olenkaxx13 Zmierzch!! 22.10.09, 17:10 No jasne ze zmierzch a nie jakis tam harry potter Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney odp 22.10.09, 17:23 lubię harrego,ale nie jest taki seksiasty jak edward i dlatego w tym rankingu automatycznie przegrywa,lol2 Odpowiedz Link Zgłoś
midnight_sun <3 22.10.09, 17:39 Ja kocham i to i to ;* i nie wybieram między nimi, bo uwielbiam mnóstwo rzeczy i osób ;] Odpowiedz Link Zgłoś
amarant. Re: Harry Potter czy Zmierzch? 22.10.09, 19:47 kocham obie sagi, ale wole jednak zmierzch Odpowiedz Link Zgłoś
rbd_dul Re: Harry Potter czy Zmierzch? 24.10.09, 20:38 Zmierzch chociaż Harrego też lubie Odpowiedz Link Zgłoś
dominika100 Re: Harry Potter czy Zmierzch? 24.10.09, 20:37 Oczywiscie ze Zmierzch. Uwielbiam i ksiazke i film Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Harry Potter czy Zmierzch? 24.10.09, 20:42 www.kotek.pl/forum/02,3004,101939753,101939753,Slyszeliscie_o_Switchfoot_.ht ml Wejdź! Odpowiedz Link Zgłoś
girl_x33 Harry Potter czy Zmierzch? 24.10.09, 20:53 Lubię 2 te filmy. Harrym Potterem interesowałam sie od najmłodszych lat. Ale ostatnio moim ulubionym filmem i sagą książek jest Zmierzch , ale za H.P. nadal przepadam. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_cullen Re: Harry Potter czy Zmierzch? 25.10.09, 13:07 oczywiście że Zmierzch Odpowiedz Link Zgłoś
kkk277 Re: Harry Potter czy Zmierzch? 25.10.09, 21:39 moja odp jest prosta-HARRYnie bede teraz wymieniala wszystkich powodow bo za duzo by zajelo,ale skracajac do minimum,HP jest: a)duzo ciekawszy b)lepiej napisany c)lepsze postacie -z chrakterempostacie ze zmierzchu dla mnie sa ...mdle? Lubi zmierzch ale jesli mam wymieniac to...patrz góra Odpowiedz Link Zgłoś
snow_white Re: Harry Potter czy Zmierzch? 28.10.09, 01:44 Oczywiście, że Harry Potter. Zmierzch to jakaś pomyłka; jest mocno zerżnięty z "Wywiadu z Wampirem" i kolejnych części kroniki wampirów A. Rice. Jeśli ktoś czytał i zrozumiał, ten wie. Odpowiedz Link Zgłoś
elza1502 Re: Harry Potter czy Zmierzch? 28.10.09, 20:34 xis przeczytałam Twoja cala wypowiedz i jest bardzo ciekawa W HP jest duzo akcji i moim zdaniem jest zabawny (watki Freda i Goerga xD) ;] bardzo mi sie podobaly te pierwsze filmy z HP jak ci aktorzy byli tacy mali a Harry jeszcze nie byl tak blisko smierci i wogle takie fajne rzeczy pokazywali ;] ;p a w tych nastepnych to glupio jest ze umieraja i to jest bardzo smutne Ksiazka Zmierzch tez jest super akcja w nim toczy sie w realistycznych miejscach i to jest fajne bo mozna pomyslec ze naprawde istnieja wampiry najbardziej podobala mi sie I czesc jak to oni sie poznawali ona probowala czegos sie o nim dowiedziec itp. ;D jako film to nie bardzo bie bylo tego wyjscia na polane i wogle pozmieniali ale mam nadzieje ze nastepne czesci beda fajniejsze ) Ogolnie rzecz biorac lubie fantastyke wiec stawiam i na HP i na Zmierzch ;p wie ktos kiedy bedzie premiera HP? pozdro ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
elza1502 Re: Harry Potter czy Zmierzch? 28.10.09, 21:06 xis przeczytałam Twoja cala wypowiedz i jest bardzo ciekawa wink W HP jest duzo akcji i moim zdaniem jest zabawny (watki Freda i Goerga xD) ;] bardzo mi sie podobaly te pierwsze filmy z HP jak ci aktorzy byli tacy mali a Harry jeszcze nie byl tak blisko smierci i wogle takie fajne rzeczy pokazywali ;] ;p a w tych nastepnych to glupio jest ze umieraja i to jest bardzo smutne crying Ksiazka Zmierzch tez jest super akcja w nim toczy sie w realistycznych miejscach i to jest fajne bo mozna pomyslec ze naprawde istnieja wampiry smile najbardziej podobala mi sie I czesc jak to oni sie poznawali ona probowala czegos sie o nim dowiedziec itp. ;D jako film to nie bardzo bie bylo tego wyjscia na polane i wogle pozmieniali ale mam nadzieje ze nastepne czesci beda fajniejsze wink) Ogolnie rzecz biorac lubie fantastyke wiec stawiam i na HP i na Zmierzch wink ;p wie ktos kiedy bedzie premiera HP? wink pozdro ^^ tam chyba wyzej napisalam to samo ale nie wiem jak skasowac wiec 2 razy bedzie napisana moja wypowiedz XD Odpowiedz Link Zgłoś
puffateczek35 Re: Harry Potter czy Zmierzch? 27.10.09, 20:36 Zdecydowanie Zmierzch Odpowiedz Link Zgłoś
paula144 Re: Harry Potter czy Zmierzch? 27.10.09, 20:39 Lubię HP , Ale Zmierzch lepszy [!] -x Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Harry Potter czy Zmierzch? 27.10.09, 21:26 Trudno jest powiedzieć Dwie podobne mniej więcej tematyki... Jeśli chodzi o film to zdecydowanie Harry rządzi [!] A w kwestii książki to Zmierzch, bo Pottera nie czytałam... Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: Harry Potter czy Zmierzch? 27.10.09, 21:32 Zmierzch.... W wersji filmowej i książkowej xDD Wystarczy popartzeć na mój profilek, a skumacie o co kaman xDD Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullen5555 Re: Harry Potter czy Zmierzch? 27.10.09, 21:38 ja na 1000000000000% wolę TWILIGHT!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maddie2909 Re: Harry Potter czy Zmierzch? 27.10.09, 22:12 Harry Potter!!! Przeczytałam wszystkie częście i są super! Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Harry Potter czy Zmierzch? 28.10.09, 06:44 ja również nie potrafię dokonać wyboru . oby dwa filmy są świetne . Odpowiedz Link Zgłoś
pauluskaaa Re: Harry Potter czy Zmierzch? 28.10.09, 06:47 Osobiście bardziej wole Harrego Pottera Odpowiedz Link Zgłoś
miley_love. Re: Harry Potter czy Zmierzch? 18.11.09, 15:40 hp to klasyka. od 12 lat jest hitem, bestsellerem, cały czas się o nim mówi. poza tym uwielbiają go osoby niezależnie od wieku czy płci. twilight to chwilowy hit, za rok nikt o nim nie będzie pamiętać. i potrafi zadowolić tylko nastolatki, z czego 3/4 nigdy nie przeczytały książki tylko koffciają pattinsona. Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Harry Potter czy Zmierzch? 18.11.09, 15:50 Nienawidzę Harrego 100 razy wole Zmierzch i go kocham Odpowiedz Link Zgłoś
miley.fun Re: Harry Potter czy Zmierzch? 19.11.09, 19:27 ZMIERZCH! Kocham książke i uwielbiam film Odpowiedz Link Zgłoś
danonek Re: Harry Potter czy Zmierzch? 19.11.09, 21:46 ja też lubię dwa filmy i nie umiem pomiędzy nimi wybrać Odpowiedz Link Zgłoś
sweetxrabbit Re: Harry Potter czy Zmierzch? 19.11.09, 21:48 To dwie różne opowieści Harry jest bardziej zaskakujący magiczny itp. ale moim zdaniem Zmierzch jest troszkę lepszy...ale z punktu widzenia dziewczyny bo zmierzch jest mego romantyczny... Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: Harry Potter czy Zmierzch? 19.11.09, 22:57 Harry Potter. Kiedyś uwielbiałam Zmierzch, ale ta cała szopka mi go obrzydziła. Odpowiedz Link Zgłoś