Dodaj do ulubionych

Zerwać z nim?

IP: *.acn.waw.pl 05.07.09, 18:15
Mój chłopak romansuje z innymi dziewczynami(słyszałam, że się też z jedną
całował!) i nie widzi w tym nic złego. Poza tym już nie raz uderzył mnie bez
powodu! Zerwać z nim? Myślę o tym ale nie chcę być sama!
Obserwuj wątek
    • klaudysia Re: Zerwać z nim? 05.07.09, 18:30
      najpierw z nim szzcerze pogadaj zapytaj czemu tak robi potem bedziesz juz wiedziala co
      masz zrobic ale zeczywiscie beszczelny.!!!!
    • megan_ Re: Zerwać z nim? 05.07.09, 18:42
      Jak to uderzył? W twarz? Tak, czy inaczej ja bym od razu zerwała. Gość nie jest
      Ciebie wart! Nie dość, że Cię zdradza to jeszcze bije. Cham! Po prostu cham!
      • mileydemi Re: Zerwać z nim? 14.07.09, 14:34
        Uderzył cie? Romansuje z innymi? Omg! Gdyby mi jakiś chłopak tak zrobił już bym z nim
        zerwała i na koniec oddała z pięści w twarz! Dziewczyno nie masz nad czym sie
        zastanawiać, rzuć go!!! Pwiedz mu dlaczego i uderz tak jak on cb i odejdź!
    • Gość: zzz Re: Zerwać z nim? IP: *.chello.pl 05.07.09, 23:36
      Ok. To, że lubi sobie pogadać z innymi dziewczynami jestem w stanie zrozumieć smile
      Ty jako jego dziewczyna możesz być trochę na tym pkt przewrażliwiona i
      wyolbrzymiać pewne sprawy. Jednak to, że Cię bije... I jak tutaj piszesz nie był
      to jednorazowy incydent lecz zdarza się to częściej... ech... Z takim nie ma co
      być. Moje rozumowanie jest takie, że jakby Cię kochał to, by nie uderzył. Jednak
      chłopak może mieć jakieś problemy w rodzinie i stąd takie jego zachowanie.
      Jednak jesteś jeszcze młoda więc zamiast zagłębiać się w takie toksyczne związki
      lepiej od niego zwiewaj. Nawet jeśli obieca Ci, że więcej Cię nie uderzy to i
      tak nie dotrzyma słowa. Jemu to zapewne siedzi w psychice.
      • izabellaswan Re: Zerwać z nim? 06.07.09, 08:54
        Odpowiedz sobie sama na to pytanie. Warto być z kimś takim tylko po to, żeby nie
        być samej? Skoro Cię bije to znaczy, że nie jest Ciebie wart nie mówiąc już o
        tym , że całuje się z innymi dziewczynami i nie widzi w tym problemu. Zerwij z
        nim jak najszybciejsmile
        • pariska65 Re: Zerwać z nim? 06.07.09, 11:51
          na twoim miejscu zerwałam bym z nim jak najszybciej się da i nie zbliżała się do
          niego jak Cię bije a co do tego że całuje się z innymi dziewczynami ten chłopak
          to świnia cham i jeszcze gorzej..;/ ale nie przejmuj się chłopcy tacy są ;/
    • miss_mimi094 Re: Zerwać z nim? 14.07.09, 14:40
      jasne ze tak, przeciesz on cir ZDRADZIŁ!! no wiesz chyba ze póżniej chcesz byc tą
      drugą... sad albo ty całuje sie z jego kumoelm na jego oczach... ! no wiesz zemsta! big_grinbig_grin
    • fampirek Re: Zerwać z nim? 30.07.09, 21:26
      Jak najszybciej!
      Nie ma tu o czym rozmawiac!
      Gdyby "tylko" romansowal, moglabys prosic o wyjasnienia.
      Ale jak Cie UDERZYL to z miejsca z nim zerwij!
      DZIEWCZYNY, na to nie ma sposobu - jak raz uderzyl to drugi raz tez to zrobi.
      Wiec prosze, zerwij, nie warto sie meczyc...
      A Ty na pewno spotkasz w koncu osobe, ktora jest Ciebie warta.
      Naprawde, uwierz mi...
      • ashley. Re: Zerwać z nim? 30.07.09, 21:31
        Pytanie retoryczne..ja bym z gnojem dawno zerwała..żal wgl bym nie dopusciła do tego ,aby palcem mnie uderzył..sądząc po twoim nikuu ,nie jest szczęsliwaa ..(woow jak ja to robię ;d) ,no to po co zadajesz takie pytaniee? ;d
        • zmierzchoomania Re: Zerwać z nim? 30.07.09, 21:31
          jedno słowo: ZERWIJ tongue_out
    • calineczka_94 Re: Zerwać z nim? 05.08.09, 15:36
      Zerwij koniecznie on cię żle traktuje!!!!!!!! to chore co robi. nikt nie chce
      być sam ale niestety z kims takim byc nie mozesz
    • ssij Re: Zerwać z nim? 05.08.09, 15:37
      zeeeerwiiiij
    • emilyx3 Re: Zerwać z nim? 05.08.09, 16:37
      Ohh . Co za pytanie . ! Odpowiedź jest prosta : OCZYWIŚCIE . !smirk
      • kitty16 Re: Zerwać z nim? 05.08.09, 17:23
        pff..już dawno kopnełabym go w dupe ;p
        (czyyli zerwała oczywiście wink)

tak nie może być że Cie bije, zdradza i wgl.. co on sobie wyobraża?
        lepiej zerwij i nie boj sie ze bedziesz sama bo napewno znajdziesz kogos lepszego
        tego kwiata jest pol świata ;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka