Dodaj do ulubionych

SZPITAL PRASKI W WARSZAWIE

IP: *.aster.pl 11.04.05, 19:09
Ostry dyżur urazowy - czy ktoś ma jakieś wspomnienia?

Ja byłem mile zaskoczony.Mili i kompetentni lekarze, tylko te warunki... żywy
PRL.
Obserwuj wątek
    • Gość: anna Re: SZPITAL PRASKI W WARSZAWIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.05, 23:21
      zgadzam się z Tobą, moja ciocia leżała długo w tym szpitalu na internie.
      cudowni lekarze, pielęgniarki, ale szpital-ruina.
      • pimpek_sadelko Re: SZPITAL PRASKI W WARSZAWIE 12.04.05, 09:34
        personel ok, ale ostatnio moj cioteczny brat lezac tam z podejzeniem gruzlicy
        sam musial wykupowac leki na leczenie szpitalne. szpital nie mial na nie kasy.
        polscy politycy kpia sobie z nas, udaja ze jest ok i wszystko sie wszystkim za
        darmo nalezy a to klamstwo.
    • Gość: person Re: SZPITAL PRASKI W WARSZAWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 17:39
      mam pytanie odnośnie tego szpitala,jeśli bym chciała trafic na wizyte do pani
      ginekolog (znam dzień i godzinę kiedy przyjmuje) to czy przedtem umawiam się
      na wizytę(rejestruję), czy idę od razu (na izbe przyjęć), czekam i w kolejnosci
      osób jestem przyjęta?? przepraszam za może naiwne pytanie,?
      pozdrawiam
      • pimpek_sadelko Re: SZPITAL PRASKI W WARSZAWIE 20.04.05, 22:50
        mysle, ze powinnas tam zadzwonic i zapytac czy sa tam poradnie i czy konkretna
        lekarka w niej przyjmuje. jesli nie ma to istnieje taka mozliwosc, ze swojej
        pani gin tam "nie zobaczysz" bo pracuje tylko na oddziale.
        w przyszpitalnej poradni szpitala w olsztynie tak do konca nigdy nie wiadomo,
        ktory lekarz bedzie danego dnia. czasami ordynator ginekologii bierze jakiegos
        do zabiegu a wtedy inny schodzi do poradni.
    • Gość: annamaria Re: SZPITAL PRASKI W WARSZAWIE IP: *.aster.pl 21.04.05, 10:41
      Mam bardzo miłe wspomnienia i z dyżurów chirurgii urazowej jak również z pobytu
      na oddziale ortopedii.Miałam bardzo skomplikowane złamanie nogi i w związku z
      tym dwie operacje. Personel medyczny na oddziale był wspaniały jak również
      warunki bytowe ok. Oddział jest po remoncie.Tak obskurnie to jest na dole ,na
      izbie przyjęć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka