kasiura 20.07.09, 14:18 Od dziecka intersuję się śpiewaniem....od 5 roku życia do teraz...16 roku życia śpiewam. Doszłam do wniosku że chcę zająć się tym w przyszłości...kocham to! śpiew to moje życie,muzyka to moja pasja.. Może dacie wskazówkę jak się za to zabrać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klaudysia Re: Gwiazdą być... 20.07.09, 14:20 też to kocham xd kocham też tańczyć xdd ale nie wiem jak sie za to zabrać Odpowiedz Link Zgłoś
misiek_o123 Re: Gwiazdą być... 20.07.09, 21:35 Tak, mam takie samo marzenie/zainteresowanie... napiszcie jak się do tego zabrac Odpowiedz Link Zgłoś
s.e.l.e.n.a Re: Gwiazdą być... 24.07.09, 19:45 najlepiej zacząć od pójścia do programu "Szansa na sukces" dzięki temu np. Ewa Farna zaistniała w Polsce, gdyż wygrała ten program Odpowiedz Link Zgłoś
oleska Re: Gwiazdą być... 24.07.09, 19:59 ojj... chyba nie tylko w macie takie marzenie, ja też... ;P s.e.l.e.n.a ma racje najlepiej pójść do takiego programu jak "Szansa na sukces", ale jak nie chciecie to nagrajcie się i wyślijcie do wytwórni. Jest jeszcze jedno możecie wstawiać filmiki na YouTube jak śpiewacie może ktoś Was za uważy. ;** Odpowiedz Link Zgłoś