Dodaj do ulubionych

4 lata starszy chłopak

03.09.09, 20:26
Ostatnio z moimi kupmelami i kumplami z klasy wybraliśmy sie do skate parku.
Moi koledzy gadali z jakimiś kolesiami, którzy jeżdrzą na bmx, i moja przyjaciółka
zauważyła że jeden z nich sie mnie przygląda.
Na początku kazałam jej sie póknąc w czoło, ale kilka dni potem kiedy zaczęłam odwiedzać
ten skate park zauważyłam ze on przedemną robi triki, uśmiecha sie do mnie, i bez
przerwy gapi.
Ostatnio też poczułam do niego mięte, tylko problem w tym że jest 4 lata starszy.
To troche dużo prawda?
No i nie wiem sama, czy te oznaki wgl znaczą to że sie we mnie kocha, czy co?
Pisze z nim na gg, ale nie powiedział mi ze jestem ładna, albo czy chcem z nim chodzić.
Wiec ja nie wiem co robić.
Moi koledzy mówią że on mówił że jestem bardzo ładna i wyglądam na inteligentną
dziewczyne, ale nie wiem czy oni mnie nie kłamią.
Pomużcie mi co mam robić, nie wiem czy on jest nieśmiały, czy chce pozostać na
koleżeństwie, bo związek z 4 lata młodszą laską był by...dziwny.
A wy co sądzicie?
Obserwuj wątek
    • wunia Re: 4 lata starszy chłopak 03.09.09, 20:30
      wierz mi że jak będziesz starsza cztery lata to nic. ale ja mysle ze powinnas
      narazie go ignorowac. skoro nie powiedzial ci nawet ze jestes ladna to blagammmm
      meeeegaa ciolek.. tacy mysla ze na nich polecisz. nie daj sie. no ale jak okaze
      sie fajny to czemu niesmirk
      pzdrsmile
      • mileydemi Re: 4 lata starszy chłopak 03.09.09, 20:33
        no tylko że gadał to przy kolegach, a do mnie sie uśmiecha, i nie wiem co mam robić.
        Koleżanki radzą mi zebym go ośmieliła, pisała z nim itp.
        • punk_rock_girl Re: 4 lata starszy chłopak 03.09.09, 20:41
          zależy ile masz lat.
          jeżeli np. masz 13 czy 14 to różnica wieku jest spora...
          ale jeżeli jesteś coraz starsza,to tak różnica coraz bardziej przestaje być przeszkodą.
          • mileydemi Re: 4 lata starszy chłopak 03.09.09, 20:45
            no o to chodzi ze ja mam 14 a on prawie 18.
            Ale on chyba nie wie ile mam lat, bo wiele osób bierze mnie za starszą niż jestem.
            Gdyby on tak do mnie nie zalatywał, nawet bym se nadzieji nie robiła, ale po tym
            wszystkim nie wiem co mam myśleć
            • tinn Re: 4 lata starszy chłopak 03.09.09, 20:51
              yy.. wiek to nie przeszkoda.! nie rozumiem w czym problem.. takie sprawy
              rozwiązuje się w swoim sumieniu, a nie na forum.. chłopak nie musi ci mówić, że
              jesteś ładna i dopiero wtedy jest fajny.. wygląd to nie wszystko. takie myślenie
              jest strasznie niedojrzałe. Mam przyjaciela, który ma 17, w przyszłym roku 18.
              Tak naprawdę czuję coś więcej, ale na razie jest dobrze jak jest. nie spieszy mi
              się. jeśli masz o czym gadać z chłopakiem, jest miły i takie inne to czemu nie
              miałabyś zacząć z nim kręcić.? raz się żyje. a nóż się okaże, że prawdziwa
              miłości ci uciekła.. więc próbuj.
              • mileydemi Re: 4 lata starszy chłopak 03.09.09, 20:56
                no tylko w tym problem że ja nie wiem jak mam do niego zagadać czy tak prosto z
                mostu 'podobasz mi sie'.
                Mogę z nim rozmawiać na wiele tematów, bo właśnie pisze z nim na gg, ale jak mam mu
                powiedzieć ze mi sie podoba.
                Nie chce wyjść na jakąś idiotke bo nie jestem pewna czy moi kumple nie kłamią ze on
                mówi że jestem fajna.
                A jeżeli kłamią to co on o mnie pomyśli.
                I wgl. już sama nie wiem co mam robić
                • pati_ Re: 4 lata starszy chłopak 03.09.09, 21:07
                  poflirtuj,umówcie się.
                  nie mów prosto z mostu,że Ci się podoba i tym bardziej NIE przez gadu! ;d
      • donkey Re: 4 lata starszy chłopak 07.09.09, 21:02
        weś sie nie łudź <lol2>
        AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA
        poprsotu robi popisówe.
        santasantasantasantasantasantasanta
    • sweetowska Re: 4 lata starszy chłopak 03.09.09, 21:15
      Starsi chłopacy mają to do siebei, że lubią sobei z młodszym dziewczyn pożartować.
      A ile masz lat.?
      Bo jest różnica jak byś miała 10, a 16 xd
      • tinn Re: 4 lata starszy chłopak 03.09.09, 21:18
        jesli jesteście sobie przeznaczeni to samo z siebie wyjdzie. nic na siłę. na
        związek trzeba czasu..
      • inna_97 Re: 4 lata starszy chłopak 03.09.09, 21:19
        Hm.. Gadaj z nim i gadaj :d
        W końcu napewno Ci powie co do cb czuje tongue_out
        Umawiaj się z nim itp. ;]
        Pzdr.
    • discophantom Re: 4 lata starszy chłopak 03.09.09, 21:18
      według mnie różnica wieku nie ma żadnego znaczenia, ale po co zawracać kimś
      głowę, jeżeli nawet się go nie zna. patrzenie, uśmiechanie i popisywanie się nie
      oznacza, że zostaniecie parą.
    • michaelmontana Re: 4 lata starszy chłopak 03.09.09, 21:22
      wiem, że to nie miejsce na to ale szybko potrzebuje pomocy !!!!
      www.kotek.pl/forum/02,3006,99812027,99812027,Zranione_dzewczyny_na_pomoc_.html
    • mileydemi o co mu chodzi? 04.09.09, 14:10
      Hm. kilka godzin temu napisał mi że jestem mądra i bardzo fajnie mu sie ze mną pisze, czy
      to o czymś świadczy?
      Do końca sama go nie rozumiem, pisze z nim i kiedy go spotykam gadamy ze sobą, chyba
      powiedział wszystkim swoim kumplom że jestem ładna, ale nie mnie.
      Nie wiem czy on sie wstydzi czy co.
    • taylor_ Re: 4 lata starszy chłopak 04.09.09, 14:34
      `ee, co tam 4 lata? tongue_out flirtuj, uśmiechaj się do niego, rozmawiaj z nim. I tak jeżeli nawet
      zaproponowałby Ci chodzenie, to bylibyście ze sobą góra 2 miesiące, więc korzystaj z
      zycia xdd. Aha i jeżeli koleś się przed tobą popisuje, a po raz pierwszy zobaczył cię na
      oczy, to chyba nie znaczy że cię kocha, jak już to może spodobałaś mu się po
      prostu. sciana
      • jane_ Re: 4 lata starszy chłopak 04.09.09, 14:50
        starsi chłopcy to zuo.
        rok starsi ze mną nie rozmawiają zazwyczaj, tzn. ci co się uważają za 'fajnych', ale oni mają nieźle w główce poprzestawiane.
        choć zależy, jeden kolega mnie enpe bardzo lubił, ja jego też, ale to było problematyczne.
        dwa lata starsi mają na mnie wyjebane, i to dosłownie. wielcy dorośli, co się uważają za najfajniejszych na swiecie, a młodsze dziewczyny za smarki, choć sami są mojego wzrostu.
        trzy lata starszy będzie chciał mnie znać tylko jeśli go okłamię co do wieku, i tylko do momentu, kiedy mu się nie spodoba starsza.

i tak to wygląda z mojego punktu widzenia, ale ja mam 'problemy miłosne', to mnie nie słuchaj. ;q
    • mileydemi Re: Co teraz? 05.09.09, 10:27
      • mileydemi Re: Co teraz? 05.09.09, 10:31
        no to ten, tamta wiadomość sie nie wysłała więc od nowa.
        No to, tak.
        Wczoraj pisałam z tym chłopakiem na gg, i on sie spytał czy nie mam ochoty jutro z nim
        iść do kawiarni na lody bo nie moze sobie znaleść twoarzysza.
        Zgodziłam sie, i... teraz nie wiem po tym wszystkim czy mu sie podobam.
        Robiłam to co wskazywano po waszych radach, i radach przyjaciółek czyli flirtowałam z
        nim, i ośmielałam go zeby sie nie wstydził.
        Teraz mnie zaprosił, ale jeszcze i tak nie powiedział prosto w twarz że jestem ładna.
        nie wiem co on kombinuje, moze robi sobie ze mnie żarty.
        nie wiem co myśli 4 lata starszy chłopak.
        A moze mu sie podobam.
        nie wiem
        pomocy!
        • kardolina Re: Co teraz? 05.09.09, 15:58
          wiesz, możesz zaryzykowac. może po prostu trudno mu mówic w prost co myśli, czuje itd.
          zeby wygrac trzeba grac ;]
          a jesli okaże się, ze robil sobie zarty, zbey Cię np. upokorzyc (oczywiście nie zyczę Ci tego),
          to zawsze możesz obrócic tak sytuację, ze Ty też sobie z niego żartowałas ;] obronisz sie
          wtedy jego wlasną bronią ;]
    • mileylove. Re: 4 lata starszy chłopak 05.09.09, 22:00
      gadaj z nim. big_grin
      • sely Re: 4 lata starszy chłopak 06.09.09, 09:17
        miałam podobny problem.
        Od dłuższego czasu podobał mi sie chłopak, ale 3 lata starszy.
        On sie o tym dowiedział przez moich głupich kumpli, i miał mnie za idiotke, która sie
        wstydzi wyznać uczucia i ukrywa.
        Wtedy sie przełamałam i na gg wszystko mu napisałam co do niego czułam i czuje.
        Następnego dnia podeszedł do mnie pod blokami i poprosił o nr. komórki.
        Po pewnym czasie poszliśmy na pizze, i na lody, nawet poprosił mnie o chodzenie, ale ja sie
        nie zgodziłam. powiedziałam że nie jestem gotowa i może kiedyś, on to zrozumiał i
        jesteśmy dobrymi kumplami.
        W takim razie nie wstydź sie, pisz z nim, gadaj, a potem napisz na koniec bądź powiedz
        bardzo miło mi sie z tobą rozmawia, itp. po pewnym czasie spytaj sie go czy poszedł by z
        tobą do np. kina, po kinie powiedz mu co czujesz i tyle.
        nie ukrywaj tego, nie radze, bo jak on sie tego dowie od kogoś innego niż ciebie będzie sie
        głupio czuł
        • mileydemi Re: 4 lata starszy chłopak 07.09.09, 15:46
          sely napisał(a):
          ...
          Chyba masz racje, głupio tak to ukrywać. Czepiam sie go, a sama nie powiedziałam mu
          nic. Hmm. nie wiem, może powiedzieć, ale zeby nie było. Nie chcę zeby mnie miał za
          śmieszną dziewczynke, bo to nie jest chłopak starszy o np. 1 tylko o 4. Chyba mu
          powiem, ale nie wiem jeszcze jak. Jak mnie wyśmieje powiem ze żartowałam i chciałam
          zobaczyc tylko jego reakcje, i hu.j.
    • agaciaa . 12.09.09, 01:06
      Jeśli masz czternaście lat, to chyba jednak trochę za duża różnica wieku. Tym bardziej, że
      chłopak czai się jak wąż w pomidorach. Skoro sam nie wie czego chce, a z tego co piszesz
      to właśnie wynika, radziłabym Ci odpuścić.
      • margaryna Re: . 12.09.09, 02:17
        omg dziewczynko 4 lata ;o toż to nic takiego ;p
        a nie mówi, ze jesteś ładna, bo to tekst dla koksów i pokemonów;p
        no a tym bardziej nie pyta o chodzenie, bo przecież mało się znacie, cóż nie?
        no ale wiekiem się nie przejmuj ;p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka