bringmetolife. 29.07.09, 22:15 Macie ten program lub jakiś inny profesjonalny ?? Co o nim sądzicie ?? Ja go mam i nie za bardzo umiem się nim obsługiwać ;/ Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katsuumi_17 Re: Adobe Photoshop. 20.08.09, 22:31 Ja mam, ale moja siostra tylko z niego korzysta. Ja nie potrafię . Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: Adobe Photoshop. 20.08.09, 22:55 ja często korzystam (; wiadomo - jakieś pryszcze wymazać heeh umiem tez zmienic kolor oczu, włosów, ust.. biust powiększyć ale sobie tego akurat nie robie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Adobe Photoshop. 21.08.09, 09:37 Mam fajny jest Najbardziej lubię zmieniać kolory np.kolor włosów,kolor ubrania itd... Czasem też lubię zrobić wzory lub fasetkę itd... albo wymazać nie potrzebną rzecz lub wyostrzyć coś Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Adobe Photoshop. 21.08.09, 14:44 Mam. 1,5 miesiąca dopiero, ale staram się systematycznie tworzyć, bo praktyka czyni mistrza Idzie mi coraz lepiej.Też na początku mnie przerażał, ale juz ok. Przełam się i czytaj turtoriale, one dużo pomagają. Odpowiedz Link Zgłoś