natasza.0 30.10.08, 15:09 Czy któraś z was poznała tego mężczyznę ? Mieszka w Nabulu ale pracuje w Hammamecie.Obecnie w Aldiana club ale wcześniej pracował w Miramar Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
francawredna Re: Ayman z Nabulu 05.09.09, 23:36 jakis o tym imieniu w tym roku pracował w hammamet garden-miły,średni wzrost,przystojny, ciemniejsza karnacja, ładne usta. Odpowiedz Link Zgłoś
natasza.0 Re: Ayman z Nabulu 21.09.09, 14:56 To taki porządny facet z niego ? Nikt bliżej go nie zna , oprócz mnie oczywiście ? Jestem gotowa uwierzyć w szczerośćjego uczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
aisha_aisha Re: Ayman z Nabulu 30.09.09, 19:27 wysłałam Ci linka (na skrzynkę gazety) do zdjęcia Aymana, którego ja znam, ciekawe czy to ten sam :) Odpowiedz Link Zgłoś
naiwna25 Re: Ayman z Nabulu 10.10.09, 12:51 hmm...zastanawiam się czy to nie ten sam...fajny młody mężczyzna...zawsze trochę jakby zawstydzony... pisze ładne sms-y...my sweet....my daryling...choć tak naprawdę czy pisze tylko do mnie to ie wiem...boję sie, że jestem naiwna, że uwierzyłam w jego "ajlowiu" napisz coś więcej o nim Odpowiedz Link Zgłoś
77magda-lena77 Re: Ayman z Nabulu 11.10.09, 17:57 Ayman z Nabulu chyba wielu tam chłopaków o takim imieniu. ja chce wierzyć, że ten mój...jest jedyny. tylko zbyt wiele rzeczy się zgadza.Ayman-fotograf. Mój też fotograf, kiedyś mówił, że potrzebuje dużo pieniędzy na biznes ze swoim bratem. ale jak się tu czyta różne listy, to człowieka aż głowa boli. ten potrzebuje na to, tamten by pomóc bratu a innego mama ma mieć operację.A później oczywiście zapewnienia o miłości i tęsknocie i że już liczą dni do naszego przyjazdu. spędziłam z takim Aymanem cudowne chwile...tylko, czy to takie bezinteresowne? ja mu prezent, pieniądze na pokój, niby miało być po połowie, ale jak widziałam, że szukał kawiarni gdzie coś jest tańsze o jednego dinara, to wolałam dać całość, bo aż serce ściska jak oni tam żyją. Skoro mnie stać, to dlaczego nie zaszaleć i mieć gdzie wracać. Nie jestem mężatką, więc myślę, że nie robię nic złego.Zawsze jest jakieś ryzyko, ale czy u nas nie może przytrafić się coś złego? Dziwię się tylko tym podstarzałym mężatkom, co szukają szczęścia w objęciach młodych chłopaków. Szkoda tylko, że nie jesteśmy jedyne. Na pewno tam wrócę na wiosnę, bo wiem, że znów będzie miło, pod warunkiem, że zapłacę sobie za to!!! powodzenia innym naiwnym, takim jak ja! ale nie wierzcie, że to miłość, oni kłamstwo mają już we krwi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emocjonalka do magda-lena77 11.10.09, 18:23 swietne podejscie do tematu, oby cie tylko za serce nie zlapalo, szczegolnie wiosna;-) Odpowiedz Link Zgłoś
77magda-lena77 Re: do magda-lena77 12.10.09, 10:44 mówisz o zakochaniu i zauroczeniu? przeszłam już przez to. za pierwszym razem wróciłam zachwycona, "zakochana" tak wówczas myślałam. ale jak człowiek się naczytał tutaj różnych rzeczy i jak za kolejnym razem musiałam sobie zapłacić za różne przyjemności, i jak widziałam z jakimi kobietami spotykają Ci mężczyźni, to zrozumiałam wiele. dla nich to łatwy zarobek plus przyjemność(choć czasami nie do końca) a dla nas przygoda, to tak jakby wykupić wakacje z pewnym pakietem. tylko należy sobie zdać z tego w porę sprawę płacisz-masz inaczej nie będzie pięknych słów i drobnych błyskotek,pięknych sms-ów i czułych słówek, łez na pożegnanie i mówienia jak strasznie jest im bez nas źle. mój Ayman to potrafi! pozdrawiam magda-lena Odpowiedz Link Zgłoś
natasza.0 Re: Ayman z Nabulu 12.10.09, 11:22 D0 magda-lena 77 ! Możesz powiedzieć coś więcej o Aymanie ? Czy pracował w hotelu Aldiana w Hammamecie ?Wcześniej w hotelu Miramar ? Chcę wiedzieć czy to ten sam bo jeśli tak to czas najwyższy skończyć znajomość.Możesz napisać coś więcej ? Odpowiedz Link Zgłoś
77magda-lena77 Re: Ayman z Nabulu 12.10.09, 11:46 widzę, że ten wątek cieszy się zainteresowaniem. ja go poznałam w hotelu primasol w hammamecie. czy pracował w miramar, tego nie wiem. wiem, że w aldiana, bo bardzo chciałam tam pojechać, ale nie mogłam nigdzie znaleźć w ofercie tego hotelu. nie wiem co więcej mogłabym Ci napisać. pytaj o konkretne rzeczy. ale przecież wiesz, że nie jednemu psu "burek" każda z nas chciałaby być tą jedyną, ale tak niestety nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
natasza.0 Re: Ayman z Nabulu 12.10.09, 11:53 Tak ,to chyba ten. A kiedy byłaś w Primasol ? Cały czas masz z nim kontakt ? Ile to już trwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
77magda-lena77 Re: Ayman z Nabulu 12.10.09, 13:15 czy Ty też byłaś w tym hotelu? ja byłam w 2007 roku w maju. pytasz, czy mam z nim kontakt, mam. czasami milczy jakiś czas, pewnie nie ma kasy na sms-y. kobiety jednak są naiwne. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
natasza.0 Re: Ayman z Nabulu 12.10.09, 13:37 dziękuję Ci za odpowiedź, nie wiem co mi się stało, że dzisiaj otworzyłam stronę. Jestem zrozpaczona w czwartek miałam jechać do Tunezji. Nie mam wątliwości, że chodzi o tego samego człowieka. Powiedz co mam robić. Drogo kosztowały mnie te przyjemności. Czy często jeździsz do niego?, czy mówił Ci o miłości, pisał że tęskni i czeka. Jak często otrzymywałaś SMS. Czekam na odpowiedź, proszę daj zaraz znać jestem w strasznym dołku. Jestem w miarę młodą kobietą atrakcyjną, zadbaną i nie najgorzej się mi powodzi. A Ty ile masz lat? Czy zależy Ci na nim? Czy myślisz, że oprócz nas miał inne kobiety? Kiedy ostatni raz byłaś u niego?. Wybacz ten zestaw może chaotycznych pytań, wierzę, że mnie zrozumiesz!!! <Swiat mi się dzisiaj zawalił Odpowiedz Link Zgłoś
77magda-lena77 Re: Ayman z Nabulu 12.10.09, 14:07 po tym co piszesz, to i ja zaczynam żałować, że tu zaglądam. może to wcale nie ten sam facet. a że pisze o tęsknocie i że czeka, to przecież oni wszyscy tak piszą. byłam trzy razy, teraz chciałam jechać na wiosnę. a czy myślę, że są inne kobiety. na pewno są, nie liczyłam na to, że jestem jedyna. przecież tam jest tyle napalonych starszych kobiet, że nie odpuszczą żadnemu. a oni chyba właśnie na to liczą. pytasz ile mam lat, też jestem młodą kobietą,mam 32 lata, czy jestem atrakcyjna? nie wiem, mówią, że tak.ale nie mnie to oceniać.on mówi, że jestem wspaniała, jedyna, wiem, że kłamie, ale kobiety są próżne. niestety nie mam stałego partnera, więc myślę, że to nie grzech zaszaleć od czasu do czasu. wiem tylko, że nie możesz myśleć w ten sposób.nie wiem, czy jesteś samotna czy nie, ale nie możesz myśleć, że zawalił Ci się świat. masz na pewno rodzinę, przyjaciół.na nich zawsze możesz liczyć, a to powinnaś potraktować jak rozrywkę. chyba, że liczyłaś na stały związek, to Cię rozumiem. głowa do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
naiwna25 Re: Ayman z Nabulu 12.10.09, 14:39 czy wy sobie jaja robicie? nie wierzę własnym oczom!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
natasza.0 Re: Ayman z Nabulu 12.10.09, 14:48 nie wiem o co Ci chodzi, ja po prostu chciałam tylko sprawdzić jak wygląda moja sytuacja , ponieważ mam bilet w kieszeni i chciałam jechać do niego!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
natasza.0 Re: Ayman z Nabulu 12.10.09, 14:51 czy Tobie to nie przeszkadza, że spotyka się z innymi? Odpowiedz Link Zgłoś
77magda-lena77 Re: Ayman z Nabulu 12.10.09, 15:30 pytasz , czy mi przeszkadza? chyba mi przeszkadza, bo tez chciałabym być tą jedyną "sweet" a Ty sama musisz wiedzieć, czy warto, czy nie. powodzenia i trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
77magda-lena77 Re: Ayman z Nabulu 13.10.09, 10:39 wypiera się wszystkiego, nie wiem, czy mu wierzyć,znów się na mnie obrazi. oni są wyjątkowo honorowi, na pozór. może to nie ten sam, chcę w to wierzyć, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
natasza.0 Re: Ayman z Nabulu 13.10.09, 11:13 Cześć !Mnie też napisał że to nieprawda . Jeśli chcesz pogadać to podaję moje gg 13681831 i dziwię sie że masz jeszcze wątpliwości.Czy do Ciebie nie dotarło że on jest zwyczajnym oszustem ? Czy ty wiesz ile ja otrzymywałam sms-ów od niego ? A jakie miał plany ? Lepiej już skończę Odpowiedz Link Zgłoś
77magda-lena77 Re: Ayman z Nabulu 13.10.09, 12:47 wysłałam Ci wiadomość na Twoje gg, ale jesteś niedostępna Odpowiedz Link Zgłoś
77magda-lena77 Re: Ayman z Nabulu 14.10.09, 09:45 www.youtube.com/watch?v=QeeEQWTrwEY&feature=related popatrz tylko na to, chyba nie potrzeba słów. ja czuję niesmak. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
madlik30 Re: Ayman z Nabulu 14.10.09, 15:07 Witam Dziewczyny dajcie znać jak się historia skończyła bo śledzę waszą historię. Ja założyłam tu swój watek ale jak narazie o moim habibi nikt nic nie napisał...ale też się nie łudzę bo to świerza sprawa pewnie trzeba czasu...Szkoda ,że wiele histori kończy się podobnie ale też związki na taką odległośc maja marne szanse a u nich przecież co turnus nowe piękne kobiety. Pozdrawiam magda Odpowiedz Link Zgłoś
mikrus_ka Re: Ayman z Nabulu 17.10.09, 00:05 "...znów będzie miło, pod warunkiem, że zapłacę sobie za to!!!"... Dobry tekst. Szacunek za podejście do sprawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
hanalubicz Re: Ayman z Nabulu 04.11.09, 19:11 Powiem tylko tyle - filmik z YouTube oddaje wszystko. Każda dziewczyna jest TĄ panią z nagrania. Obojętnie -chuda , gruba , ładna , brzydka, mądra, czy inteligentna inaczej - JEST KAWAŁEM MIĘCHA do obrobienia, za który PO DOBRZE WYKONANIE ROBOCIE należny się zapłata. Brutalne ale prawdziwe. Jeżdżę od lat z mężem na nurkowanie do krajów arabskich i oglądam ten festiwal próżności i złudzeń kobiet co do własnej osoby. Czasami chce się śmiać , czasami podejść powiedzieć -co ty kobieto robisz? A czasami po prostu trzeba spuścić oczy z zażenowania. Zapytaliśmy kiedyś jednego z zaprzyjaźnionych kelnerów czy koledzy są tacy kochliwi czy może zauroczeni europejkami? Z uśmiechem odpowiedział business is business, nie towar się liczy lecz profit:))) Odpowiedz Link Zgłoś
emocjonalka Re: Ayman z Nabulu 04.11.09, 20:07 chcialabym osobiscie podziekowac za wypowiedz, takich nam tu potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
77magda-lena77 Re: Ayman z Nabulu 15.11.09, 15:24 wiem, że macie rację wiem, że kobiety są próżne ja to wszystko wiem nie czuję się z tym dobrze pozdrawiam النساء Odpowiedz Link Zgłoś
madlik30 Re: Ayman z Nabulu 16.11.09, 17:57 W 99 % te wszystkie historie kończą się tak samo a przynajmniej podobnie. Jest to smutne ale czyż osoby które są uwikłane w te historyjki to nie dorosłe trzeźwo myślące KOBIETY??? W wielu przypadkach po wielu przejściach... Czasem potrzeba nam czegos innego i przez chwilę wydaje nam sie ,że to zauroczenie czy miłość potem okazuje się,że to kolejny romans , który sie miło wspomina... Ja do tego tak podeszłam i wyleczyłam sie bardzo szybko. Wiele z tego co robimy czy na co się godzimy jest za naszym przyzwoleniem więc czemu potem czujemy się skrzywdzone??? Bawmy się życie i nie szukajmy mężczyzn naszego życia w krajach arabskich no przynajmiej nie w strefie hoteleowej Odpowiedz Link Zgłoś
ahmed_salim Re: Ayman z Nabulu 15.02.10, 19:34 A w gazetach piszą, iż tylko mężczyźni na wakacjach płacą za seks, a okjazuje się, że kobiety również płacą i to o wiele więcej. Teraz widać, zę w tego typu konfrontajci stron mężczyźni są górą, bowiem myślą logicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
77magda-lena77 Re: Ayman z Nabulu 16.01.10, 12:59 dawno tu nie zaglądałam ale jestem zastanawiam się czy byłaś u naszego chłoptasia-kłamczucha choć im bardziej naciskam, tym więcej mówi z tego co wiem, to raczej lubi starsze kobiety z tego co mówi...to chyba mówi o Tobie przyznał się choć może to nie o Ciebie chodziło fajna, zadbana, bogata,czterdziestka... dwoje dzieci i mąż...którego nie kocha to o Tobie, czy ma jeszcze jakąś oprócz nas??? powiedz tylko, czy się wybierasz do niego bo ja jadę, chcę jechać zanim on pójdzie z powrotem do pracy nie mogę się już doczekać i on niby też...bo same rozmowy przez telefon to za mało... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
natasza.0 Re: Ayman z Nabulu 20.01.10, 16:03 Nie niestety nie jestem tą kobietą. Nie wiem czy płakac czy śmiać się. Zupełnie Cię nie rozumiem po co wypytujesz go o te kobiety.Przecież już od dawna wiemy że nas oszukuje .A po za tym to wolałabym żeby On spotykał się brzydkimi ,starymi Niemkami niż z fajnymi czterdziestkami.Widocznie chłopak ma dobry gust. Odpowiedz Link Zgłoś
77magda-lena77 Re: Ayman z Nabulu 21.01.10, 11:35 nie wiem dlaczego wypytuję, może dlatego, że powiedział trochę więcej oczywiście mówiąc o tym była ironia i tłumaczenie się, że ze starszymi to dla kasy, bo można miło spędzić czas i jeszcze coś zarobić. przyznał, że niemki i francuski są bardziej hojne i i woli pracować w takich właśnie hotelach, gdzie jest ich więcej. trochę bolała mnie ta jego szczerość mówiona łamaną angielszczyzną.ale przecież dobrze wiem, że jesteśmy głupie i puste. najgorsze jednak jest to, że musimy za to płacić. jesteśmy bez honoru i ambicji. może gdybym była dużo starsza, może gdybym była brzydka...może wtedy miałabym inne odczucia teraz jestem zdegustowana i jego zapewnienia, że jestem jedyna już do mnie nie przemawiają zastanawiam się co się z nami dzieje, że tak się upokarzamy!!! mówisz, że to nie o Tobie pisał, widocznie ma jeszcze jedną o takim imieniu, jak to mówią, "nie jednemu psu burek" wyjazd koniec lutego-początek marca...taki miałam plan, ale teraz już nic nie wiem bo pewnie do Ciebie też mówi, że jesteś jedyna nie mam co do tego wątpliwości tę kasę co tracimy lepiej przeznaczyć na jakiś charytatywny cel!!! byłby pożytek a nie upodlenie. KOBIETY TO JEDNAK GŁUPIE ISTOTY Odpowiedz Link Zgłoś
natasza.0 Re: Ayman z Nabulu 21.01.10, 12:35 Widzę że ten temat cieszy się wciąż dużą popularnośćią więc jak chcesz napisz do mnie na gg. Pomyślałam o czymś ale nie chcę tutaj rozmawiać.Moje gg 17373594 Odpowiedz Link Zgłoś
natasza.0 Re: Ayman z Nabulu 21.01.10, 13:14 Nie nie pisz do mnie jednak bo ja naprawdę nie chcę wracać do tego tematu.Ja też wiem że lubi starsze kobiety bo mówił mi . Tylko zastanawiam się do jakiej grupy wiekowej można nas zakwalikować.Ty też przecież nie jesteś nastolatką a jemu chodzi ,tak mi się wydaje, o kobiety które są już ustawione w życiu tzn.mają pracę ,mieszkanie i są niezależne finansowo.I dlaczego tak ćię to boli ? Przecież wiesz już od pażdziernika że są inne kobiety.Taka jego praca i albo godzisz się na to ,jedziesz robisz swoje i wracasz albo wycofujesz się z gry i szukasz kochanka w Polsce. Life is brutal Odpowiedz Link Zgłoś
77magda-lena77 Re: Ayman z Nabulu 21.01.10, 14:44 ja chyba do takich ustawionych należę - wolna, praca, możliwość wyjazdów, dla niego to "bajka" to mnie nie boli, tylko utwierdza w przekonaniu, że jesteśmy bez honoru mówisz, że życie jest brutalne - jest chyba też nie chcę więcej z Tobą rozmawiać na ten temat myślę, że jesteś bardzo zdesperowaną kobietą mam nadzieję, że się nie natkniemy tam kiedyś na siebie powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
natasza.0 Re: Ayman z Nabulu 21.01.10, 15:09 To może ustalimy grafik wyjazdów. Ale właściwie to o co Ci chodzi ? Czego oczekiwałaś ode mnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
77magda-lena77 Re: Ayman z Nabulu 21.01.10, 16:00 nie chciałam nic chciałam się tylko przekonać, że nie tylko ja jestem taka głupia zwyczajnie szukam wsparcia Odpowiedz Link Zgłoś
natasza.0 Re: Ayman z Nabulu 21.01.10, 16:29 Tak ale pprzynajmiej mam satysfakcję że długo musiał czekać i prosić zanim zdecydowałam się na coś wiecej Nie był to pierwszy ani drugi wyjzd.. Nie wiem po co o tym mówię.Nie poznal mnie od tej strony że Polki to łatwy łup .A że sprawy potoczyły się póżnij nie tak jak sobie wyobrazałam to już mój problem. I co dalej zrobię ? nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
77magda-lena77 Re: Ayman z Nabulu 21.01.10, 16:40 ze mną raczej poszło mu łatwiej ale tak zazwyczaj bywa jestem wolna, więc nie miałam większych zahamowań trudno jest oprzeć się ich urokowi szkoda, że później jest zwątpienie, rozczarowanie i wstyd wiem jedno, że my po prostu kupujemy sobie te chwile przyjemności a tak nie powinno być mam rację, prawda? czułe słówka za pieniądze pocałunki w wynajętym przez nas pokoju to jest zgoła żenujące dobrze, że mam przyjaciółkę, która mnie wspiera, choć wcale tego nie pochwala dziwi się, że tak się dałam omotać myślała, że twarda ze mnie sztuka ale raczej nie jesteśmy twarde jesteśmy zbyt emocjonalne i naiwne a rozsądek i rozum wcale nie przychodzą z wiekiem są łzy w poduszkę, westchnienia do słuchawki a co on sobie myśli, to tylko on jeden wie siedzi może z kumplami w barze (jeśli ma akurat kasę) i wymienia się z nimi doświadczeniami i mówi "jakie te kobiety są głupie" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
natasza.0 Re: Ayman z Nabulu 21.01.10, 17:08 No nie . Co Cię ugryzło ? Może ty miałaś nadzieję że On do mnie nie pisze ,nie dzwoni ? Przecież kiedy w pażdzierniku miałam bilet w kieszeni i chciałaam jechać do niego ty byłaś zdziwiona że nie wiedzialam że są inne kobiety. A teraz ? Już Ci mówiłam taka jego praca. A czy On prosił cię o pieniądze ? Czy chciał jakieś prezenty tak jak większość tunezyjskich boyfriends ? Nie wiem czego ty oczekujesz po tej znajomości ? chcesz go zaprosić do Polski ? Odpowiedz Link Zgłoś
77magda-lena77 Re: Ayman z Nabulu 21.01.10, 17:33 myślałam też o tym tylko tak dużo formalności do załatwienia nie miałam nadziei, że do Ciebie nie pisze myślę, że jesteś dobrym kąskiem masz kasę masz możliwości jesteś naiwna czego chcieć więcej, miałby rezygnować z czegoś takiego nie żartuj Odpowiedz Link Zgłoś
natasza.0 Re: Ayman z Nabulu 21.01.10, 17:48 Naiwna ? Przecież powiedziałam Ci że już dawno przestalam wierzyć we wszystkie brednie które On pisze i mówi. Więc wiem czego oczekiwać. I tego się trzymam. A skąd wiesz że jestem bogata ? że mam pieniądze ? Nie dopuszczasz po prostu myśli że może mnie lubi i chce spędzić ze mną czas Odpowiedz Link Zgłoś
77magda-lena77 Re: Ayman z Nabulu 22.01.10, 00:13 ktoś kto mówi, że jeździ kilka razy do roku, raczej biedny nie jest mówisz, że cię lubi i chce spędzić z tobą czas nie dziwię się skoro płacisz za to myślę, że nie raz wyznawał miłość słowo kocham, kupione za 100$ czy 200$ czy próbowałam zerwać kontakt nie pozwala mi na to milczy kilka dni, pokazuje, że ma honor i dumę ale w końcu zawsze się ugnie przyjemność z rozmów może jest silniejsza niż duma a ja też to lubię nocne rozmowy - hmm Odpowiedz Link Zgłoś
natasza.0 Re: Ayman z Nabulu 22.01.10, 12:25 No to wez z nim ślub i po problemie. On chciał przyjechać do Polski bo mi mówił.Przeciż darzy Cię prawdziwym uczuciem i ty też. Znajdziesz mu pracę i będzie pięknie. A co do mojej osoby to i owszem stać mnie na wiele ale zapewniam Cię że muszę ciężko pracować na to co mam. A jeśli wydaję pieniądze to przede wszystkim myślę o sobie żeby mnie było przyjemnie. Kobiety jednak są zawistne. Odpowiedz Link Zgłoś
77magda-lena77 Re: Ayman z Nabulu 22.01.10, 12:52 głupie i zawistne! nie tylko ty ciężko pracujesz na pewno skoro jesteś rozwódką to równie dobrze możesz go zaprosić wziąć ślub i po problemie jak to mówisz powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
natasza.0 Re: Ayman z Nabulu 22.01.10, 13:25 A co tam raz się żyje! A przecież i tak mądrością nie grzeszę . Pozdrawiam i błagam nie pisz już więcej do mnie w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
emocjonalka Re: Ayman z Nabulu 22.01.10, 20:58 ahahaahaaaaaaaaa, blagam dziewczyny, nie konczcie jeszcze pisania do siebie, co? 3mam kciuki za obydwie Odpowiedz Link Zgłoś
natasza.0 Re: Ayman z Nabulu 23.01.10, 00:09 Emocjonalka ! A moze ty mi powiesz jaka jest różnica w uprawianiu sexu z kobietą czterdziestoletnią , fajną, zadbaną, jak to mowią u nas na wsi, fajną laską a trzydziestoletnią ? Ale ta czterdziestka ma kasę , zapomniałam dodaC. Więc ja myślę ze nie ma żadnej różnicy, oczywiście nie wiemy jak wygląda ta trzydziestka. Ale zakładam ze nie najgorzej,\. Ale nie wiemy też ile dokładnie ma kochanek bo to jest trudne do ustalenia. Emocjonajka i co powiesz na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
77magda-lena77 Re: Ayman z Nabulu 23.01.10, 01:29 jak ma kasę to choćby miała 60 lat, to będzie rewelacyjna więc nie dziwię się powodzenia czterdziestolatko z kasą Odpowiedz Link Zgłoś
emocjonalka Re: Ayman z Nabulu 23.01.10, 20:51 hm, pytasz mnie o roznice? wiesz, nie bardzo wiem, bo nie uprawialam sexu ani z 30tka ani z ryczaca40tka ale! znam kogos kto mi moze powiedziec, ale nie jest arabem, to moze byc? Osobiscie uwarzam, ze jest roznica.Faceci maja kochanki dla sexu, dla pieniedzy, dla zabicia nudy, dla udowadnianiu sobie, ze jeszcze mnie ktoras chce itp. Pewne jest, ze nie kojarza sexu z miloscia, dlatego latwo im wzbudzac uczucie poprzez sex w kobietach. Ale!jesli trafia na taka, co tez tak potrafi, noooo, to juz wyzwanie, a arabowie lubia wyzwania i miec kilka opcji wyjscia awaryjnego, jesli wiesz co mam na mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
77magda-lena77 Re: Ayman z Nabulu 01.02.10, 00:58 do nataszy.o wysłałam ci pilna wiadomość na priv Odpowiedz Link Zgłoś
77magda-lena77 Re: Ayman z Nabulu 09.02.10, 23:55 nie czytasz, nie zaglądasz, a powinnaś powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
77magda-lena77 Re: Ayman z Nabulu 11.02.10, 10:59 wysłałam ci coś na GG myślę, że powinnaś to przeczytać może jestem starszą panną ale na szczęście nie ryczącą czterdziestką bowiem takie są przykre mam teraz poważniejsze problemy, niż droczenie się z tobą tu na forum Odpowiedz Link Zgłoś
natasza.0 Re: Ayman z Nabulu 11.02.10, 13:17 podaj mi swój addres e-mail ponieważ mam jakiś problem z gg a muszę porozmawiać z tobą ! Odpowiedz Link Zgłoś
77magda-lena77 Re: Ayman z Nabulu 11.02.10, 13:24 magdalena77magdalena@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
77magda-lena77 Re: Ayman z Nabulu 12.02.10, 11:45 chciałaś mój adres chciałaś porozmawiać on nadal myśli, że żartuję Odpowiedz Link Zgłoś
natasza.0 Re: Ayman z Nabulu 12.02.10, 12:43 Pisałam wczoraj do Ciebie i dzisiaj też. Nie masz wiadomości ode mnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
natasza.0 Re: Ayman z Nabulu 12.02.10, 13:59 Miczysz. Może ty naprawdę nie mówisz prawdy ? Odpowiedz Link Zgłoś
natasza.0 Re: Ayman z Nabulu 12.02.10, 14:16 Sorry ,już wiem dlaczego nie otrzymałaś wiadomośći. Wysyłam ponownie Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzatka2305 Re: Ayman z Nabulu 28.06.10, 20:04 Cześć Dziewczyny!! Jak potoczyły się Wasze dalsze losy? Utrzymujecie nadal kontakt z Waszym Aymanem? Odpowiedz Link Zgłoś
alaz79 Re: Ayman z Nabulu 12.08.10, 23:26 Małgorzatko, myślisz, że to ten sam Ayman, co mój z Lido? ala Odpowiedz Link Zgłoś