Gość: ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 00:55 Jakie są objawy ostrej niewydolnosci komory lewej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ependorf Re: mam pytanie do lekarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 09:32 duszno?ć spoczynkowa, często kaszel o odkrztuszaniem pienistej czasem podbarwionej kwiš plwociny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doc Re: mam pytanie do lekarzy IP: *.orange.pl 10.02.06, 11:22 Nie rozumiem związku tego pytania z tematyką tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: mam pytanie do lekarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 13:56 Gość portalu: doc napisał(a): > Nie rozumiem związku tego pytania z tematyką tego forum. Służba zdrowia to lekarze i właśnie to pytanie jest skierowane do lekarzy To prosze mi powiedzieć na jakim fortum mam zadawać tego typu pytania. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymistka Re: mam pytanie do lekarzy IP: 83.238.168.* 10.02.06, 14:10 Nigdy nie mogłam zrozumieć jak można prosić o porade lekarską przez internet. Sama mam dosyc problemów ze zdrowiem, ale ten pomysł nigdy nie przyszedł mi do głowy. Przecież nie wiesz z kim rozmawiasz. Skąd wiesz że rozmówca jest w ogóle lekarzem. Przecież ktoś się może podszyć i nawypisywac głupoty. Czy można mieć do takiej informacji stuprocentową pewność że jest prawidłowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbik Re: mam pytanie do lekarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 14:25 > Nigdy nie mogłam zrozumieć jak można prosić o porade lekarską przez internet. A ja to rozumiem. Uzyskaną przez internet informację możńa sprawdzic, a to często jest prostrze niż znalezienie tej informacji. Ktoś np. szuka leku na grzybicę. Ktoś mu poda nazwę. Informacje można zweryfikować w aptece czytając ulotkę. I wielu innych przypadkach jest podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: mam pytanie do lekarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 14:34 Gość portalu: optymistka napisał(a): > Nigdy nie mogłam zrozumieć jak można prosić o porade lekarską przez internet. To nie jest prosba o poradę lekarską. Myślę, że otrzymam odpowiedź na pytanie które mnie interesuje i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doc Re: mam pytanie do lekarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 07:19 > To nie jest prosba o poradę lekarską. > Myślę, że otrzymam odpowiedź na pytanie które mnie interesuje i to wszystko. Taką samą odpowiedź można znaleźć w sieci, niekoniecznie trzeba zadawać pytania na forum które się nie zajmuje odpowiadaniem na pytania związane z medycyną, tylko z systemem opieki zdrowotnej, a to dwa zupełnie różne tematy. Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Sex przez internet. 11.02.06, 19:44 > Nigdy nie mogłam zrozumieć jak można prosić o porade lekarską przez internet. To jest tak samo, jak uprawianie seksu przez internet. Niektórym wydaje się, że to prawie to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doc Re: mam pytanie do lekarzy IP: *.salbis.net 10.02.06, 14:53 > Służba zdrowia to lekarze Nie jestem służbą. Pracuję w ochronie zdrowia. Forum ma błąd w nazwie. Po drugie, forum które powinno się nazywać "Opieka zdrowotna", nazywane przez ziejącą nienawiścią do lekarzy GW "Służba zdrowia", to forum dyskutujące o problemach, bolączkach, patologiach czy nad wyraz rzadkich pozytywnych zjawiskach dotyczących systemu opieki zdrowotnej - głównie w Polsce. Nie jest to forum o zdrowiu, chorobach, medycynie, sposobach leczenia (jesli to w kontekście FUNKCJONOWANIA systemu bądź OCENY pracy personelu, a nie samych w sobie). > To prosze mi powiedzieć na jakim fortum mam zadawać tego typu pytania Na forum "Zdrowie". Gdybyś zapytała "Dlaczego polscy lekarze tak głupio leczą ostrą niewydolność krążenia, a lekarze z Kongo czy Azerbejdżanu robią to 100 razy lepiej (bo przecież na tym forum panuje taka opnia)? - to byłoby to pytanie dla tego forum. Pozdrawiam również i właśnie to pytanie jest skierowane do lekarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: mam pytanie do lekarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 17:19 nie widzę aby lekarze piszący tutaj odwiedzali forum zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: mam pytanie do lekarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 22:04 szkoda !!!!!!!!!!!!!!! tak milo się gawędziło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: mam pytanie do lekarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 22:29 magdola1 napisała: > dawno wyemigrowali Chyba jednak nie wszyscy dzieki, magdola1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doc Re: mam pytanie do lekarzy IP: *.salbis.net 10.02.06, 22:43 Znów nie widzę związku. W piekarni nie kupuje się książek. Na forum o funkcjonowaniu opieki zdrowotnej nie pyta się o tematy stricte medyczne. Nie wiem kto pisze na "Zdrowiu". Co to ma do rzeczy? Jesteśmy na forum o opiece zdrowotnej zwanym omyłkowo "Służba zdrowia". Temat objawów niewydolności krązenia nie wchodzi w zakres tematyki tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: mam pytanie do lekarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 00:17 Gość portalu: doc napisał(a): > Znów nie widzę związku. I już nie zobaczysz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Doc dzięki za pouczenie. Pozdrawiam i spadam Odpowiedz Link Zgłoś