Gość: nadajnik IP: *.ip-pluggen.com 08.03.04, 01:18 www.piokal.pl/beft_opis.php Co o tym sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grabarz Re: materac leczacy wszystkie choroby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.04, 19:53 Wszystkie choroby leczy tylko ziemia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADAJNIK Re: materac leczacy wszystkie choroby IP: *.ip-pluggen.com 09.03.04, 15:55 Ja tez tak uwazam. A ten materac to "pic na wode fotomontaz". Juz sama reklama mowiaca o tym, ze to sposob JEDYNY NA SWIECIE. Moze tego lekarza zaproponowac jako kandydata do nagrody NOBLA w dziedzinie medycyny 2004? Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: materac leczacy wszystkie choroby 17.03.04, 16:37 taaaa,i co jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAKIR Re: materac leczacy wszystkie choroby IP: 62.87.130.* 21.03.04, 00:06 ... "" kRAWATY WIĄŻE ,USUWA CIĄŻE""... Odpowiedz Link Zgłoś
vecka Jacek Kaczmarski... 04.05.04, 13:52 Hej, dokladnie na tym materacu leżał Jacek Kaczmarski i zmarł...Teraz nie tak dawno czytalam w jakieś gazecie artykuł o uzdrwoicielach, tzn .naciągaczach i min. o tym materacu dokładnie... Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: Jacek Kaczmarski... 04.05.04, 18:03 Vecka, juz pisalam, terapia Kaczmarskiego nie ograniczala sie do lezenia na materacu! Nie rob z niego skonczonego naiwniaka, ani z jego przyjaciol, kotrzy czesto bardziej przejmowali sie leczeniem niz sam Kaczmar... 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link Zgłoś
vecka Do Martini.. 04.05.04, 23:11 Ja tez powtarzam raz jeszcze..., nie rozeznaje sie w sytuacji..i nie twierdze, ze tak bylo, iz Jacek Kaczmarski byl naiwny i leczył sie tylko u znachorów...Nie wiem tego, ale to, ze akurat min. leczył się na tych materacach i że za nie wybólił sporo i jak widac efektu nie przyniosły z resztą jak i inne terapie, daje do myślenia o tym, ze tacy znachorzy nacjągają po prostu ludzi i tyle...To chcialam zakacentować, a nie to, ze Kaczmarski to naiwniak, bo kompletnie o tym nie pomyslałam.Serio. Nie wiem dokładnie, a to, ze min. leżał na tych matreracach nie znaczy, ze jest naiwny. Szukał wszędzie pomocy jak kazdy człwoiek, który chce żyć. Nie widze zasadniczo nic złego w tym, ze ludzie chodzą do znachorów, bo każdy może robić co chce, tylko widze zło w tym, że ci znaochrzy wykorzystuja ludzi i ich oszukują czesto,a jesli chodzi o Kaczmarskiego, to nie rozeznaje sie dokładnie i nie będe sie wypowiadac na ten temat wiecej.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadajnik Re: oszustwo IP: *.ip-pluggen.com 05.05.04, 00:08 Materac to takie samo oszustwo jak klinika dla chorych na raka w Kamieniu Pomorskim. Jeden dzien pobytu kosztuje tyle ile wielu Polakow zarabia na miesiac. Daje sie ludziom nadzieje, karmiac ich woda w ktorej sie gotowaly ziemniaki i innymi "cudownymi" lekami... Odpowiedz Link Zgłoś
vecka Re: oszustwo 05.05.04, 10:03 Hej andajnik, dopisz swoja klinika z Kamienia POmorskiego do listy "czary mary". Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: Do Martini.. 05.05.04, 00:53 juz odpisalam w poprzednim poscie:) mnie denerwuje po prostu, jak wyciaga sie pojedyncze zdarzenia z kontesktu, bo to sie potem wszystko rozwija swoim zyciem, wiesz, z ucha do ucha:), i za trzy miesiace pol Polski bedzie szpetac, ze nie dosc, wcale nie na materacu, tylko pod materacem, a materac tamto i siamto:) nienawidze plotek:) 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadajnik Re: Do Martini.. IP: *.ip-pluggen.com 05.05.04, 12:51 Klinike z Kamienia Pomorskiego wspomnialam i w innym miejscu, ale zeby ja wpisac na liste, musze miec np jej nazwe a to zapomnialam. Wiem jednak ze zwabia cudzoziemcow, ktorzy zapozyczaja sie w banku zeby ratowac zdrowie, niestety potem nie ma juz tych ludzi, a rodzina zostaje z dlugami... Kiedy sobie przypomne szczegoly, to dopisze te klinike na liste. Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco wpisz jeszcze tu 05.05.04, 23:43 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19788 ja jestem z bandy oszolomow, ale kanciarstwa to my nie lubimy, oj, nie lubimy 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Zgłoś