26.06.11, 09:54
witaam
po jakim czasie podziałały u was tabletki anty
mam na myśli zmniejszenie bólu
mam brać 3 m-ce cilest
jestem w połowie 1 go opakowania
efektu brak
czy to za wcześnie jeszcze?
czy jestem z tych na które anty nie działa?
bóle endo mam po @ i generalnie 1szą połowe cyklu trwają
jak mam szczęście to endo odpuszcza na 2gą połowe cyklu
to moje pierwsze leki na endo
będe wdzięczna za sugestje
Obserwuj wątek
    • figa79 Re: antyki 27.06.11, 14:17
      antyki na mnie nie działają żadne, ale jak brałam visanne, to ból rzeczywiście ustąpił (wrócił niestety po odstawieniu) i poczułam różnicę już ok. 5-go dnia. ja z własnego doświadczenia już bym nie liczyła na to, że Twoje zadziałają
      • joannadro Re: antyki 09.08.11, 12:05
        Ja na szczęście nie mam takich strasznych bóli, ale faktem jest że charakterystyczny dla endometriozy jest ból po miesiączce. Ja w sumie antyki biorę aby nie zajść w ciążę, bo teraz po usunięciu jednego jajnika z wielkim torbielem lekarz powiedział, że mogę zajść czego obecnie nie mam w planach, więc biorę sylvie20.
        • klaudia_84 Re: antyki 12.08.11, 18:11
          Po połowie opakowania tabletek anty nie spodziewaj się cudów, bo takich nie będzie. Co innego po 3-4 opakowaniach - wówczas już powinnaś zauważyć i odczuć działanie pigułek - ból z pewnością się zmniejszy. Niemniej jednak lekarz będzie Cię często kontrolował.
    • grzegorz.tukaj Re: antyki 11.11.11, 13:13
      W sklepie Artystyczne Prezenty znajdą Państwo bogatą ofertę wyrobów o charakterze artystycznym, wykonanych w naszej pracowni Wyroby Artystyczne im. Andrzeja Stępkowskiego. Będziemy również starali się poszerzać ofertę o dzieła innych wyłącznie polskich Twórców. Sprawdzą się one doskonale jako elegancki i oryginalny prezent na szczególne okazje, takie jak :śluby, imieniny, urodziny, ważne rocznice jak również prezenty firmowe.

Zapraszamy na zakupy Osoby nie akceptujące zalewającej nasz rynek tandety z Chin i doceniające prawdziwą polską sztukę rękodzielniczą

Informacja dotycząca naszych wyrobów:

Na polskim rynku, pojawiły się wyroby pozornie wyglądające jak nasze wzory, ale w znacznie niższej cenie . Chcielibyśmy poinformować, że nie mają one nic wspólnego z naszą produkcją – odbiegają znacznie precyzją wykonania – nie są tą wyroby wykonane ręcznie tylko słabej jakości odlewy i wtryski wykonane prawdopodobnie w Chinach lub Indiach. Dystrybuowane są przez jedną z dużych warszawskich Firm, naszego dawnego klienta, która nieuczciwie skopiowała dużą część nie tylko „zdobywanych” przez cztery dziesięciolecia , ale również projektowanych już przez naszą Firmę wzorów.

Prosimy zawsze zwracać uwagę na sygnaturę – nasza obecna ”A. Stępkowski PLATER „

Renoma naszej Firmy oraz wysoka klasa naszych wyrobów została poświadczona przez wielu Klientów przez 40 lat naszej działalności.

Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszym asortymentem- z pewnością wybiorą Państwo coś odpowiedniego dla siebie i swoich bliskich.

Zapraszamy

www.artystyczneprezenty.pl
      • novinka1 Re: antyki 07.01.12, 11:41
        Rozumiem, że te artystyczne przedmioty są skutecznym środkiem na zapobieganie ciąży? ;)
        Kocham spamowanie.
    • marianne11 Re: antyki 11.02.12, 14:58
      cisaka napisała:

> witaam
      > po jakim czasie podziałały u was tabletki anty
      > mam na myśli zmniejszenie bólu

kończę właśnie drugie opakowanie Mercilonu i zero poprawy jak dotąd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka