ka.rolla 06.07.09, 12:41 Jakie są pierwsze oznaki tej choroby ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cocomaroko Re: Anoreksja 06.07.09, 12:43 nie mam pojęcia , najlepiej wpisz sobie w google " anoreksja " , i ci będzie pisać. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiadomo, że ja! ;] Re: Anoreksja IP: *.hornet / 192.168.0.* 06.07.09, 14:28 depresja, utrata wagi, drastyczne odchudzanie, proby samobojcze, utraty przytomnosci, itp. dlugo by sie wymienialo ;] Odpowiedz Link Zgłoś
aleks768 xDD 06.07.09, 22:34 To przecież jasne - Utrata wagi - Utrata ciała - zjedzenie gryza kanapki To wszystko ale też wejdź na www.google.pl tam będzie ci lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :(:( Re: Anoreksja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 23:32 jest cały czas zimno czujesc straszne zimno jak by od kosci brak miesiaczki wypadanie wlosow (garsciami) poczucie winy po zjedzeniu czegos wazenie sie caly czas chedz pozbycia sie jedzenia obrzydzenie do siebie wiem bo przez to przechodzilam ;/;/ napisz prosze co masz z tego ??jesli wogule po to zadalas to pytanie a jesli poprostu chcialas wiedziec to oka;] Odpowiedz Link Zgłoś
agusiak01 Re: Anoreksja 20.08.09, 22:56 mędzy innymi : ważysz tak mało że wiatr sie może porwać, ale patrząc w lustro wydaje ci sie że wyglądasz jak sumo! nie chce jeść, masz depresje, ale pamiętaj ta choroba nie pojawia sie z dnia na dzień to chorba psychiczna, podbon ludzie na nią chorujący nie chcą sie leczyć długo uwarzają że są całkowice zdrowi, czasem trzeba ich karmić kroplówką, a do tego gdzieś czytałam czy słyszałam że ludzie anorektycy patrzą w lustro i na prawe widzą że są grubi al nie wiem czy to prawda ;p Odpowiedz Link Zgłoś
olcia955 Re: Anoreksja 21.08.09, 15:05 najpierw bd mysleć ze jesteś za gruba i musisz schudnąć, potem bd liczyć kalorie, bd ważyć mało ale twój umysł mysli ze ważysz nadal za dużo...ja o mało co też bym miala anoreksje ale przeczytałam książke, w sidłach anoreksji chyba i jak tam przeczytałam co sie dzieje z czlowiekiem to pomyślałam ze ja tak nie chce żyć i teraz nie przejmuje sie moją wagą, dla mnie waże w sam raz i tego sie trzymam waga: 50.1 wzrost 171 wiek 14 Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: Anoreksja 21.08.09, 15:21 jest sie bardzo szczupłym że same kości widać mało sie je (prawie wcale) i jeszcze anorektyczki chowajo jedzenie to znaczy że nie majo ochoty i nie so głodne albo po prostu tak sie odchudzajo To chyba tak to wygląda Odpowiedz Link Zgłoś