janzuszek 31.12.12, 17:34 "Popęd każe mężczyźnie nie sypiać z kochaną kobietą, na seks iść do innej" Proszę o zdanie wszystkich.kochanków szczególnie Tak twierdzą "specjaliści" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
facettt to niech sie pocaluja w ... 01.01.13, 21:21 janzuszek napisał: > "Popęd każe mężczyźnie nie sypiać z kochaną kobietą, na seks iść do innej" > Proszę o zdanie wszystkich.kochanków szczególnie > Tak twierdzą "specjaliści" to niech sie pocaluja w ... poped nie ma rozumu i kaze sypiac z kazda, ktora sie podoba, niezaleznie od jej formalnego statusu. Odpowiedz Link
mijo81 Re: to niech sie pocaluja w ... 02.01.13, 21:02 Dokładnie ... nawet z ukochaną kobietą Odpowiedz Link
facettt Re: to niech sie pocaluja w ... 02.01.13, 21:15 mijo81 napisał: > Dokładnie ... nawet z ukochaną kobietą Zdecydowanie. konsekwencje sa mniej bolesne do strawienia. Wsio pozostaje w rodzinie Odpowiedz Link
pann_a_nikt Re: to niech sie pocaluja w ... 03.01.13, 14:37 jesteście po prostu zwierzętami i tak jak one kierujecie się na pewno też tym samym co one...jakby mnie mój "przyszły" mąż zdradził to chyba bym go zabiła Odpowiedz Link
laila_7 Re: to niech sie pocaluja w ... 03.01.13, 17:36 pann_a_nikt napisał(a): > jakby mnie mój "przyszły" mąż zdradził to chyba bym go zabiła cóż za niski zwierzęcy instynkt przemawia przez Ciebie, gdy tak piszesz szykuj się kochana na zbrodnię, nie ma wiernych mężów Odpowiedz Link
pann_a_nikt Re: to niech sie pocaluja w ... 04.01.13, 08:16 laila_7 napisała: > pann_a_nikt napisał(a): > > > jakby mnie mój "przyszły" mąż zdradził to chyba bym go zabiła > > cóż za niski zwierzęcy instynkt przemawia przez Ciebie, gdy tak piszesz > szykuj się kochana na zbrodnię, nie ma wiernych mężów wiem, że nie ma wiernych mężów...i mnie właśnie to przeraża, podejrzewam, że dlatego właśnie nigdy z nikim się w taki sposób nie zwiążę Odpowiedz Link
rtq1 są wierni mężowie 04.01.13, 08:58 Taki typ familijny, fioł na punkcie dzieci i domu i ogrodu, 7 miejscowy van do "kruzowania" z telewizorkami na tylnych siedzieniach, zapaskudzonych dziecięcym żarciem. itp. Aktywni w oazach, wspierają proboszcza itp. (przemawia przeze mnie zazdrość, że ich mózg zbudowany jest inaczej...) Ale: z definicji takie misie są zajęte Odpowiedz Link
pann_a_nikt Re: są wierni mężowie 04.01.13, 09:34 to oni w ogóle mają mózg??? ja nie jestem akurat zblazowana na punkcie dzieci, ale na punkcie domu i ogrody to nawet bardzo, nie mogłabym jeździć 7 miejscowym vanem, bo urodzenie piątki dzieci mija się z moim celem utrzymywania smukłej sylwetki, jedno max dwa mi wystarczy...niemniej jednak fajnie było, żeby ktoś siedział ze mną wieczorami w domu...co do zdrady to chyba wolałabym już o tym nie wiedzieć nawet jeśli miałoby coś takiego mi się przytafić Odpowiedz Link
rtq1 Re: są wierni mężowie 04.01.13, 10:06 Zdradzacz, ale wracający grzecznie wieczorem do domu, dbający o to, aby żona nic nie wiedziała, w tym pakiecie mieści się również siłą rzeczy sypianie tylko z rozsądnymi i czystymi wenerycznie kochankami, aby nic żonie do domu nie przywlec. Jednak chyba nie chciałabyś być z taką szują. Odpowiedz Link
pann_a_nikt Re: są wierni mężowie 04.01.13, 10:15 oczywiście, ze nie chciałabym i nie znam nikogo kto by chciał, ale niestety nie znam innego sposobu niż samotność, aby sie przed tym ustrzec, więc chyba jednak kiedys mnie to czeka Odpowiedz Link
laila_7 Re: są wierni mężowie 04.01.13, 10:41 Jeśli uznamy, że męska wierność jest wbrew naturze, to może po prostu wbrew naturze jest życie z jedną osobą przez kilkadziesiąt lat. Rozwiązaniem na Twój problem mogłaby być zmiana partnerów co 5-7 lat. W takie czasie facet pewnie jest w stanie dochować wierności, bo namiętność w związku jest ciągle duża. Gdy poczujecie, że już nie jest jak na początku kulturalna zmiana partnerów. Wtedy ani nie będziesz samotna, ani nie narazisz się na zdradę. No i zachowasz ładną sylwetkę, bo szukając kolejnego partnera będziesz miała nieustającą motywację, żeby o siebie dbać. Odpowiedz Link
pann_a_nikt Re: są wierni mężowie 04.01.13, 12:30 lepszego rozwiązania tego problemu chyba nie mógłby nikt wymyślić ) bardzo to wszystko przemyślane, ale z tym zmienianiem facetów co 5 lat mogłoby byc trochę trudno, bo jak an razie nawet jeden nie chce się przy mnie uczepić Odpowiedz Link
laila_7 Re: są wierni mężowie 04.01.13, 14:16 Pewnie podświadomie wysyłasz złe sygnały. Jeśli zakładasz, że każdy zdradza, a jak zdradzi to zabijesz, to Twoim potencjalnym partnerom instynkt samozachowawczy podpowiada ucieczkę Odpowiedz Link
pann_a_nikt Re: są wierni mężowie 04.01.13, 14:38 zapewne tak jest, z tymi "sygnałami" zawsze miałam duży problem i to się raczej nieprędko zmieni Odpowiedz Link
pann_a_nikt Re: są wierni mężowie 07.01.13, 13:37 hehe, tylko pytanie przez którego specjalistę, bo u dentysty powiedzieli mi, że nie bardzo Odpowiedz Link
facettt pociesze Cie :) 04.01.13, 14:45 mam od wielu laz szerokie gronow znajomych. od dawna prowadze (wylacznie dla wlasnych potrzeb, gdyz mnie to po prostu ciekawi) delikatne sondaze - kto kiedys zdradzil, a kto nie. ok. polowy nie zdradzalo. masz wiec szanse )) Odpowiedz Link
pann_a_nikt Re: pociesze Cie :) 04.01.13, 14:58 czyli jest przynajmniej cień nadziei, wśród moich znajomych....statystyki trochę gorsze Odpowiedz Link
janzuszek Re: są wierni mężowie 10.01.13, 21:08 Szują jest facet który nie chce nic złapać od kochanki? A w fajny facet to taki który idzie na całość nie myśląc? dziwne Odpowiedz Link
janzuszek Re: są wierni mężowie 10.01.13, 21:06 Ostatnio było głośno o takiej co między innymi ze względu na sylwetkę pozbyła się dziecka Więc może pomyśl wcześniej Odpowiedz Link
ssssuper_kochanka Re: to niech sie pocaluja w ... 11.01.13, 13:32 laila_7 napisała: > nie ma wiernych mężów Tylko nie wszystkie żony są zdradzane - pisała kiedyś trinity. Odpowiedz Link
laila_7 Re: to niech sie pocaluja w ... 11.01.13, 13:42 ssssuper_kochanka napisał(a): > laila_7 napisała: > > > nie ma wiernych mężów > > Tylko nie wszystkie żony są zdradzane - pisała kiedyś trinity. > Może trafiają się jacyś wierni, ale myślę, że to tak niewielka ilość, że mieści się w granicy błędu statystycznego. Nie dzieliłabym raczej mężów na zdradzających i nie zdradzających, a raczej żony na te, które o zdradzie wiedzą i na te, które nie wiedzą. Ewentualnie można utworzyć dodatkową podkategorię żon, które wiedzą, ale udają się nie wiedzą. Odpowiedz Link
ssssuper_kochanka Re: to niech sie pocaluja w ... 11.01.13, 14:05 laila_7 napisała: > Nie dzieliłabym raczej mężów na zdradzających i nie zdradzających, a raczej żon > y na te, które o zdradzie wiedzą i na te, które nie wiedzą. Ewentualnie można u > tworzyć dodatkową podkategorię żon, które wiedzą, ale udają się nie wiedzą. trinity dalej ostro dyżuruje na forum, prawie przez 24 na dobę, tylko pod zmienionym nickiem. Odpowiedz Link
ssssuper_kochanka Re: to niech sie pocaluja w ... 11.01.13, 14:27 trinity, popisz trochę o złej matce i żonie twojego kochanka, bo smutno się zrobiło na forum. Odpowiedz Link
facettt wszystkie macie racje :) 11.01.13, 13:45 ssssuper_kochanka napisał(a): > laila_7 napisała: > nie ma wiernych mężów > > Tylko nie wszystkie żony są zdradzane - pisała kiedyś trinity. > - wszystkie macie racje. nie ma wienych mezow. kazdy pomarzy czasem by spedzic chociaz jedna noc z taka Shakira np... tyle ze polowa z nich nie ma na to nigdy okazji, odwagi, czy pieniedzy (by gdzies sie samemu urwac...) Tu nagroda pocieszenia dla milych Pan forum.narutofan.pl/printview.php?t=658&start=0&sid=8f2c03586256c3ac0f90b8711105e2c9 Odpowiedz Link
ssssuper_kochanka Re: wszystkie macie racje :) 11.01.13, 14:20 facettt napisał: > - wszystkie macie racje. nie ma wienych mezow. kazdy pomarzy czasem by spedzic > chociaz jedna noc z taka Shakira np... facettt, a ty bzykałeś Shakire, czy tylko marzyłeś o niej? Odpowiedz Link
facettt Re: wszystkie macie racje :) 11.01.13, 17:09 ssssuper_kochanka napisał(a): > facettt, a TY bzykałeś Shakire, czy tylko marzyłeś o niej? ani jedno, ani drugie. bedac praktykiem i realista marzylem tylko o tych , ktore byly dostepne. Odpowiedz Link
facettt Pamietaj: ... 03.01.13, 19:05 pann_a_nikt napisał(a): > jesteście po prostu zwierzętami i tak jak one kierujecie się na pewno też tym s > amym co one...jakby mnie mój "przyszły" mąż zdradził to chyba bym go zabiła PamietaJ: zycie ludzkie jest bezcenne, a zdrada, to w koncu nie koniec Swiata. zwlaszcza , gdy o niej nie wiesz. Odpowiedz Link
rtq1 zapasy w psychologicznym kisielu 03.01.13, 20:58 Popęd to akurat skłania samca do kopulacji z samicą, która mu przyniesie potomstwo. Odpowiedz Link
facettt Zupelnie nie. 04.01.13, 05:56 rtq1 napisał: Popęd to akurat skłania samca do kopulacji z samicą, która mu przyniesie potomtwo. Wrecz przeciwnie. gdy ma debet na koncie, to woli , by mu przyniosla pol litra. no to noworocznie - po jednym glebszym: savvima.com/wp-content/uploads/2010/10/Matis-Lchaim-Vodka.jpg Odpowiedz Link
laila_7 Re: Zupelnie nie. 04.01.13, 10:42 facettt napisał: > rtq1 napisał: > Popęd to akurat skłania samca do kopulacji z samicą, która mu przyniesie potomt > wo. > > Wrecz przeciwnie. > gdy ma debet na koncie, to woli , by mu przyniosla pol litra. Ale to już nie jest popęd, tylko wyższe instynkty Odpowiedz Link