Gość: S A T A IP: *.kalisz.mm.pl 15.12.03, 18:45 Ten artykół bardzo mnie zainteresował. Znalazłem w nim szystko, czego szukałem. Jest on łatwy do zrozumienia więc polecam go przeczytać :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Natalia Re: Alkohol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 15:47 tresc tego artykulu jest prezdstawiona w bardzo prosty i zrozumiały dla mnie sposób ( z czego sie ciesze) szkoda, ze nie ma w nim liczby osób które np w Polsce sa uzaleznione od alkoholu itp. ogolnie artykól jest pox polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Re: Alkohol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 18:40 W tym aktykóle znalazłam wszystko co pomogło mi przygotować wspaniałą prezentacje potrzebna na szkolny konkurs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ochlej Re: Alkohol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 02:48 W tym artykule znalazłem wszystko, co potrzebowałem by zrozumieć, czemu jeszcze nie padłem po tylu bronkach:) I co więcej jest on jeszcze dla mnie zrozumiały:) Buuuleeee Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: Alkohol 28.02.05, 09:01 mistrz polski miał os ok 12 prom. I NIE MA JESZCZE POMNIKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lela Re: Alkohol IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.05, 19:46 dobra praca ale piwko albo kieliszek od czasu do czasu nie zaszkodza Odpowiedz Link Zgłoś