Dodaj do ulubionych

Pizzeria Pablo

IP: *.opera-mini.net 15.06.09, 16:42
Już od kilku dni jest otwarta nowa pizzeria warto wejść i zjeść pizzę jest fantastyczna i na prawdę tanie jest menu przyjemny wystruj. Szkoda tylko ze jest tak słabo o niej słychać w mieście gdy pytałem znajomych nawet o niej nie słyszeli ale na prawdę pizza jest fantastyczna
Obserwuj wątek
    • Gość: lala Re: Pizzeria Pablo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 16:56
      A moze jakies namiary na ta pizzerie podasz? bo ja rowniez o niej nie slyszalam..wiec...
      • Gość: Gość Re: Pizzeria Pablo IP: *.opera-mini.net 15.06.09, 17:00
        Oczywiście ze podam. Znajduje się ona koło pks w bloku cukrowniczym w tym pomieszczeniu co była kiedyś kwiaciarnia
        • Gość: pizza beeeee Re: Pizzeria Pablo IP: *.netcologne.de 15.06.09, 17:05
          typowa reklama ,ale to dzwignia handlu.......
        • Gość: lala Re: Pizzeria Pablo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 17:05
          Trzeba spróbować i ocenić, czy jest taka dobra jak piszesz. Przy najbliższej
          okazji musze sie tam wybrac.
          • Gość: Gość Re: Pizzeria Pablo IP: *.opera-mini.net 15.06.09, 17:09
            Śmiało nie pożałujesz.
            • Gość: lololo Re: Pizzeria Pablo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 21:06
              a godziny otwarcia ktos moze podac?
              • Gość: Gość Re: Pizzeria Pablo IP: *.opera-mini.net 15.06.09, 21:32
                Od poniedziałku do soboty od godziny 10:00 do 22:00 a w niedzielę od 12:00 do 22:00
                • Gość: xxx Re: Pizzeria Pablo IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.09, 23:23
                  gdzies na przeciwko lucky lucka?, a odnosnie wystroju jak wyglada i ile mniejsc
                  chodzi mi o wielkosc?
                  • Gość: Gość Re: Pizzeria Pablo IP: *.opera-mini.net 15.06.09, 23:57
                    No tak mniej więcej ll. Wystrój jest bardzo ładny staro polski no jeżeli chodzi o miejsca to jest ich dwanaście a miejsca w pomieszczeniu jest całkiem sporo
                    • pewnamadzia Re: Pizzeria Pablo 16.06.09, 08:20
                      Ta pizzeria jest tam, gdzie kiedyś był weterynarz?
                      • Gość: Gość Re: Pizzeria Pablo IP: *.opera-mini.net 16.06.09, 11:45
                        Tak dokładnie tam
                        • Gość: xXx Re: Pizzeria Pablo IP: 83.238.71.* 16.06.09, 12:01
                          A odnosnie cen, jak sie ksztaltuja w stosunku do innych pizzeri?
                          • Gość: gizd Re: Pizzeria Pablo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 12:20
                            A przepisy na pizze skąd podje.....ałeś? od Bojara czy Gucia??
                            • Gość: Gość Re: Pizzeria Pablo IP: *.opera-mini.net 16.06.09, 12:45
                              Ceny są niższe tego jestem pewien. A co do ciasta to nikt tu złodziejem nie jest i właściciel ma ciasto ale akurat nie powinno cię interesować to z kad je ma. Fajnie ze konkurencja pawła interesuje się tym z kad ma ciasto ha ha ha
                              • Gość: Ania Re: Pizzeria Pablo IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.09, 12:50
                                Ale mi problem-przepis na ciasto,chyba nie ma prostrzej rzeczy!
                                • Gość: spakosz Re: Pizzeria Pablo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 13:08
                                  a kto jest właścicielem tej pizzeri??/oodważny koles wystartowac
                                  przy takiej konkuręci..narazie gora jest zdecyowanie pizzernia pod
                                  Magdalenka co pradwa nie jest tak ''modna'' jak gucia ale sam smak
                                  pizzy o klase wyzszy
                                  • Gość: Gość Re: Pizzeria Pablo IP: *.opera-mini.net 16.06.09, 13:21
                                    Ok może mają lepsze pizzę w ll niż w guciu ale tak wam szczerze mówić polecam wpaść do pabla i wtedy porównajcie kto ma naj lepsza pizzę w święciu. Pozdro
                                  • Gość: Largus Re: Pizzeria Pablo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 02:39
                                    Gdyby w Oli tak nie smierdzialo a i samemu pozniej po jej odwiedzeniu by sie nie
                                    smierdzialo to uwazam, ze na pewno o wiele wiecej osob by ja odwiedzalo ;)
                                    Ale fakt, dobre w miare maja tam pizze i cale szczescie, ze je rowniez dowoza.
                              • Gość: Głodna Re: Pizzeria Pablo IP: *.swiecie.vectranet.pl 16.06.09, 15:33
                                "z kąd" ahhahahaha.Nie reklamuj tak kolegi tylko idz coś zjeść
                                • Gość: Gość Re: Pizzeria Pablo IP: *.opera-mini.net 16.06.09, 15:48
                                  Jem u niego od kiedy ma otwarte.
                                  • Gość: haha Re: Pizzeria Pablo IP: *.swiecie.vectranet.pl 16.06.09, 17:16
                                    Spoko.Dzien w dzien pizza:)smacznego
                              • Gość: Sam On Re: Pizzeria Pablo IP: *.swiecie.vectranet.pl 16.06.09, 17:35
                                ciasto ma z kadowa hehehehe
                                • Gość: Gość Re: Pizzeria Pablo IP: *.opera-mini.net 16.06.09, 18:44
                                  A z kad niby taki pomysł?
                                  • Gość: Zed Re: Pizzeria Pablo IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 16.06.09, 19:55
                                    Hmm..gdzie podkradli przepis na ciasto? Napewno nie w LL bo tam
                                    ciasto robi Piekarnia Matylda,a Guccio hmm...ma jakiś patent na
                                    ciasto? Z tego co pamietam jak otworzył pierwszą pizzerie to sam
                                    mówił że żeby się nauczyć robić pizze sam zatrudnił się na jakiś
                                    czas w pizzeri w Toruniu gdzie wszystko podejrzał więc nie rozumiem
                                    gdzie ten problem?
                                    • Gość: Justyna Re: Pizzeria Pablo IP: 82.146.246.* 16.06.09, 20:27
                                      Byłam w tym Pablo i stwierdzam że szału nie ma, jak narazie lokaj na 3 :/ Pizza
                                      taka sobie, ciasto dość twarde, pizza rozsypuje się przy krojeniu, jakaś tania
                                      mielonka zamiast szynki, małe talerzyki jakaś ponura atmosfera i czekanie 15
                                      minut na resztę bo ok 15 nie mają wydać ze 100zł Jak ktoś bywa w Bydzi to
                                      polecam pizze w Ambarze na dworcowej.
                                      Mimo to życzę powodzenia w rozwijaniu biznesu. Pozdro.
                                      • Gość: Sławek Re: Pizzeria Pablo IP: *.swiecie.vectranet.pl 16.06.09, 20:33
                                        "Wystrój jest bardzo ładny staro polski..." - jeśli meble ogrodowe z taniego
                                        plastiku to staropolski wygląd, to chyba człowieku nie mówimy o tej samej
                                        Staropolsce...
                                    • Gość: :O Re: Pizzeria Pablo IP: *.swiecie.vectranet.pl 17.06.09, 12:34
                                      piekarnia:D dobre:D haha
                            • Gość: :O Re: Pizzeria Pablo IP: *.swiecie.vectranet.pl 17.06.09, 12:31
                              Od Bojara nie ma co... to jest badziewie z proszku;/
                          • Gość: inkognito22 Re: Pizzeria Pablo IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.09, 13:39
                            Mają dość tanio.. fakt faktem pizza jest dobra ale jesli chodzi o kebab to massakra jednym slowem :/ to nie kebab lecz jakas salatka warzywna w bułce.. kawalki miesa byly tak nie liczne,ze wogole go nie czulem :D wole kebab z trojana,troche drozej ale wiesz co jesz.
    • Gość: lilka Re: Pizzeria Pablo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.09, 12:48
      a mnie zdziwiło, że wszystkie dodatki wybiera się samemu - wyjdzie więc podobnie
      jak w reszcie pizzerii albo i drożej. początki zawsze są trudne, miejsce może
      trochę niefortunne, a w samym środku też niewielki metraż. pracuje tam koleś,
      który robił u Bojarowskiego na os. marianki, taki chudy blondyn.

ten "wystrój staropolski" to rzeczywiście komuś wyszedł ;) dajmy szansę ludziom,
      pożyjemy i zobaczymy co z tego będzie.
    • Gość: stiv Re: Pizzeria Pablo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 14:47
      Byłem i juz więcej nie bede tam jadł. Tragedia zero siły przebycia
      na istniejącym rynku.
      • Gość: Zed Re: Pizzeria Pablo IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 17.06.09, 17:53
        Byłem jadłem. Jak na mój gust pizza bardzo dobra uważam że jest
        dobrą alternatywą na pozostałe pizzerie, co do lokalu to fakt
        troszke mały,powinni odrazu nastawiać się na dojazd, w srodku jak na
        początek ok, wiadomo na wstepie nigdy nie ma rewelacji, jak im
        wypali i się rozkręcą to pewnie zainwestują w lokal,w menu powinni
        coś dodać jakieś makarony albo sałatki . Dla mnie ok napewno jeszcze
        tam wejdę. Mojej dziewczynie też bardzo smakowała. Aaa nie mają
        narazie piwka ale mowił koleś że starają się o koncesje więc bedzie
        oki, bo na rogu pod Magdalenką to nawet nie ma co marzyć że sobie do
        pizzy browarka czlowiek wypije dla smaku. Życze im powodzenia.
        • Gość: ... Re: Pizzeria Pablo IP: *.cust.tele2.pl 17.06.09, 19:40
          Przynajmniej panie tam pracujące nie mają problemu z pijanymi panami,którzy nie
          mają ochoty wyjść w godzinie zamykania lokalu.
          • Gość: Zed Re: Pizzeria Pablo IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.06.09, 19:43
            Sorki ale nie chodziło mi o upijanie sie do nie przytomnego,na
            pijaków proste rozwiązanie piwko po 5-6zł i nie przyjdą a ktoś kto
            lubi wypić zimnego browarka do pizzy to i tak kupi np. ja tak zrobie.
            • Gość: Anka Re: Pizzeria Pablo IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.09, 10:35
              Byłam i bardzo mi smakowała pizza.Wystrój bardzo fajny,podoba mi się.Jak na
              początki jest ok.No zobaczymy co dalej,mam jednak nadzieję że cały czas będzie
              tak samo dobrze jak po pierwszej mojej wizycie w tym lokalu;)Sami dobrze wiecie
              jak jest na początek szał,a potem klapa z jedzeniem.Mam jednak nadzieję,że
              pierwsze moje wejście tam i nie ostatnie.
              • Gość: Tom. Re: Pizzeria Pablo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 12:23
                Porażka, jaki wystrój staropolski, widać że gość bez kasy i
                fantazji, no ale nie o to chodzi każdy musi kiedyś zacząć. Niestety
                pizza porażka, suma sumaru drożej nawet od Guccia bo niektóre
                dodatki ponad 2 zł, no i brak piwa!!!!!!!!!!!
                • Gość: Zed Re: Pizzeria Pablo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 12:40
                  Tom Ty pewnie byś chciał że by ściany na poczatku były złotem
                  wyłożone? Zawsze początki są trudne, pewnie pamietacie jak wygladała
                  pierwsza pizzeria guccia w dniu otwarcia? zielone ściany i stoliki
                  które dostał za free od browaru za to że bedzie wyłącznie ich piwo
                  sprzedawał, ale fakt piwo było od poczatku :) Jeżeli ta pizzeria
                  wypali to pewnie bedzie i piwo i lepszy wystrój,ja wczoraj byłem i
                  mi smakowalo.
                  • Gość: Asia Re: Pizzeria Pablo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 14:40
                    "że by" choć smakowało............
                    • Gość: Zed Re: Pizzeria Pablo IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 18.06.09, 23:20
                      Sorki pani polonistko wcisneła mi się spacja, pewnie Tobie nigdy
                      chochliki się nie zdarzaja jak piszesz na kompie pani "idealna"
                      • Gość: krytyk Re: Pizzeria Pablo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 23:19
                        Pizza całkiem SMACZNA (w Świeciu chyba najlepsza jaką jadłem). Koszt pizzy 15zł
                        (3składniki - 32cm) porównywalny z innymi lokalami, jednak spodziewałem się
                        trochę większych rozmiarów. No i lokal, wyglądem z pewnością nie przyciąga,
                        widać że ktoś starał się to otworzyć jak najmniejszym nakładem kasy. A szkoda,
                        bo te plastiki kompletnie tam nie pasują, psują jakikolwiek urok. Parę groszy
                        więcej ale porządne siedziska by się przydały. Może z czasem? I prośba do
                        pracowników aby trochę bardziej dbać o czystość talerzy, szklanek i sztućców.
                        Ale ogólnie pozytywne wrażenia. Mam nadzieję że z dnia na dzień będzie coraz
                        lepiej. Powodzenia!!
                        • Gość: door Re: Pizzeria Pablo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 10:10
                          Jeszcze nie byłem,i pewnie nie pójdę.Jak widzę obsługę odpalającą się w wejściu
                          to mnie skręca.
                          • Gość: faja Re: Pizzeria Pablo IP: *.centertel.pl 21.06.09, 00:02
                            [b]no bo chyba wolisz jak obsluga w innym lokalu calkiem nie daleko
                            dmucha ci dymem od papierosa prosto do pizzy palac obok przy stoliku
                            bylem tam i powiem ze jak narazie lepszej pizzy w świeciu nie jadlem
                            i wolal bym zeby sobie palili tam gdzie pala niz przy stole i w
                            lokalu mialo by smierdziec papierosami. sa zalety i wady nikt w tym
                            swieciu ludziom nie dogodzi najlepiej siedzcie w domu i bedzie ok
                            pozdrawiam i trzymam kciuki za ta pizzernie
                            • Gość: door Re: Pizzeria Pablo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 10:23
                              Jak chcą to niech sobie palą.Ja pójdę tam gdzie nie palą.Nie po to walczyłem z
                              tym nałogiem ,żeby teraz wąchać dym.
                              • Gość: ja Re: Pizzeria Pablo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 15:01
                                Wszędzie palą... A w Oli w kuchni :) Więc ja wolę zdala od mojego
                                jedzenia...
                                • Gość: JA Re: Pizzeria Pablo IP: *.cust.tele2.pl 22.06.09, 10:22
                                  Kiedy i gdzie Ty widziałeś żeby dziewczyny w Oli paliły w kuchni.Już takie
                                  głupoty wymyślacie,że to jest niewiarygodne.

Nie spotkałem się z tym żeby dziewczyny z Oli paliły w kuchni.

A jak już takie rzeczy widzisz i masz z tym problem to dam Ci radę.Jedz sobie w
                                  domu.Ne będziesz miał wtedy problemu,że ktoś Ci pali lub co innego robi.

Bye!
                            • Gość: aniula Re: Pizzeria Pablo IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.09, 18:41
                              kurcze zenada pol wpisow albo i wicej daj na forum napewno gejowaty szeffffffff
                              to widac z daleka wysarczy najchac na pizzerie pablo a juz jest oddzew kolo
                              zalosny jestes i tyle reklama na forum ci nie pomoze i jak si wpisujesz to rob
                              chociaz kilku godzinn odstepy bo wystarczy sprawdzic date i godzine i wiadomo ze
                              to jedna i ta sama osoba...ja napwno pizzy nie zjm u ciebie bo sorry br4zydze si
                              takich wazeliniarzy ktorzy sa narcyzami
                        • Gość: vnx Re: Pizzeria Pablo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 16:26
                          Pizza jest naprawdę dobra, ale tak jak niektórzy piszą, lokal
                          (wnętrze) i otoczenie odpycha. Mimo wszystko polecam, przede
                          wszystkim na wynos.
          • Gość: aja Re: Pizzeria Pablo IP: *.swiecie.vectranet.pl 22.06.09, 19:16
            bo panie tam pracujące mają problem same z sobą,niemiłe, wiecznie ze
            skwaszoną miną
            • Gość: jolka Re: Pizzeria Pablo IP: *.cust.tele2.pl 22.06.09, 20:28
              ale gdzie niby pracujące,bo nie skonkretyzowałeś?:/
        • Gość: siwa Re: Pizzeria Pablo IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.06.09, 20:23
          Aby móc sprzedawać alkohol w lokalu nie jest potrzebna "koncesja"
          tylko pozwolenie:)
          • Gość: Pierwszy i ostatni Re: Pizzeria Pablo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 22:40
            O nie... To że ,,pizza" w tej jak to piszecie ,,pizzerni" jest
            pyszna, dobra i tego typu epitety tego czegoś są poprostu
            śmieszne... Pizza to jakaś pacia, sos zabija cały smak ,,pizzy". A
            ten ,,staropolski wygląd" jak ktoś pięknie napisał to naprawdę
            rewelacja :D Nie dość że trzy krzesełka na krzyż, to jeszcze
            plastiki stoliki...
            Jeżeli ktoś się jeszcze zastanawiał nad tym czy pójść to radzę
            prosto z serduszka... Pizza z Tesco jest tańsza, szybciej się ją
            robi i jest zdecydowanie lepsza :)

Pozdrawiam serdecznie :)
    • Gość: optymista Re: Pizzeria Pablo IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.09, 08:41
      w skali 1 do 10 to:

wystrój: 5
      Krzesla / stoliki : 2
      obsługa: 4
      menu: 3
      PIZZA: 1

reszta oferty: nie wiem, nie jadłem nic poza pizza, ale znajomi
      odradzali mi pojscie tam... moglem ich posluchac :) tylko brzuch
      mnie bolal do konca dnia.
      • Gość: smakosz Re: Pizzeria Pablo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 11:39
        W rzeczy samej. Poszedlem wczoraj tam cos zjesc z ciekawosci i rzeczywiscie
        kiepsko. Wystroj mozna jeszcze przebolec i obsluge ale pizza na prawde kiepska,
        kompletny brak smaku, pomidorowego sosu na podklad brak, polowy skladnikow,
        ktore posiadaja do wyboru aktualnie nie mieli na stanie (skoro papryka nie
        dojechala to co za problem skoczyc do pobliskiej biedronki czy kauflandu i kupic
        z dwie), ludzie ktorzy przychodzili cos zjesc po chceci zamowienia czegos i
        dostaniu odpowiedzi, ze nie posiadaja tego aktualnie po prostu wychodzili. Tym,
        ktorzy mowili, ze jest tam najlepsza pizza miescie, serdecznie wspolczuje gustu
        i smaku.

Reasumujac: pizzeria ta to ogolny kompletny niewypal, moze sie utrzymaja do
        konca wakacji. Jednakze jezeli pozmieniaja troche rzeczy w swojej ofercie to
        moga dluzej pociagnac bo lokalizacje maja dosc dobra (dworzec autobusowy i
        glodni czekajacy pasazerowie) i w obecnej chwili dosc tanio.

Pozdrawiam.
        • Gość: ona Re: Pizzeria Pablo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.06.09, 00:28
          kurde rzucają się niektórzy na głębokie wody.... ale kochani....
          prawda taka, że większość TONIE!
          prawdopodobnie otworzył tę stołówkę były pracownik LL... myślę, że
          troszkę unosi się ponad chmurki...ale no każdy ma prawo robić to co
          sądzi, że mu dobrze pójdzie.. niektórzy szukają przepisu na szybkie
          pieniądze, niektórzy chcą się po prostu odegrać na byłych
          pracodawcach... tylko co to da?? i komu???
          dla mnie otwieranie pod nosem powiedzmy sobie czegoś podobnego do
          branży byłego pracodawcy jest niesmaczne!i to już na dzień dobry!
          wiem też, że w biznesie nie ma miejsca na sentymenty...ale powinno
          się mieć ROZUM!!!
          nie mam zamiaru nikomu ubliżać, ani nikogo reklamować, bo dobry
          towar nie potrzebuje WIELKIEJ reklamy, po prostu wyraziłam swoje
          zdanie, każdy jada tam gdzie lubi, i gdzie go stać :))
          W tej pizzerii nie byłam, i pewnie nie będę... życzę świeżych myśli
          dla ŚMIAŁKA!
          aha... żadnym właścicielem niczego też nie jestem.... no może mam
          własne M3 hihi
          pozdrówki dla czytających:)
          • Gość: halla Re: Pizzeria Pablo IP: *.swiecie.vectranet.pl 26.06.09, 06:17
            Jak sie u kogoś do nocy robi a jest szansa na otwarcie czegoś własnego to trzeba próbówać.W LL pizza jest tak fatalna,że powinni wogóle jej nie wydawać.
            • Gość: Zed Re: Pizzeria Pablo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 07:45
              Gdyby to była prawda że nie należy otwierać działalności podobnej
              lub takiej samej do byłego pracodawcy to trzeba by było zamknąć
              połowę zakładów w tym mieście.
              • Gość: świecianka Re: Pizzeria Pablo IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.09, 10:39
                A prawd a jest taka ,że nie którzy nie mają odwagi otwierać i krytykują tych
                którzy spróbowali.Bo u nas tak jest,że nie otworzę,ale i tym którzy próbują nie
                dam żyć.Chociaż by przez wypisywanie bzdur.
                A ludzie Ci najwidoczniej mieli dość pracy w LL że spróbowali otworzyć coś
                swojego.Szczerze pisząc praca w LL nie należy do najprzyjemniejszych.Życzę
                powodzenia ludziom z Pizzeri Pablo.
                • Gość: helo Re: Pizzeria Pablo IP: *.centertel.pl 28.06.09, 00:59
                  zgadzam sie w ll nie ma latwo a tym ludziom trzeba dac szanse a nie
                  odrazu kazdy miesza ich z blotem sa dotacje i napewno cos zmienia
                  ale nie stety nasze prawo jest takie ze trzeba istniec 6 mc zeby cos
                  uzyskac a jesli wy juz jestescie na nie to jak ludzie maja sie
                  rozwijac jak maja wam pokazac ze potrafia trzymam kciuki za nich i
                  bede chodzic tam na pizze pozdrawiam
                  • Gość: zed Re: Pizzeria Pablo IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.09, 08:10
                    ah jak dobrze, że masz apteke zaraz obok, to chociaż po tabletki na
                    ból brzucha będziesz miał blisko :)
                  • Gość: ... Re: Pizzeria Pablo IP: *.cust.tele2.pl 28.06.09, 10:17
                    Ale po co mamy się oszukiwać?Jak nie smakuje nam tam pizza to nie ma sensu
                    chodzenie tam i męczenie się.A każdy ma prawo powiedzieć co myśli,po to chyba
                    założono ten wątek.

To nie dzień dziecka żeby się nad kimś użalać i mówić ,że na pewno dadzą radę.

LIVE IS BRUTAL moi drodzy,a w Świeciu "Oli" już żadna nowo otwarta pizzeria nie
                    przebije.
                    • Gość: zalirozpacz Re: Pizzeria Pablo IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.09, 14:38
                      Jedna wielka masakra :
                      - wystrój: jak za komuny w spożywczaku
                      - obsługa: koleś jakiś kosmita
                      - zarcie: menu bardzo ubogie
                      - brak parkingu i fajnych lasek do obsługi

a więc same "-" jak sie coś szybko nie poprawi to nikt tam więcej nie wejdzie to
                      nie Toruń :)
                    • Gość: desperado Re: Pizzeria Pablo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.09, 14:43
                      W OLI jest tak samo staroświecki klimat, może ciut lepszy, ale bez rewelacji.
                      • Gość: meg Re: Pizzeria Pablo IP: *.swiecie.vectranet.pl 29.06.09, 07:47
                        Stare produkty_ owoce morza śmierdzące. Pani była łaskawa i nie
                        policzyła za pizze. Tłumaczyła, że to produkt mrożony i taki
                        dostają. Niestety nie usłyczałam przeprosin. Pizza z owocami morza
                        skutecznie mi obrzydziła kolejną wizytę w tym lokalu. Na uwagę by
                        Pani szanowała klientów i poczytała opinie na forum stwierdziła, że
                        nie ma internetu. Nie pociągną długo przy takim podejściu do
                        klienta, lokal świeci pustkami
                        • Gość: Gość Re: Pizzeria Pablo IP: *.opera-mini.net 29.06.09, 14:36
                          Jeżeli pani stwierdziła ze te owoce morza były nie świeże to niech pani pójdzie do innej pizzeri w święciu i poprosi ze by pani je rozmrozili i pani sobie to powacha. A jeśli pani o tym wiem ze wszędzie śmierdza to po prostu przyszła tu pani z rodzina ze by tylko oczernic ta pizzę. Tyle mam do powiedzenia myślę ze to pani powinna przeprosić tamtą panią. Zero szacunku dla drugiej osoby.
                          • Gość: Meg Re: Pizzeria Pablo IP: *.swiecie.vectranet.pl 29.06.09, 19:04
                            Gość naucz się polszczyzny i pisz poprawnie a kim jesteś to wiadomo
                            panie D. Nie oczerniam , ale stwierdziłam fakt!
                            Bądż pewny, że do Was nie pójdę i każdemu odradzę.A tak na
                            marginesie Wasz pikantny sos wogóle nie jest ostry a ciasto mdłe i
                            mało słone. Ale skoro chwilę po otwarciu odsyłacie Klientów do
                            konkurencji w czasach, gdzie o klienta sie walczy i dba, to Wasz los
                            jest chyba przesądzony.A jednak macie internet , skoro dotarliście
                            do tego forum i opini o Was jak poradziłam.Masz rację panie D, zero
                            szacunku do drugiej osoby jaką jest Klient, z którego zamierzacie
                            życ.Pozdrawiam
                          • Gość: ja Re: Pizzeria Pablo IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.09, 18:56
                            och pablo nie denerwuj sie tak bo ci zyly wyjda na wirzch ty myslisz ze ludzie
                            nie czaja ze to ty non stop siedzisz na forum kurde masz ta pizzerie jakis
                            krotki czas i myslisz ze ludzie beda bronic ciebie i twoich ludzi tak nie zartuj
                            mozemy cos napisac o oli lub gucciu ale ni o twoim czyns tam daj luz zalosny
                            czlowieku widac ze nie nie masz ludzi skoro ciagle jstes na necie
                    • Gość: xcf Re: Pizzeria Pablo IP: *.ip.netia.com.pl 30.06.09, 00:38
                      mrozonki z biedronki sa lepsze od waszej tandetnej pizzy....
    • Gość: ja Re: Pizzeria Pablo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.09, 14:09
      Byłam, jadłam, smakowało:):) pizza lepsza niż w Lucky Lucku, ale pizza i Gucia i Oli najlepsze w Świeciu:)
      • Gość: Bono Re: Pizzeria Pablo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 14:41
        Przesadzacie, pizza jest spoko, ale to nie zmienai faktu, ze w
        Guccio jest najlepsza w Świeciu. Ale tylko na Dużym Rynku, bo na
        Kościuszki majstrują gnioty ;)
        • Gość: wycior Re: Pizzeria Pablo IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.09, 22:12
          o jojoj,.,... mam tcisk...
          • Gość: jola Re: Pizzeria Pablo IP: *.swiecie.vectranet.pl 04.07.09, 22:14
            normalną odpowiedz udzielił zed bo większość patrzy żeby oczernić.Ja jeszcze
            tam nie jadłam i nawet jeśli by mi nie smakowało to nie rąbała bym tyłka
            zwłaszcza w na forum.zastanówcie się puste łby bo na pewno wam się nudzi.A
            przekroczenie niektórych barier grozi sądem mili ludzie.I jeszcze jedno nikt
            nikogo na siłę nie ciągnie-nie podoba się to wypad z baru wieśniaki!!!
            • Gość: struś pędziwiatr Re: Pizzeria Pablo IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.09, 09:52
              Jola, powtórz dużymi literami, bo nie dosłyszałem :P, a na
              przyszłość nie denerwuj sie tak, każdy może pisac co mu się podoba,
              a jak się komuś czyjaś wypowiedź wydaje obraźliwa to niech poda te
              osobe do sądu - proste...

puki co....

pizza ochydna ;P
        • Gość: smakosz Re: Pizzeria Pablo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.09, 16:08
          Pizza w Guccio jest ochydna. Zapiekanki także, jak kiedyś byłam głodna i poszłam
          kupić zapiekankę to dostałam taki gniot przypalony, że szkoda gadać. Kebab? też
          wstrętny składniki się kupy nie trzymają.A ceny z kosmosu.No i jeszcze
          obsługa........Porażka zamawiasz jedno dostajesz drugie i czekasz czekasz aż
          żołądek przyrośnie do krzyża.Te negatywy dla Pablo są bardzo zachęcające.Idę
          sprawdzić co tam w trawie piszczy.Może wreszcie normalna pizzeria.Konkurencja
          jest wskazana, przynajmniej nie jest się zdanym na spalone zapiekanki :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka