25.07.09, 21:09
Piszcie tutaj swoje najgorsze koszmary......
Ja podam wam 2 swoje:
1.Śniło mi się, że wpadłam do taczki pchanej przez dwóch facetów. To było
okropne, aż czułam, że mi się ziemia wsypuje do uszu...
2.Widziałam jak dwaj faceci walczyli z zakrwawionymi nożami na falach.....brrrrr
Obserwuj wątek
    • kosmos Re: Koszmary 26.07.09, 09:27
      a mi sie ostatnio śnił Michale Jackson! Strasznie gO lubie.! ale po tym śnie to sie zaczęłam
      go bać.

A więc... sniło mi sie ze miałam iść do mojej cioci ktora mieszka w takim starym domku,
      weszłam i zobaczyłam w nim M.J on wyglądał strasznie! nie miał skory na połowie twarzy,
      nie miał nogi! i miał poucinane palce od jednej ręki.! chciałam sie wydostac z tego domku
      ale nie mogłam on mnie chycił za bluzke i zaczął rzucac mna po pokoju, pozniej
      wyprowadził na pole i zakopał w ziemi!! sadsadsad

jak sie obudziłam to nawet nie chciałam otwierac oczu! bałam sie jak cholera do tego sie
      trzęsłam. teraz juz wogole nie wchodze sama do domku mojej cioci ;/ sad
    • asiulka74 Re: Koszmary 26.07.09, 18:34
      ja ostatni mam przyjemne sny, ale kiedys mi się śnilo że jechalam z kol. do
      szkoly a koles co kierował busem wysadzil nas w jakims lesie i tam łaziłysmy aż
      zaczęli nas gonic tacy kolesie ubrani jak srdniowieczni mnisi tylko że ci z
      mojego snu mieli kosy, ale im uciekłysmy....
      • bluneczka Koszmar!!! 28.07.09, 09:56
        Śniło mi sie że byłam w domu u babci i mi sie śniło że ten dom jest nad
        oceanem i nas gonił po całym domu wieloryb w różowej czapce ale to raczej jest
        śmieszne niż straszne big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin a na końcu nas pożarł żywcem
        cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
    • elizza Re: Koszmary 26.07.09, 19:41
      Śniło mi się że wyszłam na huśtawki. Jakoś źle się czułam jakbym była pijana czy
      coś. Nagle przyszli dwaj faceci(okropni brrr) chciałam uciec ale nie mogłam i
      upadłam. A oni mnie zadźgali nożem i zakopali w piaskownicy, a dodatkowo moje
      koleżanki sobie poszły i nawet na policję nie zadzwoniły! Normalnie szłam do
      kuzynki(która u mnie w domu nocowała) i opowiedziałam jej to to powiedziała że
      mogę niej spać. Normalnie po tym śnie nawet zapalenie światła było koszmarem!
    • ladyy Re: Koszmary 26.07.09, 21:31
      1. Śniło mi się że uciekałam przed czymś a to mnie doganiało
      2. Ktoś wykupił mi moją wymarzoną bluzkę i zostały takie ochydne brr...confused
      3. Nie zdałam do gimnazjum bo na teście kompetencji zabrakło mi czasu
      • barbiee Re: Koszmary 26.07.09, 23:29
        No więc tak:
        1. Śniło mi się, że cała Polska podpisała jakąś petycje, żeby kat mnie zabił.! Gdy już
        nadszedł 'ten dzień' on wziął taką wielką kosę, i zaczłął mnie gonić coś tam krzycząc.;p
        2. Na szkolnej wycieczce, pani kazała nam, całej klasie nazbierać grzybów czy coś tam.xd
        A gdy już byliśmy w tym lesie, nagle spod ziemi wyłoniły się straszne ręce, które wciągały
        nas pod ziemie.xd lol2
        Tego najgorszego niee opowiem, bo zaczniecie sie ze mnie śmiać.xd
        • vera7 Re: Koszmary 27.07.09, 13:11
          barbiee napisał(a):

> No więc tak:
          > 1. Śniło mi się, że cała Polska podpisała jakąś petycje, żeby kat mnie zabił.!
          > Gdy już
          > nadszedł 'ten dzień' on wziął taką wielką kosę, i zaczłął mnie gonić coś tam kr
          > zycząc.;p
          > 2. Na szkolnej wycieczce, pani kazała nam, całej klasie nazbierać grzybów czy c
          > oś tam.xd
          > A gdy już byliśmy w tym lesie, nagle spod ziemi wyłoniły się straszne ręce, któ
          > re wciągały
          > nas pod ziemie.xd lol2
          > Tego najgorszego niee opowiem, bo zaczniecie sie ze mnie śmiać.xd

ja, niebede sie śmiaćsmile
          • bucikowa Re: Koszmary 27.07.09, 14:56
            Ja też nie bo nikt nie decyduje jaki ma sen!kiss
        • elizza Do barbiee 28.07.09, 08:27
          Do barbiee : Ja nie będę się śmiać! Raczej mój koszmar był śmieszny xD
    • m.i.l.e.y Re: Koszmary 28.07.09, 12:48
      `To było dawno - jeszcze jak oglądałam czarodziejki tongue_out A więc ; Ja byłam Piper {xdd.} i z
      moją kol. byliśmy na placu zabaw. Za chwile patrzymy a tu zza rogu wychodzi Balthazar
      {nie wiem jak to się pisze.} i zaczyna nas gonić. Ja że miałam moce Piper to go
      zamroziłam big_grin Ale on zaczął się ruszać w zwolnionym tempie, a potem już w normalnym i
      mnie gonił {bo mojej kol. już później nie było} później sen zazwyczaj się urywał a potem
      znów powtarzał... Więc nie wiem czy mnie kiedyś złapał czy mu uciekłam tongue_out
      • blondbrunetka Re: Koszmary 30.07.09, 23:20
        Mi sie śnił dwa razy ten sam sen!! x d
        zapamiętam go na zawsze . śniło mi sie że dostałam sie do piekła , było tam czerwono i
        mrocznie . tam przyszedł do mnie straszny diabeł , ale taki straaszny diabeł! i on mnie
        tortutował ! ja leżałam na ziemi a on nade mną pochylony i do mnie gadał takim dziwnym
        głosem i groził! brr . i 2 razy identyczni mi sie o śniło ...
        • ashley. Re: Koszmary 31.07.09, 17:26
          snilo mi sie ,ze bylam na wycieczce klasowej z jakimis murzynami i Arabowie nas porwali ..kilka razy chcieli mi zabic ,uciekalismy ,dogonili nas ,kolege zabił i mi przysawił strzelbe do głowy ,ale urwało mi się ;d
          alboo ,że wzielam kota do domu (nie lubie kotowxd )i krzyczalam na niego ,uciekalam ,on schowal sie taki smutny za fotelem i po 5 minutach wyrosl na mezczyzne w bialej masce ,wziąl moją mame i zaczal ją bić ,ucieklam ,na klatke i zcazlema krzyczec ,przyszla sasiadka i zaczela nawalać go patelnią..to było straaszne xD
          • bucikowa Re: Koszmary 01.08.09, 20:10
            nawalać patelnią?! xD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka