kats163 12.02.06, 15:21 Jestem na forum. Pozdrawiam i czekam na pozostałych Katarzyna$ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lek4rz Witam :) 12.02.06, 15:27 To właśnie ja zaproponowałem to miejsce jako "punkt zbiorczy". Małe wyjaśnienie dla pozostałych użytkowników tego forum, którzy mogą być trochę zaskoczeni: od kilku dni na portalach esculap.pl i mp.pl rozgorzała dyskusja nad metodami jakimi powinniśmy się posłużyć w walce o lepsze pensje. Było kilka fajnych pomysłów i osób które były gotowe podjąć się organizacji jakiejś akcji strajkowej. Niestety dyskusja była rozstrzelona na dwa portale, i odbywała się w formie komentarzy do kilku artykułów. Właśnie dlatego zaproponowałem żeby zebrać się razem w tym miejscu, i wspólnie spróbować coś zdziałać. Odpowiedz Link Zgłoś
seniorita15 Re: Witam :) 12.02.06, 15:41 Pomysl moze i niezly,ale na tym forum oprocz lekarzy dzialaja rowniez trole.Ich nicki to:aron,daria i venessa.Nie nalezy odpowiadac na ich prowokacje,bo wszystko sie stanie farsa.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
p.atryk Rozumiem 12.02.06, 15:46 Swietnie,ze chcecie cos zrobic,bede wam kibicowal :). Jednakze zgadzam sie z senorita,forum otwarte nie jest dobre do omawiania szczegolow.Lepsze jest forum prywatne (z kilkoma osobami o uprawnieniach adminow,usuwajacych trolli i innych frustratow sprawnie i szybko).Forum prywatne zamkniete (ze wzgledu na procedure przyjmowania) moze dzialac za wolno. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lek4rz Re: Witam :) 12.02.06, 15:48 W razie czego przeniesiemy się na forum położnika (jeśli pozwoli :)). Chodzi o to że internecie jest nas naprawdę dużo, tylko jesteśmy rozrzuceni po różnych forach, grupach dyskusyjnych itd. Trzeba zebrać jak najwięcej osób w jednym miejscu, a wtedy łatwiej będzie organizować jakieś wspólne akcje. Myślę że zacząć trzeba od masowego wysyłania maili do IL, OZZL z żądaniem (nie z prośbą) jak najszybszego zorganizowania akcji strajkowej obejmującej cały kraj. A ostrzeżenie nowo przybyłych przed forumowymi trolami to b.dobry pomysł. Pewnie pozwoli unkinąć kilku niepotrzebnych napięć Odpowiedz Link Zgłoś
zdziwiona11 Re: Witam :) 12.02.06, 15:49 to naprawdę nie jest najlepsze miejsce na spotkanie lekarzy. Ci przeszkadzacze podpisujący się jakimiś własnymi nickami to pestka. Ostatnio niestety niektórzy podpisuja sie nickami róznych porządnych doktorów. Poza tym kazdy to czyta, osobiście nie chciałabym tu omawiać na poważnie takich spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Witam :) IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 12.02.06, 15:56 godzina piąta minut trzydzieści kiedy pobudka zagrała... Odpowiedz Link Zgłoś
p.atryk Aron :))) 12.02.06, 16:03 Jak to mowia:"uderz w stol...aron sie odezwie" :))) Mozesz przestac sie ludzic,ze ktokolwiek bedzie w stanie szantazowac lekarzy powolaniem do wojska :))) Jestescie bezsilni wobec strajku lekarzy-i tyle.Tezy Dorna,ze to jest mozliwe sa podchwytywane tylko przez podobnych mu Dorno-doorniow. Odpowiedz Link Zgłoś
kats163 do lek 12.02.06, 17:17 Trzeba chyba faktycznie stworzyć prywatne forum, trole zniszczą całą naszą pracę. Mógłbyś się tym zająć? Napiszę też do ajaxa, na googlach są jakieś grupy dyskusyjne- może coś tam założyć i dopisywać tylko naszych znajomych i ich znajomych. Nie wiem jak to zrobić, może Wam się uda. Pozdro Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLIVER Re: Strajk lekarzy IP: *.man.busko.pl 12.02.06, 15:56 KAZDY lekarz który opuszcza POLSKE, powinien zwrócic koszty nauki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opuszczający Re: Strajk lekarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.06, 16:51 Gość portalu: OLIVER napisał(a): > KAZDY lekarz który opuszcza POLSKE, powinien zwrócic koszty nauki.. > Czytając twój wpis właśnie zwróciłem. Gdzie ci przesłać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wladek47 Re: Strajk lekarzy IP: *.ltblekinge.se 12.02.06, 17:07 Przylaczylbym sie do opuszczajacego, ale poniewaz juz opuscilem to uwagi o zwracaniu nie psuja mi apetytu. Poza tym to kto mi zwroci za moja niedoszacowana (ladny wyraz) trzydziestoletnia prace. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Strajk lekarzy 12.02.06, 19:39 Gość portalu: OLIVER napisał(a): > KAZDY lekarz który opuszcza POLSKE, powinien zwrócic koszty nauki.. a hydraulik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dag_ma Re: Strajk lekarzy IP: 82.146.247.* 12.02.06, 23:42 co mają zwrócić przepraszam? Odpowiedz Link Zgłoś
lek4rz to od czego zaczynamy? 12.02.06, 16:33 może od pisania maili na adresy szefostwa NIL? Oto 2 pierwsze "ofiary": Andrzej Fortuna afortuna@poczta.fm Andrzej Włodarczyk awlodarczyk@oil.org.pl Zna ktoś może adres Radziwiłła? Odpowiedz Link Zgłoś
venesssa Re: to od czego zaczynamy? 12.02.06, 17:48 Wypraszam sobie nazywanie mnie trolem. Wyglada mi, ze to jak zaczynacie wasza " akcje" do niczego nie doprowadzi. Nie macie zadnego planu, to, ze chcecie wiecej pieniedzy(i slusznie) wszyscy wiedza. Wskazcie jakies rezerwy, nonsensy, nie bez przyczyny zalozylam watek o sanatoriach,o aptekach az strach wspomniec .Pieniadze w sluzbie zdrowia ida bez glowy.Macie pomysl jak te podwyzki maja wygladac? Nie moze byc tak, ze wszyscy maja rowno. Ktos tu cos napomykal: po studiach tyle, specjalista tyle itd.To sie kupy nie trzyma. Specjalista, ktory wydaje ekspertyze bedzie zawsze zarabial mniej od specjalisty, ktory "manualnie" naprawia. Endokrynolog nigdy nie zarobi tyle co kardiochirurg.Jak wszystko to nie ma sensu to spadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarka Re: to od czego zaczynamy? IP: *.chello.pl 12.02.06, 17:52 Jeżeli ma się zająć szukaniem rezerw- przestanę leczyć. Jedno albo drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: to od czego zaczynamy? IP: *.chello.pl 12.02.06, 18:44 o co wam chodzi? głosowaliście za PiS-em to dziwicie sie teraz?? Nie rozumiem, przeciez to było do przewidzenia. Obudzili sie w reką w nocniku. Odpowiedz Link Zgłoś
p.atryk nie masz sie co oburzac,venesso 12.02.06, 19:25 Trollowalas tu nieprzytomnie (nie zaprzeczysz) i dopier zamiescilas dwa normalne posty.Zanim sie przestawimy,trzeba czasu :) A merytorycznie,to >Nie macie zadnego planu, to, ze chcecie wiecej > pieniedzy(i slusznie) wszyscy wiedza. Nieprawda.Projekty ustawowych zmian OZZL ma gotowe od ponad trzech lat.M.in. dostepne tez w internecie. > Nie moze byc tak, ze wszyscy maja rowno Brawo!Dodam ze na razie nie dosc,ze wszyscy maja po rowno to i smiesznie malo :P.Zupelnie sie zgadzam! > Wskazcie jakies rezerwy, nonsensy Kazdy system w mniejszym lub wiekszym stopniu marnotrawi pieniadze.Sztuka jest wybrac najbardziej ekonomiczny.A ekonomiczny to nie taki,ze "wszystko sie nalezy" Co do nonsensow-najwiekszy ,to wmawianie Polakom,ze niespelna 4% PKB wystarcza na wszystko w opiece zdrowotnej.Kraje z naszej polki:Czechy,Slowacja,Litwa,Estonia wydaja po 6% PKB.Kraje bogatsze- odpowiednio wiecej (do kilkunastu %). Nie szukajcie wiec mitycznych oszczednosci-dolozcie co najmniej 50% wiecej pieniedzy do systemu-moze dostaniecie wtedy system w miare wydolny choc do luksusowego bedzie mu i tak daleko Odpowiedz Link Zgłoś
poloznik-gin Re: nie masz sie co oburzac,venesso 12.02.06, 19:56 Strajk lekarzy to rzecz w tym kraju niemożliwa,trzeba zacząć się szanować jesli nikt nas nie szanuję.Proponuje pracować rzetelnie nie spózniać się ,traktować pacjentów uprzejmię ,dokształcać się ,wysypiać wyglądać schludnie a wszystko to w wymiarze 151,40 minut miesięcznie.To rząd tego kraju ma obowiązek zapewnić zdrowie sołeczne polaków i obcokrajowców nas odwiedzających.Lekarze są tylko pracownikami najemnymi,nic nie mającymi wspólnego z tworzeniem systemu opieki zdrowotnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikuś Re: nie masz sie co oburzac,venesso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 20:06 brawo połozniku, ja pracuje i jestem zadowolony awy sie obijacie i chcecie namowic do tego innych Odpowiedz Link Zgłoś
poloznik-gin Re: nie masz sie co oburzac,venesso 12.02.06, 20:21 Gdzie Ty to wyczytałeś u licha,chcemy pracować jak inni na jeden etat.Do tego drugiego politykę zagraniczną kraju tworzą sprzedawcy w marketach gdy sprzedają towary unijne.Wiem że nie zrozumiałaś ,ale to ma taki sam sens jak twoja wypowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
venesssa Re: nie masz sie co oburzac,venesso 12.02.06, 20:11 Co znaczy >rzad tego kraju ma obowiazek zapewnic zdrowie....<? Nie zgadzam sie z tym ,uwazam, ze to wlasnie lekarze powinni bardziej aktywnie w tym uczestniczyc a nie czekac i podniecac sie, ze gdzies zacznie sie strajk. To jest dziecinada.Czy nadal w Polsce jest tak,ze przed planowana operacja , pacjent jest przyjmowany na oddzial(wszystkie testy ma zrobione)i czeka 2 tygodnie na zabieg? Pewnie tak jest i nikt nie protestuje, ze pieniadze ida jak psu w doope. Przepraszam, ale wkurzylam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kats163 Re: to od czego zaczynamy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 20:52 Trzeba chyba faktycznie stworzyć prywatne forum, trole zniszczą całą naszą pracę. Mógłbyś się tym zająć? Napiszę też do ajaxa, na googlach są jakieś grupy dyskusyjne- może coś tam założyć i dopisywać tylko naszych znajomych i ich znajomych. Nie wiem jak to zrobić, może Wam się uda. Pozdro Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
lek4rz Re: to od czego zaczynamy? 12.02.06, 21:44 Na tym portalu mozna tworzyć fora prywatne, gdzie admin decyduje kto może pisać a kto nie. Jeśli sytuacje się nie unormuje trzeba będzie o tym pomyśleć Odpowiedz Link Zgłoś
kuba.anest Re: Strajk lekarzy 12.02.06, 18:34 Jestem za,każdy przecież wie ile zarabiją anestezjolodzy i wogóle lekarze. A wypowiedzi Dorna zawsze wywołują u mnie uśmiech na twarzy,tak jak obrady sejmu w wykonaniu Lepera:) Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Strajk lekarzy 12.02.06, 19:40 kuba.anest napisał: > Jestem za,każdy przecież wie ile zarabiją anestezjolodzy i wogóle lekarze. to zależy jacy lekarze. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Strajk lekarzy 12.02.06, 19:44 a może zróbmy referendum pytanie 1 . czy jesteś za podwyższeniem składki zdrowotnej o 50% pytanie 2 . czy jesteś za zwiększeniem zarobków lekarzy w publicznej służbie zdrowia do co najmniej średniej krajowej w przemyśle. Odpowiedz Link Zgłoś
p.atryk a po co referendum? 12.02.06, 20:05 aron2004 napisał: > a może zróbmy referendum > pytanie 1 . czy jesteś za podwyższeniem składki zdrowotnej o 50% A po co podwyzszac skladke? Malo placisz podatkow,VAT-u,skladek ZUS? Budzet ma wiele bzdurnych wydatkow,uzasadnionych tylko checia wycyckania spoleczenstwa.A to na urzedy,a to na koncesje dla Kulczykow,a to na gornicze emerytury? Tam trzeba ograniczac wyrzucanie irozdawanie publicznych pieniedzy a nie podwyzszac skladke. > pytanie 2 . czy jesteś za zwiększeniem zarobków lekarzy w publicznej służbie > zdrowia do co najmniej średniej krajowej w przemyśle. A od kiedy to rynkowej (ponoc) opiece zdrowotnej ma sie odgornie (i to jeszce w referendum) ustalac place? To moze pozyteczniej zapytac w referendum o place nauczycieli,sedziow,policjantow,poslow,urzednikow,kolejarzy,gornikow,hutnikow,st oczniowcow,monterow TP SA,kasjerek,listonoszy...Dopisz aronie,kogo jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwer Re: a po co referendum? IP: *.man.busko.pl 12.02.06, 20:10 jaki ty jestes prymitywny. Prawdopodobnie dlatego ze jako medyk zakonczyles edukacje z matematyki na pozomie szkoly sredniej, choc pewnie nominaly w kopertach znasz bezblednie. Srednia to jest srednia. Jesli ja zdradzam zone 4 razy w tygodniu a ty ani razu, to srednio zgadzamy swoje zony dwa razy w tygodniu. Tylko jaka ty masz z tego przyjemnosc? No chyba ze marszczysz wacka w ukryuciu Odpowiedz Link Zgłoś
p.atryk O. -co post to lepiej... 12.02.06, 20:30 Oszczekujesz sie biedaku,ale i tak sikasz po wlasnych nogach. I po cholere zes sie pchal do tego sanatorium? Zeby sie teraz onanizowac pokatnie :)))? Zapytasz skad wiem? O mechanizmie projekcji psych. pewnie i tak nie slyszales? Odpowiedz Link Zgłoś
poloznik-gin Re: a po co referendum? 12.02.06, 20:35 statystycznie to Ty masz 1/3 wacka i czym? Odpowiedz Link Zgłoś
dag_ma Re: a po co referendum? 12.02.06, 23:49 średnia to średnia...niektórym do niej daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
kuba.anest Re: Strajk lekarzy 12.02.06, 20:08 zarzucasz mi że źle wykonuję swoją pracę? Odpowiedz Link Zgłoś
do.ki Re: Strajk lekarzy 12.02.06, 20:39 uba.anest napisał: > Jestem za,każdy przecież wie ile zarabiją anestezjolodzy i wogóle lekarze. Kuba, nie kazdy. Ja Odpowiedz Link Zgłoś
do.ki Re: Strajk lekarzy 12.02.06, 20:39 Kuba, nie kazdy, ja np nie wiem. Powiedz mi, ile trace nie pracujac dla NFZ? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba.anest Re: Strajk lekarzy 12.02.06, 20:42 Pytasz o moje zarobki? to zależy ile mam dyżurów - aż wstyd mi mówić na forum ,sprzątacza w pracy mojej żony zarabia więcej ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
do.ki Re: Strajk lekarzy 12.02.06, 20:47 Ale odpowiedz. Wiadomo, ze zarobki zaleza od liczby dyzurow. Jak wolisz, odpowiedz na priva. Naprawde jestem ciekaw, bo przeciez po tamtym slawetnym strajku anestezjologow wiodlo im sie przyzwoicie. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba.anest Re: Strajk lekarzy 12.02.06, 20:53 Średnio 1400 - 1600 brutto oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
do.ki Re: Strajk lekarzy 12.02.06, 20:54 To juz z dyzurami czy bez? Pelny etat czy kawalek? Co za to trzeba robic? Ile lat po specjalizacji? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba.anest Re: Strajk lekarzy 12.02.06, 20:57 pełny etat - II stopień specjalizacji, Odpowiedz Link Zgłoś
do.ki Re: Strajk lekarzy 12.02.06, 21:13 Z dyzurami czy bez, musisz miec dobry powod, by nie emigrowac. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba.anest Re: Strajk lekarzy 12.02.06, 21:14 tak mam, moja żona jest w 3 miesiącu ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
do.ki Re: Strajk lekarzy 12.02.06, 21:29 kuba.anest napisał: > tak mam, moja żona jest w 3 miesiącu ciąży To ma byc powod? Dobra, juz nie bede sie dopytywal, ale ciaza zony to IMHO zaden powod. Qrde, 1600 zl brutto... I pomyslec, ze ja szukam izbowcow do nieduzego szpitala, roboty tak sobie, place € 800 za 24-godzinny dyzur w dzien powszedni, w swieto € 1000 (mniejsza o dokladne kwoty) i... chetnych nie ma, bo konkurencja daje jeszcze wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba.anest Re: Strajk lekarzy 12.02.06, 21:40 Mówiłem że wstyd mówić ale tyle zarabiam,rozmowy o emigracji pojawiają się bardzo często,jednak jesteśmy z żoną bardzo z Polską związani mamy tu rodzinę i przyjaciół poza tym mój doktorat. Póki co oczekujemy na nasze pierwsze dziecko i do tego momentu odkładamy decyzję. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Strajk lekarzy 12.02.06, 22:37 > tak mam, moja żona jest w 3 miesiącu ciąży Chłopie!! To jest właśnie najlepszy powód by wyemigrować. Pomyśl co będzie za kilka lat jak Twój dzieciak zacznie mieć swoje potrzeby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: Strajk lekarzy IP: *.pcplus.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.06, 19:54 Nadal twierdzę,że mało osób zagląda do internetu- podawałam swój przykład w Esculapie-proponuję zamieszczać ogłoszenia w prasie np.z adresem strony na której toczy się dyskusja. Ponieważ wymaga to nakładów finansowych musi to sfinansować NIL (Chyba im wystarczy na kilka zdań np.raz w tygodniu)W tej sprawie piszmy do NIL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kats163 Re: do Małgorzaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 21:01 Szkoda, żeby te wszystkie pomysły zginęły w tym gąszczu. Musimy mieć swoje forumm, może Ty Małgorzato masz pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
p.atryk Doooocuk! 12.02.06, 21:06 Chodz i pomoz zalozyc ludziom forum,bedzie Ci policzone :).Masz juz doswiadczenie ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Doooocuk! 12.02.06, 22:39 Po co Partyku nowe forum? Przecież jest Szlachetne. Na to nowe to mogą mnie nie wpuścić i będę nie na bieżąco...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
p.atryk Re: Doooocuk! 12.02.06, 22:49 No fakt,nagrabiles sobie :).Tym doborem kolorow szczegolnie :). Jak chca gadac o strajku,to z zyczliwosci odradzam nasze forum.Jestesmy zbyt gadatliwi i frywolni na takie powazne tematy. Powaznie-zgubiliby by sie.Sam wiesz nalepiej. ...................................................... Aaaa,teraz zalapalem! Ty (jak ongis lukumon) liczysz na mloda (swieza) krew ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Doooocuk! 12.02.06, 23:07 generalnie masz rację. Te tamtejsze walkirie nie takie wątki potrafią rozpirzyć w pył :-). Ale jakby co - to pamiętajcie o mnie. Mam doświadczenie "kurierskie" i jeszcze pewne inne zalety, które skromnie teraz przemilczę. Lukumon? Lukumon to chyba teraz szyję myje w oczekiwaniu na tą pochewkę do tego lipnego kozika :-). A Ty? Gdzie zwykle sobie go przypinasz? Ech, dorośli faceci, no :D Odpowiedz Link Zgłoś
p.atryk Re: Doooocuk! 12.02.06, 23:18 Przy kamizelce do nurkowania.Sobie przypinam dwa.Lepsze niz standartowe,bo nie blyszcza,nie koroduja (tytanowe ostrza).Jeden w samochodzie z boku siedzenia.Jakby trzeba bylo pas rozciac czy poduszke przedziurawic sobie lub komus innemu na drodze. Do zabawy (na pustyni czy na publicznych strzelnicach) mam inne,rownie ciekawe gadgety :P. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Doooocuk! 12.02.06, 23:26 takie inne "gadżety" to ja też mam. I to bez wyjeżdżania do ameryki. Nie chwal się :-). Czego używaszna strzelnicy? Z tym nożem do przecinania pasów to masz nie głupi pomysł. Muszę obie coś takiego kupić... Z poduszek natomiast to gaz sam schodzi szybciej niż zdążysz o nożyku pomyśleć. Wiem co mówię :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Doooocuk! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 00:01 sp...ier...ać trole i nie zaśmiecać tu wontka!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Doooocuk! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 00:06 niw widzicie że tu się mówi o poważnych rzeczach a wy jakieś pierdoły gadacie, nożyk tu nożyk tam, he he, wynocha stąd Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent_jeden Re: Doooocuk! 13.02.06, 01:07 NO no, nie unos sie, swan i patryk to zasluzeni bojownicy, nie zadne trolle- przedstaw sie- wejdziesz na "Szlachetne", o ile przekonasz poloznika. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent_jeden Re: Doooocuk! 13.02.06, 01:34 Spieprzaj dziadu (cyt. L. Kaczyński) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docuk Post wyzej do "veneresy" byl :-) IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 13.02.06, 03:59 Odpowiedz Link Zgłoś
p.atryk Re: Doooocuk! 13.02.06, 03:30 Co ty? Inne moze i masz,ale nie pump-action :)!Napisze Ci kiedys na Szlachetnym albo na priva,cobys sie skrecil z zazdrosci :))) Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Doooocuk! 13.02.06, 19:55 Pewnie - "pompki" nie mam. Chociaż chciałbym ale miałbym trudność z usasadnieniem tej swojej chęci :-). Tu nie ameryka - tu trzeba mieć n to zezwolenie. Uzasadnić udało się tylko Glocka - 19. Napisz na priva co wozisz w bagażniku. Cholera - jak ja wam zazdroszczę tego prawa do posiadania ..... Odpowiedz Link Zgłoś
docuk JEEESTEM NA POSTERUNKU !!!! 13.02.06, 03:51 Kurcze, zostawic Was na chwile i juz rewolucje planujecie.:-) Tak na serio -do wszystkich gosci z portalu eskulap, lekarzy, pielegniarek: Forum nazywa sie Strajk Opieki Zdrowotnej Forum nie reprezentuje zadnej oficjalnej organizacji ani zwiazku zawodowego.Ma pomoc w zoragniowaniu sie tych, ktorym zalezy na tym by cokolwiek zmienic. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=37123 Jezeli bedzie taka potrzeba grono adminow moze byc poszerzone. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
docuk Re: JEEESTEM NA POSTERUNKU !!!! 13.02.06, 03:52 Przepraszam Zapomnialem dodac Do zalogowania sie jest potrzebna skrzynka pocztowa na stronach GW. Odpowiedz Link Zgłoś
zdziwiona11 Re: JEEESTEM NA POSTERUNKU !!!! 13.02.06, 10:00 Docuk! Zdrowie kobiety??? Odpowiedz Link Zgłoś
docuk Re: JEEESTEM NA POSTERUNKU !!!! 13.02.06, 15:36 juz przenioslem, robilem to wczoraj po dyzurze-wybaczcie. P.S. jestem gotowy przekazac adminowanie bo na dwa fronty nie wyrobie :-)))) Na razoie poza starymi znajomymi tloku nie widac Odpowiedz Link Zgłoś
aloalo2001 Re: JEEESTEM NA POSTERUNKU !!!! 17.02.06, 11:11 OOO, widzę, że powstaje nowy salonik, tylko na powaznie rozumiem :-))) to chyba się nie nadaję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEO Re: do Małgorzaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 09:47 Polecam forum Medycyny Praktycznej .Dobra grafika . Dyskusja bardziej merytoryczna bo lekarska. Jezeli chodzi o dzialanie to mamy swoje dwa zwiazki zawodowe Ogolnopolski Zwiazek Zawodowy Lekarzy /OZZL / i Porozumiemie Zielonogorskie oraz w kazdym miejscu pracy wybranych delegatow do Izb Lekarskich / O.I.L / To jest baza naszych dzialan zespolowych A dzialanie skuteczne to 3 x D w kolejnosci DYSKUSJA<DECYZJA<DYSTYPLINA W DZIALANIU Odpowiedz Link Zgłoś