Dodaj do ulubionych

Sciąganie...

23.08.09, 16:44
ściągacie na klasówkach? Jeśli tak to jak często i w jaki sposób?
powiedzcie!big_grinsmilepiwo
Obserwuj wątek
    • rosalie Re: Sciąganie... 23.08.09, 17:13
      ja bardzo czesto xD ale od tego roku powiedzialam sobie 'nie' xD no wiec u mnie to tak
      wygladało tongue_outP..
      zaczełam sciagac w 1 gim xD w podstawowce nigdy. najpierw to byly pojedyncze
      karteczki z kluczowymi słowami.. skonczylo sie na zdjeciach i ksiazką pod ławką xD mam
      taka nauczycielke co 'niewidzi' jak sie sciaga wiec u niej jest łatwo xD otwiera sie ksiazke
      pod ławka i przepisuje xD albo te zdj. na telefonie, wkladasz tel do piornika i spisujesz.
      najgorzej jak karza chowac piorniki to sie robi trudniej. telefon pod lawka. Jesli chodzi o
      karteczki to naklejam na linijke, wsadzam do rekawa albo podklejam o but xDxD
      ..ale sciaganie jest zle lol, wiec jak pisalam na poczatku ja juz sobie obiecalalam ze nie bede
      tutaj nawet niechodzi o satyswakcje z tego ze sie naucze ale pisanie sciag zajmuje duzo
      czasu xD hahaha
      pzdr. ;]
      • kinia1313 Re: Sciąganie... 23.08.09, 17:22
        W podstawówce owszem, czasem się ściągało.Teraz juz nie.Wyszłałam z założenia,
        że ucze sie dla siebie, a nie dla moich ocen i nie warto ściągać. Chociaz zdarza
        się tak, że mamy pytania na spr. i wszyscy kuja te pytania.smile
    • blah___rock Re: Sciąganie... 23.08.09, 17:16
      www.kotek.pl/forum/02,3006,94906735,94909348,Re_sciagi_.html
      Niespodziewanka ; )))
      • kinia1313 Re: Sciąganie... 23.08.09, 17:24
        opcja "szukaj" gryzie...tongue_out
        • agusiak01 Re: Sciąganie... 24.08.09, 14:32
          w podstawóce nie ściągała, tylko najczęsciej moje 'koleżanki' chciałby żebym im pomagała
          bo zawsze sie uczyłam a im sie nie chciało i kończyło sie to tak że zamnieałyśmy sie
          kartkami i nieby jakbym czegoś nie wiedziała to by mi napisała ale kończyło sie to tak że ja
          pisałam im wszystko a one mi nic ;// a teraz w gim w sumie też nie sciągam czasem tylko
          pytam sie kogoś z kim aktualnie siedze pisząc na ławce ołowkiem, ale teraz wyszłam z
          założenie że nie ucze sie dla ocen tylko dla siebie smile
    • jassmin888 Re: Sciąganie... 24.08.09, 14:59
      proste..Ściągki haha big_grin
      • phouber Re: Sciąganie... 24.08.09, 15:47
        małe karteczki , wklejasz do piórnika i już x - D
        zawsze tak robię . : - P
        chyba najskuteczniejszy sposób .
        • sol Re: Sciąganie... 24.08.09, 21:44
          Najlepiej jak masz grubą opaskę to naklejasz pod spód karteczkę, i że niby sobie
          poprawisz a tak naprawdę spisujesz xD Rękawy też są dobrą opcją. Mam od
          angielskiego... ściągę legalnie trzymam sobie w ręku na widoku i on się pyta:
          - Co tam masz?
          - Listę zakupów.
          - Acha... Pisz dalej
          I ze sprawdzianu mam 5, kocham go xD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka