Dodaj do ulubionych

ZAD MATURALNE NA GIMNAZJALNYM!!!

IP: 213.17.150.* 09.05.03, 17:55
właśnie oglądałam sobie zadania z matur tego roku z różnych przedmiotów, no i
były tam takie jak na naszym dzisiejszym teście. Co to ma znaczyc? Wiecie co?
Ci co robili ten test to normalnie oczy w dupie mieli - przecież my nie
jestesmy geniuszami !! To egzamin dla masówki a nie dla kujonów !!
Obserwuj wątek
    • Gość: PhoboS Re: ZAD MATURALNE NA GIMNAZJALNYM!!! IP: *.acn.waw.pl 09.05.03, 17:56
      Buahahah lol - chyba cie pojebalo, ja moge mature w takim razie dzisiaj
      zdawac :D
      Ludzie jak wam nie wyszedl test to nie placzcie ze trudny byl - bo nie byl...
      i kropka, albo sie wam noga podwinela albo jestescie lamkami jakimis ktore
      niby to maja srednia 5 a nic nie umieja... tyle :D

Zaraz sie okaze ze to bylo z olimpiady matematycznej "bo jak dla mnie bylo za
      trudne !" ROTFL
      • Gość: Agol Re: ZAD MATURALNE NA GIMNAZJALNYM!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 18:28
        ty to chyba jesteś niezły kujon!!!!!! Skoro jestes taki świetny powinieneś
        wspierać innych którym poszło gorzej żałosna ofermo!!
        • Gość: BArtek Re: ZAD MATURALNE NA GIMNAZJALNYM!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 18:32
          Dupa, test byl latwy, a zeby uwazac ze byl trudny to trzeba byc cieciem...
        • Gość: Facar Re: ZAD MATURALNE NA GIMNAZJALNYM!!! IP: 213.17.252.* 09.05.03, 18:34
          na tym to polega zeby bylo troszke trudniejsze, niby jak potem wszystce sie
          maja dostac do liceum z maksem punktow he?, musi byc jakas selekcja :D
      • Gość: aga wreszcie ktos rozsadnie mowi IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 19:17
        no masz calkowicie racje. wiadomo ze nikt geniuszem nie jest i jakis bład sie
        na pewwno popełni ale test byl nanormalnym pzoiomie,a ze ktos jest tepy to juz
        ma problem
      • Gość: abakow Re: ZAD MATURALNE NA GIMNAZJALNYM!!! IP: *.gorlice.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 19:25
        Gość portalu: PhoboS napisał(a):

> Buahahah lol - chyba cie pojebalo, ja moge mature w takim razie dzisiaj
        > zdawac :D
        > Ludzie jak wam nie wyszedl test to nie placzcie ze trudny byl - bo nie byl...
        > i kropka, albo sie wam noga podwinela albo jestescie lamkami jakimis ktore
        > niby to maja srednia 5 a nic nie umieja... tyle :D
        >
        > Zaraz sie okaze ze to bylo z olimpiady matematycznej "bo jak dla mnie bylo za
        > trudne !" ROTFL
        nic dodac nic ujac ten kto napisal ta odpowiedz jest chyba jedynym normalnym
        czlowiekiem wpisujacym sie tu ( procz mnie oczywiscie :P )
      • Gość: lola Re: ZAD MATURALNE NA GIMNAZJALNYM!!! IP: *.acn.pl / 10.69.0.* 09.05.03, 23:01
        Egzamin był na poziomie gimnazjum, a jak ktoś się opierdala przez 3 lata, to
        rzeczywiście ma problem... Mat-przyr był banalny mimo, że nie mam średniej 5.0
        Gdyby baby z komisji nie gadały bez przerwy, to zamiast 43 miałabym 50 punktów!
    • Gość: paulineczka bosze IP: *.acn.pl 09.05.03, 19:37
      to przykre co ty napisales... przeciez ten test byl na poziomie podstawowki...
      wiec nie gadaj ze matury mialy poziom przedszkola... ;p
    • Gość: chemik Re: ZAD MATURALNE NA GIMNAZJALNYM!!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 09.05.03, 19:42
      tu chyba przesadziles, moge zrozumiec ze nie dla wszystkich to bylo banalne,
      ale do matury to jeszcze daleko
      chyba inne matury widziales niz ja,(a raczej nie widziales i tylko tak piszesz)
      widzialam polski, matme i chemie, dam glowe ze 90% gimnazjalistów nie zrobilaby
      ani jednago zadania,
    • Gość: emiczka Re: ZAD MATURALNE NA GIMNAZJALNYM!!! IP: *.chello.pl 09.05.03, 19:55
      Czytam i czytam te wasze "wypociny" (sorx że takie określenie, ale nie
      znalazłam innego) i mam pytanko. Które zadania z tegorocznego testu były z
      matury?? Może tegoroczne nie były prościutkie bo z tą kukurydzą (czy co to tam
      było) to mnie poprostu zażyli, ale matma spox. Normalne zadania jakie
      rozwiązuje się na lekcjach (na testach przygotowawczych, zbiory książek) były
      50 razy trdniejsze pytania.

Więc to może ktoś mi pokazać te "MATURALNE" pytanie??
      • Gość: Pan i władca Re: ZAD MATURALNE NA GIMNAZJALNYM!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 20:05
        to nie było takie trudne wcale jak bede miał coś źle to bedzie świadczyło ze
        jestem debilem a nie że kolesiom sie cos pojebało na kazdej klasówie z matmy
        trudniejsze zadania
      • Gość: user Re: ZAD MATURALNE NA GIMNAZJALNYM!!! IP: *.arkonskie.v.pl 09.05.03, 22:00
        Gość portalu: emiczka napisał(a):

> Czytam i czytam te wasze "wypociny" (sorx że takie określenie, ale nie
        > znalazłam innego) i mam pytanko. Które zadania z tegorocznego testu były z
        > matury?? Może tegoroczne nie były prościutkie bo z tą kukurydzą (czy co to
        tam
        > było) to mnie poprostu zażyli, ale matma spox. Normalne zadania jakie
        > rozwiązuje się na lekcjach (na testach przygotowawczych, zbiory książek) były
        > 50 razy trdniejsze pytania.
        >
        > Więc to może ktoś mi pokazać te "MATURALNE" pytanie??

bardzo chętnie. napisz na zzzzz2@poczta.onet.pl a Ci wtedy wysle. jak bedzie
        wiecej chetnych to na stronie www udostepnie wam.
    • Gość: mala Re: ZAD MATURALNE NA GIMNAZJALNYM!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.03, 20:14
      świetnie... czytając to widze jedno
      1. tym, ktorym źle poszło chcą propestowac
      2. tym, ktorym dobrze poszło wyśmiewają sie i obrażają innych! ludzie to jest
      chore !!!!!!!!!!!!
      jeszcze nie ma oficjalnych wyników!
      a pozatym zastanówicie sie czy to ma sens! [teraz mowie do ludzi z 2
      punktru:p] postawcie sie w sytuacjii kogos komu powineła si enoga. fajnie
      wyedy słyszeć słowa "młotku przeciez to było banalne, musisz ni emieć mózgu!!"
      tak...to bardzo pocieszające :/ chciałam tylko powiedzieć...
      nie przejmujcie sie!! każdy robi jakieś błędy!!! a nóż będzie spoko!!! 3majcie
      sie i uszy do góry!!
      • Gość: lola po raz drugi Re: ZAD MATURALNE NA GIMNAZJALNYM!!! IP: *.acn.pl / 10.69.0.* 09.05.03, 23:05
        Odwołując się do listu niejakiej małej mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam...
        A jak tak, to sorry- poniosło mnie:)
    • Gość: AsiUL Re: ZAD MATURALNE NA GIMNAZJALNYM!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 20:23
      Albo mi się wydaje, albo oni w dwa dni próbują podnieść poziom polskiej
      edukacji??? no coments. Za te cudowne pytania- Bóg zapłać komisjo
    • Gość: quazymodo;) Re: ZAD MATURALNE NA GIMNAZJALNYM!!! IP: *.pl / 10.5.0.* 09.05.03, 20:41
      niewidziales trudnych zadan gdybys chodz zerknol do
      matury Z matmy ...
    • Gość: Olga Re: ZAD MATURALNE NA GIMNAZJALNYM!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 20:51
      Bardzo dobrze powiedziane! Nie wiem co on sobie myślą. Ja uczę się bardzo
      dobrze, nie miałam problemów z testami np. tym z zeszłego roku, ale ten był
      masakryczny!!!! Nie spodziewałam sie CZEGOŚ TAKIEGO!!!!! oj nie.......
      pozdrawiam, nie załamujcie się........ damy radę
    • Gość: Edyta Re: ZAD MATURALNE NA GIMNAZJALNYM!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 20:55
      to co niektóre osoby wygadują jest wredne!!! test był trudny nie mówie że nie
      do napisania ale bardzo trudny nie mam umysłu ścisłego dlatego mi nie poszło
      ale nie powinniście sie z tego śmiać a poza tym jestem pewna że teraz w tym
      momencie napisałabym lepiej bez stresu po prostu dostałam jakiejś zaćmy mimo że
      z matmy mam mocną 4
    • Gość: Nath Re: ZAD MATURALNE NA GIMNAZJALNYM!!! IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 21:32
      Które to??
      I wcale nie był taki banalny, zobaczymy jak przyjdą wyniki:P:P:P
      Skromności:P:P:P <dupa> buhaha.
    • Gość: kornela Re: ZAD MATURALNE NA GIMNAZJALNYM!!! IP: 80.51.250.* 09.05.03, 21:39
      no nie było tak żle...troche mnie zajączek zdenrwował...ale to z mojej głupoty
      nie pomyslałam...reszta była w miarę!oczywiście pewnie sie machnełam na
      najprostrzch zadankach...ale nie bedzie żle!wszystko sie okarze..narazie nikt
      nie jest pewny...jest jak jest..bedzie jak bedzie!pozdrowionka!!kornela
    • Gość: mefi KOSZMAR! IP: *.toya.net.pl 09.05.03, 22:20
      Przestańcie się dzielić na humanistów i scisłych! Obie części zrobiłby każdy normalny człowiek, który ma mózg we właściwym miejscu! I nie zaciemniajcie tu, że wam się coś pomyliło ze się zestresowaliscie. Stres jest na początku a potem nie, ale jak coś jest równie prostego to nad czym się tu zastanawiać? Zadania w podstawówce są trudniejsze! Jesteście żałośni, jeżeli myślicie że to było trudne, ja wam w takim razie szczerze współczuję dostania się do liceum! Komu źle poszło niech się lepiej modli, aby się nie dostał do liceum bo tam dopiero zobaczy co to są zadania! A i nawet dla normalnej osoby bez dauna liceum nie jest straszne! Ale widać ze wam daleko do tego poziomu! To nie kuratorium podwyższa poziom! To wy się cofacie w rozwoju! Gimnazjum to jedno wielkie opierdalanie i czego się spodziewaliście? Ale inteligentny człowiek nawet z takigo gimnazjum potrafi wyjść na swoje! Do tych zadań to nawet uczyć się nie trzeba było specjalnie, to jest śmieszne że w ogóle śmiecie nażekać! To tylko o was świadczy na jakim jesteście poziomie! Ciekawe dlaczego nikt nie powie szczerze, ze się nie nauczył, ze się opierdalał i ma wyniki? Jeszcze takiego wpisu nie ma! Potraficie tylko narzekać i zrzucać winę na innych na kuratorium nauczycieli.... Ale wy niczemu nie jesteście winni! Biedne pokrzywdzone dzieci, szkoła was skrzywdziła... Obyście w przyszłosci dostali takiego kopa, bo jak tak dalej pójdzie to dłużej nie pociagniecie! OPIERDALACZE!
      • djgmaxx Re: KOSZMAR! 09.05.03, 23:13
        dobrze gadasz popieram wypowiedz kolegi ja np opierdalalem sie nic sie nie
        uczylem ale na wynik sie nie skarze 90 na 100 czy cos takiego
      • laxen Re: KOSZMAR! 09.05.03, 23:26
        TAK, KOLEŻANKA ma całkowitą rację... Wy Skisłe gnuśne bachory z gimnazjów....
        Zobaczycie że się skrecicie w liceum i będziecie się wić w bólu.. bo tam sie
        nie opierdala.. tamtrzeba pracować... chyba że chcecie zostać sprzątarami...
        Opamiętajcie się... Droga wzwyż prowadzi przez Wasze Umysły!
        Choć wątpię czy coś wam przemówi do czasz!
        TREPY!
      • sillen55 Re: KOSZMAR! 09.05.03, 23:31
        Zgadzam sie wy koszmarne debilne nieroby! Nawet nie trzeba było się uczyć! To są zwykłe życiowe sprawy, a wy głaby? Wstydźcie się ! Ja nie wiem jak wy możecie jeszcze mówić ze coś macie źle? Powinniście teraz kuć aby chociaż dorównać sprzątarom w waszych gimnazjach!!!!
        • meteor_milusia Re: KOSZMAR! 09.05.03, 23:45
          LUDZIE!
          Bez przesady! Nie każdy jest zdolny, nie każdy umie myśleć logicznie, nie
          każdy trafi na porządnego nauczyciela. Bez dyskryminacji na punkcie
          inteligencji! Ja pomimo, że startuję w konkursach (heh w wojewódzkich
          finałach) nie wyśmiewam się z innych. Też zrobiłam kilka głupich błędów.
          Jesteśmy tylko ludźmi (w wiekszość, niektórzy to na pewno UFO):P
        • Gość: Navigator Re: KOSZMAR! IP: *.interglob.com.pl / 192.168.0.* 09.05.03, 23:50
          Gdyby koleżanka rzeczywiście się uczyła, to wiedziałaby, że "narzekać" pisze
          się przez "rz"...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka