Dodaj do ulubionych

Nie mam chłopaka :/

03.08.09, 04:47
Cześć mam 13 lat i wszystkie moje kumple miały albo mają już chłopaków
albo inny je podrywają....A ja?!!!!!!!!crying
nie mam chłopaka i nigdy nie miałam
do jednej mojej kumpli ciągle ktoś zarywa i do innych też angry
a ja zaczynam podejrzewać że się nikomu nie podobam uncertain
Pomóżcie mi proszę!!!!
Obserwuj wątek
    • bachath ??????? 03.08.09, 05:12
      O.O Chora jesteś? Ty masz 13 lat! O.O Żartujesz chyba!
    • bachath Re: Nie mam chłopaka :/ 03.08.09, 05:13
      www.kotek.pl/forum/02,3003,97552004,98565190,Re_Pierwszy_chlopak_Ile_mialyscie_lat_.htmlTekstlinka
    • dziewczyna09 Re: Nie mam chłopaka :/ 03.08.09, 08:18
      Masz 13 lat czyli teraz pójdziesz do pierwszej gimnazjum jesteś w moim wieku i
      ja też nie miałam chłopaka

13 lat to mało na chłopaka w tym wieku są zauroczania a miłośćzerwiecie po
      tygodniu i po co ci to
    • dziewczyna09 Re: Nie mam chłopaka :/ 03.08.09, 08:21
      Masz trzynaście lat czyli teraz pójdziesz do pierwszej gimnazjum jesteś w moim
      wieku a ja też nie miałam chłopaka

13 lat to za mało na chłopaka w tym wieku przeważnie jest zauroczenie zerwiecie
      po tygodniu dwóch i po co ci to

ps.Na prawidziwą miłość wydajemi i bardzo mi przykro że musisz poczekać
    • jane_ Re: Nie mam chłopaka :/ 03.08.09, 10:05
      są mądre trzynastolatki. czasem.
      patrząc na Twoją wypowiedź - przykro mi.
      ja mam za 2 miesiące lat 14, i nigdy nie miałam chłopaka, chyba że prawiechłopaka, bo moje życie uczuciowe jest i było kompletnie pomieszane.
      poza tym sądzę, że jak masz się na teraz cisnąć do 'miłości', gdzie będziesz chodzić z kimś, kto Cię zupełnie nie kocha, bo sam nie wie, co to - to nie ma sensu.
      poczekaj, widzisz, ja żyje.
    • wampirekxd Re: Nie mam chłopaka :/ 03.08.09, 10:15
      Nie przejmuj się... Ja mam 16 lat i też jeszcze nie miałam chłopaka i nie przejmuję się tym.
      Mam jeszcze czas na prawdziwą miłość, a nie chcę się wdawać teraz w jakieś bezsensowne,
      niedojrzałe związki. Więc głowa do góry i ciesz się życiem, bo facet w tym wieku nie jest do
      szczęścia potrzebny smile
      • ox Re: Nie mam chłopaka :/ 03.08.09, 11:38
        mały głuptasku kiss
        masz jeszcze cas uwierz mi mieć chłopaka w tym wieku to nie szpan i nie miłość.
        na miłość masz jeszcze czas tongue_out
        'związki" w tym wieku wyglądają ..hmmm....beznadziejnie ??
        nic na siłę.
        poza tym lepiej mieć kolegów z którymi możesz zawsze pogadać a nie byle związek
        z byle chłopakiem..........
        • evilia Re: Nie mam chłopaka :/ 11.08.09, 16:45
          Ja też nie mam chłopaka ale się tym nie przejmuje wiem że jescze mam na to czas wink
    • nikawika Nie mam chłopaka :/ 03.08.09, 10:35
      Hej,głowa do górysmile Jeszcze będziesz miała chłopaka,i to nie jednego...To że TERAZ cię
      nie podrywają nie znaczy że potem też nie będą....zresztą jak podoba Ci się jakiś chłopak
      sama do niego zagadaj...może jest nieśmialy....onieśmielasz facetówsmile nie martw się...masz
      13 lat-całą młodość przed tobą...i to że pdrywają kumpele..cóż może on ja uważają za
      znajome lub obce i dlatego podrywają? a ciebie ktoś uważa z kumpelę i nie chcę stracić
      twojej przyjacźni?? pomyśl....powodzeniakisskiss
      • grejpfrut Re: Nie mam chłopaka :/ 03.08.09, 13:20
        Nie przejmuj się tym wcale! kiss Ciesz się życiem póki nie masz na głowie takiego
        jęczącej, zazdrosnej przylepki ;D Miłość przychodzi zawsze wtedy, kiedy najmniej
        się jej spodziewamy... Niektórzy znajdują tę kochaną, tę jedyną osobę już we
        wczesnym dzieciństwie a inni na prawdziwą miłość czekają do później starości...
        I przede wszytskim pamiętaj, że nic na silę kiss
    • kama0218 Re: Nie mam chłopaka :/ 03.08.09, 15:17
      Nie moge ci pomóc bo mam taki sam problem ! Singielka cryingcryingcryingcryingsciana
      • ashley. Re: Nie mam chłopaka :/ 03.08.09, 15:20
        Jeeju.Masz CO DOPIERO 13 laat. ;/ zastanowcie sie co piszecie.taki problem ,to nie problem ...uwierz. nie wiem..wy w tym wieku myslicie chyba tylko o jednym ,aby lansić się chłopakiem.uwierz mi lizać się z kim popadnie to nie sztukaa. indifferent
    • agusowa Re: Nie mam chłopaka :/ 03.08.09, 16:48
      Nie Przejmuj się . ; )
      Przyjdzie czas i na Ciebie . . ; )
      • bagietka Re: Nie mam chłopaka :/ 04.08.09, 13:35
        Powiem Ci tak , moja kumpela na słie chciała mieć chłopaka { ma 14 lat } no i zaczęła zarywać do takiego jednego. Pochodziła z nim tydzień i zerwała . I po co to było ? Ja nie wiem . Jak np. mi się ktoś podoba to nieraz wole pogadać i poznać go lepiej zanim zacznę go podrywać czy coś . kiss Ty też tak możesz robić smirk
    • demi Re: Nie mam chłopaka :/ 04.08.09, 23:49
      Po pierwsze nie liczy się to,że twoje koleżanki mają chłopaków ,i nie patrz na to wink
      rozglądaj się , na pewno wokół Ciebie jest jakiś przystojniak .. może jest
      wstydliwy?;d
      Musisz być pewna siebie ,zagadywać chłopaków i któregoś dnia na pewno i do
      Ciebie napisze jakiś chłopak z propozycją spotkania się(;
    • dorrrocia Re: Nie mam chłopaka :/ 05.08.09, 12:06
      Wiesz co moim zdaniem w takim wieku to glopota miec chlopaka, chlopak prosi
      dziewczyne ochodzenie , nawet jak malo ze soba rozmawiaja , a dziewczyny z
      twojej klasy tylko dla szpanu. ja mam 13 lat i tak uwazam, bo to jest z moimi
      kolezankami
    • ardnaskela Re: Nie mam chłopaka :/ 05.08.09, 12:34
      Tragedia! shock Po prostu TRAGEDIA!

Weź zastanów się co piszesz. Po co Ci chłopak w tym wieku? Zazdrościsz koleżankom i
      chcesz im dorównać czy naprawdę Ci na tym zależy. Jestem starsza od Ciebie, a jakoś
      narazie nie odczuwam braku stałej sympatii. Jestem młoda i chcę się cieszyć życiem. Nie
      jestem gotowa na ograniczenia. big_grin
      • emili Re 05.08.09, 14:07
        Ja idę do 2 gimnazjum tylko 14 lat kończę 20 sierpnia
    • temrai Re: Nie mam chłopaka :/ 05.08.09, 14:28
      Wiesz, mam ten sam problem ^.^"
      Też mam 13 lat, i nigdy nie miałam chłopaka...
      A do moich przyjaciółek co chwila jakiś zarywa -.-
      Ale próbuje się tym nie przejmować.
      Poprostu bądź sobą.! ^.^
      W końcu znajdzie się chłopak
      któremu się spodobasz.! ^.^

Pozdrawiam, i życzę powodzenia.! ^.^
    • daria1150 Re: Nie mam chłopaka :/ 10.08.09, 16:26
      Ja mam 13 i nie miałam chłopaka i nie musze mieć choć strasznie jeden mi się podoba nie
      złość sie i na ciebie przyjdzie czas a jeśli jakiś ci się podoba to zapytaj go o chodzenie i
      zobaczysz czy podobasz się chłopakomsmile
    • chocolatediet Re: Nie mam chłopaka :/ 10.08.09, 17:12
      Yyyy na jaką pomoc liczysz?? że niby mamy Ci chłopaka poszukać czy może pocieszyć,
      że my tez nie mamy i masz jeszcze duużo czasu??
      • zmierzchoomania Re: Nie mam chłopaka :/ 10.08.09, 17:17
        Zgadzam się z koleżankami wyżej ;p chłopak w wieku 13 lat to głupota wink moja kuzynka
        ma 12 lat i miala już z 50 "chłopaków"" z niektórymi zrywała po 1 dniu uncertain jak dla mnie to
        bezsens . . . i wydaje mi się, ze napewno jest ktoś komu się podobasz, także na miłość
        poczekaj jeszcze kilka lat tongue_out
        • agusiak01 Re: Nie mam chłopaka :/ 11.08.09, 16:43
          no wiecie w takim wieku to chłopaki najchętniej mają dzieczyny tylko po to żeby sie
          chwalić przed swoimi kolegami że mają dzieczyne są lepsi od reszy itp, serio koleguje sie z
          kilkoma chłopakami i często mówią że tak sie zachowywali bo teraz twierdzą ze im już
          przeszło i jeżeli będą mieć dzieczynę to taką która będzie im sie podbać, oby to była
          prawda wink
    • renesmee_carlie Re: Nie mam chłopaka :/ 11.08.09, 10:42
      Ja mam 15 lat i też nigdy nie miałam chłopakauncertain Ale nie przejmuję się tym, owszem kilku
      mnie podrywało, ale co z etgo-to były niedojrzałe dzieciaki. Ja chciałabym mieć kogoś
      starszego...chociaż o rok lub dwa(nie twierdzę zaraz że jakiegoś staruszkawink). Ale na razie
      jakoś żyję i się tym nie przejmuję-bo po co szukac na siłę?
      • lolinka Re: Nie mam chłopaka :/ 11.08.09, 10:51
        nie przejmuj się tym!może jeszcze nie spotkałaś tego odpowiedniego???smile
        • coca. Re: Nie mam chłopaka :/ 11.08.09, 11:00
          masz 13 lat ! a ja 14 i też nie mam i nie miałam chłopaka ! mi się nie spieszy
          żeby go mieć i ty też ; - pp będziesz miała go w odpowiednim czasie ; - DD i nie
          przejmuj się tym tak ; - ]]
    • xxxxnatixxxx Re: Nie mam chłopaka :/ 11.08.09, 12:04
      Spokojnie! Masz dopiero 13 lat, jeszcze znajdziesz sobie fajnego chłopaka... Ale nie szukaj
      go na siłę wink
    • pariska65 Re: Nie mam chłopaka :/ 11.08.09, 12:18
      Nie martw się jeszcze przyjdzie na Ciebie czas masz 13 lat po co Ci teraz "wrzud
      na dupie" jak ja to mówię xd
    • milka_cyruska13 Re: Nie mam chłopaka :/ 11.08.09, 16:30
      emili napisał(a):

> Cześć mam 13 lat i wszystkie moje kumple miały albo mają już chłopaków
      > albo inny je podrywają....A ja?!!!!!!!!crying
      > nie mam chłopaka i nigdy nie miałam
      > do jednej mojej kumpli ciągle ktoś zarywa i do innych też angry
      > a ja zaczynam podejrzewać że się nikomu nie podobam uncertain
      > Pomóżcie mi proszę!!!!

wiesz.. ja też mam 13 lat i taki sam problem .... a wiesz dlaczego .?? bo przy
      chłopakach to jestem nieśmiała jak szara myszkaa.... i też mam wrarzenie że
      jestem brzytka bo koleżanki mają chłoaków a ja nie... sadcryingsad
    • martusia7896 Re: Nie mam chłopaka :/ 11.08.09, 16:36
      mam taka samą sytuacje -.-''
      one maja a ja nie cry
      i dobrze jeszcze kogoś znajdziesz tongue_out
    • agusiak01 Re: Nie mam chłopaka :/ 11.08.09, 16:40
      Szczerze to jestem od ciebie nie zawiele starsza (bo mam 14 lat) i powiem ci jedno w tym
      wieku jeszcze na prawdę wielu chłopaków nie dorosło na to by mieć dzieczynę! Dla nich
      najważniejsze jest zdanie kolegów a oni zachowują sie jak idiotci i śmieją sie z takiego który
      sie zakocha, to sie powoli zacznie zmieniać bo np. u mnie w klasie teraz zaczyna sie to
      zmianiać w wiekrzości chłopaki już normalnieją ale często jeszcze coś im odbija.
    • ashleyandmiley Nie mam chłopaka :/ 11.08.09, 16:48
      Mam podobny problem mam 13 lat i nie mam chłopaka. Jednego miałam ale to była
      porażka.. Kilku kiedyś mnie prosiło ale się nie zgodziłam.. Czasami myślę, że
      jestem brzydka a potem myśle, że nie jest aż tak źle.. Jak się zastanowić to
      bym nie chciała mieć teraz chłopaka.. Wolę narazie być wolna..
    • paurii Re: Nie mam chłopaka :/ 17.08.09, 00:05
      emili, nie ma co, potnij się bułką tartą.
      masz największy problem świata.
      yeah.
    • selcia17 Re: Nie mam chłopaka :/ 17.08.09, 21:16
      Chłopcy są nieśmiali na pewno sie komus podobasz jestes w moim wieku. Nigdy z
      nikim nie chodziłam ale przyjaźniłam sie z kolegami! nie maszz sie z czym
      martwic. jeszcze rok temu skakalismi sobie wszyscy do gardeł dzisiaj chlopcy sa
      mili a dziewczyny tolerancyjne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka