Gość: gość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.09, 16:12 jadę na kolonię.... na 10 dni... pierwszy raz.... co zabrać??? ile pieniędzy jadę do Rabki Zdroju w terminie 20-30lipiec... Jedzie tam ktoś??? mama mowi ze mnie mogą okraść co zrobić??? JESTEM GRUBA TO SIE BEDĄ ZE MNIE WSZYYYYSCYYYYY ŚMIAĆ!!!!! 25lipca mam urodziny i mama kaze wziażć cukierki i poczęstować wtedy wszystkich ale czy to nie za dziecinne ja mam13lat!!! co sądzicie??[/u][/u] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chocolatediet Re: kolonie 01.07.09, 12:43 Byłam na koloni dwa razy Za pierwszym razem tez miałam urodziny 13-ste;P Nikogo niczym nie częstowałam... Ale jak chcesz to poczęstuj osoby mieszkające z tobą w pokoju;D Oto lista rzeczy, które mogą się przydać (by mine) 2 lub nawet 3 ręczniki (jednen duzy na kąpiel wieczorna, mały na poranne mycie zębów i jeden na zapasik czapkę z daszkiem (!!!) jakąś torebkę lub plecak, żebyś nie nosiła portfela i aparatu w rękach jak gdzieś wyjdziecie portfel (chyba oczywiste) aparat (niekoniecznie super-hiper-odlotowy, bezpieczniej wziąć taki, który nie będzie kusił ewentualnego złodzieja duużo skarpetek i adidasy (za cholere nie bedzie ci sie chciało prac skarpetek a przydają się nawet jak jest dosyć ciepło, adidaski sa chyba oczywiste kilka t-shirtów, krótkich spodenek, przynajmjiej jedne długie spodnie i przynajmniej dwie (ciepłe!!) bluzy są chyba jasnością Dodatkowo wex coś extra (np. sexy t-shirt albo kieckę- na koloni często można niezłe ciacho spotkać kosmetyczkę pełno codziennie uzywanych przez ciebie kosmetyków fajne dodatki (np. kolczyki- każdemu sie spodobasz^^) strój kapielowy (jeśli planujecie jak8iś basen cz coś, w sumie i do opalania na balkonie by sie sprzydał noi naaajważniejsze dobry humor i dystans don siebie Choćbyś 150 kilo ważyła musisz zrozumieć ze oprócz wad masz na 100% wieele zalet A jak ktos się bedzie śmiał to go olej - widocznie nie jest wart znajomości z tobą Pozdrawiam* Odpowiedz Link Zgłoś