Gość: Julie <3 LoVV ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 14:34 Co sadziecie o jej wystepiee ? Byla chora ale i tak ja podziwiam ze zaspiewala a Wy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demcialove Re: Ewa Farna na Top Trendy ^^ <33 28.06.09, 14:35 .nom . troche miejscami nie mogla dospiewac . ; - DD .ale i tak jak na nią zaspieala boskoo . ; - ) Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo Re: Ewa Farna na Top Trendy ^^ <33 29.06.09, 12:28 Mi sie podobalooo xdd bo miala odwage ta jedna zrezygnowalaa ! a Ewa sie nie poddala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katsuumi_17 Re: Ewa Farna na Top Trendy ^^ <33 IP: *.chello.pl 29.06.09, 16:33 Trochę dała plamę, no ale powiedzmy, że i tak było dobrze jak na chorobę Fajnie, że się odwazyła. Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyandmiley Re: Ewa Farna na Top Trendy ^^ <33 29.06.09, 16:36 Mi jej występ się za bardzo nie podobał ale miała chore gardło. Jak na chore gardło to zaśpiewała SUPER Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Re: Ewa Farna na Top Trendy ^^ <33 29.06.09, 17:55 Powiedzmy sobie szczerze że jej występ nie był jednym z dobrych. W ogóle wydaje mi się, że to "Trendy" było beznadziejne. Najlepszy występ zaprezętowała grupa "Kumpa Olik" śpiewając piosenkę "Zaspane piosenki", chociaż ten hindus też był taki inny, ale wydaje mi się, że Paulla nie słusznie wygrała.. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: Ewa Farna na Top Trendy ^^ <33 29.06.09, 18:02 mi się podobało jak na jej chorobę super zaśpiewała EWka w ogóle jest super Odpowiedz Link Zgłoś