jachuw Re: Pachula - IN YOUR FACE!!! 21.10.07, 22:57 jachuw napisał: > 44%!!! > Żegnaj IV RP... Po 44% PiS 31 I co? Dalej myślisz, że PO będzie się szmacić z LiD? Cukiereczku... Odpowiedz Link Zgłoś
sithicus Czystka 21.10.07, 23:07 Teraz należy wyciąć ludzi PISu, SO i LPR.... równo z poziomem trawy. Poobsadzali stanowiska po znajomości i wg. klucza partyjnego... zmiana partii u władzy - żegnamy ozięble :) Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Pachula - IN YOUR FACE!!! 22.10.07, 01:57 jachuw napisał: > jachuw napisał: > > > 44%!!! > > Żegnaj IV RP... > > Po 44% PiS 31 > I co? Dalej myślisz, że PO będzie się szmacić z LiD? > Cukiereczku... zobaczymy ... ale fakt, ze tyle radości było w twarzach LiDu po przegranej PiSu mówi mi, ze byłam po własciwej stronie ... misiu-pysiu Odpowiedz Link Zgłoś
slav_ Re: Pachula - IN YOUR FACE!!! 21.10.07, 23:45 Dodam że to co mówi Kaczyński po wyborach pokazuje jego twarz, "klasę" i sposób myślenia (jest to też obowiązujący sposób 'myślenia PiS owskiego' bo to wodzowska partia). No i jest to niestety twarz brzydka i plując jadem. I widać że NICZEGO nie zrozumiał ( już niczego jak sadzę nie zrozumie - zostanie z tą swoją nienawiścią) - nie wie czemu przegrał mimo że (wbrew temu co mówi oczywiście) miał w rękach wszystko - armię urzędników, TV publiczną, służby specjalne kręcące mu klipy wyborcze, prokuraturę, IPN, długo by wymieniać... Odpowiedz Link Zgłoś
p.atryk Z drugiej strony 22.10.07, 00:57 Zwyciezcom trzeba patrzec na rece, rozliczac ich z obietnic wyborczych. Samo wygranie wyborow przez PO nie uczyni z Polski lepszego kraju. Zobaczymy co PO z ta wygrana zrobi. Mnie osobiscie ucieszylo rozbudzenie swiadomosci politycznej Polakow. Wiecej osob postanowilo pojsc do urn niz dwa lata temu. To mnie cieszy bardziej niz procenty tej czy innej partii,bo zwyczajnie swiadczy to o przelamaniu marazmu spoleczenstwa (poczatkach przelamania?). P.S. Nic nie stoi na przeszkodzie do zawiazania poteznej koalicji PO-PiS, zdolnej zmienic konstytucje i zapoczatkowac najbardziej smiale reformy z poparciem prezydenta (75% miejsc w parlamencie-mozna nawet uchwalic ze Ziemia jest plaska :)).Hmm...nic??? Odpowiedz Link Zgłoś
jachuw Re: Z drugiej strony 22.10.07, 01:03 p.atryk napisał: > P.S. > Nic nie stoi na przeszkodzie do zawiazania poteznej koalicji PO-PiS, > zdolnej zmienic konstytucje i zapoczatkowac najbardziej smiale > reformy z poparciem prezydenta (75% miejsc w parlamencie-mozna nawet > uchwalic ze Ziemia jest plaska :)).Hmm...nic??? Nieaktualne masz patryku dane... Stoi na przeszkodzie sam Kaczyński, który właśnie absolutnie i kategorycznie wykluczył możliwosć takiej koalocji. Okazuje się, że Kaczorek jest skłonny do tworzenia koalicji tylko gdy ma większą laseczkę niż koalicjanci... Odpowiedz Link Zgłoś
p.atryk Deklaracje Kaczynskiego 22.10.07, 01:21 Kaczynski zmienny bywal,szczegolnie w sprawach koalicji w poprzednim parlamencie. W zwiazku z tym jego deklaracje dla mnie jakiejs duzej wartosci nie maja. Troche naruszaja jedynie moje poczucie estetyki :). Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Deklaracje Kaczynskiego 22.10.07, 01:29 > Troche naruszaja jedynie moje poczucie estetyki :). a plastikowy Donek nie narusza? Odpowiedz Link Zgłoś
p.atryk Jeszcze nie wiem, Paczula 22.10.07, 01:34 Policze najpierw, ile razy Tusk bedzie sie zarzekal ("koalicji z X nie bedzie"),ile razy zerwie koalicje z X i ile razy do tej koalicji jak gdyby nigdy nic wroci. Potem poczekam az przegra wybory i na jego pierwsze powyborcze komentarze, a potem Tobie odpowiem na ile moje poczucie estetyki zostalo naruszone,OK? Ponoc obaj panowie kochaja Polske (tak deklarowali w debacie)-to chyba jakas plaszczyzna do wspolpracy by sie znalazla? Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Jeszcze nie wiem, Paczula 22.10.07, 01:51 ale ja mówiłam o estetyce ... moja narusza ... a jak otworzy buzie i zaczyna mówić te swoje : 'bo wszyscy Warszawiacy ...', albo 'bo wszyscy Polacy ... ' - jest dla mnie nie do zniesienia ... jesli PO, to czemu nie Rokita albo Gowin ...? Odpowiedz Link Zgłoś
slav_ Re: Jeszcze nie wiem, Paczula 22.10.07, 02:07 I Ty mówisz o estetyce ??? Przecież głosowanie PRZECIW Kaczyńskiemu to zdecydowanie kwestia estetyki i dobrego smaku które ranił - człowiek posiadający je nie mógł (bez względu na przekonania polityczne) postąpić inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Jeszcze nie wiem, Paczula 22.10.07, 02:16 Slav, z całym szacunkiem ... ale w tej chwili piszemy o Tusku. Dasz radę napisać cos o naszym przyszłym premierze? Odpowiedz Link Zgłoś
slav_ Re: Jeszcze nie wiem, Paczula 22.10.07, 02:34 Piszemy o WSZYSTKIM. Kaczyński o sobie na razie nie daje zapomnieć (mam nadzieje że nastąpi to jak najszybciej) - wtedy przestanę o nim pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Z drugiej strony 22.10.07, 01:44 > Zobaczymy co PO z ta wygrana zrobi. > (...) > P.S. > Nic nie stoi na przeszkodzie do zawiazania poteznej koalicji PO- PiS, > zdolnej zmienic konstytucje i zapoczatkowac najbardziej smiale > reformy z poparciem prezydenta (75% miejsc w parlamencie-mozna nawet > uchwalic ze Ziemia jest plaska :)). Patrząc na rozkład miejc w parlamencie pomyslałam o tym samym ... w swoim programie PO miala reformy szkolnictwa i słuzby zdrowia, lustrację i dekomunizację, podatek liniowy, oraz działania mające na celu zmniejszenie liczby urzedników ... nie sadze, zeby PiS stał na przeszkodzie realizacji tego programu ... bardzo jestem ciekawa jakie ruchy Donaldu Tusku wykona w najblizszym czasie ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
marie_ann Re: Z drugiej strony 22.10.07, 01:58 >> nic nie stoi na przeszkodzie do zawiazania poteznej koalicji PO-PIS<<... a co stalo w przeszlosci? Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Z drugiej strony 22.10.07, 02:05 marie_ann napisała: > >> nic nie stoi na przeszkodzie do zawiazania poteznej koalicji PO-PIS > <<... a > co stalo w przeszlosci? Posłuchaj M-A, ten temt był juz wałkany wielokrotnie , jeśli nie na tym forum , to na innych ... wg mnie nie ma sensu do tego wracać ... PO i PiS o naturalni koalicjanci, razem moga zrobic naprawde dużo. Teraz karty rozdaje Donek, poczekajmy na jego pierwsze ruchy ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
marie_ann Re: Z drugiej strony 22.10.07, 02:15 HMMM... ja jestm w komfortowj pozycji...poczekam na jego ..."pierwsze ruchy".... Naturalni Koalicjanci ... mowisz. Moze i ja sie w koncu pobawie. :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slav_ Re: Z drugiej strony 22.10.07, 02:17 > co stalo w przeszlosci? otóż uważam że osobiście - Kaczyński. Nie toleruje w swym otoczeniu nikogo choć potencjalnie silnego. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Z drugiej strony 22.10.07, 02:21 slav_ napisał: > > co stalo w przeszlosci? > > otóż uważam że osobiście - Kaczyński. Nie toleruje w swym otoczeniu nikogo choć > potencjalnie silnego. Slav, proszę Cię ... nie bądź takim zoologicznym antykaczystą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slav_ Re: Z drugiej strony 22.10.07, 02:37 Zoologia to po prostu nauka zajmująca sie opisywaniem zwierząt i klasyfikowaniem ich do odpowiednich gatunków i opisująca ich zachowanie - a więc neutralna. Antykaczym to kwestia estetyki, nie zoologii. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Z drugiej strony 22.10.07, 02:58 slav_ napisał: > Zoologia to po prostu nauka zajmująca sie opisywaniem zwierząt i klasyfikowaniem > ich do odpowiednich gatunków i opisująca ich zachowanie - a więc neutralna. > Antykaczym to kwestia estetyki, nie zoologii. a antykomunizm? to kwestia czego? z tego co napisałes wnoszę, ze nie wiesz/nie pamietasz, że pierwszy określenia 'zoologiczny' uzył Michnik w odniesieniu do antykomunistów ... ja uważam, że ten termin jest bardzo na czasie ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
slav_ Re: Z drugiej strony 22.10.07, 02:14 Koalicja Po-PiS może i była by możliwa ale... bez Kaczyńskiego. Ten człowiek ma taką destrukcyjna siłę że potrafi zniszczyć wszystko. Utwierdzam się w przekonaniu że kierują nim frustracje i kompleksy z przeszłości (dzieciństwa ?) a działalność polityczna to kompensacja (chora) tychże - co jest niebezpieczne ponieważ pozbawia działanie racjonalności. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: :) 22.10.07, 02:18 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=305&w=70860220&a=70870036 Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: :) 22.10.07, 02:25 slav_ napisał: > Re w sensie że co ? że sytuacja sie zmieniła, Tusk obejmuje władzę, to skomentuj, a nie ciągle Kaczynski i Kaczyński ... Odpowiedz Link Zgłoś
slav_ Re: :) 22.10.07, 02:40 Niech tę władzę obejmie i sie wykaże - wtedy skomentuję. Na razie komentuję obecną władzę - czyli Kaczyńskich & co. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: :) 22.10.07, 02:48 slav_ napisał: > Niech tę władzę obejmie i sie wykaże - wtedy skomentuję. > Na razie komentuję obecną władzę - czyli Kaczyńskich & co. Ty może nie pamietasz, ale ja tak ... pamietam jak dwa lata temu, zaraz po ogłoszeniu wyników wyborów komentowałeś PRZYSZLĄ władzę, czyli Kaczyńskich ... o Millerze nic nie pisałes ... masz pamięć wybiórcza, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
slav_ Re: :) 22.10.07, 02:49 zaraz po ogłoszeniu wyników wyborów komentowałeś PRZYSZLĄ władzę, czyli Kaczyńskich ... No i co ? Nie sprawdziło się ? Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 moje gratulacje Jachuw :) 22.10.07, 01:26 macie swój wielki dzień, cieszcie się ... a co do IVRP, to pogłoski o jej śmierci sa mocno przesadzone ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
loraphenus paczula litości 22.10.07, 08:58 w PL nigdy nie było komunizmu, był realny socjalizm - a to co innego Najbliżej do komunistów miał mlaskacz -który nawet przegrać nie potrafi...nie wiem czy oglądałaś wczorajszą konferencję...zmieszał zabójstwo Popiełuszki sprzed lat i FiM antyklerykalne do PO... Ten człowiek potrafi tylko rzucać dookoła fekaliami, z nadzieją że się to przylepi...Nic więcej nie potrafi..Nawet godnie skończyć... Ten człowiek nie ma jakiegokolwiek honoru i godności. Przyzwoitość (pomijając zoologię i estetykę) nakazuje wyciągnąć wnioski Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 litość? a co to takiego? :) 22.10.07, 09:45 my nienawistnicy nie znamy tego uczucia;)) > w PL nigdy nie było komunizmu, był realny socjalizm - a to co innego O! to ciekawe ... W PRL-u dokonywano politycznych morderstw, myślisz, ze odpowiadaja za to socjaliści? w takim razie nalezy rozpocząc badania nad zbrodniami socjalizmu, a system uznać za zbrodniczy, mnie to nawet pasuje ... > > Najbliżej do komunistów miał mlaskacz jakies uzasadnienie? > ...nie wiem czy oglądałaś wczorajszą konferencję wczorajszy wieczór spedziłam u przyjaciół (zdeklarowanych zwolenników PO:)) ... nie było warunków, żeby uważnie śledzic wypowiedzi polityków ... przytoczonej przez Ciebie wypowiedzi nie słyszałam. > Przyzwoitość (pomijając zoologię i estetykę) nakazuje wyciągnąć wnioski pozwól, że odpowiem Ci cytatem z mojego ulubionego bloga:) "Gułag Polsza Wyswobodzony Czerwone Siły Mordoru wygrały. Polska nasza cudowna ojczyzna znowu może oddychac pełną piersią. Kaczo-Nazi-BiKsenon rząd upadł. Znowu możemy poczuć się pełnoprawną [częściowo autonomiczną] republiką Ełro Sajuza." wpisz.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
loraphenus Re: litość? a co to takiego? :) 22.10.07, 09:57 Paczula. Jak już powołujesz się na cokolwiek to wypadało by znać założenia. Komunizm zakłada społeczeństwo bezklasowe. Pan Pol Pot i spółka usiłowali to zrealizować, mordując ca 25% populacji Kambodży. Stricte lege artis komunizmu nie było nawet w ZSRR. W Szwecji zamordowano Olofa Palme - też był to mord polityczny. Wycierasz sobie twarz hasełkiem komunizm jak rasowy PiSior. A konferencje polecam obejrzeć. Twe guru z demencją i paranoją przytacza ciekawe słowa...Najpierw myli odmianę przez przypadki, potem oskarża o porażkę Fakty i Mity oraz przytacza sprawę morderstwa ks. Popiełuszki Czy nie dociera do Ciebie że Polacy mieli już dość Plucia i Szczucia? Mlaskacz nie potrafi nawet godnie przegrać, wczoraj pokazał klasę. Odpowiednią do Tworek... Odpowiedz Link Zgłoś
loraphenus Re: litość? a co to takiego? :) 22.10.07, 10:00 a uzupełniając - Populiści i Socjaliści są typowymi komuchami - bo ich wrogiem byli wszyscy którzy mieli wiecej. Pieniędzy czy intelektu. vide casus oligarchów i wykształciuchów. Pomijam deklarację "Partia zwykłych ludzi" i klimat a la "Ein Volk, ein IV RP, zwei Katschoren" - to także dawało sie wyczuć. Zrozum, większość wybrała Tuska jako zło konieczne, mieli dość Mlaskacza i walki z układem. Urojonym... Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: litość? a co to takiego? :) 22.10.07, 10:38 > Zrozum, większość wybrała Tuska jako zło konieczne, mieli dość > Mlaskacza i walki 'większość' ... i Ty myslisz, że to jest dla mnie jakis argument? wiesz gdzie ja mam zdanie wiekszości? :) widziałeś wczoraj radość lewaków cieszących sie z przegranej PiSu? nawet baty które dostali im tej radości nie zmaciły ... czy nic Ci to nie dało do myslenia? -- "Według demokraty mieć rację to ryczeć w najsilniejszym chórze." - Nicólás Gómez Dávila Odpowiedz Link Zgłoś
loraphenus Re: litość? a co to takiego? :) 22.10.07, 10:45 Ty dalej nie rozumiesz. Ludzie mieli dość konferencji, dość doniesień o akcjach CBA o 6 rano, dość układu i spisku. Ludzie chcieli spokoju.Paradoksalnie - nagonką zniechęcili do tego stary twardy postpezetperowski elektorat. Pokemony kojarzyły się ze spokojem poprzez nijakość kampanii i nijakość przez 2 lata. Oni pamiętali "komunę" i to oni wyciągneli wnioski z tej papki nienawiści. Natomiast poziom hipokryzji mlaskacza jest oszałamiający...zresztą - przeczytaj co Kurski stwierdził o porażce...jakieś konkluzje? Nie dociera że byli źli, że dostali czerwoną kartkę... A przeciez wiedzą w jaki terget elektoratu celowali - roszczeniowych nieudaczników życiowych żadnych krwi i rachunków... Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: litość? a co to takiego? :) 22.10.07, 10:24 loraphenus napisał: > Paczula. > > Jak już powołujesz się na cokolwiek to wypadało by znać założenia. > > Komunizm zakłada społeczeństwo bezklasowe. Loraphenus, przecież sie z Tobą zgodziłam ... mnie jest obojetne jaka etykietkę przykleimy zbrodniarzom ... zbrodnie maja być rozliczone i koniec. > Czy nie dociera do Ciebie że Polacy mieli już dość Plucia i > Szczucia? Polacy mieli dość Plucia i Szczucia już dzień po wyborach 2005 ... co Ty, gazet nie czytałeś? :) Zwracam również uwagę na fakt, że PiS jest pierwszą w postsowieckiej Polsce partią, która po dwuletnim okresie rządzenia zwiększyła swa ilość mandatów w Sejmie, czy to nie daje do myślenia? ... a i jeszcze jedno, chyba nie zaprzeczysz, że eliminacja SO i LPRu z parlamentu to zasługa Jarkacza ... i ja to przewidziałam juz dwa lata temu ... Slav niewatpliwie potwierdzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
loraphenus Re: litość? a co to takiego? :) 22.10.07, 10:41 Mlaskacz cierpi na jakiś zespół urojeniowy powiązany z zespołem pragnienia stołka. Z diabłem by się sprzymierzył żeby być priumus inter pares...Postawił na złego konia...Myśłał że igrzyska dla ludu wystarczą... Wcale nie jestem hurraeuforyczny z wyboru PO gdyż, pomijając fakt wetowania wszystkiego z urzędu przez Lecha, będą mieli solidną opozycję. Dodatkowo kamyczek w postaci Euro2012... i demografia z roku na rok, dług wewnętrzny...Jeszcze niech się coś w globalnej gospodarce stanie... Bynajmniej PiSuar nie wyciągnął wniosków z jednego -że bez Braci K, Ministra Samegodobra,Marsząłka Wykształciucha, Kurskiego była by to partia akceptowalna społecznie... Niestety - tworzyli układ spisku i atmosfery "podpalenia Reichstagu" przez układ wykształciuchów i oligarchów - potłukli sie... Z tymi poglądami i celowaniem w system autorytarno-totalitarny powinni znaleźć sie na śmietniku historii...i tak łagodnie się z nimi los obszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Loraphenus ... 22.10.07, 10:56 wygrywać też trzeba umieć. pozdrawiam. paczula (pozostajaca w oczekiwaniu na obiecane cuda:)) Odpowiedz Link Zgłoś
loraphenus Re: Loraphenus ... 22.10.07, 11:00 nie martw sie, zanosi się na unieważnienie wyborów. Mlaskacz nie może przeżyć czerwonej kartki. Mlaskacz nie wie że Polacy nie chcą być budzeni przez byle kogo o 6 rano. Mlaskacz nie wie że nie mozna uszczęśliwiać ludzi na siłę... Myślę że jak będą drugie wybory to... dostanie drugą czerwoną kartkę... (sprawdź prasę - chcą zaskarżyć wynik wyborów)...za ciszę wyborczą... Odpowiedz Link Zgłoś
loraphenus Re: litość? a co to takiego? :) 22.10.07, 10:50 nie odwracaj kota ogonem paczula. LiD został podkarmiony przez mlaskacza. Byli w politycznym niebycie. To że mlaskacz chciał zaszkodzić Tuskowi i postanowił wykorzystać do tego Kwaśniewskiego to kolejne polityczne przekalkulowanie mlaskacza. Nikt by nie wyciagnał LiD z politycznego niebytu. Nikt im nie pomógł tak bardzo jak mlaskacz. To mlaskacz powiedział wszystkim - oni są partnerem do rozmów...Nawet większym niż Tusk... Uwierzyli mu...a teraz może przytulić kota Alika...i zapłakać nad układem... "Nie daliśmy radę"- użył tej formy wczoraj... Odpowiedz Link Zgłoś
jachuw Re: litość? a co to takiego? :) 22.10.07, 16:33 loraphenus napisał: > LiD został podkarmiony przez mlaskacza. Byli w politycznym niebycie. To że > mlaskacz chciał zaszkodzić Tuskowi i postanowił wykorzystać do tego > Kwaśniewskiego to kolejne polityczne przekalkulowanie mlaskacza. > > Nikt by nie wyciagnał LiD z politycznego niebytu. Nikt im nie pomógł tak bardzo > jak mlaskacz. Widzisz pachula, przysługę i pomoc, jaką zafundowali twoi ukochani przywódcy, najbardziej znienawidzonej przez ciebie partii, dostrzegają wszyscy oprócz ciebie... Samo-oszukiwanie się to potężny mechanizm. To raz, a dwa: Co z "faktem" koalicji PO-LiD..? Dalej jestem wyborcą PO-LiDu, czy przez jeden dzień fakt przestał być faktem? Tu leży dla ciebie (i całego PiS-u) nauka: Demagogia to przydatne narzędzie, ale bez realnej siły, która by za nią stała tylko ośmiesza tych, którzy jej używają... Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: litość? a co to takiego? :) 23.10.07, 00:39 > Widzisz pachula, przysługę i pomoc, jaką zafundowali twoi ukochani przywódcy, n > ajbardziej znienawidzonej przez ciebie partii, dostrzegają wszyscy oprócz ciebie... ani ukochana, ani znienawidzona, nie oceniaj mnie wg siebie, proszę ... daleka jestem od nienawiści do partii, albo do kogokolwiek ze wzgledu na jego poglady ... pisałam przeciez, ze nie jestem demokratką:) pisałam równiez, że powoływanie sie na większość, nie jest dla mnie zadnym argumentem. a co do przysługi, jakąż to przysługę zafundował PiS - bo jak rozumiem tę partie masz na mysli - lewicy, skoro dostała mniej głosów w tych wyborach niz poprzednio? > To raz, a dwa: > Co z "faktem" koalicji PO-LiD..? Po ilu miesiacach PiS zawarł koalicje z Samobroną? trzech, czterech, pięciu? PO też potrzebuje trochę czasu... > > Tu leży dla ciebie (i całego PiS-u) nauka: > Demagogia to przydatne narzędzie, ale bez realnej siły, która by za nią stała t > ylko ośmiesza tych, którzy jej używają... nauki sobie daruj, a jeżeli już, to nauczaj przykładem ... Odpowiedz Link Zgłoś
loraphenus Re: litość? a co to takiego? :) 23.10.07, 00:55 paczula -ile Plucie i Szczucie płaci od pochlebnego postu ? Chętnie dorobiłbym sobie - a w erze płatności paypal nie ma znaczenia odległość. Daj mi proszę namiar na mocodawców, trolle osłabli to bym się w klakiera PiSuaru pobawił, połączył agresję, dodał chamstwa - wszystko z pożytecznym... Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Loraphenus, 23.10.07, 01:25 pisz co chcesz, i tak nie jestes w stanie mnie obrazić ... podobnie jak nie moze obrazic mnie pijak z pod budki z piwem ... a tak na marginesie, wiesz, ze niszczenie przeciwnika poprzez wyszydzanie to stara ubecka metoda? pisał o niej we wspomnieniach pewien znany ubek, nie pamietam teraz nazwiska, ale przypomne sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 o widze, ze homosie tez znaja tę metode ... :) 23.10.07, 01:41 "Stosunki heteroseksualne usuniemy za pomocą dowcipów i ośmieszania, czyli za pomocą środków, które potrafimy wykorzystywać z dużą wprawą." nczas.com/ameryka-polnocna/schwarzenegger-mama-i-tata-zakazane/ dobranoc loraph... Odpowiedz Link Zgłoś
loraphenus Re: Loraphenus, 23.10.07, 02:10 widzisz paczula. to był żart -ale najwidoczniej z mistrza plucia i szczucia zbyt duży przykład wzięłaś. LiD był na politycznym dnie. Twój idol podał mu ręce - pokazał niezdecydowanym- że oni sie liczą... A tak to szczezli by na tym dnie w cieniu aferek chorób filipińskich Pana K. Zachowujesz się jak trolle - one też ignorują istnienie faktów. Twój idol jest kupą nawozu - nawet wysłowić się nie potrafi, Wolski nie odmienia przez przypadki poprawnie, ciągle tylko układ, walka... Wiesz paczula - jak ktoś ma diarrhea'ę to ciągle widzi świat w zasranych kolorach. Wolski najwidoczniej ma diarrhea protracta recens. Dodatkowo delusiones, perseweracje, otamowanie... W każdym razie - czerpał dużo z Dzierżyńskiego i Dżugaszwili. Dumni mogli by być że tak zacnych małych kontynuatorów mają. Krótkie podobieństwa : Dzierżyński - nie ma ludzi niewinnych, są tylko źle przesłuchani Pan ... - brak dowodów stanowi najlepszą przesłankę, że takie dowody istniały Wymieniac dalej ? Zastosuję się do życzenia felinecaline. Widzisz paczula- mógłbym udowadniać że komunizm w swej radykalnej postaci odradzał się w PL pod płaszczykiem plucia i szczucia. Wspomniane przeze mnie kasty wykształciuchów i oligarchów to taka projekcja kułaków...to samo od nowa, to samo od nowa. Tylko po co...mówił dziad do obrazu a obraz ni razu. Mam nadzieję że Plucie i Szczucie wyląduje na zaszczytnym miejscu -śmietniku historii... Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Loraphenus, 23.10.07, 09:03 loraphenus napisał: > widzisz paczula. > > to był żart -ale najwidoczniej z mistrza plucia i szczucia zbyt > duży przykład wzięłaś. > Moi?!!! :)))))))) Loraphenus ... wygraliście, odpuść sobie. Odpowiedz Link Zgłoś