olciaa111 02.07.09, 19:06 Strasznie nie podoba mi się moje imię. Rodzice nazwali mnie Aleksandra czyli Ola, Olka Strasznie mi się nie podoba ! Chciałabym mieć na imię Iza albo Jagoda. ! Ale Ola ?! To jest ohydne imię! A jak wy się nazywacie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pati_ Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 02.07.09, 19:08 Ola to ładne imię,mam znajomą z takim imieniem. Mówimy na nią Oli,Olinek,Olin. Patrycja może być,chociaż brzmi tak oficjalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
julcia10 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 09.08.09, 19:20 MAm na imię Julia znam bardzo mało osób o takim imieniu ale nie mam zaprzeczeń do mojego imienia.... Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 26.08.09, 21:19 Ola jest spoko . Troche posplite ale da się przełknąć \ Ja jestem Agatka Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka. Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 17.11.09, 17:27 Ja też jestem Ola i nie cierpię swojego imienia . ; / Jakoś tak dziwnie ktoś się pyta jak mam na imię a ja " Ola " . xd I też uważam że Ola jest zbyt pospolite. ; / nie znam klasy w której nie było by żadnej Oli . .. ( chociaż wiem że takie są ) Odpowiedz Link Zgłoś
wera99 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 18.11.09, 13:54 ŁADNE JEST IMIĘ OLA a ja mam na imie weronika Odpowiedz Link Zgłoś
metallica Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 18.11.09, 16:03 A ja Justyna . Nie jest takie złe ale wolała bym mieć inne chociaż , miałam mieć na imię Ola Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aga_123 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 04.01.10, 20:32 Ja mam na imię Agnieszka. Na początku to imię mi się nie podobało ale z czasem się przyzwyczaiłam. Jednak podobają mi się takie imiona jak, np. Nikola, Julia ale Jagoda i inne takie dla mnie są wręcz okropne! (bez obrazy) Odpowiedz Link Zgłoś
misiaaaa Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 24.05.10, 16:40 Ja mam na imię Ola .! Na początku stwierdziłam , że to głupie imię ale potem xpp Jakoś zmieniłam zdanie i stwierdzam że to fajne imię ;D Chociaż nie lubie jak ktoś na mnie mówi : - Aleksandra - Ola te 2 mnie najbardziej wkurzają ;/ A te inne np: oluś , olcia , olek , oleczka są spoko ;-* Odpowiedz Link Zgłoś
emilyyy Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 11.09.10, 09:39 Strasznie podoba mi sie imie Ola . Ja nazywam sie Emilka, nauczyciele mowia Emilia - te jest straszne ! Chociaz dla mnie moje imie jest dziwne to dopoki mowia emilka, milka,emi, mila, emilii , jakos je zdzierze :p. U nas w szkole zeczywiscie jest baaaaaardzo duzo Olek , malo Emilek, bo tylko 2 na cala szkole i 700 osob..! Jagoda "?! nie przesadzaj.. Jezeli nie chcesz by ludzie mowili do cb aleksandra to im to powtarzaj, przyzwyczaja sie... i zamiast narzekac wymysl jakies fajne na siebie przezwisko :p Odpowiedz Link Zgłoś
lenka955 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 11.09.10, 16:25 Eyyy ! No nie przesadzaj , moja siostra ma tak na imię i myślę że jest całkiem spoko ! ;D A co do mojego imienia to ja to mam dopieo pospolite-Magdalena ! ;| W klasie mam jeszcze 2 dziewczyny o tym samym imieniu ! to jest dopieroooo...xd ale w ogóle to moje imie mi sie podoba...xD Odpowiedz Link Zgłoś
avril25 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 22.05.11, 17:41 TO JEST FAJNE IMIE! chciałabym mieć takie a nie maja wszyscy w przedszkolu mówili do mnie pszczółka i tego nie znosiłam ale teraz jest spoko Odpowiedz Link Zgłoś
olcia100 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 03.05.11, 16:00 Ja mam na imię Ola i to imię mi się bardzo podoba.Znajomi mówią do mnie Olka,Olcia,Oluś i Alex bardzo fajnie szczególnie Alex. Odpowiedz Link Zgłoś
cyrus_miley Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 25.11.11, 19:14 Ola to ładne imie, nie przesadzaj! Ja mam na imie kasia kiedys mi sie nie podobało a teraz juz tak mogłabym jeszcze miec na imie monika albo lena a mi moje pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
najli. Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 25.11.11, 16:57 Ja mam Natalia. Wszystko byłoby ok, gdyby nie fakt, że razem ze mną w klasie są 4 Natalie Odpowiedz Link Zgłoś
emi. Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 27.09.10, 20:22 Aleksandra to b.ładne imię. Mam na imię Anna i do czasu nie byłam z niego zadowolona, teraz jednak bardzo mi się podoba. Mogę wymyślić do niego wiele , wiele zdrobnień. Inne ładne imiona to Julia, Karolina - szczególnie w innych językach. Odpowiedz Link Zgłoś
nicole679 Mam najgorsze imie na świecie !!! 21.07.11, 08:57 Ola to moim zdaniem ładne imię i dość popularne Ja mam na imię Nicole i kiedyś nie przepadałam za tym imieniem a teraz nawet mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
aga220112 e tam ja mam ciankie imie.! 25.11.11, 19:42 Mam na imie Agnieszka.! Masakra... wszyscy mi Agnieszkują, Agusiują, i gulkują.! A jak już to moje zdrobnienie mi sie podoba Aga. A twoje imie jest spoko. Bardzo popularne ale za to masz dowód że innym osobom też się te imie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
oli300 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 27.11.11, 16:48 Ja się nazywam Oliwia. Oliwka, Oliwcia, Oliwusia. Dla mnie jest to RZENUJĄCE. Chciałabym się nazywać Julia albo Paulina. P.S Maja siora nazywa się Jagoda!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karola1603 Jezu. 17.03.10, 15:10 i co my teraz zrobimy? nie rozumiem twojej rozpaczy,Ola to może nie jest jakieś przecudowne imię,ale jest wiele innych gorszych imion ;/ histeryzujesz,tyle Ci powiem i ten post świadczy o tobie że jesteś rozpieszczona.takie mam odczucia Odpowiedz Link Zgłoś
klusek. A chcesz mieć na imię... 23.06.10, 16:10 Genowefa, Kunegunda? Wymieniać dalej? Gertruda, Hermenegilda, Faustyna, Eleonora, Romualda... Aleksandra to piękne imię. Odpowiedz Link Zgłoś
twilightwoman Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 17.03.10, 15:22 Ola to całkiem spoko imię. Ja mam na imię Ewa- to jest dopiero ohydne imię! Odpowiedz Link Zgłoś
alice.... Angelika. ale wejdźźźźź!!!!!!! 04.06.10, 08:44 Mam na imię Angelika. do kitu . tak długo się wymawia i wgl. ale koleżanki często mówią do mnie Angelisia, albo Angela lub po przezwisku Odpowiedz Link Zgłoś
demcia_ Re: Angelika. ale wejdźźźźź!!!!!!! 24.07.10, 16:47 Wiesz co...?? Ja mam tak na imię Ola! Mi się podoba.Fajnie jest jak masz przezwisko Alex...może nie podoba ci się to że wołają na ciebie Olka.Na mnie rzadko tak wołają Ale nie przejmuj sie moze 2 imie masz lepsze; Odpowiedz Link Zgłoś
malinooowa17 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 17.06.10, 18:15 To prawda imię Ola jest bardzo znane,ale jest ładne,naprawdę.Ja jestem Kamila.Nawet fajne,ale nie znoszę jak ktoś mówi do mnie:Kamilko,Kamisiu. Odpowiedz Link Zgłoś
milka111 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 08.05.11, 19:53 Ja jestem Milena i lubię swoje imięOla to nie jest złe imię,moja przyjaciółka też tak się nazywa Odpowiedz Link Zgłoś
alexa693 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 25.11.11, 18:45 Ja też mam na imię Ola i szczerze powiedziawszy nie lubię zdrobnienia ale pełne imię Aleksandra moim zdaniem jest świetne Odpowiedz Link Zgłoś
szkrab. Ja mam zajebiste imie <3 25.11.11, 23:02 Wiec moje imie pochodzi z Franci ... UWAGA, UWAGA, BEDZIECIE W SZOKU .......... Mirela mam na imie, nikogo nie znam o takim imieniu <3 bo jest wyjatkowe ,dla wyjatkowej dziewczyny, takiej jak ja <3 mieszkam w holandii od 2 lat, i tu tez nikogo nie ma o takim imieniu <3 suuper, bardzo mi sie podoba moje imie , a moje drugie imie to Alicja, czyli < MIRELA ALICJA SAMANTA G. samanta to moje trzecie imie <3 ale mirela jest naj lepsze, MIRABELLA ,, hihiiiii... hhahahah Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.77 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 31.03.10, 17:11 Mi się imię Ola bardzo podoba xD Ja mam na imię Paulina Odpowiedz Link Zgłoś
paula79 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 11.11.11, 22:29 Też mam na imię Paulina ;D Odpowiedz Link Zgłoś
jonasik Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 31.03.10, 18:35 ja mam na imie magda i tez nie za bardzo mi sie podoba wolałabym np maja ale nie moesz miec wielkich pretensji do starych pomysl jak by ci nazwali np adelejda??nie obrazajac nikogo o takiem imieniu oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
natala_nati Jestem dumna z mego imienia :) 05.06.10, 17:28 Ja mam na imię Natalia też nie lubiłam ale teraz bardzo lubię a w szczególności Nataly Odpowiedz Link Zgłoś
peachcheek Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 15.07.11, 18:32 Ja też miałam być Olą Ale mam tak na 2. A na 1 - Daria. Też pospolite. Nie lubię ani 1, ani 2. Chciałabym mieć na imię Nina <3 Zazdroszczę tym, które się tak nazywają! Odpowiedz Link Zgłoś
peachcheek Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 15.07.11, 18:37 Tzn pospolite przynajmniej w mojej szkole [ osobiście znam 7 Darii ;o ]. A co do 'Oli' to spójrz na to z innej str : Alex to super przezwisko ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
kana6817 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 11.12.09, 14:21 Mi się podoba imię Aleksandra - Ola..;Pp Ja mam na imię Karolina... jak dla mnie troszke za długie, ale fajnee... w skrócie Kana.. noo ja tam nic nie mam ani do mojego ani do imienia Ola.. Odpowiedz Link Zgłoś
oluniaaalov Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 04.01.10, 11:48 Ja tez jestem Ola Ale nienawidze mego imienia ... Wszyscy mowika 'Aleksandra' a ja tego nie znosze ... ( Masz racje ze nie lubisz swego imienia Wszyscy tu mowia ze masz slodkie imie itd. Ale to tylko zeby cie pocieszyc Po co tu kit wciskac? Kazdy wie ze Ola to ochyda ... 'Smutass' Odpowiedz Link Zgłoś
missvictoria112 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 04.01.10, 20:57 Ja mam jeszcze gorsze! Wiktoria... Fajniej by było przez V i c (Victoria), albo w ogóle inne imię... Beata, Roksana, Żaneta... Odpowiedz Link Zgłoś
handmciuszek nooooooooooooooooo 02.03.10, 14:34 joanna ale nawet nawet asia joasia Odpowiedz Link Zgłoś
wika04 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 21.07.11, 10:12 Ja też mam na imię Wiktoria i mi się te imię bardzo podoba , bo u mnie w szkole tylko ja się tak nazywam. Wszyscy też mówią mi że mam super imię i też by takie chcieli. Bo jak wszyscy wiedzą Wiktoria oznacza zwycięstwo. Niektórzy z mojej klasy mówią że przynoszę im szczęście Ale każdy ma inny gust. Odpowiedz Link Zgłoś
tosssiulka Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 10.04.10, 17:15 Gdyby to był konkurs, to na pewno zajęłabym miejsce na podium. [bez urazy] nazywam się TOSIA a tak właściwie, to ANTONINA. Odpowiedz Link Zgłoś
green_day_love Moje imię-Ola ... 16.06.10, 17:38 Ja mam na imię Ola i mnie się ono bardzo podoba. Szczególnie Aleksandra. Nie wiem zaś co Tobie się w nim nie podoba. Imię w przyszłości z tego co wiem, to można zmienić, więc nie rozpaczaj tak bardzo. I może staraj się poszukać plusów swojego imienia, bo być może Twoja złość wynika z tego, że znajomi mówią na Ciebie "Olka" (co nie jest przyjemne) i w ten sposób obrażają Cię . . . Sądzę jednak, że imię "Aleksandra" jest dość nietypowym imieniem i brzmi tak... elegancko? Sama sobie lepiej to przemyśl, my tu w tej kwestii nic Ci nie pomożemy. Odpowiedz Link Zgłoś
abbey_girl Aha... 10.08.11, 12:43 ...mi tam się moje imię podoba, jest ostatnio trochę popularne, ale w realu tego nie zauważam. Też jestem Aleksandra Odpowiedz Link Zgłoś
nati123 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 07.05.10, 18:32 Żal mi ciee. ;/// Jagoda? ;// to jest najgorsze imie swiata !! Olka jest ladne. ; ///// Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda1602 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 15.08.11, 01:23 Jagoda? No dziękuję Ale ten nick powstał, bo też chciałam mieć tak na imię, no i jeszcze lubiłam jagody A na imię mam Dominika, to jest dopiero okropne Moi rodzice, to w ogóle, nie wiem co w głowach mieli, bo jakbym była chłopcem chcieli (mama) nazwać mnie, no nie pamiętam jak, ale jakoś tak jak pies z filmu. Mam bardzo, no cóż... Oryginalne nazwisko, więc tłumaczyli, że chcieli, żeby ładnie z nazwiskiem brzmiało. Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 25.08.11, 19:47 Według mnie Ola, to normalne imię. Ja mam jeszcze gorsze imię, Adrianna, czyli w skrócie Ada... Nienawidzę kiedy np. w szkole wyczytują moje imię .... Odpowiedz Link Zgłoś
malinka25 ;p 04.01.10, 20:36 Hmmm... Ola to bardzo ladne imie, mam przyjaciolke o imieniu ola, ja mowie na nia Alex (od Aleksandra), ale takze mowie na nia, olcia, olka, ola, pola, i czasami mowie na nia... rysiek, ale to tak dla zartu Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: ;p 04.01.10, 20:40 moje imię to : Iga podoba mi się , ale Ola to też ładne imię . Odpowiedz Link Zgłoś
martusx3 Re: ;p 15.02.10, 19:04 ja mam Marta .. Wolałabym Kinga albo Natalka . ;D ale nie Natalia . ;D xD moja kuzynka ma na imię Ola i mi się w sumie to imię podoba .. ;D ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa Re: ;p 15.02.10, 21:54 Ola? To takie niby starszne, ja mam na imie Wirginia Karolina ... Odpowiedz Link Zgłoś
dianolinka yhym . xD 05.01.10, 17:07 laska , to ty nie wiesz jak ja mam na imię . a to uważaj ! Diana Natalia wiem , blee . i to wszystko na cześć tej zasranej księżnej Diany . boshe , jak by lepszego imienia nie było . Odpowiedz Link Zgłoś
grzanka_ Re: yhym . xD 14.02.10, 18:59 Ola nie jest najgorsze^^ Nie ma sie czym przejmować Ja mam na imie Marta i lubie swoje imie xD Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaa123 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 14.02.10, 19:33 Ola to ładne imię .. zwłaszcza że tak nazwali Cię rodzice których kochasz i oni cb moje imie to Klaudia l) i mi sie podoba ;D Odpowiedz Link Zgłoś
moli28 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 06.05.10, 17:07 aaaa... zapomniała bym ja nazywam się MAGDA jak kiedyś się spytałam księdza w szkole co oznacza to imie bo tłumaczył wszystkim znaczenia ich imion to nie chcial mi powiedzieć więc sprawdziłam na necie i okazało się że Magda to ,,dziwka" nie źle nie heh a OLa jak się nie myle to opiekunka rodziny (męża dzieci itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
misiaaczek :O 24.05.10, 15:40 Nie jest aż tak źle. Nawet spoko imię więc się nie martw... Odpowiedz Link Zgłoś
slodkaa Re: :O 25.11.11, 16:34 jak to wszystko czytalam to myslałam ze bedzie duzo Kaś a tu sie okazuje ze jest naprawde duzo Aleksander Ja mam Kaśka jak cos . Odpowiedz Link Zgłoś
yellowgreenblue Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 28.11.11, 20:10 No ładnie... Ja też jestem Magda xD Odpowiedz Link Zgłoś
wampiroholiczka Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 24.05.10, 15:53 Ja mam Ania i kocham swoje imie ;D na bierzmowanie biore Isabella. Podoba mi sie tez Victoria A Ola ... to w miare imie chociaz nie chcialabym takiego miec Odpowiedz Link Zgłoś
katherine456 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 12.07.10, 20:57 Ola to ładne imię. Ja mam Kasia znajomi do mnie mówią Kate!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karola096 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 15.02.10, 18:48 a ja jestem Karolina, trochę długie A Ola jest spoko. Też bym chciała mieć takie krótkie imie ! Odpowiedz Link Zgłoś
nika101 ^^ 18.06.10, 18:37 To ja mam najgorsze imię świata Jakby nie było to na pierwsze mam Julia, ale i tak wszyscy mówią mi po tym drugim czyli REBECCA !! Tylko rodzice i niektórzy członkowie rodziny mówią do mnie Julia. No i za granicą zawsze "Julia" A w sQul nauczycielki tylko: '"Rebecca" Znajomi: "Reb" no i "Czika, Loka i Najsza" Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia003 ;) 15.02.10, 21:54 Mi sie odobiscie podoba Ola;] sama mam na imie Oliwia i to rowniez mi sie podoba,wydaje mi sie tak troche,za to malo znne imie ale to nieprawda,sama znam 3 Oliwie;p Odpowiedz Link Zgłoś
cool.owa Re: ;) 11.04.10, 20:04 Przestań. Ładne.. Nie bez powodu różnym postaciom filmowym dają imiona - Ola , przecież jest ładne! Np. Ja mam na imie Oliwia i było już w nie am to jak statek i hannah montanie Odpowiedz Link Zgłoś
usiolo Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 16.02.10, 10:11 ola to cudne imie ja sie nazywam ula Odpowiedz Link Zgłoś
aszken Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 28.02.10, 21:58 Joanna. naszczęście , nikt się do mnie tak nie zwraca. tylko Aśka. Odpowiedz Link Zgłoś
niunia5250 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 01.03.10, 16:37 Ja mam na imie Milena Ola to bardzo ładne imie Odpowiedz Link Zgłoś
moli28 :) 06.05.10, 17:03 masz racje mi Olka też się nie podoba kojarzy mi się z taką jedną ,,laską" z mojej szkoły straszny z niej pasztet i do tego nudziara ale trzeba się z takim imieniem pogodzić znam osoby co maja gorzej np. jedna moja kumpela nazywa się Aldona a kumpel Kosmo i jak tu zrozumieć rodzicówheh xD Odpowiedz Link Zgłoś
ania55888 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 29.05.10, 17:42 spoko fajnie imię ja mam na imię ania Odpowiedz Link Zgłoś
barbarosa Re: Mam najgorsze imię na świecie !! ?? 08.05.11, 17:42 Miałam mieć na imię Jagoda ; ) ( ohydne imię) Mam na imię Ola (dzięki za komentarz ,wiesz ?) Ola ładne imię Odpowiedz Link Zgłoś
topparis Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 21.07.11, 09:57 Każde imię jest dobre tylko wtedy kiedy rodzice nie krzywdzą dziecka jakimiś wymyślnymi imionami, przynajmniej tak ja uważam, a Twoje imię jest bardzo ładne Ja mam na imię Wiktoria Odpowiedz Link Zgłoś
natunia41 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 25.11.11, 18:37 Ja tam lubię swoje imię Mam na imię Natasza. Poza tym Ola nie jest takie najgorsze. Mi się podoba jeszcze Nadia i Nina Odpowiedz Link Zgłoś
adziaxd Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 26.11.11, 11:46 ja mam na imię agata i dobrze mi z nim ale fajne tez jest imię michalina Odpowiedz Link Zgłoś
adziaxd :))) 26.11.11, 11:46 ja mam na imię agata i dobrze mi z nim ale fajne tez jest imię michalina Odpowiedz Link Zgłoś
lija120 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 10.10.09, 22:16 ja tez jestem julia Odpowiedz Link Zgłoś
margoolcia Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 11.10.09, 12:43 Ja nazywam się Mariola mało osób ma takie imie Odpowiedz Link Zgłoś
ollciia Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 04.01.10, 19:41 Ja mam na imię Ola jak ty Ale moje imię mnie się podoba Jest ok! Odpowiedz Link Zgłoś
selenagomez555 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 16.02.10, 10:37 Ja mam na imię MARTA Mi się bardzo moje imię podoba !! a Ola - tak miałam się nazywać Odpowiedz Link Zgłoś
duska1997 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 15.02.10, 19:24 Tak Ola to ładne imie Ja mam na imie Jagoda Odpowiedz Link Zgłoś
ashley_miley Re: Moje jest takie se ;/ xd 17.11.09, 17:38 julcia10 napisał(a): > MAm na imię Julia znam bardzo mało osób o takim imieniu ale nie mam zaprzeczeń > do > mojego imienia.... serio w moje szkole jest pelno juli xd znam duzo osob o tym imieniu JA MAM NA IMIĘ EWA ;/ kiedys niecierpialam swojego imienia ,ale teraz uwazam ,ze nie jest jeszcze takie najgorsze ( myslalam ,ze nikt prawie nie ma tak na imie ,ale juz znam troche osob o tym imieniu no nie zaduzo bo z 4 xd ,ale jest okej POZDRO DLA WSZYTCH O MOIM IMIENIU xD Odpowiedz Link Zgłoś
bellalullably16 mii... 15.02.10, 22:16 Emilka jestem mama wymyslilami skrot Mika bo powiedziala, ze Emilka to za dlugie. A po za tym to nie lubie swego imienia trylko dlatego ze normalnie to brzmi Emilia, bleee.... pzdr Mika hehe Odpowiedz Link Zgłoś
darulka12l :) 07.05.10, 17:47 Moja siostra ma na imię Ola. Mnie się to imię podoba. Ja mam na imię Daria. Ola to na pewno ładniejsze imię Odpowiedz Link Zgłoś
blondi96 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 18.11.09, 15:35 Ja mam na imię Agnieszka i mi się podoba to imię chociaż wolę jak mówią na mnie Aga. A Ola to bardzo ładne imię.... I zapewniam że o wiele ładneijsze niż Jagoda lub Iza. Moja przyjaciółka się nazywa Ola i jej też się to imię podoba Nie martw się Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaimarna Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 28.11.09, 17:07 Ja też mam na imie Ola. ;D I naprawdę nie wiem, dlaczego ci się nie podoba . ja je bardzo lubię . I nie przejmuj sie . Mogło być gorzej. Ja miałam być Samanta. Bleee. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
aga4815 Moje jest obrzydliwe;d 11.12.09, 14:10 Ty jeszcze nie masz tak źle, ja już bym wolała mieć na imie ola niż iwona Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ hmm . 04.01.10, 19:31 ja mam na imie ola . wcale nie jest takie złe. nie wiem czemu go tak nie lubisz. Odpowiedz Link Zgłoś
fun Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 18.11.09, 16:56 Ja mam Agata ja jestem wściekła na rodziców bo na 2 dali mi Maria żalll. Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullen15 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 28.11.09, 15:08 Przecież Ola to ładne imię. Ja mam Beata. Też mi się nie podobało kiedyś , ale teraz uważam ,ze też jest ładne ;D Odpowiedz Link Zgłoś
music11 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 14.02.10, 19:21 xD a ja nazywam sie Olka wymysliłam żeby każdy do mnie mów łolcia tak bardziej odjazdowo :p xD Ja tez nie lubie swojego imienia...ej a powiecie mi jak sie tworzy tematy?Pisac na moim gg a można go znaleść w moim profilu zapraszam.LUBISZ J-ROCKA?nAPISZ DO MNIE PLANUJE ZJAZD W WARSZAWIE (ZLOT) FANÓW JROCKA W RÓŻNYM WIEKU HIHI Ja chciałabym sie nazywać hmmm jagoda,maja(fajnie bo pasuje do maya P) Odpowiedz Link Zgłoś
myhorses13 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 28.11.09, 16:07 aleksandra -> alex. Odpowiedz Link Zgłoś
kittykotek Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 21.12.11, 23:59 Ola to najgorsze imię na świecie?????? Weź mnie nie rozbrajaj. Ciekawe co byś powiedziała na Kunegundę, Dobromirę albo Stefanię? Przejrzyj sobie spis imion polskich to może zrozumiesz, że Twoje imię jest normalne! Jagoda.... ja bym już wolała truskawka. Odpowiedz Link Zgłoś
madziek67 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 14.02.10, 19:36 julcia10 napisał(a): > MAm na imię Julia znam bardzo mało osób o takim imieniu ale nie mam zaprzeczeń > do > mojego imienia.... zawsze podobało mi się imię Julia ! ; ) Moje to Madziaaa ;DD Lubię moje zaczepiaste imię , mówią na mnie madź , ale chłopaki tak głupio - madzik <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszek111 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 12.12.11, 20:13 madzia ladne imie ja tak jak autorka mam na imie Aleksandra Odpowiedz Link Zgłoś
lady..star Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 14.02.10, 20:11 Ja ma na imie Laura Bardzo mało osób ma takie imie Odpowiedz Link Zgłoś
kora8 ;)))) 25.11.11, 16:58 Ja mam na imię Kornelia . ;d ! Mówią na mnie Nela , Nelka. Bardzo podoba mi sie moje imie , Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka97 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 16.02.10, 00:16 Ja mam na imię Irmina ;p wiem dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 17.03.10, 14:12 Zawsze mogłaś sie nazywać Genowefa, albo Eugenia xDD Olka, to nie brzydkie imię (( ; Odpowiedz Link Zgłoś
martunia1 Marta, Matruś, Martuniek, Martunia, .... 07.05.10, 11:18 Marta, Matruś, Martuniek, Martunia, Martusia, Tusia, Tuśka itd. Mi się moje imię podoba . :p ale Tusia czy Tuśka mnie dobija. Odpowiedz Link Zgłoś
katiii0977 ; /// 25.11.11, 21:03 Ja mam na imię Ola. Nie Aleksandra. ; / jeszcze głupiej . ; / na dodatek prawie wszyscy się mylą, bo myślą że mam Aleksandra, a ja mam Ola. ; / to strasznie wkurzające. ; / chciałabym mieć na imię Magda, albo Kamila ! * ; ) ale wkońcu imion się nie wybiera, rodzice nam takie dają xD Odpowiedz Link Zgłoś
decapriopregal Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 02.03.10, 14:15 Ja mam na imię Wiktoria;/ a wolałabym mieć Ola.. To ładnie imię;p Odpowiedz Link Zgłoś
handmciuszek Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 02.03.10, 14:32 joanna czyli asia albo joasia Odpowiedz Link Zgłoś
sunshine.123 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 02.03.10, 15:37 ja jestem Kasia, lubię moje imię, ale chciałąbym mieć na imię Magda. ale tak sie nazwe na bierzmowaniu. mam koleżankę Ola, uważam, że to dosć ładne imię. Aleksandra brzmi mocno średnio Odpowiedz Link Zgłoś
oli999 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 17.03.10, 14:56 ja mam na imie olga. kiedys mialam na imie sara ale poprosilam mae zeby mi zmienila cos tam poszperala w papierach pozalatwiala jezeli ci sie nie podoba to zrob podobnie,a na mnie mowia ola,olga,lub oli Odpowiedz Link Zgłoś
czacha421 KAJA;*** 21.03.10, 20:06 ja mam na imie Kasia ale nazywaja mnie Kaja..mnie sie podoba to imie .. a mam kolezanke ( moja zona) z kl ktora nazywa sie ola i mi sie to imie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
kasandra_xxx jagoda 25.11.11, 17:29 Ja mam na imie Jagoda i uwierz mi.. nie chcialabys sie tak nazywac.. Aleksandra to ladne imie. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mania14 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 01.04.10, 10:11 Ola to bardzo ładne imię!!! Ja mam na imię Magda, lubię to imię! Ale nie lubię Magdalena!!! Odpowiedz Link Zgłoś
polllaa Re: 25.11.11, 18:35 A ja mam na imię Pola i nie Apolonia, nie Paula, nie Paola czy jak tam sobie ludzie wymyślają tylko po prostu Pola - i podoba mi się, i szczere to jeszcze nie spotkałam osoby o takim imieniu Odpowiedz Link Zgłoś
patriciabiebzx3 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 24.05.10, 15:58 Patrycja ;P . Też nie lubie swojego imienia Rozalia albo Blanka Tak chciałabym sie nazywać ;D Odpowiedz Link Zgłoś
pinkax3 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 22.06.10, 18:25 Ja jest Paulina . ALE I TAK WSZYSCY NA MNIE MÓWIĄ PINKA . XDDD Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 yyy...ty masz złe??? 03.03.11, 21:54 ja mam Ula - Urszula ty masz swietnie imie moje jest ochydne;/ Odpowiedz Link Zgłoś
fajnagirl_xd Re: yyy...ty masz złe??? 26.07.11, 09:38 urszulka2691 napisał(a): > ja mam Ula - Urszula > ty masz swietnie imie moje jest ochydne;/ Ja też mam na imię Ula, i pełne mi się nie podoba ale wszyscy (kuurde nawet nauczyciele xD) mówią na mnie Ulka, bracia mówią Uluś, a i Ulusia się zdarza często od malutkiej siostry ciotecznej xD Odpowiedz Link Zgłoś
fajnagirl_xd Re: yyy...ty masz złe??? 26.07.11, 09:39 A jeśli chodzi o imię Ola, to mi się bardzo podoba ) Odpowiedz Link Zgłoś
grenn_kicia Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 19.06.11, 12:47 ja mam na imie Karolina bardzo popularne i mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
kaamcioch Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 25.11.11, 16:20 Mam na imię Kamila i jestem zadowolona z tego imienia ; P A Ola wcale nie jest takie złe; ) Odpowiedz Link Zgłoś
izulina97 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 26.11.11, 22:35 Ja mam na imię Iza i jestem z tego zadowolona;d A Aleksandra uważam,że jest fajnym imieniem;] Sam znam dużo ludzi o tym imieniu" Odpowiedz Link Zgłoś
iness_pendragon Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 31.08.09, 16:31 Ja mam na imię Olga ale wszyscy mówią Ola,mi się to podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
najfajniejsza Maja 02.08.11, 15:41 Jam mam Maja i mi się podoba! A Ola też jest spk... Odpowiedz Link Zgłoś
neseczka Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 31.08.09, 18:59 a co ja mam powiedziec mam naimie WANESSA Odpowiedz Link Zgłoś
vanesa Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 25.11.11, 16:55 neseczka napisał(a): > a co ja mam powiedziec mam naimie WANESSA Jak Vanessa Hudgens . ! Boskie imię. ! Zazdroszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
volki Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 19.09.09, 16:47 Olaa... fajne imię aczkolwiek trochę przereklamowane... ja na przykład dzisiaj użalałam się nad swoim imieniem. Natalia... nawet porządnego zdrobnienia nie ma bo nie cierpię 'Natalka'. a 'Natala' tak dziwnie, chociaż często tak na mnie mówią... cóż... 'Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma'. cieszmy sie że nie jesteśmy Kunegundami xd. Odpowiedz Link Zgłoś
looveangel Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 25.04.10, 21:33 volki - też mam Natalia na imię i mówią na mnie Nati, Natala [nie nawidzę.], Natalka [nauczyciele i dalsza rodzina] i Natt. a tak nie od imienia to Buzka, Nabuzowana albo Buzun [nie długo zmieniam nazwisko] Nabuzowana najlepsze pzdr. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 Re: ;/ 27.07.10, 10:00 Agnieszka nie jest złe ... Aga ; )) Ja mam Iga ... No comment, teraz nie za bardzo lubię mojej kuzynki ; /// xD Ona wymyśliła... I teraz jak ktoś coś chce ode mnie w szkole to gadają "Iguuś"... Nienawidzę jak mówią tak do mnie I jeszcze mnie tym wkurzają Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 09.10.09, 20:27 Ja mam na imię Iza.Ładne nawet imię,ale Ola Aleksandra jest to ładne imię Odpowiedz Link Zgłoś
xjonasbrothersx Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 10.10.09, 22:19 agata, i uwielbiam swoje imie, imię szczerości, miłości i wyczucia wewnętrznego, z kapką poezji ukrytej w każdej z nas, aleksandra, mmm pięknie, nie rozumiem dlaczego ci się nie podoba <3 Odpowiedz Link Zgłoś
julunia20 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 16.11.09, 20:27 ja mam na imię Julia-ładne imie i powiem ci ciekawostkę-można zmienić Odpowiedz Link Zgłoś
fan_miley Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 11.10.09, 12:46 słuchaj urzędowo możesz zmienić sobie imię ja tak chce zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
kara660 ;> 31.10.09, 13:39 Ja mam na imie Karolina. ;P I uwielbiam swoje imie. Pasuje do mnie. Lubie zdrobnienia typu : Kara, Karusia , Karcia ale też Karola , Karolcia itp. Ola.? Ola to bardzoooo pospolite imie dlatego nie chciałabym miec tak na imie. Ale nie jest złe. Dla mnie OK. Odpowiedz Link Zgłoś
pepu Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 18.11.09, 16:32 Ja mam Klaudia xD I co o tym myslisz? nie pomoge ci i nie pociesze bo Ola mi sie nie podoba moga mówic na cienie Alex albo Alexa te ksywki mi sie podobaja moze ci tez Odpowiedz Link Zgłoś
sunshine.123 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 02.03.10, 15:39 OLa jest normalnym imieniem, pomyśl jakbyś miała na imię Kleofasa albo jakaś Anita. syn moich znajomych ma na imię Tymoteusz, to jest dopiero straszne imię. więc nie przesadzaj. Odpowiedz Link Zgłoś
peachcheek Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 15.07.11, 18:42 Anita jest ładne wg mnie, oryginalne Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielle97 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 31.10.09, 12:12 Gabriela, Gabrysia, Gabi, Gaba ubóstwiam swoje imię. ale chyba wiem dlaczego nie lubisz swojego imienia pewnie dlatego że jest takie pospolite, mnóstwo dziewczyn i dziewczynek ma tak na imię ale się nie martw, nie ma po co wymyśl sobie jakieś fajne przezwisko, żeby wszyscy do cb tak mówili, może pomoże . Odpowiedz Link Zgłoś
tocha_13 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 03.03.11, 20:17 moje imie to antonina wsyzscz do mnie ciagle antosiu a to tak dziecinnie kumple mowia tcha to mi sie podoba trzeba sie przyzwzczaic Odpowiedz Link Zgłoś
gigi_ Re: ee. 15.11.09, 21:50 Jestem Oliwka , ale wolę jak mówią na mnie Jadźka . Nie wiem czemu , tak jakoś się stało xD Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenka2008 Re: ee. 11.09.10, 09:53 Jestem Magdalena. Też nie lubiałam swojego imienia dopóki nie zaczęłam mówić żeby nazywali mnie Magdalenka . W szkole mówili na mnie Doda to byłam jej wielką fanką. A pozatym imie można zmienić (przykład Frytka która zmieniła imię). Odpowiedz Link Zgłoś
destiny__ Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 16.11.09, 11:10 Masz fajne imie ... Ja mam na imie Vanessa Odpowiedz Link Zgłoś
po_prostu_bella Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 18.11.09, 13:51 Anita dość oryginalnie, to mi wystarcza Odpowiedz Link Zgłoś
miley_vanesska_ Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 24.07.10, 22:25 Masz pospolite imie ale mzoe byc... Ja mam Klaudia Odpowiedz Link Zgłoś
rasberry Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 27.07.10, 09:42 Agnieszka :p wiem, głupie też kiedyś nie znosiłam tego imienia ale je polubiłam Odpowiedz Link Zgłoś
greenday_4ever Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 27.07.10, 09:48 ja uważam że dziewczyny z imieniem Aleksandra sa godne zaufania i mozna na nich polegać. ja na codzień uzywam 1 imienia choć jak jest potrzeba urzywam imion Ewa Magdalena. w dorosłym życiu możesz zmienićimie tylko po co. moze uzywaj officjalenie jwersji bo wiesz wszyscy mówia Oli, Olcia a ty będzieś aleksandrapozdrawiam xd Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek123 imię 28.11.09, 15:03 no co ty imie ola jest super chociaz moje też nie jest złe Agnieszka,Aga po niemiecku i angielsku Agnes a tobie jak podpba się moje imie tylko szczerze Odpowiedz Link Zgłoś
kociara17 Re: imię 12.07.10, 21:04 Wszystkie macie bardzo fajne i ładne imiona Ja mam na imię Marysia i nienawidzę jak mówi się do mnie : Maria,Marysieńka,Marianna!~!~! Mówcie mi Mary!!!(wym.Mery) Odpowiedz Link Zgłoś
aleyka_ Moje to dopiero tragedia x dd 28.11.09, 15:38 Ehh twoje imie jest super . A mojee no szkoda gadać x dd Angelina . Tak Tak Angelina nie Angelika ani Angela tylko Angelina Ale źle nie jest znajomi mówią namnie ange . Jednak wole normalne polskie imie a niee ; cc Angelina pff Odpowiedz Link Zgłoś
olgx Re: Mam najgorsze imię na świecie !! :) 28.11.09, 17:20 Ja jestem Olga i nie lubie jak na mnie mówią Ola ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 28.11.09, 17:26 Ola to normalne imie, może tobie się nie podoba, ale nikt nie zwraca na to uagi czy ty masz Stasia czy Kasia widac ze nie masz innych problemow Odpowiedz Link Zgłoś
waniliowa Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 11.12.09, 14:30 twoje imię jest popularne , ale ładne . wierz mi nie chciała byś się nazywać Ksantypa lub Grzymisława ( nikomu nie ubliżając ) . JA mam na imię Weronika i nawet jestem z tego zadowolona . ;] ale moje wymarzone to Lilianna Odpowiedz Link Zgłoś
xxfankajbxx Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 23.06.10, 15:57 Ola to ładne imię ;/ Ja mam okropne imię Natalia ;/ Mi się podoba imię Diana Nikola Roksana Ada Odpowiedz Link Zgłoś
pigusia WEJĆ:-) 04.01.10, 12:35 mi się podoba imię Ola moja kuzynka się tak nazywa ja mam na imię Ania i mi się podoba fajnie mnie nazwali rodzice Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula2080 kotek.pl 15.02.10, 18:55 tiaaa ola to nawet fajne imie... a ja mam na imie Katarzyna i nawet podoba mi sie... ale najbardziej wole jak na mnie mowia Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
kleksowa_ A ja mam dosc rzadkie imie... 04.01.10, 19:35 Mam na imię Aneta. Na początku nie podobało, ale przyzwyczajam sie i już kocham swoje imie! Szczególnie po tym jak zauważyłam, że od tyłu to Atena ^.^ Wg. mnie Ola to bardzo ładne imie, za to te, które ty byś sobie wybrała... nie podobają mi się. Ale wiesz, jeżeli chcesz, możesz przecież na bierzmowaniu nadac sobie imię np. Izabela i tak przedstawiac się przyjaciołom. Założę się, że przyzwyczają się i zaczną na ciebie mówic Iza czyli tak, jak marzysz. Pozdrawiam Ole O i G, najlepsze przyjaciółki z mojej klasy * Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena974 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 23.01.10, 18:54 Mi sie podoba;* Gorzej jak byś miała na imię Dobrawa albo Wieńczysława. Pomyśl Odpowiedz Link Zgłoś
nici Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 14.02.10, 19:09 ola nie jest zle, lepiej ze tak masz na imnie niz np jagoda ja mam nicola, nie nawidze jak mnie tak ktos nazywa, kolezanki mnie nici, cola, niki, nitsch, itp nazywaja, kazda moze mnie jak chce nazywacz Odpowiedz Link Zgłoś
07tofik Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 14.02.10, 21:22 No co ty przecież Ola to bardzo fajne imię, takie wesołe i miłe Na prawdę nie ma się czym martwić, musisz tylko siebie zaakceptować Odpowiedz Link Zgłoś
kasia05034 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 15.02.10, 19:05 coo . ? Ola to b. ładne imię . xDD moja kumpela tak ma i jej zazdroszczę . ; DD ja mam Kaśka , nienawidzę go -.- Odpowiedz Link Zgłoś
cllaudia Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 16.02.10, 20:27 a ja sadze ze moje imie jest najgorsze Klaudyna bardzo mi sie nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 16.02.10, 20:27 Ja też mam na imię Ola i nie jestem z tego zachwycona ;/ co prawda są ładniejsze imiona np. Magda, Marta, Martyna a tu mnie ukarali i dali Ola ;/ nie lubili mnie już pewnie jako noworodek Odpowiedz Link Zgłoś
swetty96 :/Żal 28.02.10, 11:30 Ludzie na świecie głodują a ty rozpaczasz nad swoim imieniem które wcale nie jest takie straszne. A jak ci się nie podoba to sobie zmień . Odpowiedz Link Zgłoś
wiisienka Re: Anna, Ania , Anka ... i co? 24.05.10, 15:40 ja mam Martyna i wręcz nienawidzę swojego imienia.. a Ola to ładne imię, nie rozumiem o co tyle hałasu.. ja na przykład wolałabym mieć na imię Alicja albo Iga. Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 01.03.10, 16:31 Ola to bardzo ładne imię. Ja mam Joanna i to jest okropne imię. Nauczyciele mówią do mnie Joasia... Znajomi zwracają się raczej Asia, Aśka lub Bobert (super przezwisko, c'nie?). W ogóle to jest jakieś imię z kosmosu, na punkcie którego mam kompleks. Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczeq. Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 24.05.10, 15:30 Imię Ola nie jest wcale takie złe.! Co prawda jest pospolite ,ale jest ładne.;* ja mam na imię Patrycja i mnie się bardzo te imię podoba ;* Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_989 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 02.03.10, 14:30 Ja mam gorsze bo Gabrysia... Odpowiedz Link Zgłoś
madzia_lala Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 31.03.10, 17:23 Jejku ale narzekacie...Ola to prześliczne Imie A Gabrysia to moje wymarzone Gabriella czyż niebrzmi romantycznie??;p Jeśli "Olu" nie podoba ci się twoje imie wymyśl sobie jakąś ksywkę Ja mam na imie Magda Lecz nie Magdalena bo to dwa róźne imiona.Wiele ludzi mnie z tego powodu myli ale mi się podoba ta orginalność Odpowiedz Link Zgłoś
selena_disney Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 07.05.10, 17:45 paulinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i koffam je Odpowiedz Link Zgłoś
lily28 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 17.03.10, 14:57 A ja?! Lidka, co za głupie imię! Twoje jest ładne. Poza tym moim zdaniem mało kto lubi swoje imię Odpowiedz Link Zgłoś
milka55988 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 17.03.10, 17:30 Ja mmam Kamila xD Ola ładnie Olka ;D xD < 3 fajnie ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
julkax. Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 31.03.10, 17:22 było już miliony takich wątków, ale OK. ja nazywam się Julia i zastrzeżeń do mojego imienia nie mam. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
dom_998 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 07.05.10, 18:24 Ja mam na imie Dominika jak dla mnie za długie . Chciała bym mieć na imie Bianka.Jedna dziewczyna z mojej szkoły ma na imie Artymimida ciesze się ,że nie mam tak na imie. Odpowiedz Link Zgłoś
miley115 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 24.05.10, 15:20 Moje imie Deliaa Podoba mi sie jest oryginalne nie spotykane oraz zagraniczne i ja mieszkajac w angli nie maja trudnosci z wypowiedzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
julcia284 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 24.05.10, 15:33 ja mam julia nie przeszkadza mi Odpowiedz Link Zgłoś
tolasz13 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 03.06.10, 21:01 Ja mam na drugie Ola i bbardzo je lubię! Nazywam sie Zuzanna Aleksandra i większość psiapsółek nazywa mnie ZAlexie. Heh, na początku niezabardzo je lubiałam potem się jakoś zmieniło ale i tak teraz jest ZellA, Zuza lub po prostu Zuziorek.Kiedyś gdy była impra walentynkowa przebrałam sie za boginię to sie zaczęłam nazywać OlFeiZa... :ser ce: Odpowiedz Link Zgłoś
onlysilence_ . . . 05.06.10, 09:30 dziewczyno, uspokój się. -,- Ola to całkiem ładne imię. nie kumam o co tobie biega. są większe tragedie na świecie... Odpowiedz Link Zgłoś
patimari22 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 05.06.10, 17:38 Ja mam na imie Patrycja wolalabym Kamila a w szkole mowia do mnie Pati Patka Odpowiedz Link Zgłoś
44iza44 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 06.06.10, 19:56 Nazywam się Iza i uważam że moje imie jest głupie ale znalazłam na to radę: wymyśliłam sobie faaajne przezwisko i kazałam kolezankom tak na siebie mówić Odpowiedz Link Zgłoś
mali.mamba Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 06.06.10, 20:10 też mam na imię Ola wszystko z tym imieniem w porządku za to Jagoda okrutnie brzydkie... nie rozumiem nad czym ty tak rozpaczasz! Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jonas_jb Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 21.06.10, 16:37 Moja przyjaciółka ma na imię Ola i tez uważa że jest złe itd. P.S. Jak ci się nie podoba twoje imię to po co se je napisałaś w nicku , olciaa111 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 23.06.10, 21:59 Ola - ładne imię Można je uroczo zdrabniać np. Olenieczka , Oluś ;* Klaudia - według pani to jest pancerne imię , ale mi się podoba xP Odpowiedz Link Zgłoś
milenka452 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 24.07.10, 22:16 Aleksandra. Mi tam się to imię podoba. Mamy dziewczynę w szkole o tym imieniu i jest chyba najlepiej ubraną dziewczyną w naszej szkole! ma wyczucie kolorów i wgl... <br /> Ja mam na imię Milena i uważam że jest w porzątku Odpowiedz Link Zgłoś
chris21 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 27.07.10, 10:35 oficjalnie czy nie - nie wiem. Patrycja to dziwne imię. No bo jaki może być od tego skrót czy zdrobnienie? Przecież nie Pati, bo to mi przywodzi na myśl słodką idiotkę. Patka? Prawie jak wpadka! :] Strasznie chciałabym mieć na imię Magdalena albo Emilia. Są takie ... uniwersalne i nie zbledną w praniu; wśród powodzi "Nicoli" "Sophii" itd. Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowanaaaa Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 11.09.10, 16:20 Ja mam na imię Klaudia i mi się to imię podoba.A imię Aleksandra to bardzo ładne imię i nikt na pewno nie mówi do Ciebie 'Aleksandro' tylko Ola,Oluś. Śliczne są wszystkie imionka noo..oprócz Gienia'....ja bym tak nie chciała sie nazywać. Odpowiedz Link Zgłoś
ola363 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 03.03.11, 21:01 jezu ja też mam tak na imie i jak byłam mała to mi się nie podobało a teraz bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
nicole155 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 04.03.11, 22:09 Moje to jest dopiero kara. Odpowiedz Link Zgłoś
phoebe124 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 18.07.11, 09:26 Dagmara mi się moje imię podoba . Odpowiedz Link Zgłoś
ania.emily11 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 21.07.11, 09:29 Mam na imię Ania i sądzę, że niej straszne. Anna jest takie jak dla babci. Ania Brzmi tak oschle. Ania-Bania moja zmora. Anka, Anula, Anusia za słodko. Nie normalnego zdrobnienia. Wolałabym inne imię. Odpowiedz Link Zgłoś
muffinkaa... Moje imie:... 08.08.11, 12:20 Ja mam na imie podobnie jak ty, bo Oliwia ... To straszne imie!!! Nazywaja mnie Oli, albo Ola Odpowiedz Link Zgłoś
taajemnicza Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 12.08.11, 16:26 Mogą na ciebie zacząć mówić Alex Mi właśnie bardzo podoba się imię Alexandra Odpowiedz Link Zgłoś
vanesa TUTAJ . 25.11.11, 16:54 Iza to brzydkie imię wg mnie. A Ola to jedno z najładniejszych imion. ! moi znajomi po prostu uwielbiają to imię. Spróbuj je zaakceptować po prostu. Ja mam na imię Agnieszka. Nie uważam że jest jakieś super, ale nie jest też brzydkie. A przecież jest mnóstwo gorszych imion. A ty się powinnaś cieszyć że nie nazwali cie o gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
poker Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 25.11.11, 17:05 A u mnie koleżanka nazywa się Kasią.Ale woli Julka.Dlatego wszystkich tka przekierowała.Wszyscy an nią tak mówi,tylko w dokumentach ma Katarzyna.Jeszcze rodzice na imieniny dodali jej właśnie an drugie imię Julka Pozdrawiam imienniczkę. Wpisz w google zdrobnnienia i tasm bd strona z zdrobnieniami! Coś dla siebie znajdziesz,na pewno Z Olą da się żyć! Odpowiedz Link Zgłoś
wikipopek Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 25.11.11, 20:13 moja koleżanka z klasy ma na imię ola a ja wiktoria Odpowiedz Link Zgłoś
pauli13 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 02.07.09, 19:15 To jest piękne imię szczególnie, jak się mówi Aleksandra. W zdrobnieniu Ola również ślicznie brzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilka_ Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 02.07.09, 19:23 Masz ładne imie czego chcesz od niego ? ;D Wiesz , chyba polowie z nas nie podoba sie własne imie, mi tez nie za bardzo sie podoba moje imie , ale nie robie wielkiej afery , bo u mnie w klasie az 3 dziewczyny maja to samo imie co ja , w tym moja debeściara , super fajowa kumpela xD Odpowiedz Link Zgłoś
oobeatka Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 02.07.09, 20:12 Dobra to już chyba 10 taki wątek. Imię Ola jest przecierz ładne. Ja mam kilka znajomych o takim imieniu. Jedna jest świetna tylko się przeprowadziła. Druga robi sie na lalę. Trzecia to super kumpela. Z tego co zauważyłam dziewczyny z imieniem Ola to bardzo zdolne dziewczyny! Naprwe nie kłamię! a ja to mam dopiero imię - Beata. Nikogo takiego z takim imieniem nie znam ;/ Beata kojaży mi się z Heleną. Takie jakieś ciężkie imię. A ty nie masz się czym martwić Zapewniam cię, że niedługo będzie ci się ono podobało. Też coś takiego miałam. Ale za to mam ładne drugie - Asia ^^ Ojć! Ale się rozpisałam Odpowiedz Link Zgłoś
vondy Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 18.11.09, 13:41 ja mam na imię EWA...chłopaki z mojej klasy wołają do mnie EWKA...NIENAWIDZE tego mam ochotę uderzyć kogoś kto tak do mnie mówi...przyjaciele wymyślili mi ksywe...Ewiszon...dziwne,ale ogólnie spoko...znam mało osób o takim imieniu...niby proste,ale takie inne... Odpowiedz Link Zgłoś
madziaaa17 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 18.11.09, 16:15 Ola to bardzo ładne imię . Ja mam na imię Magdaa . ! Nie narzekam . Podoba mi się imię Julka, Justyna, Weronika ... < 33 Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek_97 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 11.12.09, 13:55 Nie przesadzaj to ładne imię...są dużo gorsze Odpowiedz Link Zgłoś
nikson Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 01.04.10, 09:48 Ola to ładne imię ... zapewniam cię że są o wiele gorsze ... chciałabyś mieć na imię kazimiera .? - nie że ja się tak nazywam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia nie prawda IP: *.icpnet.pl 02.07.09, 22:47 Ola to ładne imie myślałam że napiszesz coś w stylu Genowefa albo Kunegunda haha^^ Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatebow Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 16.11.09, 10:50 też mam na imię Ola. :p to nie jest najgorsze imię! absolutnie się s tym nie zgadzam! Ola to fajne imię. ;] chociaż i tak podobają mi się inne imiona tj.: Majka, Eliza... Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte1992 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 16.11.09, 11:23 Ja mam Karolina i był czas że mojego imienia nie znosiłam natomiast teraz mi to już nie przeszkadza że mam takie a ie inne imię chociaż podobają mi się inne imiona tj. Edyta , Anna , Katarzyna... A co do cb Olu to się nie przejmuj jeśli masz 2 imię to poproś bliskich by do cb tak mówili lub wymyśl jaką ksywkę która ci się będzie podobała życzę powodzenia ;* Odpowiedz Link Zgłoś
olakra96 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 02.03.10, 14:48 Ja jestem Ola, i mi się moje imię bardzo podoba a nazwali mnie tak, bo tata bardzo lubił "Potop" i tam była taka "księżniczka" Oleńka mi się na prawdę moje imię podoba, i wcale nie jest brzydkie ;p a Izek jest od groma i ciup ciup. Ola jest takie oryginalne Odpowiedz Link Zgłoś
dione Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 28.11.09, 17:56 A ja mam na imię Żaneta ; ) I osobiście bardzo podoba mi się moje imię :d Odpowiedz Link Zgłoś
agusiak01 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 19.08.09, 21:56 masz milion razy leprze niż moje Agnieszka blee...ohyda! jak ktos chce być wredny tu wydziera sie Agniecha a ja sie wściekam...nienawidze mojego imienia! Odpowiedz Link Zgłoś
vanka_vanessy Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 28.08.09, 19:10 Marysia ale mówią na mnie maryś... itp. Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka9 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 15.02.10, 19:47 Joanna..., ale nie przepadam jak mówią na mnie Asia... To takie krótkie i bez sensu... A Ola... Hmmm... Bardzo popularne... Więc zależy jaką jesteś osobą... Odpowiedz Link Zgłoś
bezimienna Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 06.05.10, 15:00 A ja mam na imię Justyna i lubię swoje imię.Nie zamieniłąbym je na żadne inne bo się do niego przywiązałam Nie wszystkim musi się ono podobać, ale ja nie mam do niego zastrzeżeń, mało osób znam o takim imieniu.A Ola to w sumie według mnie jedno z bardziej porządanych imion.Zresztą jak chcesz to możesz sobie zmienić ;D Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 02.07.09, 20:18 posiadaczko ładnego imienia, miło mi, natalia joanna jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 16.07.09, 13:39 Ciesz się że nie np Bernadeta albo Bogusława Olka to fajne imię! Ja natomiast jestem Beata. Miło mi Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 02.07.09, 21:02 Ja się nazywam Iza. wiesz mi, nie chcesz się tak nazywac. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 02.07.09, 21:17 ejj noo xd Olka to super imie xd wiesz, ileja bym dała, żeby tak mieć na imię? xDD Odpowiedz Link Zgłoś
jovitt Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 17.03.10, 14:04 Ja estem Jowita ;D Nawet spoko . Ale Ola to bardzo fajne imiee ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
zonkxd Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 09.10.09, 20:19 Kinga jestem. xd Miło mi. I ten..moim zdaniem imie masz w deche.. Są gorsze ;> Odpowiedz Link Zgłoś
demus Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 02.07.09, 21:11 Ja mam na imię Jagoda , ale ty Olcia o tym wiesz....,;p Odpowiedz Link Zgłoś
kourtney. Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 02.07.09, 21:25 .masz ładne imiee, czego chceta.?.. xd Odpowiedz Link Zgłoś
twoja_stara Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 02.07.09, 21:38 JA TEŻ MAM NA IMIĘ OLA!!! ;/ I strasznie mnie denerwuje! ;/ jest takie słodkie! to dla takich słodkich panienek ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 02.07.09, 21:51 Wiecie niekturzy są dziwni !!! Bo to nie chodzi o jedno głupie imie tylko o to co ma sie w sercu Mozesz sie nawet nazywc "genowefa" i co z tego ??? Imie nic nie znaczy tylko to co ma sie w srodku Odpowiedz Link Zgłoś
demi1112 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 02.07.09, 22:17 Mi się imię Ola. Ja mam na imię Oliwia (to angielskie imię i nawet nie wiedziałam kiedy mam imieniny bo nie było w kalendarzu, dopiero w tym roku obchodziłam pierwszy raz). Ale czasami chciałabym mieć na imię inaczej, Majka bo tak moja mama chciała mnie nazwać i podoba mi się to imię. Chyba je wezmę na bierzmowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Mam najgorsze imię na świecie !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 22:26 fuj rzeczywiście masakra głupie imie Odpowiedz Link Zgłoś
twoja_stara Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 02.07.09, 22:30 cieszę się, że podzielasz moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 09.10.09, 20:07 łii sysiek ale dajesz poematy. noo racja imię się nie liczy ja mam tak powaznie Dominika.. ale żyję. ty też masz fajne imię mi się meggaa podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka123 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 17.11.09, 16:07 Nie zgodzę się ze to imie dla słodkich dziewczynek ;/ Znam 7 Ol z tego jedna jest taka Ola to bardzo ładne imię Odpowiedz Link Zgłoś
lusiiaczek_joe Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 28.02.10, 11:43 Też mam na imię Ola i mi to przeszkadza xd. Nie podoba mi się tak jakoś xdd. Mówi na mnie LuSia i LuSiiaczek lub Michelle, bo wiedzą, że nie lubię jak się mówili Ola xd Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_cerk Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 03.07.09, 10:33 mi tam imie aleksandra sie podoba, ale skoro tobie sie nie podoba to imie i zdrobnienia ola, olka, olcia itd. to mozesz zaczac uzywac innych zdrobnien, imie aleksanda jest dosc dlugie wiec zdrobnieniem od niego moim zdaniem moze tez byc aleks(a) czy sandra, na moja znajoma aleksandre wszyscy mowia aleks Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 03.07.09, 10:44 Moim zdaniem nie powinnyście się martwić, Ola, Olka, Alex...Tak szczerze powiedziawszy to to normalne imię. Rozumiałabym cie gdybyś się nazywała Adelajda, Begarda czy coś, ale Ola, no fakt jest to popularne imię i sama nie byłabym zachwycona nadaniem mi go, ale nie narzekałabym. Osobiście nazywam się Paulina, nie jest ono jednym z popularnych imion, ale mi się podoba. Dziewczyny mówią na mnie Paula, Papi itp...Alex weź się w garść i bądź dumna ze swojego imienia... Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 18.08.09, 22:33 ja bardzo lubię imie ola,a nazywam się matylda Odpowiedz Link Zgłoś
tusiaw Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 17.11.09, 17:34 Olaa , fajne imie XD nie to co me ohydne imei .. Marta . fuuu Odpowiedz Link Zgłoś
adolescente_ Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 16.02.10, 10:34 a to se wymyśl przezwisko jakieś i każ żeby cie tak nazywali ; p przecież imię to tylko imię , żadna tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
petka Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 04.01.10, 19:21 Mi też się nie podoba imię Ola, dużo osób je ma np. moja siostra Ja mam Kamila i nie przepadam za nim, ale mogło być gorzej mogłam się nazywać Jessica albo Vanessa( nie podoba mi się jak osoba jest z Polski a ma zagraniczne imię, głupio to brzmi) ja bym chciała się nazywać Gabrysia Odpowiedz Link Zgłoś
doris_jb Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 16.02.10, 07:56 Ola to bardzo ładne imię A ja mam na imię Doris Mi tam się podoba moje imię heh Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia ; DD 03.07.09, 12:18 ej . a jeśli jakaś Ola, której podoba się swoje imię, przeczyta to i zmieni o nim zdanie . ? lepiej się przyzwyczaić . Ja mam Anna . cóż, mega pospolite i takie yy . ale je lubię . cóż, lubię . ale problem z nim miałam, bo nie ma jak zazdrość... nauczycielki xd i nie mam zamiaru zmieniać. xd a Ola to naprawdę świetne imię . ; x Odpowiedz Link Zgłoś
szysza_xd Re: ; DD 31.08.09, 16:28 no wybacz, ja mam na imie Ania, najbardziej pospolite imie na swiecie i jeszcze dalej xD Ola to ładne imie, czego chcesz ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
taylor.swift Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 03.07.09, 13:55 dziewczyno spokojnie gdybys miała na imię róża tak jak ja wtedy byś miała powód /........ twoje imie nie jest wcale takie złe Odpowiedz Link Zgłoś
aleks768 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 03.07.09, 14:13 Ej! Nie obrażaj mnie tak bo się tak nazywam jak ty i kocham to imię! Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Mam najgorsze imię na świecie !! 03.07.09, 14:20 Ola to bardzo ladne imie wd. mnie. naprawde ..no bo ja bym sie wolala nazywac Ola niz Emilka ... Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 03.07.09, 14:34 emciaaa mi się baardzo podoba emilka A co do Ola to ładne imię a nie Karolina. Takie długie i brzydko się skraca Karola Karol itp. i tak do mnie nie mówią po imieniu tylko Lola a chciałabym aby mówili do mnie po imieniu no ale znowu Karolina to tak brzydko więc już nie wiem zostaje zmiana imienia Odpowiedz Link Zgłoś
bunnyusagi Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 03.07.09, 14:40 Olka to świetne imię, można je zdrabniać na wiele sposobów chociaż mi bardzo podoba się pełne imię- Aleksandra. a skrócić można na przykład do Alex- brzmi super. Ja mam na imię Julita, bardzo je lubię bo niewiele znam imienniczek. chociaż w mojej szkole jest laska o tym samym imieniu i nazwisku co ja ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alimil Re: Mam najgorsze imię na świecie !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.09, 14:51 No wiesz ja też mam na imię Ola.To nie jest takie brzydkie imie.ja tam nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś
roxann_ Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 03.07.09, 15:32 olciaa111 napisał(a): > Strasznie nie podoba mi się moje imię. > Rodzice nazwali mnie Aleksandra czyli Ola, Olka > Strasznie mi się nie podoba ! > Chciałabym mieć na imię Iza albo Jagoda. ! > Ale Ola ?! To jest ohydne imię! > A jak wy się nazywacie ? No, dziewczyno weź daj spokój...!! Masz extra imię.! Wiesz ile bym dała, żebym mogla nazywac się tak jak ty albo Roxana lub Oliwia.!!!!? Ja mam głupio - beznadziejne imie: Martyna Normalnie masakra !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks768 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 05.07.09, 18:46 eee Roxann_ daj spokój Martyna - Marta - Martyś - Martyn to fajne ksywki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] Re: Mam najgorsze imię na świecie !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 18:48 Ola. I dzięki. xd Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_boys Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 03.07.09, 19:39 ja mam na imie patrycja moje imie jest spoko pysia, pyska ale bardzo bym chciala miec na imie demetria nie dlatego ze lubie demi lovato tylko dlatego ze demi to takie magiczne imie uwielbiam je i dlatego na moje imie na bierzmowanie to demetria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka.xD Re: Mam najgorsze imię na świecie !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 20:51 Ja się właśnie nazywam Ola !!! I mi się to imię strasznie podoba, pasuje do mnie !!! dlatego go nie obrażaj.... Ps. Iza, Jagoda <żal> Odpowiedz Link Zgłoś
ewunia7777777 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 03.07.09, 23:00 Gość portalu: milka.xD napisał(a): > Ja się właśnie nazywam Ola !!! I mi się to imię strasznie podoba, pasuje do mni > e > !!! dlatego go nie obrażaj.... > > Ps. Iza, Jagoda <żal> Iza jest dosyć fajne, Jagoda rzeczywiście niezbyt fajne ; ) Ola naprawdę ladne imię : D Odpowiedz Link Zgłoś
ewunia7777777 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 03.07.09, 22:59 Ola to nie takie złe imię ; ) Ja mam Ewa, bo tatuś mi tak dał. A mama chciala mi dać Paulina, Paula. Dobrze, ze jednak tatuś postawil na swoim. xD Chociaz nie takie zle, jakie by mi mama dala. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_ashley Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 04.07.09, 11:33 ewunia7777777 napisał(a): > Ola to nie takie złe imię ; ) Ja mam Ewa, bo tatuś mi tak dał. A mama chciala m > i dać > Paulina, Paula. Dobrze, ze jednak tatuś postawil na swoim. xD Chociaz nie taki > e zle, jakie > by mi mama dala. : ) Mnie tatuś też nazwał Ewa ;;d A mamusia chciała "Naomi"(to byłby uraz do końca życia XD) Odpowiedz Link Zgłoś
demus Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 04.07.09, 12:44 Jest mi przykro , że obrażacie moje imie , ponieważ uważam , że jest suuuuuuuuuper . Moi znajomi bardzo często mówią mi to !! I zastawnówcie się trochę obrażacie osobę z imieniem jagoda a same macie dziwaczne i moim zdaniem nie ładne imiona np. ewa itp. milka.xD jesteś jakaś dziwna Iza to też fajne imię . Obraziłaś te imiona ponieważ Olcia111 napisała , że bardzo nie lubi tego imienia , a ty takie masz ;p Wkurzyłaś się i musiałaś się wyrzyc xD Sory jeżeli kogoś obraziłam . Odpowiedz Link Zgłoś
gunia_jedyna_ta Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 14.02.10, 19:24 moje imię nie jest takie złe Agata chociaż chciała bym się nazywać Tośka albo Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 04.07.09, 12:33 ewunia7777777: dobiłaś mnie...(((( Ja mam na imię Paulina!!!(((( Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyandmiley Mam najgorsze imię na świecie !! 04.07.09, 12:41 Jeśli Ci się swoje imie nie podoba to OK.. ale napewno nie jest najgorsze na świecie chyba, że wolałabyś mieć na imie Genowefa lub Kunegunda itp. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 04.07.09, 20:06 Ola to takie pospolite imie..ale nawet spoko ponoć ja sie miałam tak nazywać Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 04.07.09, 23:17 aa tam, Ola to ładne imię! Odpowiedz Link Zgłoś
olinson11 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 12.01.10, 19:38 Ja też mam na imie Ola i też nie lubie swojego imienia Moja siostra ma iza i jej bardzo zazdroszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sssssss Fajne imie! ;] IP: *.hornet / 192.168.0.* 05.07.09, 22:47 Ola to swietne imie na pewno lepsze od Jagoda przynajmniej tak mi sie wydaje ;d Odpowiedz Link Zgłoś
dolce89 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 06.07.09, 00:05 Aleksandra brzmi pięknie. Wolałabyś mieć na imię Dzesika, Vanessa lub Dzennifer? To są dopiero okropne imiona Odpowiedz Link Zgłoś
mileydemi Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 06.07.09, 15:01 ja mam na imie Majka. I też mi sie nie podoba! Maja... pfff Odpowiedz Link Zgłoś
claudunia Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 06.07.09, 15:16 Masz bardzo fajne imię ! Mnie się strasznie podoba i bym tak chciała mieć Zauważyłam ,że wszystkie Ole jakie znam są bardzo ładnymi dziewczynami Ja mam Claudia..mnie sie podoba ,bo jako jedna z niewielu mam je pisane przez "C" Odpowiedz Link Zgłoś
sel_dem Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 04.01.10, 20:39 Ja mam na imię Karolinai nawet mi się podoba chociaż wolałabym nazywać się Alicja Odpowiedz Link Zgłoś
nicola7 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 06.07.09, 15:16 nieprzesadzaj są gorsze imona ze mną do klasy chodzi Zośka (Zofia) Ja jestem Nikola Odpowiedz Link Zgłoś
wind Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 06.07.09, 15:52 ja mam na imie Julita i mowia na mnie Juli, Judi, Julisiek, Jedsonowa mi Ola sie bardzo podoba mam przyjaciolke o tym imieniu mowimy na nia Olek Odpowiedz Link Zgłoś
kittas. Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 07.07.09, 14:57 Ola ? Mi się bardzo podoba. Rozumiem, Kunegunda albo coś podobnego. Ja mam na imię Dagmara i z chęcią bym się z tobą zamieniła Odpowiedz Link Zgłoś
alex... Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 07.07.09, 21:56 Ja też mam na imię Ola i podoba mi się moje imię Podoba mi się też Nicola albo Iza Odpowiedz Link Zgłoś
kokoss. Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 04.01.10, 19:37 ja jestem Aśka . : / głupsze od Oli, serioo .! pytałam sie mamy , czy można zmienić imie. !? powiedziała że tak , ale trzeba mieć 18 lat i złożyć petycje o zmianę imienia. ! no będą koszty , ale ja pragne już mieć te 18 lat , i zmienić sobie imie. !! tak rozmyślałam i jak już mam zmieniać to na Ola , Zuzia lub Majka . :p Odpowiedz Link Zgłoś
adulka3113 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 07.07.09, 22:11 ja mam na imię ADRIANNA...podoba mi się moje imię...jeszcze nigdy nie spotkała mnie sytuacja ze w klasie jest kilka dziewczyn o imieniu Adrianna... w skrócie mówia na mnie Ada,Adulka, a czasami Ad... nienawidze za to jak ktoś(mowie o osobach dorosłych) "adrianna" a jeszcze gozej jak źle usłyszy i powie Marianna albo Aga lub pomyli sie w pisowni... np. mam na imie adria n n a (przez 2 n) a ktoś pisze przez jedno n...wiem ze to niewielka rórnica ale denerwoje mnie to.... poza tym... wolalabym miec jakies bardziej oryginalne imie... np...jagoda albo Laura... albo takie imie które brzmiałoby ładnie w kazdym języku ale zeby było oryginalne... a imie Ola... mam jedną Ole w klasie bardzo fajna dziewczyna a jak imie ci sie nie bedzie podobac to bedziesz mogła je zmienic po uzyskaniu pelnoletnosci wystarczy wniesc sprawe do sadu i podac powód Odpowiedz Link Zgłoś
aleks768 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 08.07.09, 10:29 Wiesz co? Myślę że lubisz denerwować osoby ze swoim imieniem! A denerwujesz już wiele osób które lubią to imię... Więc... Skoro... Nienawidzisz to imię tak bardzo. Poproś żeby mówili na ciebie... Iza lub Jagoda... Odpowiedz Link Zgłoś
malinowa_roxi Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 08.07.09, 13:11 Roksana jestem;p Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 12.07.09, 20:37 Ja Weronika....Koszmar:// Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 13.07.09, 11:37 Ola to ladnee imie ! Tak samoo Weronika. Odpowiedz Link Zgłoś
bombastic Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 13.07.09, 14:34 Ola spoko imię,tylko dużo tych trochę. Ej,nie wiem na co narzekać... A co zrobiłabyś gdybyś nazywała się Adelajda,albo Elżbieta xD<br /> Ja Kinga mam na imię i mi się podoba,raczej nawet nie myślałam nigdy nad tym,żeby mi się nie podobało Odpowiedz Link Zgłoś
zosienka Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 11.12.09, 14:36 Ola to jeszcze nie najgorzej :lol: ja mam na imię Zosia <blee> Odpowiedz Link Zgłoś
sel7 Re: Mam najgorsze imię na świecie !! 11.12.09, 14:48 sądzę , że imię Aleksandra nie jest najgorszym imieniem na świecie , Pomyśl co muszą czuć np. ' Ścibora ' , ' Zyta ' czy 'Euzebia ' ( bez obrazy dla posiadaczek takowych imion .) Odpowiedz Link Zgłoś