nessi 05.08.09, 22:34 Takiego tematu nie mamy ;D Pozwolilam sobie go zalozyc xd mozemy tu ich troszke poobgadywac i wgl xd Moze macie jakies sprawdzone sposoby na zlamane serce ? ;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss_mimi094 Re: ChłOpcY - łamacze serc xd 05.08.09, 22:43 jaa mam! 1. inny chłopak 2. lody czekoladowe 3. pogaduchy z przyjaciółką Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: ChłOpcY - łamacze serc xd 05.08.09, 22:49 taa..najlepszy sposob ,to zapomniec xd Odpowiedz Link Zgłoś
nessi Re: ChłOpcY - łamacze serc xd 06.08.09, 00:17 hm xd tylko nie zawsze jest tak latwo Odpowiedz Link Zgłoś
oobeatka Re: ChłOpcY - łamacze serc xd 06.08.09, 14:08 Jak się go kochało to baaardzo trudno jest zapomniec ale w sumie to działa Ale najlepszym wg. pomocnikiem by zapomnieć jest przyjaciółka od serca. Przewarznie podnoszą na duchu. Przewrznie to dlatego, że może to przez nią chłopak z toba zerwał. A tak to tak jak wcześniej dziewczyna napisała lody czekoladowe. Ale dlaczego akurat one? Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: ChłOpcY - łamacze serc xd 06.08.09, 14:15 w wieku do 15 lat raczej jeszcze chłopak z dziewczyną ą ze sobą tak na "niby" . więc już bez przesady , że macie złamane serce , jak będziecie zamężne i Was mężunio zdradzi , to wtedy można powiedzieć , że mi " złamał serce " . mam 13 lat i gdy miałam chłopaka , nie brałam tego w ogóle na poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaxxdd Re: ChłOpcY - łamacze serc xd 06.08.09, 14:25 mi chłopak nie dawno złamał serce... ale pozbierałam sie nawet szybko P poprostu doszło do mnie to że on nie jest mnie wart! frajer... proste... Odpowiedz Link Zgłoś