Gość: kujona Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.limes.com.pl 09.05.03, 14:07 GDYBYŚCIE SIĘ UCZYLI NIE BYŁO BY ŻADNEGO PROBLEMU. TEST NIE BYŁ TRUDNY TROCHĘ INTELIGENCJI TEŻ BY SIE WAM PRZYDAŁO :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUJONA Re: GDYBYŚCIE SIĘ UCZYLI NIE BYŁO BY PROBLEMU... IP: *.limes.com.pl 09.05.03, 14:11 ... TEST NIE BYŁ TRUDNY. A JAK CHCECIE SKŁADAĆ PROTEST, TO ZASTANÓWCIE SIĘ, CZY COŚ NIE JEST Z WASZA INTELIGENCJĄ :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: GDYBYŚCIE SIĘ UCZYLI NIE BYŁO BY PROBLEMU... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 14:55 Sam jest pierdolniety uczaku jebany!!!!!!!!!Moze dla ciebie cwelu był łatwy jak siedzisz caly dzien i w ksiazki napierdalasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrd Re: GDYBYŚCIE SIĘ UCZYLI NIE BYŁO BY PROBLEMU... IP: *.ltk.com.pl 09.05.03, 16:02 > Sam jest pierdolniety uczaku jebany!!!!!!!!!Moze dla ciebie cwelu był łatwy jak > > siedzisz caly dzien i w ksiazki napierdalasz No coz - ty natomiast wrecz przeciwnie jak sadze, ale to on sie bez problemu gdzies dostanie, a ty... Troche kultury czlowieku. Chyba ze juz cwiczysz przed zawodowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnOtHeR Re: GDYBYŚCIE SIĘ UCZYLI NIE BYŁO BY PROBLEMU... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.03, 14:57 Właśnie^^ to nie bylo trudne wy matoly jestescie...odrazu protest...poprostu za tempi jestescie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja qrwa dla ciebie może był łatwy IP: *.icpnet.pl 10.05.03, 16:17 ale nie dla innych widzisz co sie działo wiara po godzinie wychodzila bo rady sobie nie dało. i jeszcze raz nazwij od matołów to w ryj dostaniesz. Gburze jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ja........ Re: GDYBYŚCIE SIĘ UCZYLI NIE BYŁO BY PROBLEMU... IP: *.icpnet.pl 10.05.03, 16:21 jak śmiesz obrażać moja inteligencje. Owszem jest napewno wyższa od twojej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 z tys. piszacych Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.zabierzow.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 14:17 dla mnie ten test był balalny... i nie jestem kujonką czy cos... ucze sie przeciętnie.. ale ten test był banalny.. moshe to jajo mogło kogoś zaskoczyć.. ale to najwyshej 2 pk wam odpadają.. bo chyba przekooj nie naleshał do trudnych... co do otwartych.. to mi nie moofcie she to trudne było.. jak nawet podali wzoor na objętosć stoshka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pabi kopa w dupe Bybackiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 14:17 ona jest qrwa poje.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: limia Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 14:41 ja się podpisuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulugula Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.ols.vectranet.pl 09.05.03, 14:51 całkowicie popieram ciekawe czy sami patrafią je rozwiązać??????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 14:53 Prawda!!Rok temu test był duzo latwiejszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJczopek Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 14:54 Jajko jakos przejdzie. Ale z tym ziarnem to przecholowali. Ja sobie tego nie przypominam. A moja babka z bioli mówi że to jak dla nas to pytanie to zatrudne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 14:54 ja się podpisze jeśli unieważnią też wczorajszy......bo mi coś nie poszedł......ledwie uzbiera się 40 punkcików Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renatka Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.master.pl 09.05.03, 14:54 straznie trudny!!! ckemy latwiejszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.war.core.ybone.pl 09.05.03, 15:02 Dzieci biedne przecież wy za trzy lata macie pisać maturę a taki banalny test doprowadził was do płaczu??? Otrząśnijcie się! Życie nie będzie usłane różami. Jak traficie do szkoły średniej to przy takim nastawieniu nie przeżyjecie pierwszego semestru (chyba że traficie do mojej szkoły to nie przeżyjecie pierwszego trymestru) Odpowiedz Link Zgłoś
ktosiek123 Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! 09.05.03, 15:02 Wiem o jednym pytaniu na ktore biolog z wyksztalcenia nie umial odpowiedziec i nie znalazl w rzadnej posiadanej ksiazce. chodzilo o odrzywianie w ziarniaku. Generalnie jednak poza tym ze w zadaqniu z chemi na stowe byl blad (2 unity rozbierznosci) to test nie byl wcale taki trudny... hm ... dla mnie moze nie ale dla wielu ... szczegolnie z uzdolnieniami humanistycznymi mogl byc ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktosia Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.kalisz.mm.pl 09.05.03, 15:19 NO WRESZCIE JAKIS MADRY CZLOWIEK! Wlasnie, zamiast nazywac nas kretynami lepiej pomyslcie o tym, ze humanisci z trudem sobie dzisiaj radzili. Przykro mi, ze dzisiaj powinela mi sie noga, a srednia mam 5,3 Jak sie nie dostane do Asnyka, to chyba umre smiercia naturalna :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Looola Zgadzam sie IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 23:20 dsisiejszy egzamin nie byl wyjatkowo trudny ale mozna bylo sie pomylic nawet w 2:( niestety ja sie machnelam bo chciaLAM JAK NAJSZYBCIEJ SKONCZYC a i te otrzymywanie weglanu wrrrrrrrr no i bielmo !!!!!!! nie powinno tego byc!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.skarzysko.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 15:26 Podpisuję się pod wszystkimi, ZA TRUDNE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AERIE Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 15:05 Powaliło ich wszystkich?? Ciekawe czy sami by napisali wszystkie te zadania w 2 h!! CHCEMY UNIEWAŻNIENIA TYCH TESTÓW!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrd Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.ltk.com.pl 09.05.03, 15:33 > Powaliło ich wszystkich?? Ciekawe czy sami by napisali wszystkie te zadania w 2 > > h!! CHCEMY UNIEWAŻNIENIA TYCH TESTÓW!! Co ty opowiadasz, czlowieku? Moze ty chcesz, ale kupa ludzi, ktorym nie sprawil on wiekszych problemow nie zamierza pisac tego jeszcze raz tylko dlatego, ze ktos nie potrafil zrobic tych zadan. Naprawde dalo sie go spokojnie napisac w calosci, ponizej 2h. Zreszta uwazam, ze wczorajszy rowniez nie byl trudny. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Veronique Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 15:13 szczerze mówiąc dzisiejszy był łatwiejszy o wiele od humana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex from Nysa Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 15:15 Były za trudne składam protest w imieniu swojim i kolegów !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: 80.48.249.* 09.05.03, 15:15 ZGADZAM!!! SIE NIE PoDOBAŁ MIE SIE TEN TEST!!!!! (dlaczego nie mozna miec kalkulatorów) !!! AAAAAhhhhhhhh ZMARANE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrd Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.ltk.com.pl 09.05.03, 15:35 Gość portalu: marta napisał(a): > ZGADZAM!!! SIE NIE PoDOBAŁ MIE SIE TEN TEST!!!!! (dlaczego nie mozna miec > kalkulatorów) !!! Ale po co ci byl kalkulator do tych zadan - gdzie miales powazniejse obliczenia? Moze jeszcze potrzebujesz tablic matematycznych albo chciaz suwaka log.? Zreszta, ludzie, nie krzyczcie tak - to w niczym nie pomoze, a nie swiadczy najlepiej. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lajla Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 15:15 Zgadzam sie było o wiele za trudne zróbmy cos z tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: 166.49.221.* 09.05.03, 15:17 Kochani! Jestem całkowicie za protestem! Ale nie w sprawie egzaminu, tylko waszych nauczycieli, że nie nauczyli Was logicznie myśleć i wykorzystywać podane informacje. Przecież do rozwiązania tych testów wystarczyło znać ABSOLUTNE podstawy, reszta była podana. Wystarczyło pomyśleć. I pytanie do większości z Was - tak z ręką na sercu - kiedy i jak się do tego egzaminu przygotowywaliście? Krzys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrd Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.ltk.com.pl 09.05.03, 15:40 > Jestem całkowicie za protestem! Ale nie w sprawie egzaminu, tylko waszych > nauczycieli, że nie nauczyli Was logicznie myśleć i wykorzystywać podane > informacje. Przecież do rozwiązania tych testów wystarczyło znać ABSOLUTNE > podstawy, reszta była podana. Wystarczyło pomyśleć. Zgadzam sie. > I pytanie do większości z Was - tak z ręką na sercu - kiedy i jak się do tego > egzaminu przygotowywaliście? Nieduzo. Sczerze mowiac od poczatku do konca powtorzylem tylko fizyke, reszte bloku jedynie na lekcjach... i nie mialem najmniejszych problemow z obydwoma testami. Uwazam, ze jesli dobrze wykorzystalo sie te 3 lata, to nie ma potrzeby kuc 12h na dobe przez ostatni miesiac - duzo lepiej jest sie uczyc systematycznie, a potem nie musiec sie tak stresowac i... tyle krzyczec :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala.p Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.tomaszow.mm.pl 09.05.03, 15:17 <HEAD><META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="0; URL=http://www.eduforum.pl/konkurs/in.php?site=1052047142"></HEAD> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anielka Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.zbaszynek.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 22:00 Ej,no ludzie ja sie przygotowywaBam,ale z wszystkiego tego czego akurat na tym tescie nie bylo!!qrde,ja sie nie dostane tam gdzie skBadam paiepry,chyba musze poszukac sobie innej szkoly:( Moim zdaniem to bylo trudne na maksa!!!az mi sie juz dzis przez to nic nie chce a po egzaminach jeszcze nauka-glupota!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AmadeQ Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.kalisz.mm.pl 09.05.03, 15:18 Qrwa uczyc sie a nie protestowac:]]]]]]]]]]]] A tak serio to ja tez protestuje:) www.interceptor.g3.pl loknijta tam ludzie;] JEstemPatriotomBoDurzopije;] Pozdrawiam Amadek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KONDI Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: 217.153.84.* 09.05.03, 20:54 Był stanowczo za trudny. Wyżywają się na nas. Oj panowie z OKE, ale sobie opinie wyrobiliście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beti Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.03, 15:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SQTY Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.chello.pl 09.05.03, 15:23 ZA TRUDNY!!!!!!!!!!!!!1 NIECH SAMI GO PISZĄ MENISOWCY JEDNI!!!!!! SQTY RIFFA SIEMPRE!!111 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shake Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 09.05.03, 15:24 Uprzejmie kurwa protestuje, Pytanie były tendencyjne - nie wiedzialem za co sie zabrać. Zjebałem to z odbiciem i9 uważam ze jest zjebane trzeba bylo talesa zrobić, a talesa nie ma w progrmaie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrd Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.ltk.com.pl 09.05.03, 16:06 > Uprzejmie kurwa protestuje, Pytanie były tendencyjne - nie wiedzialem za co > sie zabrać. Zjebałem to z odbiciem i9 uważam ze jest zjebane > trzeba bylo talesa zrobić, a talesa nie ma w progrmaie Jest. A zreszta mozna bylo jeszcze zrobic na podobienstwo trojkatow :P pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shake Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 09.05.03, 23:02 respect Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaShA Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.padernet.silesianet.pl 09.05.03, 15:25 wsadźcie sobie gdzieś takie testy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.mdi.pl 09.05.03, 15:27 tesz tak myśłe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syklia Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.05.03, 15:36 TESTY BYŁY TRUDNE,ale bez przesady,nawet debil rozwiązał by conajmniej 15 zadań zamkniętych!Ale ZESZŁOROCZNE TESTY GIMNAZJALNE BYŁY DUUUUUŻO ŁATWIEJSZE I BARDZIEJ OCZYWISTE NIŻ TEGOROCZNE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulus Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: 217.144.210.* 09.05.03, 15:51 pisalem to dla bardziej wymagajacych - okolo 40 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sZaLoNA Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: 80.51.254.* 09.05.03, 16:15 uwazam ze byl bardzo trudnyyyyy ale nie poszlo mi najgorzej:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 18:32 żaden protest nie ma sesnsu, ale z tymi jajami i beznzynami przesadzili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sytwor Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 15:29 Pewnie że był za trudny. Wszystkie próbne które rozwiązywałem byłe w poruwnaniu z tym były łatwizną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SQTY Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.chello.pl 09.05.03, 15:34 początek BOSKIEJ KOMEDII "LASCIATE TUTTA LA SPERANZA@ -PORZUCCIE WSZELKĄ NADZIEJE!!!!!1 ZA TRUDNY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szydar@poczta.onet Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 15:39 Dlaczego dali charakterystyke na humanie, te chaaaamy. Przyrodniczy był taki sobie, ale bez problem,u porównywałem swoje odpowiedzi z koleżankami(podczas egzaminu), u nas siedziały takie trzy głąby-baby ze jakbym podszedł i zaczął golic od koleżanki to nic by nie zrobiły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w3b1q Re: SKLADAJCIE PROTEST!!!!!! IP: *.dabnet.pl / 192.168.1.* 09.05.03, 18:29 To było łatwe. Wystarczyło matme umieć od początku. Mi wyszło że wszystkie zadania otwarte mam dobrze, w domu tylko jak spie albo jem. Nienawidze kuć a jednak coś umiem. To zależało od nastawienia. Pozatym byłem rano w Kościele, i wiem, że Pan mi pomógł za co jestem Mu wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś