Gość: ania IP: 149.156.57.* 07.11.07, 11:30 Jestem z wykształcenia mgr inż technologiem chemii. Bardzo chciałabym pracowac w aptece.co musze zrobic, aby dostac sie do takiej pracy.Wiem, że musze zdać jakiś??? egzamin.Tylko jaki i gdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: chemik IP: *.171.40.46.crowley.pl 19.11.07, 13:31 trzeba zrobic studium farmaceutyczne chociazby zaoczne ,sa jakies prywatne szkoły wieczorowe czy zaoczne tylko problem w tym czy ktos zatrudni bo jest mnostwo z wykształceniem dziennym panstwowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: chemik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.07, 20:53 Ja też jestem mgr inż technologii chemicznej i pracuję w aptece. Zrobiłam technikum farmaceutyczne państwowe dzienne. Straciłam dodatkowe dwa lata na naukę ale to daje gwarancję na pracę. Technikum państwowe zdecydowanie ma wyższy poziom i było mi napewno łatwiej od koleżanek z prywatnych szkół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: chemik IP: *.171.40.46.crowley.pl 23.01.08, 10:06 prywatne szkoły farmaceutyczne sa zaoczne i wieczorowe ?znasz osoby ,ktore po takim niepuibliucznym studium farmaceutycznym znalazły prace ? a jak ze stazem ?znam radiologow ktorzy musza uzupełniac wykształsenie bo srednie to za mało ! a farmacji zaocznej nie ma wiec gdzie uzupełnisz pozniej wykształcenie ? Odpowiedz Link Zgłoś