Dodaj do ulubionych

Tak sie skonczylo obalanie teorii Einsteina

30.03.12, 16:02
stooq.com/n/?f=589626&c=1&p=0
Obserwuj wątek
    • pomruk Re: Tak sie skonczylo obalanie teorii Einsteina 30.03.12, 16:22
      O, biedak... Niestety, z pytaniem "a czy kabelki sprawdzili?" spotkałem się już kilkakrotnie pzy omawianiu wyników ostatnich eksperymentów... Biedak uczestniczył w błędzie, którego sie łatwo nie zapomni...
      • czlowiek_z_marsa Re: Tak sie skonczylo obalanie teorii Einsteina 30.03.12, 17:20

"Wcześniej w tym miesiącu wyniki eksperymentu zostały zakwestionowane po przeprowadzeniu innych doświadczeń, a CERN oświadczył, że dane uzyskane przez ekipę projektu OPERA były zniekształcone usterkami pomiarowymi lub obliczeniowymi."

O których sza... Czyli nie wiedzą ale wiedzą, wszelako, lub, albo, albowiem, było to inne doświadczenie w innych warunkach...
      • alsor sprzeczne zeznania 31.03.12, 19:10
        Wcześniej twierdzili, że prędkość neutrin wyliczyli z pomiarów
        przeprowadzanych przez kilka lat.

Widziałeś kabel podłączony trwale ale tylko w 99.9999% zamiast całkowicie?
        Bzdury.
        • smutas Re: sprzeczne zeznania 01.04.12, 03:11
          Widziałeś kabel podłączony trwale ale tylko w 99.9999% zamiast całkowicie?

Ja widzialem, i to nie jeden raz. MASAKRA! Istny generator szumow i niemilych dystorsji - jesli to swiatlowod. W coax'sie dochodzi ingress i tlumienia na "dziwnych" czestotliwosciach.

Bzdury.

Nie dla mnie....
          • alsor Re: sprzeczne zeznania 03.04.12, 00:44
            > Ja widzialem, i to nie jeden raz. MASAKRA! Istny generator szumow i niemilych d
            > ystorsji - jesli to swiatlowod. W coax'sie dochodzi ingress i tlumienia na "dzi
            > wnych" czestotliwosciach.

Nie wspominali o takich efektach - pewnie masz lepszą aparaturę, skoro to wykrywasz.

Ale za to raczyli zauważyć w pomiarach przesunięcie skorupy ziemskiej
            po tym dużym trzęsieniu ziemi, co spowodowało zmianę dystansu
            o kilka cm (w ramach 700 km).
    • bimota Re: Tak sie skonczylo obalanie teorii Einsteina 30.03.12, 18:48
      Bledow nie robi, kto nic nie robi... Ta sprawa smierdzi...
    • winoman Re: Tak sie skonczylo obalanie teorii Einsteina 02.04.12, 22:34
      www.nature.com/news/embattled-neutrino-project-leaders-step-down-1.10371

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka