Dodaj do ulubionych

mam pytanie do lekarzy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 00:55
Jakie są objawy ostrej niewydolnosci komory lewej.
Obserwuj wątek
    • Gość: madzia Re: mam pytanie do lekarzy IP: 62.6.139.* 10.02.06, 05:47
      dusznosc
    • maga_luisa Re: mam pytanie do lekarzy 10.02.06, 09:10
      Obrzęk płuc.
    • Gość: ependorf Re: mam pytanie do lekarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 09:32
      duszno?ć spoczynkowa, często kaszel o odkrztuszaniem pienistej czasem podbarwionej kwiš plwociny
    • Gość: doc Re: mam pytanie do lekarzy IP: *.orange.pl 10.02.06, 11:22
      Nie rozumiem związku tego pytania z tematyką tego forum.
      • Gość: ania Re: mam pytanie do lekarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 13:56
        Gość portalu: doc napisał(a):

> Nie rozumiem związku tego pytania z tematyką tego forum.

Służba zdrowia to lekarze i właśnie to pytanie jest skierowane do lekarzy
        To prosze mi powiedzieć na jakim fortum mam zadawać tego typu pytania.
        Pozdrawiam
        • Gość: optymistka Re: mam pytanie do lekarzy IP: 83.238.168.* 10.02.06, 14:10
          Nigdy nie mogłam zrozumieć jak można prosić o porade lekarską przez internet.
          Sama mam dosyc problemów ze zdrowiem, ale ten pomysł nigdy nie przyszedł mi do
          głowy. Przecież nie wiesz z kim rozmawiasz. Skąd wiesz że rozmówca jest w
          ogóle lekarzem. Przecież ktoś się może podszyć i nawypisywac głupoty. Czy można
          mieć do takiej informacji stuprocentową pewność że jest prawidłowa?
          • Gość: zbik Re: mam pytanie do lekarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 14:25
            > Nigdy nie mogłam zrozumieć jak można prosić o porade lekarską przez internet.
            A ja to rozumiem. Uzyskaną przez internet informację możńa sprawdzic, a to
            często jest prostrze niż znalezienie tej informacji.
            Ktoś np. szuka leku na grzybicę. Ktoś mu poda nazwę. Informacje można
            zweryfikować w aptece czytając ulotkę.
            I wielu innych przypadkach jest podobnie.
          • Gość: ania Re: mam pytanie do lekarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 14:34
            Gość portalu: optymistka napisał(a):

To nie jest prosba o poradę lekarską.
            Myślę, że otrzymam odpowiedź na pytanie które mnie interesuje i to wszystko.

• Gość: doc Re: mam pytanie do lekarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 07:19
              > To nie jest prosba o poradę lekarską.
              > Myślę, że otrzymam odpowiedź na pytanie które mnie interesuje i to wszystko.

Taką samą odpowiedź można znaleźć w sieci, niekoniecznie trzeba zadawać pytania
              na forum które się nie zajmuje odpowiadaniem na pytania związane z medycyną,
              tylko z systemem opieki zdrowotnej, a to dwa zupełnie różne tematy.
          • travel_wawa Sex przez internet. 11.02.06, 19:44

To jest tak samo, jak uprawianie seksu przez internet.
            Niektórym wydaje się, że to prawie to samo...
        • Gość: doc Re: mam pytanie do lekarzy IP: *.salbis.net 10.02.06, 14:53
          > Służba zdrowia to lekarze

Nie jestem służbą. Pracuję w ochronie zdrowia. Forum ma błąd w nazwie.
          Po drugie, forum które powinno się nazywać "Opieka zdrowotna", nazywane przez
          ziejącą nienawiścią do lekarzy GW "Służba zdrowia", to forum dyskutujące o
          problemach, bolączkach, patologiach czy nad wyraz rzadkich pozytywnych
          zjawiskach dotyczących systemu opieki zdrowotnej - głównie w Polsce. Nie jest
          to forum o zdrowiu, chorobach, medycynie, sposobach leczenia (jesli to w
          kontekście FUNKCJONOWANIA systemu bądź OCENY pracy personelu, a nie samych w
          sobie).

> To prosze mi powiedzieć na jakim fortum mam zadawać tego typu pytania
          Na forum "Zdrowie".

Gdybyś zapytała "Dlaczego polscy lekarze tak głupio leczą ostrą niewydolność
          krążenia, a lekarze z Kongo czy Azerbejdżanu robią to 100 razy lepiej (bo
          przecież na tym forum panuje taka opnia)? - to byłoby to pytanie dla tego forum.

Pozdrawiam również

i właśnie to pytanie jest skierowane do lekarzy
          • Gość: ania Re: mam pytanie do lekarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 17:19
            nie widzę aby lekarze piszący tutaj odwiedzali forum zdrowie
            • magdola1 Re: mam pytanie do lekarzy 10.02.06, 21:59
              dawno wyemigrowali
              • Gość: ania Re: mam pytanie do lekarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 22:04
                szkoda !!!!!!!!!!!!!!!
                tak milo się gawędziło
              • Gość: ania Re: mam pytanie do lekarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 22:29
                magdola1 napisała:

> dawno wyemigrowali

Chyba jednak nie wszyscy dzieki, magdola1
            • Gość: doc Re: mam pytanie do lekarzy IP: *.salbis.net 10.02.06, 22:43
              Znów nie widzę związku.
              W piekarni nie kupuje się książek.
              Na forum o funkcjonowaniu opieki zdrowotnej nie pyta się o tematy stricte
              medyczne.
              Nie wiem kto pisze na "Zdrowiu". Co to ma do rzeczy?
              Jesteśmy na forum o opiece zdrowotnej zwanym omyłkowo "Służba zdrowia". Temat
              objawów niewydolności krązenia nie wchodzi w zakres tematyki tego forum.
              • Gość: ania Re: mam pytanie do lekarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 00:17
                Gość portalu: doc napisał(a):

> Znów nie widzę związku.

I już nie zobaczysz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                Doc dzięki za pouczenie.
                Pozdrawiam i spadam
    • czarna_rozpacz zgon... 11.02.06, 19:52
      i czesc:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka