reverse Re: Billie Joe Armstrong. 02.05.10, 20:30 GD ma spoko piosenki, ale nie tam żadna obsesja "że omg ja go lofciam". Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Billie Joe Armstrong. 13.05.10, 21:55 Lubię tego wariata, ale nie uwielbiam, wokaliści to raczej nie moja działka. Ale tak czy siak uważam, że jest geniuszem Odpowiedz Link Zgłoś
malinowe_usta Re: Billie Joe Armstrong. 19.06.10, 09:01 On jest przystojny xD Lubię Green Day ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
outcast Re: Billie Joe Armstrong. 19.06.10, 20:27 uwielbiam go! ale nie mam takiej obsesji jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Billie Joe Armstrong. 19.06.10, 20:47 UWIELBIAM! <3<3<3 nich tylko skończę 16 lat, pojadę na koncert GD chociażby na koniec świata! <3 Odpowiedz Link Zgłoś
ellacolvey Billie Billie -My Boy:) 19.06.10, 20:56 I Love Billie Joe!!! He is so handsome... even if he have 38 years- i love him. a tak po naszemu to- kocham kocham kocham!!! wgl Green Day! ich dosadne texty i uszczęśliwiająca mnie muza!!! w tym roku chciałam jechać na ich koncert ale wiem że wyjdę na green dayowego zdrajcę,bo miałam do wyboru koncert MUSE i GD... i... wybrałam rocka alternatywnego i piękny falset Matta Belamy'ego z MUSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale nie mogę ich pogodzić- oboje są na podium w mym muzycznym umyśle Odpowiedz Link Zgłoś
ftsx3 Re: Billie Joe Armstrong. 19.06.10, 21:00 Uwielbiaaaaaaaam. ;3 Najlepsze utwory Green Day'a, to : - American Idiot - Jesus of Suburbia - Wake me up when September Ends - 21 Guns - Holiday - Viva La Gloria (Little Girl) Odpowiedz Link Zgłoś
billiejoegirl Re: Billie Joe Armstrong. 12.07.10, 22:54 Ile bzdur tu czytam!!!! Jak się czyta bravo to się wie wiele rzeczywiście. Billie zna 3 akordy, choć tak sie podawało kiedyś. I jest wspaniałym gitarzystą! A gada się że banalnie gra bo utwory GD nie są trudne. Umie zagrać wiele utworów zespołów o skomplikowanej parti gitarowej. Jest autorem tekstów na piosenki zespołu. Po za tym umie grać na wielu instrumentach, prócz gitary czyli - pianinie, perkusji, saksofonie . . . .. I ma wspaniały głos. Jest cholernie przystojny, dla mnie najprzystojniejszy ze wszystkich, ale nie mogę słuchać że urodą nadrabia! Ma talent a uroda to bardzo miły dodatek. Odpowiedz Link Zgłoś
ola09 . 12.07.10, 23:42 nie na gitarze kiepsko gra szczerze przeszło mi obsesja na jego punkcie nawet powiedziałabym,że zaczyna mnie wkurzać ale oczywiście do reszty zespołu nic nie mam lubię GD piosenki ale tylko te stare bo dzisiaj to komercja Odpowiedz Link Zgłoś
billiejoegirl Re: . 17.07.10, 23:16 wiesz kto mnie tu wkurza? TY bo pierw sikasz a teraz już nie lubisz. eh dzieci .... Odpowiedz Link Zgłoś
ocia97 Re: Billie Joe Armstrong. 12.07.10, 23:00 Nie ty jedna jesteś tak chora Ja lubię utwory z dokie i kerplunka [jak piszę z błędem to sorka] she jest boska Odpowiedz Link Zgłoś
stay_away Re: Billie Joe Armstrong. 13.07.10, 22:07 Billie Joe! Billie Joe! <3 Green day. Odpowiedz Link Zgłoś
paniarmstrong Re: Billie Joe Armstrong. 13.07.10, 21:55 On jest boski, przystojny, cudowny i nie da sie go opisac słowami,czynami. Też mam na nim obsesje. KOCHAM GO! ;** Wez ja jestem chora na jego punkcie! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ellacolvey Re: Billie Joe Armstrong. 15.07.10, 11:41 chciałabym żeby mój men w przyszłości tak wyglądał....boski Billie Joe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
coker Re: Billie Joe Armstrong. 15.07.10, 11:34 Kocham go! On jest po prostu wspaniały. Moja obsesja to już choroba. Świata poza nim nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka705 Re: Billie Joe Armstrong. 20.08.10, 15:55 Nie tylko Billie, cały Green Day jest wspaniały. Twoorzą świetną, niekomercyjną muzykę, są sobą, dają niezapomniane koncerty. Co się tyczy Billie'go...ach, nie mogę tego ująć słowami ;*** Odpowiedz Link Zgłoś