Dodaj do ulubionych

Krytyka? Konstruktywna!!

04.07.09, 12:44
Często czytając kotka spotykam się z krytyką.. I to samo w sobie nie jest złe... O ile jest
sformułowane np. tak (przykłady z kotek.pl):

"co z tego ze Noah nie ma ladnego glosu. wazne ze razem z miley trzymaja sie razem
rozumieja sie i sie kochaja. wiem ze troche przynudzam ale jak dla mnie to jest wazne bo ja
czasem mam problemy z dogadaniem sie z moja siosta. smile " [Alex202]
lub:
"niezłe buuty . xd ale Kristin brzydko tu wygląda ^^ choć strazsznie ją lubie / ;] "
[wonderful x33]

no może nie są to przykłady doskonałe, ale na pewno lepsz niż to:

"Dziecko co pisze ze Noah nie ma głosu...jak mała dziewczynka ma mieć głos...zastanów
się!!! żaal... " [Gość]

jak widzę 'żaal' to mnie cholera jasna, za przeproszeniem, bierze!! wrrr

"Własnie ! One są słwane to wiadomo ze nikt ich nie odrzuci ! Demi too wielki paszczur ze
szczerzykiem !A Selena moze ładniejsza ale za to głupiaa !! " [Gość]

Ciekawe, że najciekawsze komy piszą niezalogowani...
A wy?? Krytykujecie w sposób delikatny czy, krótko mówiąc, perfidny??smile
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Krytyka? Konstruktywna!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 12:59
      "jak mała dziewczynka ma mieć głos"

Hahahah... xD To mnie rozwaliło xD Nieee... Małe dziewczynki nie mają przecież
      głosu- są nieme! xD A ja zawsze myślałam, ze umiałam mówic, gdy miałam 9 lat. xDDD
      • chocolatediet Re: Krytyka? Konstruktywna!! 04.07.09, 13:11
        Gość portalu: ... napisał(a):

> "jak mała dziewczynka ma mieć głos"
        >

>
        > Hahahah... xD To mnie rozwaliło xD Nieee... Małe dziewczynki nie mają przecież
        > głosu- są nieme! xD A ja zawsze myślałam, ze umiałam mówic, gdy miałam 9 lat. x
        > DDD

Też mi się ten komentarz podobałwink

• mileyanddemi Re: Krytyka? Konstruktywna!! 04.07.09, 13:00
      ddelikatny ;]] chociaz jak widze Tokio Hotel-to nerwica mnie bierze i nie
      sZczędze słów ;]]
      • independent_ Re: Krytyka? Konstruktywna!! 04.07.09, 13:12
        ja zawsze jestem szczera i mówię to, co myślę. ;]
      • szpilka_ Re: Krytyka? Konstruktywna!! 04.07.09, 13:19
        mileyanddemi ja mam tak samo z Tokio Hotel big_grin
        • pariska65 Re: Krytyka? Konstruktywna!! 04.07.09, 13:31
          ja mam tak samo jak widzę Tokio Hotel...xd dziwie że większość najciekawszych
          komentów piszą goście..;/ a to z tym z tym że małe dzieci nie mają głosu to
          normalnie mnie rozśmieszyło wink
          • bunnyusagi Re: Krytyka? Konstruktywna!! 04.07.09, 13:43
            o boże , te kłótnie na kotku prowadzone przez nie wiem ilu latki doprowadzają
            mnie do szału. prawie same zdania krytyczne i oczywiście z nieśmiertelnym
            żaalllll . przestałam wogóle czytać komentarze i je dodawać bo nie ma to sensu.
            najlepsze się zaczyna kiedy jest artykuł o Camilli Belle, a jeszce lepsze to że
            kotek jakby sam podjudza te nastolatki.
            ja wolę wogóle nie krytykować a jeśli juz to raczej konstruktywnie.
    • klaudysia Re: Krytyka? Konstruktywna!! 04.07.09, 15:32
      nom
      zgadzam sie z tobą.
      chociaz tak sobie mysle ze niektore osoby nie zalogowane
      to są tez te same co mają juz konto na kotku........no ale . ;D
    • agaciaa Re: Krytyka? Konstruktywna!! 06.08.09, 19:27
      Jeżeli krytykuję, to mówię co myślę, jednak ubieram moją opinię w takie słowa, że pierwszy lepszy palant nie zrozumie, albo przynajmniej będzie się musiał zastanowić. Poza tym z chęcią na forum dyskutuję, ale z osobami, które mają rzeczywiście coś do powiedzenia. Na głupie komentarze typu 'Jesteś żałosna', 'Wracaj skąd przyszłaś' po prostu nie odpisuję. W końcu taka osoba ewidentnie nie posiada argumentów, które mogłyby mnie zamknąć, a powodów do pogrążania delikwenta zazwyczaj nie mam.
      • ashley. Re: Krytyka? Konstruktywna!! 06.08.09, 19:30
        jaa pisze to ,jak postrzegam..
        jak moim zd. widze cos totalnie zje*anego..pisze taak ...
        • candy.e Re: Krytyka? Konstruktywna!! 06.08.09, 19:35
          jak krytykuje.?? xD
          staram sie delikatnie podając argumenty swoje i ogólne ;p
          ale moje oblicze krytyki zalezy od tego czy mam okres ;D
          ;p
          • chocolatediet Re: Krytyka? Konstruktywna!! 06.08.09, 22:58
            candy.e rozwaliłaś mnie swoja wypowiedziąbig_grinbig_grin
            W ostatnim zdaniu uświadomiłaś mi dlaczego moje komentarze tak się od siebie różniąbig_grinbig_grin
    • sely Re: Krytyka? Konstruktywna!! 06.08.09, 19:35
      ja mówię to co myśle, ale próbuje robić to w sposób delikatny. Czasami lekko mi sie to nie
      udaje, ale liczą sie chęci. Naprawde jestem tolerancyjna i nie lubie obrażać innych, dlatego
      moje zdanie wyrażam delikatnie i licze sie z podglądami innych ludzi.
      • ashley. Re: Krytyka? Konstruktywna!! 06.08.09, 19:36
        a ja lubię być wreedna ; dd dlatego pisze po chamsku ;p
        • agaciaa Re: Krytyka? Konstruktywna!! 06.08.09, 21:05
          Ashley, nie obraź się, ale chamskość nie ma nic wspólnego do bycia wrednym. Bo bycie wrednym to takie wbicie szpili, żeby jak najbardziej bolało wink. Bo każdym pierwszym, lepszym głupku spłyną przekleństwa. Jak napiszesz perfidnie, to delikwent się będzie musiał zastanowić wink. A tak odpowie Ci tym samym i zero zabawy, bo nie ma nic cenniejszego niż przeciwnik wysilający się na inteligentne wypowiedzi, pomimo ciepłego powietrza zamiast mózgu. xD
    • ardnaskela Re: Krytyka? Konstruktywna!! 06.08.09, 19:39
      Ani w sposób delikatny, ani jak to ujęłaś perfidny. Nigdy nie piszę tutaj czegoś co nie jest
      zgodne z prawdą, kiedy moja krytyka nie jest pozytywna, bo coś mi się nie podoba,
      staram się pisać w sposób kulturalny, bez przekleństw i wyzwisk, ale obejmując w moim
      komentarzu wszystkie moje poglądy - te dobre i złe.wink
      • ashley. Re: Krytyka? Konstruktywna!! 06.08.09, 21:54
        agaciaa-dla mnie to jedno i to samo ,ale ok xd
        może i masz raacje ,ale wiesz..nie lubię bawić się w słowka ,a ja dosyc często miewam 'inne' opinie od innych.wink
        • katsuumi_17 Re: Krytyka? Konstruktywna!! 06.08.09, 23:05
          Nie jestem zwolenniczką "chamskiej krytyki", jednak też nienawidzę lizodupstwa.
          Krytykuję, jeśli mi się coś nie podoba bądź uważam coś za niedorzeczne. Staram się
          zawsze uzasadniać, a nie bez sensu pisać że "xxx to gó..." albo coś. Takie coś jest
          idiotyczne.
    • agaciaa . 06.08.09, 23:46
      Nie Ty jedna ^^. Po niektórych moich wypowiedziach na pewnych forach spodziewałam się co najmniej wypraw krzyżowych xD.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka