Dodaj do ulubionych

materac leczacy wszystkie choroby

IP: *.ip-pluggen.com 08.03.04, 01:18
www.piokal.pl/beft_opis.php
Co o tym sadzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: grabarz Re: materac leczacy wszystkie choroby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.04, 19:53
      Wszystkie choroby leczy tylko ziemia.
      • Gość: NADAJNIK Re: materac leczacy wszystkie choroby IP: *.ip-pluggen.com 09.03.04, 15:55
        Ja tez tak uwazam. A ten materac to "pic na wode fotomontaz".
        Juz sama reklama mowiaca o tym, ze to sposob JEDYNY NA SWIECIE.
        Moze tego lekarza zaproponowac jako kandydata do nagrody NOBLA w dziedzinie
        medycyny 2004?
    • kokolores Kto to kupi ten jest....... 10.03.04, 22:10
    • vitalia Re: materac leczacy wszystkie choroby 17.03.04, 16:37
      taaaa,i co jeszcze
      • Gość: FAKIR Re: materac leczacy wszystkie choroby IP: 62.87.130.* 21.03.04, 00:06
        ... "" kRAWATY WIĄŻE ,USUWA CIĄŻE""...
        • vecka Jacek Kaczmarski... 04.05.04, 13:52
          Hej,

dokladnie na tym materacu leżał Jacek Kaczmarski i zmarł...Teraz nie tak dawno
          czytalam w jakieś gazecie artykuł o uzdrwoicielach, tzn .naciągaczach i min. o
          tym materacu dokładnie...
          • martini_very_bianco Re: Jacek Kaczmarski... 04.05.04, 18:03
            Vecka, juz pisalam, terapia Kaczmarskiego nie ograniczala sie do lezenia na
            materacu! Nie rob z niego skonczonego naiwniaka, ani z jego przyjaciol, kotrzy
            czesto bardziej przejmowali sie leczeniem niz sam Kaczmar...

16%VOL
            22%VAT
            • vecka Do Martini.. 04.05.04, 23:11
              Ja tez powtarzam raz jeszcze..., nie rozeznaje sie w sytuacji..i nie twierdze,
              ze tak bylo, iz Jacek Kaczmarski byl naiwny i leczył sie tylko u
              znachorów...Nie wiem tego, ale to, ze akurat min. leczył się na tych materacach
              i że za nie wybólił sporo i jak widac efektu nie przyniosły z resztą jak i
              inne terapie, daje do myślenia o tym, ze tacy znachorzy nacjągają po prostu
              ludzi i tyle...To chcialam zakacentować, a nie to, ze Kaczmarski to naiwniak,
              bo kompletnie o tym nie pomyslałam.Serio. Nie wiem dokładnie, a to, ze min.
              leżał na tych matreracach nie znaczy, ze jest naiwny. Szukał wszędzie pomocy
              jak kazdy człwoiek, który chce żyć. Nie widze zasadniczo nic złego w tym, ze
              ludzie chodzą do znachorów, bo każdy może robić co chce, tylko widze zło w tym,
              że ci znaochrzy wykorzystuja ludzi i ich oszukują czesto,a jesli chodzi o
              Kaczmarskiego, to nie rozeznaje sie dokładnie i nie będe sie wypowiadac na ten
              temat wiecej.Pozdrawiam.
              • Gość: nadajnik Re: oszustwo IP: *.ip-pluggen.com 05.05.04, 00:08
                Materac to takie samo oszustwo jak klinika dla chorych na raka w Kamieniu
                Pomorskim. Jeden dzien pobytu kosztuje tyle ile wielu Polakow zarabia na
                miesiac. Daje sie ludziom nadzieje, karmiac ich woda w ktorej sie gotowaly
                ziemniaki i innymi "cudownymi" lekami...
                • vecka Re: oszustwo 05.05.04, 10:03
                  Hej andajnik,
                  dopisz swoja klinika z Kamienia POmorskiego do listy "czary mary".
              • martini_very_bianco Re: Do Martini.. 05.05.04, 00:53
                juz odpisalam w poprzednim poscie:) mnie denerwuje po prostu, jak wyciaga sie
                pojedyncze zdarzenia z kontesktu, bo to sie potem wszystko rozwija swoim
                zyciem, wiesz, z ucha do ucha:), i za trzy miesiace pol Polski bedzie szpetac,
                ze nie dosc, wcale nie na materacu, tylko pod materacem, a materac tamto i
                siamto:)
                nienawidze plotek:)

16%VOL
                22%VAT

--
                takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760
                • Gość: nadajnik Re: Do Martini.. IP: *.ip-pluggen.com 05.05.04, 12:51
                  Klinike z Kamienia Pomorskiego wspomnialam i w innym miejscu, ale zeby ja
                  wpisac na liste, musze miec np jej nazwe a to zapomnialam.
                  Wiem jednak ze zwabia cudzoziemcow, ktorzy zapozyczaja sie w banku zeby
                  ratowac zdrowie, niestety potem nie ma juz tych ludzi, a rodzina zostaje z
                  dlugami...
                  Kiedy sobie przypomne szczegoly, to dopisze te klinike na liste.
                  • martini_very_bianco wpisz jeszcze tu 05.05.04, 23:43
                    forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19788
                    ja jestem z bandy oszolomow, ale kanciarstwa to my nie lubimy, oj, nie lubimy

16%VOL
                    22%VAT

--
                    takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka