leonidass 03.07.09, 14:58 idę niedługo na wesele i zastanawiam się co mogłabym włożyć mam 170 wzrostu, jestem raczej szczupła, blondynka, niebieskooka, macie jakieś pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demi1112 Re: strój na wesele 03.07.09, 15:15 Nie wiem. Możesz włożyć jaką ładną sukienkę, lub spódniczkę i ładną różową lub białą bluzkę. Bo to się zakłada zwykle na wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: strój na wesele 03.07.09, 15:37 jaa . ideał, zazdrościć ; d wysoka niebieskooka blondynka ^_^ . w sukience, wiesz . ? a kolor, wydaje mi się, że dla blondynki coś z jasnego różu, jasnego błękitu . szukałam sukienki, ale nic nie znalazłam ; )) tylko raczej nie białe, to kolor panny młodej ; D . Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: strój na wesele 03.07.09, 23:39 Ja bym celowała w granatowy, albo czerwony, ew. w pastelowe kolory, zależy jakiego typu urody jesteś - pasują Ci bardziej zimne, czy ciepłe odcienie? Sukienka. Do tego dodatki w pasującym, ale kontrastowym kolorze i buty (mogą być na obcasach, jeżeli w takich chodzisz i czujesz się dobrze). Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: strój na wesele 04.07.09, 13:01 Hmmm ja bym ubrała niebieską sukienkę i srebrne dodatki (buty i biżu, jak lubisz to torebka) jeśli bolerko to białe ale nie biała sukienka! To, jak juz ktoś wyżej napisał, kolor panny młodej Odpowiedz Link Zgłoś