Gość: alkohol IP: *.fr.airliquide.com 30.10.03, 17:15 a pic mozna? ps. bo jesli tak to zawsze mozna jednoczesnie podawac... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lek.med. Re: Skuteczny lek na żółtaczkę typu C? IP: *.ols.vectranet.pl 30.10.03, 18:02 Dla mnie, mimo niedoskonałości preparatu to rewelacyjna wiadomość. Znam kika osób z WZW typu C, choroba jest dla nich jak wyrok w zawieszeniu. I oto jest nadzieja na ułaskawienie. Bedę śledził dalsze losy odkrycia z uwagą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Skuteczny lek na żółtaczkę typu C? IP: 5.5.* / 80.58.48.* 04.11.03, 00:35 cześc , ja równiez jestem ciekawa jak daleko do końca drogi ! mam nadzieję że chorzy z żółtaczką wyzdrowieją ! a do tych co nie umieją sie zachować to niech tu nawet nie zaglądają !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kret No to Pamela A sie ucieszy IP: *.94.171.66.subscriber.vzavenue.net 30.10.03, 18:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjentka Re: Skuteczny lek na żółtaczkę typu C? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.03, 19:45 czy jesteś już na 3 grupie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamma (natretna) [...] IP: *.mad.east.verizon.net 30.10.03, 20:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr.ny Re: RZETELNA GOSIA T. ZALOGA IP: 216.223.52.* 31.10.03, 15:56 ciagle nie mozesz dojsc do siebie ze cie wywalili ze swojego towarzystwa? Get over this, go out, get some life. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek A. Hampshire Re: RZETELNA GOSIA T. ZALOGA IP: *.cougar.dialup.pol.co.uk 01.11.03, 11:58 Gość portalu: piotr.ny napisał(a): > ciagle nie mozesz dojsc do siebie ze cie wywalili ze swojego > towarzystwa? > Get over this, go out, get some life. :))) Nie pieprz Piotrze wieprza pieprzem...! Ten nowy srodek w leczeniu hepatitis C jest rewelacja na skale swiatowa i miejmy nadzieje, ze to dopiero poczatek. Wszelkie osobiste wycieczki sa wyrazem braku dobrych manier. Przydaloby ci sie nieco oglady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Skuteczny lek na żółtaczkę typu C? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.03, 11:58 moja żona miała WZW C - ale nie żyje, ja też mam WZW C - długo nie pożyję (34 -latek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sapcia Re: Skuteczny lek na żółtaczkę typu C? IP: *.student.pw.edu.pl / 194.29.130.* 03.11.03, 08:56 Ja pytanie troche inne?? Gdzie w warszawie mozna dowiedziec sie na temat profilaktyki zwiazanej z zakazeniem wirusem zółtaczki??? Chodzi mi o lekarza , przychodnie gdzie najlepiej sie udac??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: IP: *.R2-wyr.WAN.noma.pl 19.11.03, 09:54 gdy czytam Twoje słowa to wpadam w zwątpienie. Widać mam za mało wiadomości na ten temat /o wirusie w mojej krwi wiem od kilku miesięcy/ albo Ty przesadzasz :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Skuteczny lek na żółtaczkę typu C? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.11.03, 09:54 aa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keth Re: Skuteczny lek na żółtaczkę typu C? IP: *.internet.radom.pl 08.03.04, 23:04 ja mam tego bakcyla od jakiegos roku (19 lat) i bede szczesliwy, jak uda mi sie dozyc z tym 50... chetnie wzialbym udzial w testowniu tego preparatu.. bylebym mogl go do konca zycia dostawac za darmo;/ Odpowiedz Link Zgłoś