kitek_maly 20.09.08, 18:13 Niestety, on jest zajęty. :-( Dupa no, zawsze się spóźnię. :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ursyda Re: Zakochałam się! 20.09.08, 18:15 ja też, ale on nie żyje, chociaż niektórzy twierdzą, że King jednak żyje! Odpowiedz Link
vicious.circle Re: Zakochałam się! 20.09.08, 18:27 kitek_maly napisała: > > Nie chce skończyć jak kadłubek... > Haha! :D Odpowiedz Link
ursyda Re: Zakochałam się! 20.09.08, 18:30 śmiejcie się, smiejcie idę do kącika popłakać Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zakochałam się! 20.09.08, 18:36 Ale przed wejściem do kąta odstaw miseczkę z maseczką w jakieś ukryte miejsce. Albo weź ze sobą i pilnuj. Odpowiedz Link
vicious.circle Re: Zakochałam się! 20.09.08, 21:17 Łepek mu ukręciłaś i odzywać się nie może? Odpowiedz Link
vicious.circle Re: Zakochałam się! 20.09.08, 21:21 Daj znać jak będziesz w Krakowie, to Ci adres podam. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Zakochałam się! 20.09.08, 18:18 Ha, a widzisz, a ja w permanentnej miłości do Fina tkwię. Fin co prawda wie, że jestem, żyję, czekam i mogę z nim mieszkać w gotyckim zamku, w bloku w Helsinkach na 10 piętrze, w drewnianej chałupie bez bieżącej wody... Ale chyba mnie - osiołek - na przetrzymanie bierze :) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zakochałam się! 20.09.08, 18:53 Dobra, ale ten to chociaż wie o moim istnieniu tak bardziej namacalnie. Tym bardziej mi serce się kraje. :-))) No nic, Liiska, chyba czeba przejść na lesbijstwo. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Zakochałam się! 20.09.08, 18:55 Ale mój też wie. Z imienia i nazwiska, profesji i w ogóle - no, przecież wiesz, dlaczego :) Hmm, ja bym jednak wolała być biseksualna, w razie jakby się Valo namyślił. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zakochałam się! 20.09.08, 18:58 Chciałabym... Ale jak dotąd się nie pomacaliśmy. :-) Odpowiedz Link
shine69 Re: Zakochałam się! 20.09.08, 19:01 to może go macnij przy jakiejś okazji. Zwłaszcza jak żona będzie patrzeć. Możesz mu np zrobić starozytną chińską technikę pt "Ważenie Awokado's" :-P Trwa to 2s i tylko jedna ręka jest potrzebna. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zakochałam się! 20.09.08, 19:03 > starozytną chińską technikę pt "Ważenie Awokado's" :-P Poka jak to idzie. :-) Odpowiedz Link
shine69 Re: Zakochałam się! 20.09.08, 19:06 podchodzisz do gościa, patrzysz w oczy, a jedną dłonią bierzesz od dołu jego orzechy i leciutko unosisz do góry. Może być przez spodnie. Nie sprawdza się w przypadku dopasowanych slipek (brrr). Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zakochałam się! 20.09.08, 19:22 Tak, chyba że Tobie się za bardzo spodoba. ;-)) Odpowiedz Link
shine69 Re: Zakochałam się! 20.09.08, 19:23 nie no, nawet jak sie spodoba to Ci nie upierniczę rączek przecież. To na obiekcie drgnienia serduszka swego też popraktykujesz :) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Zakochałam się! 20.09.08, 18:36 It's meeting the man of my dreams And then meeting his beautiful wife And isn't it ironic...don't you think A little too ironic...and, yeah, I really do think... Odpowiedz Link
vicious.circle Re: Zakochałam się! 20.09.08, 18:38 Łał, czyżby na Rynku były hotspoty? :P Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Zakochałam się! 20.09.08, 18:41 Automatycznie skojarzyło mi się z tym rewelacyjnym numerem. Odpowiedz Link
vandikia Re: Zakochałam się! 20.09.08, 18:46 nie ma takiej lokomotywy od której nie można odczepić wagonu <złoooooo złooooo> Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zakochałam się! 20.09.08, 18:48 Gópja. Nie dla mnie takie zabawy, w tym przypadku tym bardziej. Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Zakochałam się! 20.09.08, 18:50 A to jest ten pan od Ciebie z pracy co go niedawno z jakas panna widzialas? Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Zakochałam się! 20.09.08, 18:53 Jej.. a moze on wcale nie jest zajety i tylko tak to wyglada z zewnatrz? Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zakochałam się! 20.09.08, 19:00 Nie, nie. On jest na wskróś i po stokroć zajęty. :-) Odpowiedz Link
shine69 Re: Zakochałam się! 20.09.08, 19:33 ale też z pracy? Bo wtedy to nawet jak nie zajęty to delikatna sprawa... Odpowiedz Link
vandikia Re: Zakochałam się! 20.09.08, 20:55 eeetam ;) moj tesc poznal sie z moją tesciową tak, ze przychodzil do kogos w szpitalu w ktorym ona lezala, miala wtedy narzeczonego.. no i tak sie ten teges, ze sa prawie 30 lat malzenstwem chociaz w sumie nie wiem czy to dobrze hehe Odpowiedz Link
shine69 Re: Zakochałam się! 20.09.08, 18:49 coś w tym jest. Jak poznałem swoją dziewczynę, była z kimś, od 9 lat. Ostatnio się dowiedziałem, że jej się oświadczył mniej więcej w momencie, kiedy zacząłem się w niej zakochiwać. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zakochałam się! 20.09.08, 18:51 > coś w tym jest. Jak poznałem swoją dziewczynę, była z kimś, od 9 lat. Nic w tym nie ma. 9 lat randkowania... Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Zakochałam się! 20.09.08, 18:53 E, a mi dziś rano przez telefon Bartek powiedział, że jak mnie nikt nie będzie chciał, to on ewentualnie może się ze mną ożenić jakby co, żeby mi przykro nie było. Matulku, czy on zawsze musi być szczery do bólu? Nie wiem, czy się cieszyć, czy płakać... Odpowiedz Link
shine69 Re: Zakochałam się! 20.09.08, 19:08 no to tylko się cieszyć, i umówić się, że jak nikogo sobie nie znajdziecie przed (tu liczba) rokiem życia, to sie pobieracie. Odpowiedz Link
shine69 Re: Zakochałam się! 20.09.08, 19:22 no właśnie. A wiesz, że mam wszystkie serie? To jeden z niewielu dobrych seriali - jeszcze Northern Exposure uwielbiam i M.A.S.H. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zakochałam się! 20.09.08, 19:24 > A wiesz, że mam wszystkie serie? Ja też! Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Zakochałam się! 20.09.08, 19:27 Ja też mam wszystkie serie :) Problem polega na tym, że Bartosz nie jest ani Chandlerem, ani Rossem, ani Joeyem. Bartosz... taki Bartusiowy jest :) Lubię go, ale jak ze mną mieszkał dwa lata - i to w pokoju obok i piętro wyżej, to nie zliczę momentów, kiedy miałam ochotę go zamordować. Małżeństwo z nim to nie jest dobry pomysł :) Odpowiedz Link
shine69 Re: Zakochałam się! 20.09.08, 19:30 ja ponoć jestem (mentalnie) niemal dokładną wypadkową całej trójki z lekkim wskazaniem na Chandlera. I obecna i była (obie fanatyczki) tak twierdzą - niepytane. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Zakochałam się! 20.09.08, 19:33 Hehe, a Bartosz w "Friendsach" mógłby zagrać "tego czwartego" :) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zakochałam się! 20.09.08, 23:06 > ja ponoć jestem (mentalnie) niemal dokładną wypadkową całej trójki z lekkim > wskazaniem na Chandlera. Jej, w Tobie też mam się zakochać? :-] Odpowiedz Link
vandikia Re: Zakochałam się! 20.09.08, 20:58 shine69 napisał: > coś w tym jest. Jak poznałem swoją dziewczynę, była z kimś, od 9 lat. Ostatnio > się dowiedziałem, że jej się oświadczył mniej więcej w momencie, kiedy zacząłem > się w niej zakochiwać. niegrzeczny chłopczyk :) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: eee tam, mylisz sie 20.09.08, 18:56 Wjem. To nie o Tobie. A tak poza tym, to Ty już mi dałeś do zrozumienia, że mieu nie chcesz. Nawet za darmo. :-P Odpowiedz Link
hsirk Re: eee tam, mylisz sie 20.09.08, 19:04 nawet za darmo??? to tu o pieniadze chodzi??? a fe. a to ty mi dalas do zrozumienia ze mnie nie chcesz. nie odkrecaj kota. no. Odpowiedz Link
shine69 Re: eee tam, mylisz sie 20.09.08, 19:10 ale ona przecież wspomniała gdzieś tam wyżej, że namacalnie zna. Znaczy, nie z forumu chyba. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: eee tam, mylisz sie 20.09.08, 19:26 > a to ty mi dalas do zrozumienia ze mnie nie chcesz. nie odkrecaj > kota. no. Nie, nie. To Ty zwątpiłeś we mnie i mi się odechciało. :-) Odpowiedz Link
shine69 Re: Zakochałam się! 20.09.08, 19:17 Ale zakochałaś tak na zasadzie ładnego pana z tramwaju, czy wiesz o nim coś więcej niż że zajęty? I co to znaczy "spóźnię" - był wolny jak go poznałaś, ale zwlekałaś za długo i inna była szybsza? Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zakochałam się! 20.09.08, 19:22 Wiem o nim dużo wiencej. Inna była szybsza, bo ja go w niedawno poznałam. :-) Odpowiedz Link
shine69 Re: Zakochałam się! 20.09.08, 19:24 ale on już z nią był, jak go poznałaś? Czy dopiero trochę później. A to małżeństwo czy tylko tak o? Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zakochałam się! 20.09.08, 23:15 Tak, był z nią już wtedy. No już na krawędzi małżeństwa. ;-) Odpowiedz Link
stedo Re: Zakochałam się! 20.09.08, 19:36 Kituś, czy ja nadinterpretuję, czy faceci to jednak ślepi no i głusi są. Ale w tym wypadku o ślepotę chodzi;) Odpowiedz Link
vicious.circle Re: Zakochałam się! 20.09.08, 19:53 Różnie to z tymi niedobrymi facetami bywa. Odpowiedz Link
shine69 Re: Zakochałam się! 20.09.08, 19:56 są głusi i ślepi. Nie mają smaku i powonienia. Jedyny zmysł to dotyk, ale skupiony na bardzo małej części powierzchni ciała. Dlatego radziłem Kitkowi, żeby zważyła delikwentowi orzechy. Odpowiedz Link
vicious.circle Re: Zakochałam się! 20.09.08, 20:01 Myślisz, że delikwent nie będzie miał nic przeciwko? :> Odpowiedz Link
shine69 Re: Zakochałam się! 20.09.08, 20:03 chodzi o to, żeby zrobiła to z zaskoczenia :) no, chyba, że to np jej szef - w sumie nie zdementowała, że chodzi o człowieka z pracy. Stwierdziła tylko, że nie ten, o którym pisała jakoś niedawno. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zakochałam się! 20.09.08, 23:18 > Kituś, czy ja nadinterpretuję, czy faceci to jednak ślepi no i głusi są. Ale w > tym wypadku o ślepotę chodzi;) Myślę, że może dobrze nadinterpretowujesz. ;-) Odpowiedz Link
niebieski_lisek Re: Zakochałam się! Ale w kim?? 20.09.08, 23:19 Bo nic nie wiem, a umieram z ciekawości :) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zakochałam się! Ale w kim?? 20.09.08, 23:25 Eee nie znasz, niestety. Musisz dalej umierać. :-) ALE w październiku mam zamiar zakochać się ze wzajemnością! :-) Odpowiedz Link
niebieski_lisek Re: Zakochałam się! Ale w kim?? 20.09.08, 23:31 No to idę dalej umierać :) A to można założyć miłość z wzajemnością i to się spełni? Kurcze, że też sama nie wpadłam na ten chytry plan :) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zakochałam się! Ale w kim?? 20.09.08, 23:34 > Kurcze, że też sama nie wpadłam na ten chytry plan :) No, raz dwa sobie zaplanuj. :-) Odpowiedz Link
niebieski_lisek Re: Zakochałam się! Ale w kim?? 20.09.08, 23:39 Ja się zakochałam w znajomym-nie-znajomym i go szukam od tygodnia. Może się uda :) Odpowiedz Link
stedo Re: Zakochałam się! Ale w kim?? 21.09.08, 02:59 Myślisz!?;)Tak wierzysz w swą siłę przekonywania!??;)) Zuch dziewczynka!;) Odpowiedz Link