unsatisfied6 Re: Test zdolności językowych - 20 pytań 23.10.04, 20:51 Gość portalu: mallick napisał(a): > 50 % - niech ten wynik zawstydzi moich nauczycieli a nie mnie :) chyba test dla idiotów , a nie humanistów . wśród profesorów matematyki znajdziesz krotnie więcej znajacych biegle język obcy niż wśród tzw "humanistów" . jakoś wydaje mi się , że najmniej jest ich wśród historyków , co i dziwić nie może , jak się przeczyta przykłady prac doktorskich - bywa to niesamowite wodolejstwo - zdecydowanie nie czytają literatury w angielskim z historii / oczywiscie mogą byc wyjątki /. co do wyników nauczania , słusznie zauważyłeś , że są mierne niezależnie od ewentualnych zdolności językowych / nie mierzonych na pdst tego tesu oczywiście /i czasu poświęconego na poznanie przedniotu przez ucznia . nie ma wyników , bo i celem edukacji nie jest jej skuteczność i pragmatyzm , a kształcenie odpowiedznich postaw i świadowmości obywatelskiej o zaniżonych wartościach dla interesów władzy - a jaki jest ten interes widać po jego owocach pracy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Test zdolności językowych - 20 pytań IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.04, 14:27 zdolosci to cos wrodzonego, anie cos, czego mozna sie nauczyc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssalamander Re: Test zdolności językowych - 20 pytań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 14:54 to było straszne:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: humanistka Re: Test zdolności językowych - 20 pytań IP: *.icpnet.pl 26.10.04, 22:35 mature z polskiego zdalam na 5. mam certyfikat z angielskiego i niezle wladam niemieckim.mam 19 lat.uzyskalam 35%, chyba malo troche.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasz cyc Re: Test zdolności językowych - 20 pytań IP: *.icpnet.pl 28.10.04, 15:19 głupie głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re- 20 pytań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 17:23 a dajcie spokoj!!!! Ten test wymyslal jakis idiotai wcale nie jest to test zdonlosci... znam 4 j.obce i nie mialam problemow z nauka a test...40% hahaah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Test zdolności językowych - 20 pytań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 15:44 O kurczaki! 30% myśle ze na gimnazjalistkę to dobrze.hahaha.jaka nadzieja.... szczelałam fzhut- to slowo oznacza wschód hahaha nie zle no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Test zdolności językowych - 20 pytań IP: *.chello.pl 13.11.04, 17:24 o rany, mam 80%; padłam na tych czteropolowych kwadracikach, dopatrzyłam się tam pewnych zależności związanych z dźwięcznością (lub bezdźwięcznością) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izolda Re: Test zdolności językowych - 20 pytań IP: *.olsztyn.mm.pl 29.11.04, 19:30 beznadziejne pytania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!skąd wy je bierzecie????????? ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Test zdolności językowych - 20 pytań IP: *.wroclaw.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.04, 19:57 ten test jest ..............super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfdfa czas ladowania stron IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 16:59 Czy nie sadzicie, ze tez mial jakis wplyw? U mnie kazda strona laduje sie ok 15 sekund ( nie liczac potrzeby wylaczania jakis tam wyskakujacych dodatkowo okienek np. o interakcji itp- wtedy dluzej), co daje 5 minut na caly test - to przeciez ponad 15 % czasu sie na to zuzywa! Czy uwazacie ,ze to ok? No i te monitory - na moim trzeba sie wysilic. Czy to test rowniez na wzrok jest?? ps. Zeby nie bylo, ze szukam usprawiedliwienia: testy poszly mi bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molka Re: Test zdolności językowych - 20 pytań IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 19.12.04, 14:13 60% ale patrzac na odpowiedzi zorientowalam sie,ze to nie jest takie trudne jak sie wydaje;P z poczatku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delfin Re: Test zdolności językowych - 20 pytań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 11:08 Słuchajcie, nie będę oszukiwał, zdobyłem 15% w tym teście, ok? Nie pisałbym o tym, gdyby nie zastanawiający fakt, że znam 3 języki obce i zawsze przychodziły mi one łatwiej niż inne przedmioty a maturę zdałem z polskiego, angielskiego i francuskiego (trzy piątki). Moim zdaniem test ten nie pokazuje zdolności językowych, ale matematyczno-logiczne, które nie zawsze muszą iść w parze z językowymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosca Re: Test zdolności językowych - 20 pytań IP: *.toya.net.pl 11.01.05, 21:28 70% w ciągu 15 min - chyba beda ze mnie ludzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja mam 20% Re: Test zdolności językowych - 20 pytań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 13:28 nie wiem czemu tak slabo :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Test zdolności językowych - 20 pytań IP: *.gisz.sti.net.pl / *.sti.net.pl 12.01.05, 20:51 No, potwierdziłam kolejny raz swój antytalent językowy, więc spokojnie idę zamiast uczyć się angielskiego idę napić się herbatki z rumem. I wszyskiem z podobnym wynikem radę to samo. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dajana Re: Test zdolności językowych - 20 pytań IP: 80.244.139.* 20.01.05, 16:43 wasze testy są super. Chciałabym aby pojawiło się ich dużo więcej. Pozdrawiam mojego chłopaka.Cześć skarbie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marchewk@@@@@@ Re: Test zdolności językowych - 20 pytań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 19:17 to jest obużające!!!!!Wogóle nie wiadomo o co w tym chodzi!!!!To jest trochę dziwne ale i z polskiego i z histori i z angielskiego mam <<<<<<6>>>>>>!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slotna Re: Test zdolności językowych - 20 pytań IP: *.dsl.pipex.com 24.01.05, 21:47 60%, od 16 kilkalam na wyczucie/ chybil-trafil, wiec to kwestia szczescia raczej;) A test idiotyczny, a raczej glupio nazwany po prostu - mialam profesjonalne testy na zdolnosci jezykowe i nie przypominaly tego ani troche. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Verity_Hunt Re: Test zdolności językowych - 20 pytań IP: *.aster.pl 24.01.05, 23:39 Mialam 60% i szczescie, bo polowe prawidlowych odpowiedzi strzelalam. Co dziwniejsze, w przyszlym roku pisze FC z angielskiego, pojechalam na konkurs polonistyczny z ramienia mojej szkoly, i w zeszlym roku wygralam FOXa w mojej szkole. Chce zdawac do gimnazjum z rozszerzonymi jezykami obcymi a tu: bęc! tylko 60%!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: Test zdolności językowych - 20 pytań IP: *.vf.shawcable.net 25.01.05, 19:27 Test jest bez sensu, nie ma nic wspolnego ze zdolnosciami jezykowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Test zdolności językowych - 20 pytań IP: *.vf.shawcable.net 25.01.05, 19:42 To jest link do strony, w ktorej sa testy predyspozycji jezykowych. Powodzenia. Dorota serwisy.gazeta.pl/edukacja/0,51808.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania i kasia Re: Test zdolności językowych - 20 pytań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 15:48 to było trudne. nie dałyśmy rady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacproch Re: Test zdolności językowych - 20 pytań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 13:02 mam 55% - hurra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatka18 Re: Test zdolności językowych - 20 pytań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 16:38 hmmm 70% to chyba nie majgorszy wynik, jak na 10 minut rozwiązywania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Test zdolności językowych - 20 pytań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 17:26 pytania sa tendencyjne Odpowiedz Link Zgłoś
maciekplo Re: Test zdolności językowych - 20 pytań 29.04.05, 20:52 to wina nauczycieli i egzaminatorów, że te testy aż tak dla większości źle wychodzą Odpowiedz Link Zgłoś
aggie21 nie jest tak źle jak myślałm-65% to wiecej niż :p 10.08.05, 09:47 marne pocieszenie Odpowiedz Link Zgłoś
violinistka Re: nie jest tak źle jak myślałm-65% to wiecej ni 03.09.05, 09:51 A ja mam 14 lat i uzyskałam wynik 75% na 11 minut testu :) Jestem raczej usatysfakcjonowana ale wiem, że ten test nie pokazuje zdolności językowych, lecz logicznego myślenia. Co sądzicie o tym wyniku ? Pozdrawiam wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
mazurek88 nie mogę 28.11.05, 11:13 f** nie poszło mi za dobrze, ale mam jeszcze czas zeby poćwczyć. W końcu jestem młoda Odpowiedz Link Zgłoś