paseo 30.03.12, 16:02 stooq.com/n/?f=589626&c=1&p=0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomruk Re: Tak sie skonczylo obalanie teorii Einsteina 30.03.12, 16:22 O, biedak... Niestety, z pytaniem "a czy kabelki sprawdzili?" spotkałem się już kilkakrotnie pzy omawianiu wyników ostatnich eksperymentów... Biedak uczestniczył w błędzie, którego sie łatwo nie zapomni... Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_z_marsa Re: Tak sie skonczylo obalanie teorii Einsteina 30.03.12, 17:20 "Wcześniej w tym miesiącu wyniki eksperymentu zostały zakwestionowane po przeprowadzeniu innych doświadczeń, a CERN oświadczył, że dane uzyskane przez ekipę projektu OPERA były zniekształcone usterkami pomiarowymi lub obliczeniowymi." O których sza... Czyli nie wiedzą ale wiedzą, wszelako, lub, albo, albowiem, było to inne doświadczenie w innych warunkach... Odpowiedz Link Zgłoś
alsor sprzeczne zeznania 31.03.12, 19:10 Wcześniej twierdzili, że prędkość neutrin wyliczyli z pomiarów przeprowadzanych przez kilka lat. Widziałeś kabel podłączony trwale ale tylko w 99.9999% zamiast całkowicie? Bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
smutas Re: sprzeczne zeznania 01.04.12, 03:11 Widziałeś kabel podłączony trwale ale tylko w 99.9999% zamiast całkowicie? Ja widzialem, i to nie jeden raz. MASAKRA! Istny generator szumow i niemilych dystorsji - jesli to swiatlowod. W coax'sie dochodzi ingress i tlumienia na "dziwnych" czestotliwosciach. Bzdury. Nie dla mnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
alsor Re: sprzeczne zeznania 03.04.12, 00:44 > Ja widzialem, i to nie jeden raz. MASAKRA! Istny generator szumow i niemilych d > ystorsji - jesli to swiatlowod. W coax'sie dochodzi ingress i tlumienia na "dzi > wnych" czestotliwosciach. Nie wspominali o takich efektach - pewnie masz lepszą aparaturę, skoro to wykrywasz. Ale za to raczyli zauważyć w pomiarach przesunięcie skorupy ziemskiej po tym dużym trzęsieniu ziemi, co spowodowało zmianę dystansu o kilka cm (w ramach 700 km). Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Tak sie skonczylo obalanie teorii Einsteina 30.03.12, 18:48 Bledow nie robi, kto nic nie robi... Ta sprawa smierdzi... Odpowiedz Link Zgłoś
winoman Re: Tak sie skonczylo obalanie teorii Einsteina 02.04.12, 22:34 www.nature.com/news/embattled-neutrino-project-leaders-step-down-1.10371 Odpowiedz Link Zgłoś