05.08.09, 13:09 1. Avril Lavigne- avril lavin 2. Demi Lovato- demi lovato 3. Selena Gomez- selena gomez 4. Nicole Scherzinger-nicol szezinger [ jakoś tak , nie pamiętam już , siostra mi mówiła . ] 5. Paris Hilton-paris hilton 6. Beyonce-bijanse 7. Ashley Tisdale-aszlej tisdejl Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 05.08.09, 13:26 Avril Lavigne-Evril Laving Demi Lovato-Demi lovato Selena Gomez-Selina Gomez Paris Hilton-paris hilton Beyonce-bijonse ashley tisdale-aszli tiusdei Jakoś tak powinno się wymawiać xd Odpowiedz Link Zgłoś
ssij Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 05.08.09, 15:31 Avril Lavigne - Zdechła Ryba Demi Lovato - Obsikany Kot Selena Gomez - Stara Torba Paris Hilton - Pierd Wieloryba Beyonce - Tluste Dupsko ashley tisdale - Kosz Na Śmieci cullen - CIULEN oto poprawna wymowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ssij Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 05.08.09, 15:32 Tokio Hotel - Wypierdki Z Lasu Odpowiedz Link Zgłoś
ssij Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 05.08.09, 15:35 To jest pusta linijka tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
marnessa Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 06.08.09, 16:46 Ashley się czyta "aszlej" lub "eszlej" a "aszli" "eszli" to jest od Ashlee Odpowiedz Link Zgłoś
sely Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 09.08.09, 12:01 OmG! te Disney Ch. mnie wkurza! pierw gadają Selena Gomez potem Selina Gomez. !!! a teraz kurde Aszli a nie aszlej pff. Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzch.. Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 10.08.09, 21:22 Spróbuje Ci pomóc lecz nie jstem pewna 1. Avril Lavigne - Awril Lawincz 2.Demi Lovato - Demi Lovato (normalka) 3.Selena Gomez - Selina Gomez (powinno się mówic Selina, lecz ja mówię Selena xdd) 4.Nicole Scherzinger - Nikol (wiem tylko to) 5.Paris Hilton - Paris Hilton (normalnie) 6.Beyonce - Bijons 7.Ashley Tuesdale - Aszlej Tjuzdej Odpowiedz Link Zgłoś
12kolos12 Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 14.08.09, 15:20 2. Demi Lowato 3. Selena/Selina Gomez (jak komu pasuje) 5. Raczej Paris Hilton. 7. A Ashley Tisdale oczywiście Aszli Tisdejl. Odpowiedz Link Zgłoś
kingaaaxx1 Dobra ja was naucze ! 14.08.09, 18:14 Miley Cyrus : Majli Sajrus Vanessa Hudgens : Vanesa Hadżins Ashley Tisdale : Aszli Tizdel Debby Ryan : Debi Rajan Paris Hilton : Paris Hilton Demi Lovato : Demi Lovato Selena Gomez : Selena Gomez Beyonce : Bejonse Monique Coleman : Monik Koleman Sasha Strunin : Sasza Strunin Rihanna : Rijana Megan Fox : Megan Fox Noah Cyrus : Noah Sajrus Zac Efron : Zak Efron Cole Sprouse : Koli Sprołs Dylan Sprouse : Dylan Sprołs Mitchel Musso : Miczel Muso Więcej nie chce mi się pisać . Wy tłumany narq Odpowiedz Link Zgłoś
mileydemi Re: Dobra ja was naucze ! 15.08.09, 21:23 kingaaaxx1 napisał(a): > > Vanessa Hudgens : Vanesa Hadżins > > Megan Fox : Megan Fox > > Noah Cyrus : Noah Sajrus > > Zac Efron : Zak Efron > > Cole Sprouse : Koli Sprołs > > Dylan Sprouse : Dylan Sprołs > > Mitchel Musso : Miczel Muso > > Więcej nie chce mi się pisać . Wy tłumany narq ooo boshh!!!! kto tu jest tłumanem durniu!!. noah sajrus? weź mnie nie rozśmieszaj, i jeszcze nie wyzywaj ludzi od tłumanów bo widać ty nim jesteś??? nołejh sie czyta Odpowiedz Link Zgłoś