Gość: złamana ręka IP: *.aster.pl 11.04.05, 19:09 Ostry dyżur urazowy - czy ktoś ma jakieś wspomnienia? Ja byłem mile zaskoczony.Mili i kompetentni lekarze, tylko te warunki... żywy PRL. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anna Re: SZPITAL PRASKI W WARSZAWIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.05, 23:21 zgadzam się z Tobą, moja ciocia leżała długo w tym szpitalu na internie. cudowni lekarze, pielęgniarki, ale szpital-ruina. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: SZPITAL PRASKI W WARSZAWIE 12.04.05, 09:34 personel ok, ale ostatnio moj cioteczny brat lezac tam z podejzeniem gruzlicy sam musial wykupowac leki na leczenie szpitalne. szpital nie mial na nie kasy. polscy politycy kpia sobie z nas, udaja ze jest ok i wszystko sie wszystkim za darmo nalezy a to klamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: person Re: SZPITAL PRASKI W WARSZAWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 17:39 mam pytanie odnośnie tego szpitala,jeśli bym chciała trafic na wizyte do pani ginekolog (znam dzień i godzinę kiedy przyjmuje) to czy przedtem umawiam się na wizytę(rejestruję), czy idę od razu (na izbe przyjęć), czekam i w kolejnosci osób jestem przyjęta?? przepraszam za może naiwne pytanie,? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: SZPITAL PRASKI W WARSZAWIE 20.04.05, 22:50 mysle, ze powinnas tam zadzwonic i zapytac czy sa tam poradnie i czy konkretna lekarka w niej przyjmuje. jesli nie ma to istnieje taka mozliwosc, ze swojej pani gin tam "nie zobaczysz" bo pracuje tylko na oddziale. w przyszpitalnej poradni szpitala w olsztynie tak do konca nigdy nie wiadomo, ktory lekarz bedzie danego dnia. czasami ordynator ginekologii bierze jakiegos do zabiegu a wtedy inny schodzi do poradni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annamaria Re: SZPITAL PRASKI W WARSZAWIE IP: *.aster.pl 21.04.05, 10:41 Mam bardzo miłe wspomnienia i z dyżurów chirurgii urazowej jak również z pobytu na oddziale ortopedii.Miałam bardzo skomplikowane złamanie nogi i w związku z tym dwie operacje. Personel medyczny na oddziale był wspaniały jak również warunki bytowe ok. Oddział jest po remoncie.Tak obskurnie to jest na dole ,na izbie przyjęć. Odpowiedz Link Zgłoś