jola.iza1 10.07.12, 00:45 Ja poproszę o paragrafy, zarządzenia, ustawy , w sprawie: KTO pacjentowi, w szpitalu, robi lewatywę?? Wyszło na to, że JA! Ja nie mam nic na przeciwko, Tatko nie połknął, czopków też nie umiał. No to jak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
extorris Re: Ochrono zdrowia 10.07.12, 01:59 > Tatko nie połknął Ale to sie zdaje sie robi druga strona Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Ochrono zdrowia 12.07.12, 21:23 Ja wiem, że nazywać CIĘ służbą to relikt, ale? Gdzie pomiędzy protestami/słusznymi/ , dbaniem o portfel/słusznie/, widzisz dobro pacjenta? Pytam, bo chyba, kuźwa mać , pozwę do sądu, i niekoniecznie NFZ Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Ochrono zdrowia 12.07.12, 22:51 slav_ napisał: > jolu, bierz połowę działki No to powolutku, ustalimy ile JA mam brać? OK? Tatko, 86 lat,chory na parkinsona, z cystofiksem- takie fakty. Czwartek-gorączka 39,7 °C- karetka, szpital , DRUGA w nocy powrót, bo: " wyniki są złe, ale z a mało" Piątek- gorączka taka sama, lekarz rodzinny, karetka szpital. Wywiad: pacjent bierze- to, tamto, owamto, takie, siakie... Mam zostawić leki? " Nie ma potrzeby, tylko madopar" I co, i GÓwno, nie podawali,nawet laktulozy, nie wspomnę o estazolamie/ dwanaście lat Tatko bierze/ , kto tu jest naćpany? Odpowiedz Link Zgłoś