Dodaj do ulubionych

Jak mam się zrobić na różową barbie?????????

29.07.09, 00:21
Od dawna chcę być uznawana za pustą, różową i rozpieszczoną barbie. Tak, jak w filmach.
Tylko nie wiem, jak mam się ubierać, układać włosy, malować. Proszę, pomóżcie!!!
Obserwuj wątek
    • demilovato04 Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 29.07.09, 00:25
      idź się leczyć indifferent
      • tish Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 29.07.09, 00:34
        kup se wkladki
        powiekszajace biust -.-'
        najlepiej pompowane ;d
        lol2
        • black_rose Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 29.07.09, 19:42
          demilovato04 popieram,tylko na nogi,bo na głowę za późno;d
          • gucik13 Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 26.08.09, 20:58
            L E C Z S I Ę
            w psychiatryku są miejsca dla takich jak ty .
            • miley112 Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 30.10.09, 18:57
              pocałuj mnie w dupe.
        • hannah320 Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 01.11.09, 19:06
          przez jakiś czas pobserwuj miley cyrus to będziesz największą barbie ......
          przynajmniej będziesz nadęta i z wielkim ego ....
      • takota221 . 29.07.09, 13:38
        Pusta już jesteś, chcąc się tak zrobićtongue_out
        • dusia12 ;/ 29.09.09, 21:57
          Moja rada jest tak. I D Ź S I Ę L E C Z ;/
      • justus Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 05.10.09, 09:54
        najlepiej..
        ubierz sie na roznowo
        i do tego jakis pluszak
        ale naprawde powinnas sie lecyc www.kotek.pl/i/emoticons/sciana.gif
        • dominika96 Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 01.11.09, 20:42
          WEŹ CZŁOWIEKU IDŹ SIĘ LECZYĆ, ALBO MAM LEPRZY POMYSŁ PIER...... SIĘ W ŁEB
          sciana. W PSYCHIATRYKU PRZYJMA CIĘ NA PIERWSZYM MIEJSCU DOSTANIESZ SIĘ NAWET
          BEZ KOLEJKI!!!!!
    • martusia7896 Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 29.07.09, 08:41
      ;lol; ubież wszystko co jest różowe i bądż ''pusta''sciana
      • zbuntowanaja Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 18.08.09, 00:23
        wystarczy ze bedziesz sie zachowywalatak jak to pisalas zozpieszczana naprawde??? nie no
        zart zazdroszcze ci tego rozowego mozgu wrecz pozazdroscic
        • juuu Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 18.08.09, 17:05
          Yyy...wiesz, stracic sie w oczach ludzi mozna w ciagu 1 minuty, lecz na szacunek musisz
          pracowac wiele lat... przemysl to ;/
          • klaudysia Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 18.08.09, 22:38
            O ku... .
            -,-
            od dawna nie slyszalam takiej glupoty zeby robic sie na london tipton O_o
            ale porażka ...
            normalnie ja pie... ...
            ale pie...ieta jestes . tongue_out
            • pomarancza Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 30.10.09, 19:10
              Ubieraj sie jak mraaulii!
              sciana
              I nastepnie idz sie leczyc!
              • dulceana Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 01.11.09, 19:01
                sweet Miley .. moim zdaniem to prowokacja z Twojej strony xd. nabijasz się, ..
                nie musisz się robić na dziunię plastikową, gdyż już nią jesteś, aczkolwiek
                naprawdę wspólczuję Ci głupoty;*.!.!!
    • miqusia . 29.07.09, 08:57
      hahahahahahahaha ; d, stop.
      ok, opanuj sie Aniu, ona sobie zartuje...
      tak, to logiczne jest Anno .

radze uzupelnic kosmetyczke w 4 tony pudru
      i takie tam pomadki, pudry, cienie...
      kup sobie buty na obcasach, z rozowym pomponem.
      zalatw wkladki do stanika albo idz na operacje powiekszajaca...
      torturuj swojego psa, albo torturuj innego psa- pomaluj na
      rozowo, ubiesz w puszeste, blyszczae wdzianko i wstaw do pink
      torebki z mega iloscia pink rzeczy .

po moich radach napewno nie bedziesz miala przyjaciol, woh,
      znajomych nawet . powodzenia ^.^
      • nessi Re: . 29.07.09, 09:14
        hmm... nie wiem jak mozna chciec byc pustym no ale okeeej twoja sprawa xd
        Radze przefarbowac sie na blond ej i rozowe pasemka musza byc ! nakladac tony fluidu
        zaczac chodzic na solarium hmm... buty na rozowym obcasie to juz podstawa xd
    • daria1150 Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 29.07.09, 10:00
      Nie wiem bo nieznoszee takiego stylu uncertain
    • asiulka74 Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 29.07.09, 10:34
      to akurat nie jest zbyt trudne:
      1. duuuuużo pudru
      2. mega duuuużo (różowych!) blyszczyków
      3. koniecznie blond i różowe bądź fioletowe pasemka
      no to na razie tyle...chyba...
      nie! jeszcze najlepiej żebyś żula gume(mlaskając) a żeby bć gupią to wystarczy
      nie mysleć badź nie chwalić się swoją wiedzą.
      • tish Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 29.07.09, 11:15
        i nie zapomninaj
        o wkladkach .=3
        moze jeszcze wczep cos
        sobie w tylek, aby
        wyglądal na większy ;d
        • kristen. Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 29.07.09, 11:35
          hah, tish, twoja wypowiedz mnie powaliła big_grin
          a co do wątku:
          1. Przefarbuj włosy na blond. Pasemka nie są konieczne, choć dało by to dobry efekt
          pustej barbie.
          2. Noś wszystko, co różowe. Wolno ci nawet przesadzić. Noś tak zwane 'plastikowe
          obcasy'.
          3. Maluj się przesadnie różowo. No wiesz, tusz do rzęs, itp. A teraz sprawa cieni do powiek.
          Najlepiej, jak z góry pomalujesz wściekło-różowym cieniem. A na dole, mocnym czarnym.
          Czyli klasyczny makijaż barbie.
          Powodzenia tongue_out
          • spier.dalaj666 Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 29.07.09, 12:01
            a ja się zapytam... na jaką cholerę chcesz być 'pustą, różową' ?

do tych rad, co podały Ci wyżej dziewczyny polecam płakanie nad każdym złamanym
            paznokciem ;>
            • spinexxx Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 09.08.09, 19:10
              Hahaha jak czytam te wszystkie 'porady' jeżeli tak to można nazwać to chce mi
              się śmiać big_grin
              Spoko jej podpowiadacie <lol2> confused 'pusta i głupia' hahahasciana
            • truskaweczka007 Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 30.10.09, 19:10
              ic do psychiatrykiss
          • tish Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 29.07.09, 12:01
            a jak ;d
            ja wszystkich
            powalaam.xd
            • ashley. Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 29.07.09, 12:11
              "och achuj" caały czas..
              Wiesz ock. xd
              Bądź pusta ,żeby się w pale nie miesciło ,taką chodzącą slamazarąą ;d
              Wypychaj biustonosz watoliną ,kupuj szpile na 10 cm ,wypinaj dupe ,aby był efekt "up",nos $wEEtasny róż..i wgl bądż róż blues i taka kochliwa i w ogóle achh xd
              No i of cours TIPSYY xd
    • elizza Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 29.07.09, 12:18
      Nie wiem po co ci to! Czy ty się gdzieś stuknęłaś słoneczko xd? Może słoneczko
      przygrzało? Biedactwo. Idź się leczyć!
    • majli. Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 29.07.09, 13:01
      o mamo... shock
    • oxygeniumoflife Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 29.07.09, 13:28
      Buhaha big_grin Świetny wątek xDD
    • loove_miley Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 29.07.09, 13:33
      O żal... xd Naprawdę tego chcesz? Mi się wydaję, że ten wątek jest bez sensu...
      Przecież napisałaś, że chcesz być uznawana za pustą, różową i rozpieszczoną
      barbie... Czyli musisz być 'pusta', 'różowa' i rozpieszczona... Ale uwierz mi,
      żal dla takich osób. Ja ci radzę: nie ;p confused
      • sysiek4444 Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 29.07.09, 13:43
        Dziewczyno czy ty jesteś chora ??
        Może pora wreszcie isc do psyhologa ??
        Po co chcesz być dziwką ??
        Ty chyba zartujesz ??

Żal mi cb !!
        Nawet zkoda klawiatury na takie badziectwa !! uncertainuncertainuncertain

ŻAL
        ŻAL
        ŻAL
        ŻAL
        ŻAL
        ŻAL
        ŻAL
        ŻAL
        ŻAL
        ŻAL
        ŻAL
        ŻAL
        ŻAL
        ŻAL

!
        !
        !
        !
        !
        !
        !
        !
        !
        !
        !
        hahaha XD
        • mean_girl Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 29.07.09, 13:48
          Racja, wątek jest głupi. Ale sysiek4444:
          nie każdy, kto ubiera się na różowo musi być od razu dziwką. Widać, że nie masz zielonego
          pojęcia o tym, co to słowo znaczy. Przeczytaj dokładnie znaczenie tego słowa.
          • holl_y Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 29.07.09, 16:38
            Watek jest zupelnie bezuzyteczny, bo i tak jestes pusta, skoro chcesz byc laleczka.
            ale wypowiedz syska4444 tez nie za inteligentna O.o' . ile to mozna 'zalowac' ? ;P to w
            stylu dzieci z zerówi ;/.
            • ox Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 29.07.09, 16:58
              naprawdę chcesz być pusta czy sobie z nas żartujesz ?! shock

Jeśli chcesz być super pustą barbie to idź do psychiatry :sciana;

W ogóle ile ty masz lat ??? Jeśli już naprawdę chcesz być barbiątkiem to ubieraj
              się na róż, przefarbuj na blond , miej maltretowanego małego pieska w kolorze
              róż oczywiście i w kolorowych ubrankach w bukieckiej torebeczce dla psów
              !!!!!!!!!! butki na obcasach i wuala

lepiej nie pokazuj się ludziom w takim stanie !!!! chyba by cię wyśmiali
              ............. ekhem to moje spostrzeżenia
            • kociakgabi Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 27.10.09, 14:33
              Ubieraj się na różowo, zakładaj szpiki, przefarbuj sobie włosy na blond, ostry różowy
              makijaż. Rób słodkie minki!!kiss .. <hahaha>
        • nikawika Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 11.08.09, 13:04
          A wszyscy co każą jej iść do psychologa i mówią że jest głupia i żałosna-niech idą się
          przewietrzyć! to jej sprawa! macie jej poradzić a nie wyzywać! i to nie ona ale Wy
          zaśmiecacie forum! ona chce się poradzić(czyli oki) a wy mówice: jaka dziwka,żartujesz?,idz
          do psychlogoga,żal mi ciebie,haha,żal : to jest żałosne! przestacie i jej poradzcie zamaist
          krtykować! A ty dziewczyno nie przejmuj się nimi-to pustakismile bądz kim chceszsmile
          • truskaweczka96 Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 25.09.09, 15:42
            HiOoO^^ Różowa barbie hmm... no sama nazwa mówi ubieraj się na różowo.. pełno
            różowych dodatków. jeśli dasz rady kup sb różową obudowe do tela big_grin ale postawa
            dla barbie to noszenie ze sb cały czas błyszczyka i na okrągło go używajtongue_out Mi
            sie taki styl nie podoba no ale każdy ma sj gusta big_grinkiss
        • hellokiciara Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 30.10.09, 18:53
          ł ee eee lol na co chcesz zrobić z siebie dziwkę ?
          suspicious
          Buaha ; D D D D , lecz sięę ; zzzzz Nie zaśmiecaj forum bo
          zamist Ci pomoc każdy napiszę żę jesteś żałosnaa ;/
    • megan_ Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 29.07.09, 17:52
      Blond loki, tona pudru na twarzy, różowe cienie i błyszczyk, kredka do oczu,
      tusz, ubrania wyłącznie różowe, ewentualnie białe, mini spódniczki, białe
      kozaczki i pozostało Ci jeszcze być słodką, niewinną głupiutką dziewczynką.

Jeśli chodzi o slang, to wiesz ma być taki sweet.
      • kosmos Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 29.07.09, 19:13
        ...;| watek dziwaczny, to fakt!. ;|
        nO ale jeśli chcesz to poprostu wez "przykład" ze swoich "idolek" w tych filmach.
        Znajdz sobie jakies tam przyjaciołeczki najlepiej 2. niech robia wszystko to co im kazesz...
        (jesli wogole takie sie znajdą)

a co do tego ze kolor rozowy odrazu kojazy sie z dziwka to nie.! kolor taki sam jak kazdy
        inny!

PS . wiedz ze jesli chcesz miec chłopaka to go nie znajdziesz!. chyba ze to bedzie jakis
        frajer. Moj chłopak uwaza ( i nie tylko on a pewnie wiekszosc chłopcow)ze te " puste
        dziewczyny" sa gÓw*o waRte.

confused
        • candy.e Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 29.07.09, 19:53
          o joj.!
          jak sie złożyło.!
          nie musisz jej udawać. ;D

ps. nice joke wink
    • ally Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 29.07.09, 19:55
      O matko... Jakie ty masz dziewczyno marzenie! Jak to przeczytałam to myślałam ze
      z krzesła spadne ;]

A co do watku to, to co pisały dziewczyny na górze.. Ohy i Ahy,
      buziaczki-słodziaczki i te duperele;] Klej się do chłopaków i udawaj głupią,
      chodż moim zdaniem już nie musisz (bez obrazy) ;]
      • karolajn. Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 29.07.09, 20:18
        masz być sobą
        • strawberry_xdd Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 29.07.09, 20:26
          bądz sobą za taką cb lubią !!!!!

masz marzenie z kosmosu !!!!!!!!
    • blah___rock Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 29.07.09, 21:03
      JEsli juz mówisz że chcesz taka być to jesteś na dobrej drodze do " pustej" =)))
      Mam nadzieje że to zwykła prowokacja o_O ;PPP
      • zmierzchoomania a nie robisz sobie z nas jaj ? xd 29.07.09, 21:35
        a ja mam do Ciebie takie pytanie: czy Ty nie zrobiłaś tego wątku żeby porobić se jaja z
        udzielających Ci rad użytkowniczek ?
        bo z tego co Cie kojarze sweet_madzik
        (czy jakoś tak) to raczej nigdy nie pisałaś głupich komentarzy. a jeśli sie jednak zmieniłaś,
        to naprawde gratuluje odwagi, a przy okazji i inteligencji xd
        • tish Re: a nie robisz sobie z nas jaj ? xd 29.07.09, 21:44
          a napewnoo
          zapamietalas o
          wkladkach.??
          ;d
          • bringmetolife. Re: a nie robisz sobie z nas jaj ? xd 29.07.09, 22:00
            Jebnij się patelnią bd lepiej big_grintongue_out
            • miqusia Re: a nie robisz sobie z nas jaj ? xd 29.07.09, 22:10
              bring, jej juz nie trzaba ; DD
              nie no, to jest prowokacja ale nie powiem -
              odpowiadalo sie b. milo xd
              • bringmetolife. Re: a nie robisz sobie z nas jaj ? xd 30.07.09, 00:29
                huehue ;D
                • miqusia Re: a nie robisz sobie z nas jaj ? xd 30.07.09, 10:35
                  bring - moge cie tak anzywac ?
                  kurde, jakas mania na skomplikowane nicki czy jak xd
                  i moda na gadanie o barbie ; .
    • aleks768 Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 30.07.09, 09:41
      lecz sie
      • pink_queen Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 30.07.09, 11:01
        po pierwsze to idz do dobrego psychiatry! ale jak koniecznie chcesz zostac
        wysmiana to proponuje to co mowily dziewczyny przede mna: roz, tipsy, tona
        pudru, piesek w pink sukience do torebki, i korona na glowe, zeby wszyscy
        widzieli ze jestes 'najpiekniejsza na swiecie krolowa', do tego mini i biale lub
        jasno rozowe kozaczki za kolano i futro.
        mozesz tez wzorowac sie na joli rutowicz wink
        https://www.kozaczek.pl/img/m/140.jpg
        https://www.topstars.pl/wp-content/uploads/thumbs_main/2009/06/r01.jpg
        https://www.topstars.pl/wp-content/uploads/2009/03/rutowicz22.jpg
        https://bi.gazeta.pl/im/3/5817/z5817133X.jpg

jezeli sie nie wkleilo to podam jeszcze linki:
        Tekst linka

Tekst
        linka

https://bi.im-g.pl/im/3/5817/z5817133X.jpg
    • majson Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 30.07.09, 12:00
      ja bym nie chciała wiele dziewczyn właśnie takich są raczej uznawane za deb.....
      a jeśli już zawsze musisz mieć inne fryzury raz loczki raz proste włosy jakoś
      spięte, ubierać się na różowo, znaleźć sobie grupkę osób(żeby było łącznie ok. 3
      osoby) i ta twoja grupka ciągle obgaduje innych i się ich czepia, jakoś nazwać
      swój klub itd. ale osobiście odradzam lepiej być zwykłą nie widoczną no i przy
      takim stanie barbie musisz też mieć potężny charakter i uparty
      • majson Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 30.07.09, 12:07
        a zresztą ja ci mówię nie chce być chamska ale zobacz że nikt a nikt nie napisał
        że on też by chciał czy coś w tym stylu wszyscy uważają takie osoby za deb....
        pomyśl zanim rozpoczniesz nowe wontki
    • pati8989 Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 09.08.09, 16:29
      sweet_miley napisał(a):

> Od dawna chcę być uznawana za pustą, różową i rozpieszczoną barbie. Tak, jak w
      > filmach.
      > Tylko nie wiem, jak mam się ubierać, układać włosy, malować. Proszę, pomóżcie!!
      > !

może przede wsyzstkiem musisz nie przejmowac się innymi i jak zrobisz im na
      zlosc to sobie z tego nic nie rób
      wybieraj jakies troche ciuchy na impreze

• green_freak Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 09.08.09, 19:12
        To ma byc Żart ?
      • chocolatediet Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 09.08.09, 19:15
        dziewczyna chciała wywołać dyskusję i wywołała...uncertain
        Bo raczej nie wierzę, że te ady jej naprawdę potrzebne...
        A.. I sysiek.. proszę... nie pisz żal..uncertain To już takie nuudne... Zamiast pokazywac jaka to cool
        jesteś to lepiej przemilcz...
    • lilii_95 Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 10.08.09, 16:11
      a mi sie zdaje ze ten temat to jawna prowokacja... suspicious hehsuspicioussuspicious
    • smiley15550 Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 10.08.09, 21:27
      nie będę sie wtrącała czemu taka chcesz być no ale ok... ja ci radze sie
      przefarbować na platynowy blond, pokupować sobie różowe ubrania, nosić buty na
      wysokim obcasie, mieć tipsy i do tego mocny makijaż....hmm... no i możesz sie
      zachowywać jak totalna idiotka i wtedy wszystko bedzie ze sobą współgrać
      mam nadzieje ze pomogłam pozdrokiss
    • blood_ . 10.08.09, 21:36
      rozowe/biale baaardzo krotkie mini, bluzki z glebokim dekoltem, stanik
      wypchany skarpetkami itp. wlosy: tleniony blond, paznokcie: dlugie tipsy,
      zachowanie: traktowanie innych po chamsku itp. Poodgapiaj z filmow...
      Osobiscie uwazam ze styl "na barbie" jest pojeb*ny...
    • renesmee_carlie Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 11.08.09, 10:34
      Jeśli masz blond włosy to dobrze, jeśli nie-przefarbuj się. Zacznij nosić mini sodnoczki i
      bluzki z dekoltem(najlepiej często nakładaj coś różowego). Rób make-up, wywyższaj się.
      Jak jakiś chłopak cię podrywa to traktuj go hamsko. Pokaż swoim kumpelomże nie warto
      z toba zadzierać(jak ci któraś podpadnie zrób jej kawał przed całą szkoła). Zdobadź
      swoja "switę"-laski, które będą na każde twoje skinienie oraz super przystojenego kolesia.
      Ponieżaj grubsze lub brzydkie osoby. Nie możesz być prymuską w szkole! itp.otd.(Skąd to
      wiem-mam swoje źródła)

A tak z czystej ciekawości po co ci to? Może ludzie zaczną sie ciebie bać, staniesz się
      prawdziwą barbie, ale ja nienawidzę na przykład takich dziewczyn(i pewnie nie tylko ja) Nie
      lepiej być sobą?uncertain
    • nikawika Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 11.08.09, 13:00
      Różowe lub niebieskie paznokcie,różowe krótkie sukienki lub miniówy,sexowne bokserki,lub
      jasne bluzki z nadrukiem(błyszczącym!),butki na obcasach,różowe spineczki,blond włosy
      rozpuszczone długie lub warkocz,machaj rączkami i nie znaj na nic odpowiedzi....szeroko
      się uśmiechaj i ładnie chódz(ruszając tyłkiem),podrywaj chłopków,zalotne
      spojrzenie,różowy błyszczyk,jasne cienie,opalenizna,puder i tuż.....nie miej w szkole
      najlepszych ocen-to mój przepissmile
      • wyobraznia Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 11.08.09, 13:58
        zachowuj się jak
        Jola Rutowicz .
        powodzenia . =D
      • miqusia Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 11.08.09, 14:05
        dobra, nie mogłam się powstrzymać ^.^
        jawna prowokacja, ale nie mogę xd
        https://prettybychoice.files.wordpress.com/2007/08/barbie-loves-mac.jpg
        https://c.wrzuta.pl/wm6207/8622b838001f4a6d45ef1ae9/Doda%20?type=i&key=30TcxXSZvJ&ft=d
        http://www.zeberka.pl/img/a/161_1.jpg
        https://img.interia.pl/rozrywka/nimg/Pupil_Legalnej_blondynki_2339307.jpg
        dzięki za tę radość ^.^ dzięki za ten ubaw, jesteś tak głupia, że cię lubię scared
        • oobeatka Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 12.08.09, 14:03
          Ej. idź się leczyć co? Tak ja wcześniej dziewczyna napisała "Słoneczko ci przygżało?"

Nie no ty to masz dziewczyno ambicje big_grin
    • kiskowa Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 18.08.09, 15:57
      surprisedscianasciana to jest głupie !! sorry uncertain
    • kitty. Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 18.08.09, 16:07
      o.O
      ,, chcesz mieć s e r i o taki 'styl' ? .
      lool .
      w każdym bądź razie pomaluj się calutka na róż . usta , oczy , policzki . włosy tleniona
      blondynka najlepiej kręcone do ramion . traktuj wszystkich z wyższością. zabieraj wszędzie
      ze sobą swoją 'świte' . i bądź wredna dla wszystkich . bądź najlepiej cheerleaderką i chodź z
      kapitanem drużyny futbolowej xddd. bądź na każdym meczu i chichocz do chłopaków .
      osobiście nigdy niechce mieć takiego stylu . ale niech Ci będzie ... shock

nowa ty sciana ...!https://www.beautyhype.com/images/wasted-barbie.jpg
      • madziia Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 18.08.09, 16:16
        sweet_miley po pierwsze LECZ SIE scaredscaredscaredscared
        a kitty dlaczego jak blondynka to od razu barbie . ??uncertainuncertain
        a jestem blondynka ale nie zachowuje sie jak barbie
        a ta baba na focie ma długą szyje
        smirksmirk
        • kitty. Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 18.08.09, 16:24
          ,, madziia niewiem to taki stareotyp ;D . niechciałam cie urazić wink .
          dobre wyjątki xddd. np. ty jesteś blondynka ale nie barbiee smile .
          tak ta 'pani' na fotce to pewnie jeden wielki fotomontaż ...
    • pariska65 Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 18.08.09, 16:27
      yy...czy ty na pewno jesteś zdrowa?? okey nie ważne z tym tak jak napisała
      kitty. to najlepszy sposób....Masz tu kilka fotek takich dziewczyn:
      https://prettybychoice.files.wordpress.com/2007/08/barbie-loves-mac.jpg
      https:///stylio.pl/zdjecia/22/22232_l/uleczqa/Barbie+loves+MAC.jpg
      https://farm3.static.flickr.com/2266/2105780311_29cfc2a11a.jpg
      https://m.gmgrd.co.uk/res/90.$plit/C_71_article_1017630_image_list_image_list_item_0_image.jpg
      https://www.klopsik.pl/images/articles/=leanne=/plotki/rozowa.jpg
      https://www.ukaraj.pl/images/photos/1/3/1/7781/__b_c4768a6f36bcd30c313ea56d7f663a89.jpg

Masz kilka fot takich barbie resztę już wiesz xd
      • kitty. Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 18.08.09, 16:30
        przez te fotki , jest mi niedobrze xddd.
        pozdro ;-*
        • mandy_ Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 18.08.09, 17:04
          kochanie nic nie musisz.
          Twoja głupota wystarczy .
          kiss
    • selcia17 Re: Jak mam się zrobić na różową barbie????????? 18.08.09, 22:34
      To wcale nie jest ,miłe na naszej-klasie wystawiłam zdjęcie w bikini i jakiś
      kolega z klasy mi napis MMmmm...jaka barbie nie cierpię tego chetnie Ci oddam to
      trofeum bawiłąm sie jak 11 lat w pustą damólkę ale to głupie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka