Gość: mc mn Re: Gandzia leczy IP: 80.51.245.* 01.12.04, 08:47 no w koncu cos mądrego, siła jest w naturze a nie w chemii. pozdro dla wszystkich zwolenników baczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony apacz Brawo! czas przelamac klamliwa propagande anty- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 08:52 marihuanowa, wspierana przez lobby alkoholowe i tytoniowe, z ktorych efektow korzysta tez policja i inne 'sluzby', ktorym sei daje kase na walke ze 'zlem'. rozsadek gora! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palacz sorry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 08:58 ...ku roślinie, którą już 6 tys. lat temu uznawano za świętą - konopi indyjskiej... chyba: ku konopiom indyjskim A poza tym artykuł jest jak najbardziej poprawny politycznie, choć w Polsce (i w USA np.) antyrządowy. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Kruca 01.12.04, 09:04 Proponuję zalegalizować miękkie i twarde narokotyki, pedofilię, zoofilię, wprowadzić eutanazję obowiązkową staruszków itp. Ten świat kretynieje w tempie zastraszającym Odpowiedz Link Zgłoś
atanod Re: Gandzia leczy 01.12.04, 09:20 No i świetnie, mamy rozwiązanie całego problemu uzaleznień. Proponuje wpisać narkomanów na listę osób testujących dobrowolnie dobroczynne działanie ziela. W ten sposób możemy ogłosić Polskę krajem pełnej szczęśliwośći w którym nie ma problemu z uzależnieniem. A ile sie zaoszczędzi kasy.Może i dziure w budżecie się załata. U steru staną nam szczęsliwi pod wpływem gandzi - nareszczie ludzie z pomysłami. Jestem matką 20 latka, który 5 lat sprawdzał ową "dobroczynność". Czy autor arutułu weżmie odpowiedzielnaść za kolejnego "testującego", który wzmocniony takim artykułem poświęci swoje życie "dla dobra nauki i doświadczania zbawiennych skutków gandzi"? Czy stanie przy rodzinie, gdy ta zacznie doświadczać spustoszenia poczynionego przez narkotyk? Czy to tylko brak wyobraźni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AlfredXXX Re: Gandzia leczy IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.12.04, 09:33 Palilem marihuanę kilka lat i zaden profesor ktory widzi ziele pod mikroskopem a nigdy go nie palil nie powie mi ze to jest zdrowe. To uzaleznia bardziej od papierosow i wprowadza w dziwne psychozy. Najnowsze badania mowia o substancji ktora jest w konopiach ktora odklada sie w ludzkim tluszczu i jest nie do usuniecia przez lata. Dzis jestem uwolniony od nalogu i rok nie pale.Moj kolega pali 10 lat.Sprobujcie z nim pogadac!!! Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zażenowana Gazeta reklamuje narkotyki??????????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 09:33 Kto jest sponsorem tego artykułu? Odpowiedz Link Zgłoś
kusss Re: Gazeta reklamuje narkotyki??????????????????? 01.12.04, 12:32 Z calym szacunkeim Pani zazenowana, ale to nie jest promowanie narkotykow, tylko zwyczajne za przeciw, nie zyjemy przeciez w sredniowieczu, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: Gazeta reklamuje narkotyki??????????????????? 05.12.04, 13:25 Ja. Ja jestem sponsorem. Spokojniejsza i mniej zazenowana?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: THC MENTALITY Re: Gandzia leczy IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.12.04, 09:36 ok! cieszę się z wyważania drzwi niedowiarkom, którzy to wyobrażają sobie cyt.: "branie trawki w żyłę", "wąchanie kompotu", etc. stop wrzucaniu dragów do jednego wora! .. jesli thc ma takie właściwości jakie są opisywane to skorzystajmy z nich zamiast bać się więzienia za posiadanie nawet śladowej ilości zioła i haszyszu. Ja osobiście już nie używam, bo częste terapie niestety wychodzą dziurą w bani :/ peace! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Gandzia leczy IP: *.agnat.pl / 193.19.104.* 01.12.04, 10:06 Popieram :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: administrator Re: Kto jest sponsorem tego artykułu? IP: 212.160.172.* 01.12.04, 10:10 pocaluj w dupe.......czemu chcesz zeby artykul ten zostal skasowany,jestes jednym z dewotow sluchajacych RM ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calahan Re: Gandzia leczy IP: *.stacje.agora.pl 01.12.04, 10:10 jasne, legalna, super lek i używka w jednym. A pomyślałeś, że po jakimś czasie byłbyś uzależniony i stałbyś się ćwierćmózgiem? Komuś widocznie zależy na legalizacji tego śmiecia. Widać to po wszechobecnym maryśkowym huraoptymizmie. Może jeszcze niemowlętom podajmy kokę - będą mądre i wspaniałe. Krew mnie zalewa jak słucham jarających skręty pseudo naukowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm? Re: Gandzia leczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 10:15 a Ty czytales ten utajniony raport? czy tylko powielasz czyjas opinie? z checia bym sie zapoznal jak i pewnei wiele innych osob. podziel sie informacja jak dotzrc do tego raportu. Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: Gandzia leczy 05.12.04, 13:30 Prosze bardzo. hyperreal.info/kanaba/go.to/sec/139 Link do Raportu WHO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alber Johanezburg Re: Gandzia leczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 10:19 W końcu jakaś sensowna publikacja na ten temat... Marichuana uleczy świat... Odpowiedz Link Zgłoś
jagi17 Re: Gandzia leczy 30.01.05, 10:32 CO NAJWARZNIEJSZE PODWYRZSZA PRODUKCJE BIALYCH KRWINEK nie bede wam tu % wypisywal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosław Szulc Re: Gandzia leczy IP: 212.160.116.* 01.12.04, 10:20 Polska, jako kraj byłego bloku radzieckiego ma niewielkie szanse na dekryminalizację produktów konopnych. Delegalizacja z 1997 roku przeprowadzona została z powodów moralnych (głównym powodem było twierdzenie iż marihuana wzmaga zdolność do popełniania przestępst - co okazało się nieprawdą). Decyzja o ekspresowej delegalizacji okazała się niepoprawnością i brakiem odpowiedzialności politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka jointy a papierosy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.12.04, 10:36 Mnie zainteresował fragment: "trzy jointy mają tyle substancji smolistych i węglowodorów aromatycznych co 20 papierosów". Zwykle zwolennicy legalizacji marihuany tłumaczyli, że jest o wiele mniej szkodliwa niż papierosy... To co z tymi badaniami naukowymi - wynik zależy od poglądów naukowca?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam z Wroclawia Re: Gandzia leczy IP: *.red.bezeqint.net 01.12.04, 10:52 Dobre ale zle.Wystarczy przeczytac ostatni fragmrnt i wszystko wzielo w leb. Ale, medycyno kochana,zacznijcie badac,analizowac,studiowac,podsumowywac, wtedy beda te czy inne % dla chorych, czy nie tak? to na co czekac? do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cygan Re: Gandzia leczy IP: *.telprojekt.pl 01.12.04, 10:53 Gdzie nozna przeczytać ten raport ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr.art Re: Gandzia leczy IP: *.dyndsl.zonnet.nl 01.12.04, 10:53 dziekuje- nie jest to nowina ale dziekuje za publikacje tego artykulu w gazecie. zycze panstwu/obywatelom rp/ powodzenia, czas zmienic mentalnosc polaka/ wszystkie dresy-andrzeje no i oczywiscie politycy czas na odrobienie zadania domowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filipoza NIE WARTO!!! IP: 213.206.148.* 01.12.04, 10:55 NIE WARTO!!! Jak juz napisalem w poprzednim poscie - moje 4-roletnie doswiadczenia (2 lata dzien w dzien) mowi mi, ze moze i sa jakies plusy ale wiecej minusow z postepujacym syndromem amotywacyjnym na czele. Dodajmy zaliczona zapadke (moze i bylo to omdlenie - cholera wie) po alkoholu i Mary, do tego zajebista ilosc substancji smolistych bo przeciez chyba tylko glupki pala Mary z :) filtrem; no i, o czym Kossobudzki nie napisal, kannabinole rozpuszczaja sie w tluszczach a z nich jest zbudowana blona kazdej komorki - przez to zostaja kumulujac sie przez cale zycie w organizmie jaracza - no i moga niestety wplywac (kij wie jak) na podzialy komorkowe - z takiego miejsca w organizmie nie da sie ich usunac - sorry :( Wybor nalezy do kazdego z Was. PA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Gandzia leczy IP: *.konstancin.net 01.12.04, 10:57 Jak polecasz to daj link, aby mozna było przeczytać ten raport.Pzdr, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gk Re: Gandzia leczy IP: *.nfz / 213.17.128.* 01.12.04, 11:02 A może jest zakazana po to aby firmy farmaceutyczne mogły swój biznes kręcić. Przecież aby wychodować trawke nie ma większego kłopotu, więc dużo ludzi mogło by z tego korzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frst21 Re: Gandzia leczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 11:02 "zapal fifke i puść ja w obieg, niech zapali każdy człowiek poczuje ciężar swoich powiek" takkkk, zioło było, jest i będzie palone, a skutki uboczne i tak sa mniejsze w porównaniu do skutków ubocznuch jakie wywołuj leki przeciw nowotworom. oczywiście nie podawać debilom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Gandzia leczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 11:11 papierosy tez sa bardzo zdrowe bo nikotyna jest przeciwutleniaczem i ma wlasciwosci antynowotworwe... Odpowiedz Link Zgłoś
eraserhead Re: Gandzia leczy 01.12.04, 11:18 no właśnie - oprócz wszystkich niewątpliwych zalet - osoby z podatnością na stane lękowe - bądź skrajnie rzecz biorąc na schizofrenię - mogą sobie po paleniu odblokować w mózgu różne mroczne miejsca - wiem to z autopsji :\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman A co na to Krowa? IP: 62.111.149.* 01.12.04, 11:33 Prychodzi krowa do lekarza. - Co Pani taka uśmiechnięta? - A to pewnie od trawy .............. Odpowiedz Link Zgłoś