Gość: MAla Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.ntvk.com.pl / 212.160.95.* 06.05.04, 15:33 dzisiaj napisalam drugi tescik ogolnie nie byl trudny..mysle ze dalam z siebie wszystko z wczorajszego mam 20 na 20 zamknietych wiec sie bardzo ciesze:)) czekam z niecierpliwoscia na odpowiedzi do dzisiejszego testu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rkowalczyk Odpowiedzi!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:34 Mam nadzieje ze poprawne odpowiedzi umieszczone są na stronie Gimnazjum Nr 28 w Szczecinie: www.gim28.szczecin.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: callmenigelwww Re: Odpowiedzi!!!! IP: 217.97.144.* 06.05.04, 15:40 TAM SĄ ZŁE ODPOWIEDZI NP> NIE TRZEBA BYŁO OBLICZAĆ SZEROKOŚCI MOSTU, TYLKO RZEKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radio lublin Re: Odpowiedzi!, jutro EGZAMIN!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:44 Ty gościu myślisz, czy tylko od święta??? Żeby podac odpowiedź trzeba było obliczyć długość mostu :) (no dobra, może nie szerokość, ale x=300 metrów jest prawidłowym półrozwiązniem) :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: callmenigelwww Re: Odpowiedzi!, jutro EGZAMIN!!! IP: 217.97.144.* 06.05.04, 15:49 No właśnie PÓŁODPOWIEDŹ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radio-zet Re: Odpowiedzi!, jutro EGZAMIN!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:55 Ok, poniosło mnie, to była półodpowiedź, ale za to możemy się cieszyć, że nauczyciele z tego gimnazjum w SZCZECinie, hehe, źle coś zrobili i jesteśmy sprytniejsi od niech, hehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: callmenigelwww Re: Odpowiedzi!, jutro EGZAMIN!!! IP: 217.97.144.* 06.05.04, 15:57 wuefiści to ******* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radio-maryja Re: Odpowiedzi!, jutro EGZAMIN!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 16:00 Hehe, bez przesady, był tam jeden WOS-ista, hehhehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: callmenigelwww Re: Odpowiedzi!, jutro EGZAMIN!!! IP: 217.97.144.* 06.05.04, 16:03 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radio-puls Re: Odpowiedzi!, jutro EGZAMIN!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 16:10 Nic nie chce mówić, ale tam nawet vicedyrektor... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: callmenigelwww Re: Odpowiedzi!, jutro EGZAMIN!!! IP: 217.97.144.* 06.05.04, 16:13 tak tak dyrektorka w mojej szkole skończyła informatykę a nie potrafi maila wysłać!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radio-wawa Re: Odpowiedzi!, jutro EGZAMIN!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 16:30 Heh, to ja o mojej szkółce nic nie powiem, hehe. Ostatnio jest afera w mediach z naszą szkołą, Jak chcesz, to Ci moge dać link do gazety lubelskiej, gdzie jest o mojej dyrektorce :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: callmenigelwww Re: Odpowiedzi!, jutro EGZAMIN!!! IP: 217.97.144.* 06.05.04, 19:30 Dawaj ten link na rozlużnienie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicaj Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.telgam.pl / *.telgam.jaslo.pl 06.05.04, 15:39 moim zdaniem test Humanistyczny byl o wiele latwiejszy od tego testy .tamten rozwiazywalem z latwoscia a ten dzisiejszy byl moim zdaniem beznadziejny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scorpio Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: 80.51.31.* 06.05.04, 15:45 Test nie był trudny z wyjątkiem zadania 11, 12 i 22. Według mnie niepotrzebnie były duże liczby w niektórych zadaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maksymus007 Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.4web.pl 06.05.04, 15:54 Ja was nie rozumiem - mat-przyr jest o tyle fajny, ze tam wszystko jest logiczne i potwierdzone naukowo, a humanistyczny to takie piepszenie o jakims temacie, bez konkretnych wskazan i zgadywanie "co poeta mial na mysli" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał w z pruszko Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 06.05.04, 15:56 normalnie bomba z humanistycznego mam 20/20 z zamkniętych . a co do matematycznego jestem dobrej myśli!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YOUstyś Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.citymedia.pl 06.05.04, 16:02 humanistyczny to koszmar.....te daty......i jeszcze temat z MODY!! A dzisiaj był metam-przyr. hehe banalne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.arkada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 16:04 spodziewalam sie łatwiejszych pytań z czesci humanistycznej, ale pomimo tego dobrze mi poszło. Z zamkniętych zadań 17 na 20 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martusia Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.wroclaw.mm.pl 06.05.04, 16:11 wydaje mi sie ze egzamin nie był trudny lecz były podchwytliwe niektóre pytania! uwazam ze egzamin z zakresu matematyki i przyrody był prostrzy niz probny!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dymek Jest dobrze IP: *.ryglice.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 16:30 Jak wam poszło??? U mnie gicior!! Wczoraj to tatalnie źle a dziesiaj luzik tylko nie wiem co miało być w tym gości z zakwasami i zakwitem wody!!! Pozdro!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta(Zawias) Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 16:36 Jasne testy przebiegały bez zakłóceń.A to dobre.U mnie w szkole wczoraj rzeczywiście było w porządku,natomiast dzisiaj nauczycielki dały niezły pokaz.Przez sporą część czasu poprostu o czymś plotkowały,co mnie bardzo denerwowało,dyż wogóle nie potrafiałam się skupić.W końcu zwróciłam im uwagę i wreszczcie zamknęły swe szanowne jadaczki.Dodam jeszcze tylko,że test mi szedł dziś całkiem nieźle do czasu kiedy nie zaczęły gadać.Później już kompletnie nie umiałam się skupić i część zawaliłam.No cóż.....do orłów matematycznych nie należę,ale cały czas chodziłam na korepetycje i naprawde się przykaładałam.Niestety nauczycielki z mojej szkoły okazały się kompletnymi kretynkami(ups,ale nie mam za co przepraszać).W każdym razie przeszkadzało to nie tylko mnie,jako,że siedziałam w drugiej ławce,ale i innym piszącym.To było tylko takie wyjaśnienie,że egzamin wcale tak fajnatystycznie(przynajmniej dziś w mojej szkole i mojej grupie) nie przebiegał.A ludzi to naprawdę irytowało i przeszkadzało im.Co w takim razie zrobić z tymi nauczycielkami??Była też kobieta z jakiejś komisji,która co prawda się nie odzywała,ale im też nie raczyła zwrócić uwagi.Zakmnęły się dopiero kiedy ja już nie wytrzymałam i im to powiedziałam,ale traz myśle,że mogłam stamtąd poprostu wyjść.Wale już to wszytsko <fuck>!!!!!!!!! A teraz zdanie mojej mamy:"Do czego to podobne,żeby uczeń na egzaminie musiał zwracać uwagę nauczycielom?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Ruda Śl. Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.rudanet.com / *.rudanet.pl 06.05.04, 16:39 W obecnej chwili Uważam, ze testy nie były trudne.Łatwo można było zrobić błędy. To fakt,ale zobaczymy, co z tego wyniknie.....Ja zamiast skrzeku napisalam ikra. Ja nie moge!!! Taki byk, ale gańba. To nie jest pierwszy i ostatni!!!Nie zamieniłam takze minut na sekundy w zadaniu z baterią...No nic. Dobrze że juz mam to za sobą, chociaz gdyby mozna bylo cofnac czas........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GimNazjAliStkaHWDP Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 16:44 Co wy kurwa odpierdalacie??Trudniejszych egz nie było?? Przeciez wiedzieliscie, ze nie dalismy rady z próbnym to przyjebaloscie taki, ze kurwa tylko mozna bylo strzelac! I co marzenia z przyszłymi szkolami poszly sie jebac??Mała rada- to niech ta nasz zajebista komisja egzaminacyjna idzie!! Zapierdolone szczury i cfele!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 16:58 DZisiaj posz.ło lepiej niz wczoraj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!A KTO BY SIE SPODZIewał?????????!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radio-lublin Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:08 Ja bym się spodziewał :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytan GAG Oj chyba tylko 42/50 IP: *.168. / *.rotmanka.jpk.pl 06.05.04, 17:08 Zrobiłem błąd z tym fiordowym, pasożytnictwem, prażeniem. Po za tym ten zasrany opływowy kształt ciała (żaba i kijanka ma) i zamiast skrzek napisałem kom. jajowe. HA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonimowy uczeń :] Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:12 Druga część była tak łatwa ze jak dostane 45pkt to sie załamie .... a jesli chodzi o humanistyczną część będe się cieshył z 25 pkt :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KPKI3b CHEMIA TRUDNA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:12 JA naleze do humanistycznej klasy w nedznej szkole w warszawie, i chemia nie byla trudna....oczywiscie ja ja zwalilem na rownaniu woda z dwutlenkiem wegla, ale ogolnie to byla banalna, szcegolnie te polietylen... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwykły uczeń Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.ostrowiec.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 17:15 Uważam że te egzaminy to jedno wielkie kłamstwo i napewno nie mógł pytań układać Polak ale Żyd, który nie myśli o nas lecz tylko o wyniszczeniu nas przez stres. Egzaminy te są nie potrzebne uczeń wzorowy któremu źle pójdzie egzamin ma droge zamkniętą do dalszej edukacji w leprzej szkole natomiast ten gorszy ściągnie i napisze lepiej. Po co ta praca w szkole przez 3 lata w gimnazjum?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anoola Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:17 od Żydów się proszę odstosunkować, drogi rasisto:-\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania 16lat Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 17:20 dlaczego nikt nas nie uprzedzil ze bedzie podzial na grupy?????!!!!to nie sprawiedliwe, ludzie popisali takie glupoty, wyniki beda nieciekawe,ogolnie bylo sredniotrudne obydwa, cos o tym wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolek A kiedy odpowiedzi? IP: *.wlan.sse.pl 06.05.04, 17:34 A kiedy będą odpowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Admin ODPOWIEDZI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:37 Niestety z powodów technicznych nie jesteśmy w stanie zamieścić odpowiedzi na stronach Gazety.pl w dniu dzisiejszym. Wszystkich zainteresowanych serdecznie przepraszamy. Administrator forum Gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolkowicz Re: ODPOWIEDZI (Ale lolek :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:20 Hmm. Hehe, zobaczyli pewnie, że multum ludzi oczekuje odpowiedzi, to powiedzieli, że nie można umieścić ich na stronie i tym samym zmusili ich do kupna gazety. Taki lolek :D No niestety ... musicie wydać hajs :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol2 Re: ODPOWIEDZI (Ale lolek :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:23 Hehe, co prawda, to prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wazne Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.stoginet.csc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:43 sram mi poszlo hujowo i jestescie wszyscy pojebani!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sportowiec Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.darnet.rybnik.pl 06.05.04, 17:49 Cześć nie uważacie że Mistrzowie Polski w jakimś sporcie powinni byc traktowani jak laureaci tylko tym "panom" z CKE wydaje się że łatwiej jest zostać mistrzem Polski niż zostać laureatem !! Powinni takie osoby zwolnić choć z jednej wybranej części egzaminu !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.chello.pl 06.05.04, 17:57 Sądzę, że test do łatwych nie należał, ale zawsze mogło być gorzej. Z pewnością różnił się od testów z ubiegłych lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 18:12 sama nie wiem co mam o tym myslec wyszlam z tej drugiej czesci w szoku mam i bledy i poprawnie zadania nie chcialabym znac wynikow bo probne byly o wiele latwiejsze... pozdrawiam alek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Min4X Re: Gimnazjaliści piszą drugą część testu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:13 już jest dobrze!!! chyba każdemu poszedł nie najgorzej!!! qrcze !!! hehe Odpowiedz Link Zgłoś