najt. 06.09.09, 15:08 jestem baardzo ciekawa jak wam sie podobało na simowsku . ; DD ja niestety nie mogłam tam być . . . Jeśli byłyście na tym , to powiedźcie jak było , czy sie opłacało jechać na to ? Jakie wrażenia . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane_ Re: Simowisko - wrażenia 06.09.09, 15:19 a fajnie było, tylko jak już pisałam pod relacją - nie było punktu zaczepienia, nikt nie wiedział kto jest kto. hihi, i mam przypinkę. ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
zig_zag Re: Simowisko - wrażenia 06.09.09, 16:25 Ja również nie miałam możliwości pojawienia się na Simowisku : ( Za daleko, bo mieszkam w Małopolsce i do Warszawy mam 8 godzin drogi. Bardzo żałuję, że nie mogłam się tam pojawić, bo na pewno świetnie się bawiliście, były konkursy (na wszystkie pytania znałam odpowiedź O.o), przetestowanie Sims'ów... Ale z tego jak przeczytałam komentarze dowiedziałam się, że było nudno itp. Ale ja myślę, że było super i szkoda, że mnie tam zabrakło (: Strasznie szkoda, że Simowisko zostało zorganizowane w Warszawie, a nie np. w Krakowie, bo tam pewnie bym dotarła. Tyle z mojej strony, pozderki, zig (: Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.pl Re: Simowisko - wrażenia 07.09.09, 14:26 Kotek też liczy na Wasze opinie - dzięki nim będzie mógł w przyszłości robić takie rzeczy lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 Re: Simowisko - wrażenia 07.09.09, 15:53 taa... bo jeszcze pojadę 10 godzin do Wawy... och już lecę... Odpowiedz Link Zgłoś