gorzata.14 Re: Śniadania. 12.04.10, 15:02 Mleko z płatkami albo kanapkę z jakimś serem Odpowiedz Link Zgłoś
sandruska_x3 Re: Śniadania. 12.04.10, 17:40 co jęę na śniaadanie . ? ; o hmm . różnie to byywaa , . jak zaśpię - nie jem nic . najcześciej w weekendy i wolne dni od szkoły zjaadam płatki Qorn flakess . a tak normalniee to jemm kanapkee ze świerzym pieczywem i serkiem topionym . Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Śniadania. 12.04.10, 17:46 Ja jem płatki z mlekiem lub kanapki. I potem w szkole jeszcze kanapkę. Odpowiedz Link Zgłoś
owad Re: Śniadania. 12.04.10, 17:43 ja zawsze jem płatki z mlekiem,cini minis rulezz! xd a na drugie,kanapka z serem,albo almette. Odpowiedz Link Zgłoś
clauduss Re: Śniadania. 20.04.10, 18:58 ja jem śniadania. raczej rzadko się zdarzy mi nie zjeść ;p Najczęściej to bułki z szynką i pomidorem, kakao lub zupe mleczną. xd Odpowiedz Link Zgłoś
kinnley98 Re: Śniadania. 20.04.10, 21:40 Ja w tygodniu prawie nie jem wgl śniadań tylko pare łyków herbaty i 1 gryz hleba no chyba że mam na 10.00 do sql To jem płatki i piję sok. W weekendy normalnie jajecznice sok\herbata\woda\woda truskawkowa\cytrynowa jakieś kanapki z cieplym, świerzym chlebem lub bułkami Odpowiedz Link Zgłoś