Dodaj do ulubionych

leworęczna znaczygorsza?

• poofeet_lil Re: leworęczna znaczygorsza? 09.08.09, 16:57
      Moim zdaniem nie ma nic złego w byciu leworęcznym.
      Moja przyjaciółka jest leworęczna i nic sobie z tego nie robi. Poza tym potrafi
      pisać prawą ręką.

Uszy do góry wink
      Wystarczy przestac się tym martwic i ludzie wokół ciebie przestaną o tym myśleć
    • moniawie2 leworęczna znaczy gorsza? 09.08.09, 17:13
      Ja i moja przyjaciółka jesteśmy leworęczne ale nigdy nikt nie odrzucał nas z
      tego powodu!Choć moi rodice chcieli żebym pisała prawą reką ale tak jak ty
      strasznie nią pisze!
    • ashleyxdxdxd Re: leworęczna znaczygorsza? 09.08.09, 17:16
      Lewo ręczna wcale nie znaczy gorsza.Ja Lewom robie wszystko a znajomi i tak mnie
      doceniają .Zapytaj swoich kumpli co w tym złego przecierz karzdy jest inny .Może twoi
      znajomi też czymś się od ciebie róznią jeśli tak to powiedz im że ty ich nie obgadujesz to
      czemu oni cię.

Pozdrawiam i życze powodzeniabig_grinbig_grinbig_grinwinkwinkwinksmilesmilebrawo
    • madiemartin16 Re: leworęczna znaczygorsza? 09.08.09, 17:16
      ja nie jestem lewo ręczna , ale mam dużo przyjaciół leworęcznych . !
      smile to jaką reką piszesz nie ma znaczenia . ! - ale skoro niektórzy ludzi są z leksza pojebani i
      uważają sie za lepszych bo piszą prawą reką , to już ich problem tongue_out

haha .. kiss
    • ankaa3 Re: leworęczna znaczygorsza? 09.08.09, 17:26
      Ja jestem leworęczna i co? I nic. Nigdy od nikogo nie uslyszałam że jestem inna albo
      gorsze a gdybym usłyszała to bym sie nie przejeła.Tylko raz ktos powiedział ze brzydko
      pisze ale ma racje, ale pisze brzydko bo mi sie nie chce. Jestem leworęczna i sie tego nie
      wstydze, nawet maluje od innych lepiej. Wiec olej innych! Po co sie przejmowac opiniami
      innych. smilesmile
    • annalovato Leworęczność a sport ;) 09.08.09, 17:27
      Ja jestem praworęczna, ale mam 3 koleżanki leworęczne ( Marysię, Adę i Natalię wink Nie jest
      to dla nich nic strasznego, nawet czasami z tego korzystają wink Natalia na przykład grała w
      mojej drużynie w siatkówkę (teraz już nie, bo wyjechałą do Anglii), a leworęczność
      pomagała jej w tym, bo jej zagrania nie były przewidywalne dla przeciwnika wink
      Ada jest ze mną w klasie od 8 lat (przeszłyśmy razem z podstawówki do gimnazjum), ale
      niegdy nikomu nie przeszkadzała jej leworęczność wink Ale lubi ją,bo może się na wf-ie
      obijać wink wink
    • oooklaudiaooo12 wcale że nie!!! 09.08.09, 17:51
      ja jestem leworęczna jak pozostałe 2 osoby mojej klasy i od nauczycielki
      słyszałam ze leworęczni sa mądrzejsi smilebig_grinbig_grin
    • eva_longoria Re: leworęczna znaczygorsza? 09.08.09, 17:59
      Ja jestem leworęczna i to nie świadczy o tym że ktos jest gorszy. Oglądałam taki
      program w którym mówiono że osoby leworeczne są bardzo zdolne.
    • karolcia15 Re: leworęczna znaczygorsza? 09.08.09, 18:00
      Jestem leworęczna ale nigdy nie czułam sie przez o gorsza bo sądzę że to nie robi żadnej różnicysmile Nigdy nie byłam też odpychana przez rówieśników. A tak po prawdzie wiele gwiazg jest leworęcznych np. Samuel Palmer jeśli się nie mylę Kasia Glinkabig_grin Więc ogólnie cieszę sie ze jestem leworęczna ale czasem zmazuje ręką to co napisałam jeśli nie mam cienkopisususpicious
    • xxxashleyxxxx Re: leworęczna znaczy gorsza? 09.08.09, 18:18
      Ja też jestem leworęczna i nigdy nie miałam z tym problemów, u mnie w klasie
      (w podstawówce) było kilka osób leworęcznych i nikt nie robił z tego żadnych
      problemów .
    • anusiaa95 Re: leworęczna znaczygorsza? 09.08.09, 18:41
      Ja też jestem leworęczna. Właśnie idę do II klasy gimnazjum i jest nas w każdej
      klasie przynajmniej po dwóch. Nikt z tego powodu nie stwarza nam problemów.
      Traktują nas normalnie.
    • phoebusia Re: leworęczna znaczygorsza? 09.08.09, 18:45
      ja jestem leworęczna,ale nie czuje sięwclae gorzej,poomimo ze robie wszystko
      prawą reką,a tylko pisze lewą,ale nie mam tak po zatym inhych problemow,u mnie w
      kl są jeszcze dwaj inni leworeczni.
    • czekoladka11 Re: leworęczna znaczygorsza? 09.08.09, 18:46
      Ja nie jestem leworęczna, ale zawsze podziwiałam takich ludzi że potrafią pisać lewą ręką, to
      jest coś naprawdę wyjątkowego i to nie jest żaden powód do wstydu, a innymi się nie
      przejmuj bo nie są tego warciwink
    • angelina5 Re: leworęczna znaczygorsza? 09.08.09, 18:49
      Ale masz problemyuncertain Jak dla mnie to nie ma znaczenia czy ktoś jest praworęczny czy
      leworęczny
    • spinexxx Re: leworęczna znaczygorsza? 09.08.09, 18:57
      Ja nie jestem leworęczna ale znam innych, którzy są i mi to jakoś nie
      przeszkadza. smile
      Wgl, to ja nie wiem w czym problem leworęczna czy praworęczna, co to za różnica.
      Nie przejmuj się tym. Ja nawet słyszałam takie coś, że leworęczni ładniej piszą. ;D
    • madziasz Re: leworęczna znaczygorsza? 09.08.09, 19:13
      mam kolezankr ktora jest leworęczna i uczy mnie pisac lewa reka co nie jest łatwe ale leworeczni nie sa gorsi
    • dominiczka664 Re: leworęczna znaczygorsza? 09.08.09, 19:14
      ja jestem leworęczna i to nie zmieniło podejścia innych ludzi do mnie czasem nawet mówią
      że to fajnie a niektóórzy nie mogą w to uwierzyć
    • any1 ja nie jestem.. 09.08.09, 19:15
      ja nie jestem leworęczna, tylko nigdy nie umiałam zrozumieć dlaczego jak dzieci są
      leworęczne to je zmuszają wszytsko robić prawą.. ja to wogóle dziwna jestem pisze prawą
      jem często lewą.. i niektóre czynności wolę lewą a niektóre prawą różnie smile
    • maqnia leworęczni;) 09.08.09, 19:18
      ja też jestem leworęczna;PP
      i ciesze się z tego bo to takie niezwykłewink)
      nie każdy tak ma;DD
      u mnie w klasie w gim było oprócz mnie jeszcze 2 osoby leworęcznewink
      nik się z nich nie śmiał ani nimi nie pogardzał;DD
      jak ktoś się zaczął nabijac albo jakies docinki robic to zawsze jakoś to przekształcało się w
      żart;PP
      jak ktoś tu pisze że go boli, jak ktoś się z jego śmieje bo jest INNY to jakieś pierdoły po
      prostu są;/
      to że ktoś nie pisze prawą ręką jak większośc nie znaczy że powinno się go odrzucac czy
      coś równie podobnegowink
      to jest taka sama osoba jak każdy innywink)
      a tak z innej beczki: słyszeliście, że jest dzień leworęcznych? 13 sierpnia bodajże;PP czyli
      niedługo;DD
      więc leworęczni mają cos czego praworęczni nie mają;DD
      pozdro dla wszystkich leworęcznychwink)
    • rock_lady leworęczna ; ) 09.08.09, 19:24
      hej ; ) też jestem leworęczna i jakoś nigdy nie miałam żadnych przykrości
      związanych z moja odmiennością. nie przejmuj się tym, bo to naprawdę nie jest
      problem do zmartwień. Mama mówi, że jak byłam mała to wkładała mi kredkę do
      prawej ręki a ja ją przekładałam do lewej : ) Ja piszę, jem lewą ręką, ale np.
      wycinać nie umiem i lepiej mi się to robi prawą ręką. Pozdrawiam wszystkich
      leworęcznych : )
    • pinkowo_mi Re: leworęczna znaczygorsza? 09.08.09, 19:57
      Wcale nie!
      Jestem leworęczna.
      Idę teraz do liceum i nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek musiała się tym
      przejmowac. Zawsze jako jedyna robiłam wszystko na opak big_grin
      I nie byłam zła, że jestem leworęczna. Po prostu. Taka, a nie inna ;psmilesmilesmile
    • kajka11 Re: leworęczna znaczygorsza? 09.08.09, 20:39
      No co ty.
      Ja też jestem leworęczna .
      W sumie starsi koledzy i koleżanki mi czasem dokuczają, ale reszta podziwia mnie
      za to, że jestem lewają .
      Leworęczni bardzo często są utalentowani. Nie zapominaj o tym.
      Trzyma głowę wysoko podniesioną i bądź dumna z tego, że umiesz pisać lewą ręką a
      inni nie.
      Ja ciągle powtarzam sobie to : " Jestem inna więc wyjątkowa . "
      Gdy inni będą ci dokuczać powiedz im to.

Nie smuć się z tego, że piszesz lewą ręką lecz się z tego ciesz.

Karolina
    • kajka11 Re: leworęczna znaczygorsza? 09.08.09, 20:48
      Jak sobie z tym radzę ?!
      Normalnie.
      To taka sama różnica jak kolory oczu.
      Jedni mają niebieskie a inni brązowe, piwne, zielone, a nawet fioletowe .sciana
    • hermiona jestem leworęczna 09.08.09, 20:57
      jestem leworęczna i wcale nie czuję się gorzej, moi kumple nie robią mi przez
      to żadnych wyrzutów. dumna jestem z tego, ponieważ osoby leworęczne są
      bardziej uzdolnione smile
    • alice_1 Re: leworęczna znaczygorsza? 09.08.09, 20:59
      Ja tez jestem leworeczna i co z tego? Kazdy sie dziwi... A ja mam to w nosie...
      A i zapomnialam dodac- Jestem najlepsza w klasie pod zzgledem nauki a nie jestem
      kujonem... A nikt nie jest idealny... xD
      Buzka kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka