27.07.09, 19:55
No to wymyśliłam taka grę big_grin Mianowicie: Jedna osoba opisuje jakiś film albo serial ( jak
trudny to piszę na jaką literę się zaczyna) a następna musi zgadnąć tytuł. No i tak w
kółko wink Ok, to ja zaczynam:
To popularny film o zielonym stworze. Wyszły już 3 części. Druga część zaczyna się od
miesiąca miodowego tytułowego bohatera i jego żony. Tytułowy stwór swe przygody
odbywa z irytującym, gadatliwym parzysto kopytnym kompanem. Co to za film?
Obserwuj wątek
    • nikt. Re: gra ;) 27.07.09, 20:01
      fajna gra! : )
      a Twój film to naturalnie Shrek. ; D

ten film opowiada o chłopcu, który ma nadzwyczjane zdolności. Trafia do szkoł dla czarodziei i ma trójkę wiernych przyjaciół xD
    • leaveme_ :D:D 27.07.09, 20:03
      Shrek ? tongue_outtongue_out

Matt Murdock w wyniku wypadku zostaje pozbawiony zmysłu wzroku. W wieku 12 lat
      jest świadkiem morderstwa własnego ojca i poprzysięga zemstę na nowojorskich
      gangsterach. Jako dorosły już prawnik szuka sprawiedliwości na sali sądowej,
      tam jednak jej nie znajduje.. Sprawiedliwość wymierza sam - Człowiek nie
      znający strachu.
      • leaveme_ Re: :D:D 27.07.09, 20:04
        oo sorry,poje*ało się.
        nikt. to Harry Potter big_grinbig_grin

Matt Murdock w wyniku wypadku zostaje pozbawiony zmysłu wzroku. W wieku 12 lat
        jest świadkiem morderstwa własnego ojca i poprzysięga zemstę na nowojorskich
        gangsterach. Jako dorosły już prawnik szuka sprawiedliwości na sali sądowej,
        tam jednak jej nie znajduje.. Sprawiedliwość wymierza sam - Człowiek nie
        znający strachu.
        • sysiek4444 Re: :D:D 27.07.09, 20:19
          Nie wiem xD sad
          Ten film jest o takiej dziewczynie co jej ojciec byl pisazem .... ten ojciec napisal ksiązke
          ktorą pokochalo duzo nastoladkow....ta dziewczyna z ojcem mieli wyjechac na wakacje
          lecz ojciec tej dziewczyny został porwany przez fanów ksiązki..........ten film zaczyna sie na
          litere "T" Chyba kazdy wie !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka