Dodaj do ulubionych

Akupunktura

15.10.06, 19:21
Stosowalam akupunkture tylko raz w zyciu i bylo to na mocne bole okresowe.
Pare miesiecy przed tym zaczelam brac anry.
Bole okresowe sie zmniejszyly duzo, prawdopodobnie wytrzymalabym bez tabletek ale nie ryzykuje bo jestem w pracy zazwyczaj.Myslalam ze to zasluga anry do niedawna ale po ostatnich kalkulacjach wychodzi mi na to ze to ten raz na akupunkturze podleczyl dziesiecio letnie problemy z tymi bolami.
Uwazam ze wiele zaslug mozna przypisac anry ale tym razem u mnie to chyba byla akupunktura.
Gdybym mogla poszlabym teraz na nastepna kuracje ale musze poczekac.
Mialo pomoc po siedmiu sesjach a jedna dala mi tak wiele smile))
Obserwuj wątek
    • didi_max Re: Akupunktura 15.10.06, 20:12
      Akupunktura może nie być zła, tylko oczywiście potrzebny jest fachowiec.
      Taki efekt po jednym zabiegu to rzeczywiście zastanawiające.
      Czytałem o osobie wyleczonej z grzybicy jelit akupunkturą, ale to bylo parę
      miesięcy kłucia.

Ałćsad
      • misiaczekmoj Re: Akupunktura 16.10.06, 18:24
        To ze oni powiedzieli mi ze musi byc 7 sesji to jest zrozumiale.To kosztuje
        sporo .Ja po pierwszym razie myslalam ze to na mnie nie zadzialo bo mialam
        gorzej niz zawsze ale potem kolejne byly coraz lzejsze.
        Fachowce to tutaj w Londynie sa i chetnie poszlabym jeszcze raz do tego samego.
        Wczesniej ktos tez mi mowil ze zadzialalo na niego stad tez sie zdecydowalam.

klucia nie bola hihihi, masz wogole wrazenie ze nic sie nie dzieje, lezysz na
        stole i tylko czekasz .Wychodzisz z gabinetu i zastanawiasz sie czy takie nic
        moze zadzialac, zdecydowanie trudno w tym przypadku powiedziec ze zadzialala
        wiara.
        Wyleczona jeszcze nie jestem ale jest sporo lepiej.
        pozdarwiam
        • lucjan_i_barbara Re: Akupunktura 25.10.06, 17:01
          Ja czułam i to bardzo. Ogólnie akupunkturę polecam. Nie wiem jak na grzybki,
          ale na sprawy bolesno-okresowe, problemy skórne, kręgosłupowe i stresowo-
          depresyjne działa na mnie i moich znajomych którzy korzystali. Bardzo ważne
          jest jednak, żęby to był specjalista, który się NAPRAWDĘ na tym zna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka