Dodaj do ulubionych

Outsourcing -wirtualna asystentka, wirtualne biuro

08.03.10, 15:01
Witam,
jak myślicie, czy jest na rynku zapotrzebowanie na tego typu usługi? Wirtualne
biuro, czyli adres do rejestracji działalności. Wirtualna asystentka, czyli
prowadzenie i obsługa biura, prowadzenie kalendarza spotkań, obsługa spotkań,
inne prace asystenckie. Część wykonywana u zleceniodawcy, część we własnym biurze.
Obserwuj wątek
    • zagubiona11 Re: Outsourcing -wirtualna asystentka, wirtualne 09.03.10, 13:41
      Ale na czym polega ta "wirtualność"? i co to znaczy "adres do
      rejestracji działalności"?
      • fasola.fasola Re: Outsourcing -wirtualna asystentka, wirtualne 16.03.10, 13:17
        Adres do rejestracji działalności - adres pod którym firma może zarejestrować
        swoją działalność, wirtualne biuro - pod adresem rejestracji firmę obsługuje
        osoba (w niewielkim zakresie - telefony, poczta), która udostępnia adres.
    • pionierka3 Re: Outsourcing -wirtualna asystentka, wirtualne 19.09.13, 20:02
      Sama korzystam z usług wirtualnego biura (tego: www.biurowirtualnewarszawa.pl/) i mogę się w tym temacie wypowiedzieć. Dla mnie jako osoby prowadzącej działalność gospodarczą, która głównie opiera się na sprzedaży internetowej, biuro wirtualne jest idealnym rozwiązaniem. Przede wszystkim dzięki temu mogę też sporo zaoszczędzić i przeznaczyć te pieniądze np. na modernizację lub poszerzenie usług.
    • lady.godiva Re: Outsourcing -wirtualna asystentka, wirtualne 23.09.13, 20:30
      Słyszałam, że są Urzędy Skarbowe, które nie uznają takich wirtualnych biur.
    • fadream Re: Outsourcing -wirtualna asystentka, wirtualne 31.10.13, 17:34
      Naprawdę biuro wirtualne jest dość fajną sprawą. Ja korzystam z usług wirtualnebiurawarszawa.pl i jestem zadowolona. Szczerze, nie chcę zamieniać na inne biuro wirtualne.
      • shutti Re: Outsourcing -wirtualna asystentka, wirtualne 15.11.13, 12:36
        Ja już też korzystam z wirtualnego adresu i biura "na godziny"
        Mam tam internet, urz. biurowe do dyspozycji i oczywiście biurko i dostęp do wszystkich wspólnych pomieszczeń typu kuchnia z gratisowymi napojami itd Przychodzę z laptopem i spokojnie pracuję bo w domu pracować nie mam szans
        A co do usług sekretarki to chyba coś w typie wirtualnego sekretariatu, tam gdzie podpisałam umowę mają takie dodatkowe usługi, też np odbieranie poczty i telefonów w czasie urlopu, prowadzenie wstępnej rekrutacji i takie inne
        To "moje biuro" bardzo przyjemne www.creative-coworking.pl/ w Krakowie jakby ktoś szukał
    • sab-aka Re: Outsourcing -wirtualna asystentka, wirtualne 21.02.14, 19:10
      Oczywiście, iż taka sekretarka będzie w stanie się doskonale sprawdzić w swojej roli polecam zatem zainteresowanym biurowirtualnewarszawa.pl
      • blabloo Re: Outsourcing -wirtualna asystentka, wirtualne 21.09.14, 14:21
        gdzie znaleźć ogłoszenia wirtualnych asystentek? jaka jest ich stawka?
        • adriana_wst Re: Outsourcing -wirtualna asystentka, wirtualne 15.08.15, 08:55
          ceny są różne. Zależy od ilości godzin pracy zdalnej asystentki i od tego czym chcemy by się zajmowała, ceny wahają się od 9,99zł do nawet 40zł / h. Osobiście polecam esekretarka.jimdo.com/
    • wirtualna_asystentka_grupa Re: Outsourcing -wirtualna asystentka, wirtualne 20.07.16, 11:38
      Zapraszamy do zapisania się do grupy na facebooku, w której można znaleźć pracę i wsparcie.
      Wpisz na facebooku w pasku wyszukiwania:
      Wirtualna Asystentka - ogłoszenia, informacje, wsparcie
      lub wejdź poprzez link
      www.facebook.com/groups/267290386996457/

Zapraszamy.
    • 1lena_ewa1 Re: Outsourcing -wirtualna asystentka, wirtualne 04.01.19, 14:06
      Jak Wirtualna Asystentka to tylko EM Wirtualna Asystentka www.asystentka.pro - korzystam od jakiegoś czasu, jestem zachwycona!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka